- 30 Mayıs 2008
- 397
- 4
- 96
- 45
allah razı olsun arkadaşım bende işte şu kalp sesini duyma zamanına kadar sıkıntıdayım sonrasında inşallah rahatlıcam..ama rabbim yardım etsin canım ya..bu psikolojiyle hamile kalmak da anne adayı için çok zor..Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..
inşallah canım...bebeğim olduğu gün odama çıkayım ilk işim telimden forma girip burda sizinle paylaşmak olcakinşallah.. umut olsun hepimize die..
kızlar bende sızler gıbıyım.2 dusukten sonra ogrendım kanımda pıhtılasma oldugunu ogrendıgımden berıde arastırıyorum. 2 kere dusuk yaptım ama 7 aydırda hamıle kalamıyorum sımdıde esımde lıkefaksıyon suresınde problem cıktı 2 kere klomen ve ovıtrella tedavısıde gordum kısmet olmadı bebek. Sımdı esım tedavı gorucek cok zormus bu hastalık hep rısk altındayız.
Ben yarın hemotolojı doktoruna gıdıcem prf. Ve cok ıyı bır hocaymıs sızlerde gıttınızmı ,suanda corasprın ve folbıol kulanıorum kadın dogumcum verdı bakalım yarın hemotolog ne dıcek
merak edıyorum acaba sızın ıgne dozajlarınızı kım belırledı hamılelıkte.bıde hangı doktorlara gıdıyosunuz acaba
tabiki de size haber veririm...kıııızzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr değerim artmış şimdi eşim aradı söyledi..350 ye yükselmiş birgün de yaaaa....125 ten 350 ye rabbime şükürler olsun..dualarımı duydu inşallah..yüzüme güldü...kızlar sizlerin dualarına çok ihtiyacım var..bende sizler için hep dualardayım..hep tesbih çekiyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
benmde sata göre 35 hafta ultrasona göre 36 +3 gibi çıkıo cnm.coraspini 15 nisanda bırakıcam.yani tam 37 de.bende çok korkuorum nasıl olcak bırakınca bilmiorum..iğneyi ne zaman dedi doktorun.bu arada bnmde kasılma var ama sancı yok.açılmada yok şuan.ama hergün oluo kasılmalarım.
ahhh bilmezmiyim tabikide bende kalp atışını duyana kadar neler çektim oh dedim kalp atışını duydum içimdemi bişeymi oldu sürekli tedirgin oldum ama ne oldu 9 ncu haftada kaybettim bebeğimi....nekadar rahat ol desemde bizim hamileliklerimiz böyle geçecek ama dua edelim bol bol.... allahta tamamına erdirir inşallah....
ahhh bilmezmiyim tabikide bende kalp atışını duyana kadar neler çektim oh dedim kalp atışını duydum içimdemi bişeymi oldu sürekli tedirgin oldum ama ne oldu 9 ncu haftada kaybettim bebeğimi....nekadar rahat ol desemde bizim hamileliklerimiz böyle geçecek ama dua edelim bol bol.... allahta tamamına erdirir inşallah....
hayırlı ugurlu olsun bebısın canım coook sevındımmmm allah tamamına herkese nasıp eder ınsallahhhhhhhh allah yardımcımız olsnnnnnnnnn
geçmiş olsun canım.bende 7 kez yaşadım bu acıyı,o yüzden seni çok iyi anlıyorum bende şimdilik uzunca bir süre hiç düşünmüyorum vardır bunda da bir hayır deyip kendimi avutuyorum..
canım kan pıhtılaşmasının bariz belirtileri yok ama eğer bebek düşünüyorsan mutlaka bütün araştırmalarını tahlillerini yaptır ve sakın vazgeçme.. bende kan pıhtılaşması haricinde bağışıklık sistemiyle ilgili sorunlarımda var onun içinde çözülemiyor,ve tabi herşeyden önemlisi nasip,kısmet..
Bana verdiği haptı, prospektüsünde ağızdan alınır yazıyordu ama doktor vajinadan kullan demişti.
Merhaba Sevgi,daha önce de yazışmıştık sanırım.Ben çoğunlukla nisan anneleri platformunda takıldığımdan buraya pek bakamıyorum.Şuan 37+4 üm,32.haftamda coraspini,2 gün önce de iğneyi bıraktım.Allaha şükür bir problem yaşamadım.Normal doğumu bekliyorum şuan,epidural normal istiyorum bakalım..Sen ne düşünüyorsun,doktorunla konuştun mu?Acaba bizim durumumuzdakiler için epidural uygun mudur?Az kaldı,inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza :)
erken bırakmışsın mutosyonların nelerdi cnm ? kaçlık iğne kullanıosun.. ben korkuorum ama şuan biras rahatladım.sen böle yazınca. epidürel istemiorum ben normal doğumda ..ıkınmakta zorlanabileceğimi düşünüorum sonuçta hissetmiosun kaslarını.doktorum bununla ilgili bişiy demedi.sadece normal yapabilirsin dedi.inşallah kavuşuruz cnm inşallah...
Kızlarrrr pıhtılaşmadan dolayı düşük yapmak nasıl oluyorrrr.Acaba bendemi o yüzden düşük yapıyorummmmm cvp verirmisiniz kızlarrrrr.
Sagol canim. Insallah bende kullanicam vajinal yoldangözünaydın canım
ben 5 ay progestan kullandım,200 lük vajinadan..
Canim benim akintimda var yapiskan kahve tonlarinda Boyle degisik bisey Hani adetin baslayinca veya adetin sonunda olur ya oyle bisey.arkadaşlar ne güzel aramıza yeni hamileler katılmış. İnşallah sağlıklı şekilde çocuklarımıza kavuşuruz. bende 9 haftalık hamileyim. kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanıyorum. iki gündür sarı ile kahve rengi arası akıntım oluyor.Çok korkuyorum. bu şekilde akıntısı olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar şu subyan olayına bende cvp vermek isterim daha önce yazacaktım aslında ama yanlış anlaşılmak istedmedim burda konuşulduğuna göre yazabilirim diye düşündüm ben bundan önceki hamileliğimde subyan muskası yaptırmıştım ama olmadı bu hamileliğimde de yine hocaya gittim bana yine bu muskadan yazdı hergün okumam için ayetel kürsüyü söyledi okunmuş su verdi banyo yapmam için ha birde belime ip bapladı herşey allahtan tabiki sonuçta dua yer gök dua üstüne kurulduğu için zarar gelmez diye düşündüm sonuçta herşey nasip kısmet olacak olan her halükarda olur
erken bırakmışsın mutosyonların nelerdi cnm ? kaçlık iğne kullanıosun.. ben korkuorum ama şuan biras rahatladım.sen böle yazınca. epidürel istemiorum ben normal doğumda ..ıkınmakta zorlanabileceğimi düşünüorum sonuçta hissetmiosun kaslarını.doktorum bununla ilgili bişiy demedi.sadece normal yapabilirsin dedi.inşallah kavuşuruz cnm inşallah...
dr.un kim cnm ve nerde acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?