. Merhaba Allah tamamına erdirir insallah. onlemini bastan almissin ne guzel. Bende hep keske bilseydimm de testleri yaptirsaydim diye dusunuyorum. Ama bilmiyordumki. takibini hangi doktor yapıyor hacettepede mı?
canım benim çok geçmiş olsun o taş düşürmek nedir acısını ben çok iyi bilirim bende geçen sene taş düşürmüştüm bende taş oynadıkça mide bulantısıda yapıyodu resmen yerlerde sürünüyodum bi sabah düşürünce oh be dedim dünya varmış bi rahatladım ki ondan beri böbreğim biraz ağrısa aklım çıkıyo yine taş olcak diye çok geçmiş olsun
Allah razı olsun arkadaşım..ben böbrek taşı yüzünden 2 kere ameliyat oldum yani bendeki o kadar berbat oluyordu..ama Allah'tan çok kolay oldu hamileykende taş düşürmek walla baya zor atlayıp zıplayamıyorsun taş düşsün diye....geçti çok şükür, ama aklım çıktı nabız yüksekliği bebeğe bişey yapar diye ama bişey olmazmış doktor öyle söyledi..bakalım ilk randevumuz perşembe günü inşallah herşey yolundadır..
yoklama alınmış kaçırmışım bende geldim. ben bulantım yok göğsüm şiş değil falan filan diye ağlaşırken sanırım bebişim ben burdayım demeye başladı. acayip bir iştahsızlığım var. hep kuru şeyler yiyorum. simit pilav makarna gibi... buzdolabını açamıyprum. bana acayip kokuyor. annem ve eşim kokan birşey yok diye iddaa etselerde midem kalkıyor resmen birde kızlar karnım acayip şişiyor sizede oluyormu.
BEYDAĞLI canım annene geçmiş olsun fizik tedavi iyi hoştur da acayip can yakıyodur. bende annemle gitmiştim birkaç kere. anneciğin bir ana önce şifa bulsun. bu arada senin fıtıkların nasıl iyileştin mi
ELENDİL canım erken daha hiç stres yapma. bir daha ki kontrolünde görürsün bebişini allahın izniyle
BURCU geçmiş olsun canım. ama sen neden üzüyorsun kendini değer mi. bebeğini düşün lütfen boşver herşey gelip geçiyor biliyorsun
BUCU canım sende kendimi buluyorum. aynen bende göğüs sapığım oldum sabah akşam yokluyorum ... bebişini görmüşsün ne güzel. az kaldı 12 hafta ikili test var sonra cinsiyetti, 4 lü taramaydı derken büyücek sıpalar. iğneleri bırakmama konusunda haklısın. belki doktorun haklıdır ama insanın aklında hep bir acaba kalır. ayrıca benim doktorum çok kilo alırsan dozunu arttırırım demişti. ben bu doktorları bir anlasam zaten...
UMUDUM24 hoşgelmişsin canım. yeni hamişimiz çok bu ara . ama umutsuz olmak adına yakışmadı. bende klomenle hamile kaldım. olabiliyor yani. ii haberlerini bekliyoruz :)
UMUDUM31 canım bebişin nasıl doktora gidebildin mi.
sağol canım,ewet gerçekten merak ediyoruz birbirimizi ...çok seindim bebişin iyi olmasına,o korkular benden iyi kimse bilemez heralde keşke biraz daha evhamsız ve rahat tipler olabilsek ama nerdee:))annene geçmiş olsun canım göremeyince merak ediyoruz birbirimizi:)bende iyiyim bugün kontrolum vardı ne korkularla gittiğimi anlatamam sanki 2 gündür göğüslerim acımıyo inmiş gibilerdi zaten sürekli ellemekten bi hal oldular:)kendi kendime neler kurdum taki doktora gidinceye kadar allaha şükür herşey yolundaymış 10 haftalık olmuş inşallah hep böyle güzel gider korkular bitmiyor bi türlü
inşallah sağolun kimseye söyleyemiyorum,soramıyorum iyiki siz varsınız.
