Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ahhh bilmezmiyim tabikide bende kalp atışını duyana kadar neler çektim oh dedim kalp atışını duydum içimdemi bişeymi oldu sürekli tedirgin oldum ama ne oldu 9 ncu haftada kaybettim bebeğimi....nekadar rahat ol desemde bizim hamileliklerimiz böyle geçecek ama dua edelim bol bol.... allahta tamamına erdirir inşallah....

arkadaşlar ne güzel aramıza yeni hamileler katılmış. İnşallah sağlıklı şekilde çocuklarımıza kavuşuruz. bende 9 haftalık hamileyim. kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanıyorum. iki gündür sarı ile kahve rengi arası akıntım oluyor.Çok korkuyorum. bu şekilde akıntısı olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar bende sızler gıbıyım.2 dusukten sonra ogrendım kanımda pıhtılasma oldugunu ogrendıgımden berıde arastırıyorum. 2 kere dusuk yaptım ama 7 aydırda hamıle kalamıyorum sımdıde esımde lıkefaksıyon suresınde problem cıktı 2 kere klomen ve ovıtrella tedavısıde gordum kısmet olmadı bebek. Sımdı esım tedavı gorucek cok zormus bu hastalık hep rısk altındayız.
Ben yarın hemotolojı doktoruna gıdıcem prf. Ve cok ıyı bır hocaymıs sızlerde gıttınızmı ,suanda corasprın ve folbıol kulanıorum kadın dogumcum verdı bakalım yarın hemotolog ne dıcek
merak edıyorum acaba sızın ıgne dozajlarınızı kım belırledı hamılelıkte.bıde hangı doktorlara gıdıyosunuz acaba

inşallah canım...bebeğim olduğu gün odama çıkayım ilk işim telimden forma girip burda sizinle paylaşmak olcakinşallah.. umut olsun hepimize die..

hayırlı ve guzel haberlerını beklıyorum canım ınsallah hersey guzel olur.. ve dıger arkadaslar guzelhaberler alanlar cok sevındım cok duygulandım adınıza RABBIM DEVAMINI DA GETIRIR INSALLAH RABBIM OLMAYANLARADA NASİP EYLESIN INSALLAH. SAGLICAKLA KALIN..

dr.un kim cnm ve nerde acaba ?

Amin.....amin....amin....

Merhaba Sevgi,daha önce de yazışmıştık sanırım.Ben çoğunlukla nisan anneleri platformunda takıldığımdan buraya pek bakamıyorum.Şuan 37+4 üm,32.haftamda coraspini,2 gün önce de iğneyi bıraktım.Allaha şükür bir problem yaşamadım.Normal doğumu bekliyorum şuan,epidural normal istiyorum bakalım..Sen ne düşünüyorsun,doktorunla konuştun mu?Acaba bizim durumumuzdakiler için epidural uygun mudur?Az kaldı,inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza :)

amin canım inşallah...

kızlar progynex kullanan var mı? ben bu iğneyi hergün kabadan yapıyorum ve kabam oldu kevgir gibi...onu da geçtim yakıyo...hatta onu da geçtim günlerdir totoşumun üzerine oturamıyorum çok ama çok acıyo yaaa...sizler neler yapıyorsunuz böle olan var mı aranız da???

hayırlı ugurlu olsun bebısın canım coook sevındımmmm allah tamamına herkese nasıp eder ınsallahhhhhhhh allah yardımcımız olsnnnnnnnnn

canım hayırlısı olsun canım ınsallah en kısa zamanda olursun ben umuduma demıstım yazarken yanlış mesaja yazdım sanırım k bakma uzme kendını olacak senınde enkısa zamanda

canım bagısıklı k ıcın ne testı yaptırmamız lazım hangı doktora gıtmemız lazım bırde ben de cok hasta oluyorumda ya grıpım ya oksuruk ya bobrek agrısı cekerım her gunum hastayım

