Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yoklama alınmış kaçırmışım bende geldim. ben bulantım yok göğsüm şiş değil falan filan diye ağlaşırken sanırım bebişim ben burdayım demeye başladı. acayip bir iştahsızlığım var. hep kuru şeyler yiyorum. simit pilav makarna gibi... buzdolabını açamıyprum. bana acayip kokuyor. annem ve eşim kokan birşey yok diye iddaa etselerde midem kalkıyor resmen birde kızlar karnım acayip şişiyor sizede oluyormu.

BEYDAĞLI canım annene geçmiş olsun fizik tedavi iyi hoştur da acayip can yakıyodur. bende annemle gitmiştim birkaç kere. anneciğin bir ana önce şifa bulsun. bu arada senin fıtıkların nasıl iyileştin mi

ELENDİL canım erken daha hiç stres yapma. bir daha ki kontrolünde görürsün bebişini allahın izniyle

BURCU geçmiş olsun canım. ama sen neden üzüyorsun kendini değer mi. bebeğini düşün lütfen boşver herşey gelip geçiyor biliyorsun

BUCU canım sende kendimi buluyorum. aynen bende göğüs sapığım oldum sabah akşam yokluyorum ... bebişini görmüşsün ne güzel. az kaldı 12 hafta ikili test var sonra cinsiyetti, 4 lü taramaydı derken büyücek sıpalar. iğneleri bırakmama konusunda haklısın. belki doktorun haklıdır ama insanın aklında hep bir acaba kalır. ayrıca benim doktorum çok kilo alırsan dozunu arttırırım demişti. ben bu doktorları bir anlasam zaten...

UMUDUM24 hoşgelmişsin canım. yeni hamişimiz çok bu ara . ama umutsuz olmak adına yakışmadı. bende klomenle hamile kaldım. olabiliyor yani. ii haberlerini bekliyoruz :)

UMUDUM31 canım bebişin nasıl doktora gidebildin mi.

. Merhaba Allah tamamına erdirir insallah. onlemini bastan almissin ne guzel. Bende hep keske bilseydimm de testleri yaptirsaydim diye dusunuyorum. Ama bilmiyordumki. takibini hangi doktor yapıyor hacettepede mı?

keşke,ama inşallah yine olur bebeğin,uzman doktor Eylem Eliaçık benim gittiğim doktor,zaten profesörlere büyük paralar dökmeden yaklaşamıyorsun,beni profesör görmedi,clexanı 9 ay kullanacaksın,doğumdan sonra da 1 ay kullanacaksın dedi,ben sonrasında hiç gitmedim ankaraya,sorun yaşamadım da çok şükür,şimdi sadece kadın doğumcum takip ediyor.Zaten hastalık belli olduktan sonra verilen ilaç aynı,homozigot olmadığım için sadece iğne yazdı,hap kullanmıyorum,doktorun yazdığı ilaç dozunu da prof lütfü önderoğlu na sorarak içimi rahatlattım.Devam ediyorum bakalımm rabbim büyük.Bu arada mesajlarını gördüm,özgür deren çok iyidir ama çok tuzludur,bir arkadaşım down sendromu şüphesiyle kliniğine gitti 2000 lira verdi,sinan beksaç ta yurt dışına gideceği için hastalarını bitiriyormuş,yeni randevu almıyormuş diye duydum.doğru mu bilmem.

Son düzenleme:

günaydın arkadaşlar :)) günün rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..dualarınız kabul olsun....perşembe günü kontrolüm var ilk defa gideceğim ama çok tereddütlüyüm korkuyorum aynı şeyleri duymaktan...dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar..kaç gündür mide bulantım vardı 2 gündür yok acaba bişey mi oldu bi sorun mu var düşünmek istemiyorum ama olmuyor..korku var içimde ama umut da var bakalım hangisi çıkacak hakkımızda hayırlısını göreceğiz inşallah :)

çok sağol arkadaşım inşaalah şifa bulur annem...benim fıtıklar tekrar kendini hissettirmeye başlıyor ağrılarım war,ama inşaallah annemin tedawisi bitene kadar azmazda annemle gider gelirim....
ay bende durmadan göğüslerimi kontrol ederdim ne biçim bir psikolojiyse.. belirtilerin başlamış aman olsun kuzum bu bebeğinin iyi olduğuna işarettir..bir dahaki kontrolün ne zamandı??

sağol canım,ewet gerçekten merak ediyoruz birbirimizi ...çok seindim bebişin iyi olmasına,o korkular benden iyi kimse bilemez heralde keşke biraz daha evhamsız ve rahat tipler olabilsek ama nerdee:))

canım benim sende iyiki varsın,,ama bu doktorları anlamak zor işkence etmeyi sewiyolar söylese ne olur sanki 8 mm de görünmeyeceğini..

Sağol canım bilgilendirdiğin için.
Umarım sağsalim bebeğine kavuşursun...

kızlar iğneyi akşamları 11 de yapıyodum, dün akşam unutmuşum:26:
biraz önce hatırlayınca hemen yaptım.

şimdi bu akşam yapayım mı, yoksa yarın sabah yapıp sabaha mı çevireyim:26:

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sizlere güzel haberlerim var adetime 2 gün var dün idrar tahlili yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sabahda kan verdim şimdi aldım değerim 244 çıkmış hamileyim 2 gün sonra tekrarlayacağım ona göre doktora gideceğim allahım yardımcımız olsun kızlar

ay canım benim çok geçmiş olsun ay kuzum ne dert ediyosun sağındakini solundakini boşver kim ne yaparsa yapsın sen üzülme sinirlenme strese girme kuzum benim bebişim kalp atışlarını duymanada cok sevindim canım maşallah inş. hep güzel haberler verirsin bize öpüyorum tatlım evde olmak ve dinlenmek iyi gelicek sana

ay cnm tebrik ederim ne mutlu sana çok şükür inş. 2 ye katlar canım benim

canım benim güzel haber demek az kalır. müthiş bir haber bu. şu an ki mutluluğunu hayal edebiliyorum. hep böyle iyi haberlerle gelirsin inşallah :) bu arada hemen başla iğnelere canım

rabbim tamaına erdirsin, kucağına almayı da nasip etsin inşallah. gözünaydın cnm.

canım benim güzel haber demek az kalır. müthiş bir haber bu. şu an ki mutluluğunu hayal edebiliyorum. hep böyle iyi haberlerle gelirsin inşallah :) bu arada hemen başla iğnelere canım
meltemcim çok sağol inşallah hepimiz güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız iğneyi ben 3 aydır haftada 3 gün kullanıyordum 2 gün sonra sabah akşam olmak üzere 2ye çıkaracağız allahım yardımcımız olsun hepimizin

rabbim tamaına erdirsin, kucağına almayı da nasip etsin inşallah. gözünaydın cnm.

sağol canım rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin maşallah sende bayağı ilerledin az kaldı sanada ankaraya gidiyormusun kontrollere

çokk geçmiş olsun canım.kimseyi takma.hele seni bu hale getiren birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…