ayy valla mı moral oldun bana.
bucu bende pıhtılaşma yok ona rağmen kullanıyorum önlem olsun diye.bi zararı yokki.neden bırakasın
Sağol canım bilgilendirdiğin için.keşke,ama inşallah yine olur bebeğin,uzman doktor Eylem Eliaçık benim gittiğim doktor,zaten profesörlere büyük paralar dökmeden yaklaşamıyorsun,beni profesör görmedi,clexanı 9 ay kullanacaksın,doğumdan sonra da 1 ay kullanacaksın dedi,ben sonrasında hiç gitmedim ankaraya,sorun yaşamadım da çok şükür,şimdi sadece kadın doğumcum takip ediyor.Zaten hastalık belli olduktan sonra verilen ilaç aynı,homozigot olmadığım için sadece iğne yazdı,hap kullanmıyorum,doktorun yazdığı ilaç dozunu da prof lütfü önderoğlu na sorarak içimi rahatlattım.Devam ediyorum bakalımm rabbim büyük.Bu arada mesajlarını gördüm,özgür deren çok iyidir ama çok tuzludur,bir arkadaşım down sendromu şüphesiyle kliniğine gitti 2000 lira verdi,sinan beksaç ta yurt dışına gideceği için hastalarını bitiriyormuş,yeni randevu almıyormuş diye duydum.doğru mu bilmem.
herkese sağlık,mutluluk,umut ve hayırlarla dolu bir gün diliyorum
kızlar iğneyi akşamları 11 de yapıyodum, dün akşam unutmuşum:26:
biraz önce hatırlayınca hemen yaptım.
şimdi bu akşam yapayım mı, yoksa yarın sabah yapıp sabaha mı çevireyim:26:
Bu sabah kaçta yaptıysan o saatte yap yarın, doktor bana öyle demişti.
Canlarım sağolun sorduğunuz için, çok şükür yolundaymış herşey. Cumartesiyi pazara bağlayan gece bazı tatsızlıklar ve heyecan yaşadık. Sıkıntıdan, stresten zangır zangır titredim, öyle elim ayağım değil tüm vücudum. Zor sakinleştim. Sonra da bir endişe sardı ki beni sormayın. Bugun sabah iyice endişelendim, sanki belirtilerim azalmış gibi geldi, çok korktum...sabah doktoru aradım ameliyattaymış öğleden sonra gittim. Doktora çıkmadan önce de hafif bir kanama oldu, bu sefer iyice kaybettim kendimi başladım ağlamaya. Kendi halimi düşünüyorum, bebeği düşünüyorum, kocamı düşünüyorum...çünkü pazar günü dedi ki bu bebeğe birşey olsun seni üzenleri ben de üzerim diye...yani zor geçirdim doktorun kalp atışlarını göstermesine kadar geçen süreyi...çok şükür bebeğim hala benimle...doktor istirahat verdi, kanama için coraspini kesti ve proluton iğne yaptırdı...sorun yanımda çalışan biri yüzünden olmuştu o yüzden işten biraz uzak kal dedi...birkaç gün evdeyim yani, öpüyorum hepinizi
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sizlere güzel haberlerim var adetime 2 gün var dün idrar tahlili yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sabahda kan verdim şimdi aldım değerim 244 çıkmış hamileyim 2 gün sonra tekrarlayacağım ona göre doktora gideceğim allahım yardımcımız olsun kızlar
ay cnm tebrik ederim ne mutlu sana çok şükür inş. 2 ye katlar canım benim
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sizlere güzel haberlerim var adetime 2 gün var dün idrar tahlili yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sabahda kan verdim şimdi aldım değerim 244 çıkmış hamileyim 2 gün sonra tekrarlayacağım ona göre doktora gideceğim allahım yardımcımız olsun kızlar
meltemcim çok sağol inşallah hepimiz güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız iğneyi ben 3 aydır haftada 3 gün kullanıyordum 2 gün sonra sabah akşam olmak üzere 2ye çıkaracağız allahım yardımcımız olsun hepimizincanım benim güzel haber demek az kalır. müthiş bir haber bu. şu an ki mutluluğunu hayal edebiliyorum. hep böyle iyi haberlerle gelirsin inşallah :) bu arada hemen başla iğnelere canım
rabbim tamaına erdirsin, kucağına almayı da nasip etsin inşallah. gözünaydın cnm.