Bana verdiği haptı, prospektüsünde ağızdan alınır yazıyordu ama doktor vajinadan kullan demişti.

ben kullandım agızdan da vajınadan da agızdan aldıgımda baş donmesı cok yapıyordu doktor o zaman vajenden kullan dedı yan etkısı kalmıyormş daha ıyıymış vajenden de

erken bırakmışsın mutosyonların nelerdi cnm ? kaçlık iğne kullanıosun.. ben korkuorum ama şuan biras rahatladım.sen böle yazınca. epidürel istemiorum ben normal doğumda ..ıkınmakta zorlanabileceğimi düşünüorum sonuçta hissetmiosun kaslarını.doktorum bununla ilgili bişiy demedi.sadece normal yapabilirsin dedi.inşallah kavuşuruz cnm inşallah...

Kızlarrrr pıhtılaşmadan dolayı düşük yapmak nasıl oluyorrrr.Acaba bendemi o yüzden düşük yapıyorummmmm cvp verirmisiniz kızlarrrrr.

canım ben dogumumu epudurel normal yaptım benım doktorumda senın dedıgını söylemıstı ıkınamazzsın falan dedı ama hıc öyle olmuyo valla gayette guzel ıkındım ve 3.ıkınmamda çıkmıstı bebek bende sancılar başlamadan epudurel ıstemıyorum dedım ama sancılar bellı bı asamaya gelınce dayanamayıp istemıstım epudurelı ıkınamam dıye dusunme sakın ınankı osancılarda ınsanın sonunda ıkınmaya bıle dermanı kalmıyo epudurel yaptırınca en azından acınların bıraz gıdınce ıkınmaya gucun oluyo yınede sen bılırsın tabı rabbım kolay dogum nasıp eylesın bır avazda kurttarsın inşallah ve en önemlısı hakkında hangı dogum şeklı hayırlıysa onu nasıp eylesın

Kızlarrrr pıhtılaşmadan dolayı düşük yapmak nasıl oluyorrrr.Acaba bendemi o yüzden düşük yapıyorummmmm cvp verirmisiniz kızlarrrrr.

kanın pırtılanıyor ve bebek kese bozuluyor canımmmm senınde varsa boyle dusugun arastıtrma hastanesıne gıt hemotolojı olsun hastanede bıde genetık bolummmm nerede oturuyorsun arkadaslar yardım ederler hastaneye suna buna gıt derler bu hamılelıkte oluyor kan gereklı akışinı saglamıyor

gözünaydın canım

ben 5 ay progestan kullandım,200 lük vajinadan..
Sagol canim. Insallah bende kullanicam vajinal yoldan
Canim benim akintimda var yapiskan kahve tonlarinda Boyle degisik bisey Hani adetin baslayinca veya adetin sonunda olur ya oyle bisey.

Bende inaniyorum cnm dogru bunlar.

Son düzenleme:

Canım MTHFR C677 heterezigot.İğnem de innohep 0,45.Doktorum benimle birlikte iğneye olan bakış açısını değiştirdiğini söylüyor.Daha önce 18. ya da 22. haftada bırakan hastaları olmuş.Doktorlarda fikir olarak bölünüyorlar bu konuda yani tam şu haftada bırakılır diye net birşey yokmuş.Epiduralde tamamen hissizlik oluşmuyor diye biliyorum,en azından ıkınma payı bırakılıyormuş.Kasılmaları,sancıyı baskı şeklinde hissediyormuşsun..Ben düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.

dr.un kim cnm ve nerde acaba ?

prof. Dr. Mahmut bayık .ıstanbul anadolu yakasında cıftehavuzlarda. Cok ıyı bı doktor oldugunu ogrendık bakalım bugun gıdıcem neler solıcek.2 tane de kadın dogum doktorum var.
Bırı yıne prof. Fatıh durmusoglu dıgerı opr. Fıgen temellı. Hepsı alanlarında basarılı doktorlar.
Sen hangı dktra gıdıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…