çokk geçmiş olsun canım.kimseyi takma.hele seni bu hale getiren birini
ewet yaa kuzum ben bu aralar annemle daha fazla ilgileniyorum tekrar fizik tedawiye başladık birde her gün onu götürüyorum hastaneye..sen nasılsın ??
canım çok geçmiş olsun..bir daha yaşamazsın inşallah..
ay burcugen canım benim,çok iyi bilirim o duyguyu ve korkuyu inşallah bir daha yaşamazsın... çok şükür ki bebeğin iyiymiş lütfen kendini stresten uzak tutmaya çalış, sana bunu yaşatan senin hamile olduğunu bilmiyormu?? neyse biraz uzak kalman iyi olacak senin için ALLAH a emanet ol kuzum:))
canım çok geçmiş olsun bende az bişey bişeye üzülüp sıkılsam hemen lekelenmem oluyor onun için bizler sanırım biraz daha dikkatli olmalıyız
geçmiş olsun canım dualarım seninle bebeğine kavuşman benim umudum olacak rabbim yardımcımız olsun
yoklama alınmış kaçırmışım bende geldim. ben bulantım yok göğsüm şiş değil falan filan diye ağlaşırken sanırım bebişim ben burdayım demeye başladı. acayip bir iştahsızlığım var. hep kuru şeyler yiyorum. simit pilav makarna gibi... buzdolabını açamıyprum. bana acayip kokuyor. annem ve eşim kokan birşey yok diye iddaa etselerde midem kalkıyor resmen birde kızlar karnım acayip şişiyor sizede oluyormu.
BEYDAĞLI canım annene geçmiş olsun fizik tedavi iyi hoştur da acayip can yakıyodur. bende annemle gitmiştim birkaç kere. anneciğin bir ana önce şifa bulsun. bu arada senin fıtıkların nasıl iyileştin mi
ELENDİL canım erken daha hiç stres yapma. bir daha ki kontrolünde görürsün bebişini allahın izniyle
BURCU geçmiş olsun canım. ama sen neden üzüyorsun kendini değer mi. bebeğini düşün lütfen boşver herşey gelip geçiyor biliyorsun
BUCU canım sende kendimi buluyorum. aynen bende göğüs sapığım oldum sabah akşam yokluyorum ... bebişini görmüşsün ne güzel. az kaldı 12 hafta ikili test var sonra cinsiyetti, 4 lü taramaydı derken büyücek sıpalar. iğneleri bırakmama konusunda haklısın. belki doktorun haklıdır ama insanın aklında hep bir acaba kalır. ayrıca benim doktorum çok kilo alırsan dozunu arttırırım demişti. ben bu doktorları bir anlasam zaten...
UMUDUM24 hoşgelmişsin canım. yeni hamişimiz çok bu ara . ama umutsuz olmak adına yakışmadı. bende klomenle hamile kaldım. olabiliyor yani. ii haberlerini bekliyoruz :)
UMUDUM31 canım bebişin nasıl doktora gidebildin mi.
ay canım benim çok geçmiş olsun ay kuzum ne dert ediyosun sağındakini solundakini boşver kim ne yaparsa yapsın sen üzülme sinirlenme strese girme kuzum benim bebişim kalp atışlarını duymanada cok sevindim canım maşallah inş. hep güzel haberler verirsin bize öpüyorum tatlım evde olmak ve dinlenmek iyi gelicek sana
Yaa ister istemez takıyor insan işte, kızın hayatı tehlikedeydi öyle olunca panik yasadım tabi...neyse şimdi iyiyim, sağolun.
Umarım doktor aspirini bıraktırdıgı için birşey olmaz, birkaç gün bekleyeceğim leke veya kanama olmazsa tekrar başlayayım mı diye sormayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?