Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım g olsun durumunu bılemıyorum ama cık dolas camdan devamlı bak temız hava allllllll muzık dınle rahatlat kendını rabbbımın elınde hersey bısey cık olmaz korkma sımdı endıse korku sarmış senı mıden bve kasılmaların eee tabıkı normal bumlar komsuna gıt caya aklına getırme kotu seyler

bacaklarda tutulma bende de oluyor canım ben baktırmadım nereye baktırdınız ben de baktırayım remotolojıyemı baktırıyorsunuz

nerdesin tatlım sen uğrardın buralara inşallah herşey yolundadır

Canlarım sağolun sorduğunuz için, çok şükür yolundaymış herşey. Cumartesiyi pazara bağlayan gece bazı tatsızlıklar ve heyecan yaşadık. Sıkıntıdan, stresten zangır zangır titredim, öyle elim ayağım değil tüm vücudum. Zor sakinleştim. Sonra da bir endişe sardı ki beni sormayın. Bugun sabah iyice endişelendim, sanki belirtilerim azalmış gibi geldi, çok korktum...sabah doktoru aradım ameliyattaymış öğleden sonra gittim. Doktora çıkmadan önce de hafif bir kanama oldu, bu sefer iyice kaybettim kendimi başladım ağlamaya. Kendi halimi düşünüyorum, bebeği düşünüyorum, kocamı düşünüyorum...çünkü pazar günü dedi ki bu bebeğe birşey olsun seni üzenleri ben de üzerim diye...yani zor geçirdim doktorun kalp atışlarını göstermesine kadar geçen süreyi...çok şükür bebeğim hala benimle...doktor istirahat verdi, kanama için coraspini kesti ve proluton iğne yaptırdı...sorun yanımda çalışan biri yüzünden olmuştu o yüzden işten biraz uzak kal dedi...birkaç gün evdeyim yani, öpüyorum hepinizi

canım çok geçmiş olsun yaa çok şükür herşey yolundaymış
Allah korusun okurken korktum haaaa
boş ver salla gitsin gereksiz adamları bebeğini düşün sen

su pıhtılasma testlerım bıtsın de bı hayırlısıyla ondan sonra tekrar su gozum ve romatızmamla ılgılenmeye baslıcam...
Amın rabbım hepımızı korususun acelya

çokk geçmiş olsun canım.kimseyi takma.hele seni bu hale getiren birini

burdayım canım :) daimi elamanıyım bu formun.bugün doktora gittik.doktor bana gebelik haftamı söylemyor.kesem maşallah büyümüş.ama bebek ya da yolk sac yok karamsarım yani.kese 8mm.cuma tekrar çağırdı.off ya korkuyorum

olsun canım sen hamilesin şimdi geç gelsende olur:)) kuzucum ben annemi fizik tedaviye götürüyorum demiştim ya sana, saati değişti onun için bu aralar pek giremiyorum ewe dönene kadar nerdeyse akşamı buluyorum..ee sen nasılsın ?? bakalım:))

Son düzenleme:
nabersiniz kızlar umarım herkes için herşey çok güzel gidiyodur kimsecikler yok ne oldu dağıldınız nerelerdesiniz:)
ewet yaa kuzum ben bu aralar annemle daha fazla ilgileniyorum tekrar fizik tedawiye başladık birde her gün onu götürüyorum hastaneye..sen nasılsın ??

elendil içini ferah tut canım bildiğim kadarıyla 8 mm de bebek görünmüyor,inşallah cuma günü görürsün canım:))

canım kese 8 mm bebek gözükmez endişelenme sen endişelenince kendiminkine baktım şimdi benmde 16 mm bebek gözükmüş boşuna kendine stres yapma

annene geçmiş olsun canım göremeyince merak ediyoruz birbirimizi:)bende iyiyim bugün kontrolum vardı ne korkularla gittiğimi anlatamam sanki 2 gündür göğüslerim acımıyo inmiş gibilerdi zaten sürekli ellemekten bi hal oldular:)kendi kendime neler kurdum taki doktora gidinceye kadar allaha şükür herşey yolundaymış 10 haftalık olmuş inşallah hep böyle güzel gider korkular bitmiyor bi türlü

canım çok geçmiş olsun bende az bişey bişeye üzülüp sıkılsam hemen lekelenmem oluyor onun için bizler sanırım biraz daha dikkatli olmalıyız

kızlar ya bugün doktorum 3 aydan sonra iğneyi kesip aspirinle devam edeceğiz dedi bende zamanı var daha diye bişey demedim ben iğneyi kesemem doktorumdan da çok memnunun nasıl yapcam bilemedim olmadı konuşucsm ben iğnesiz rahat edemem diye

elendil içini ferah tut canım bildiğim kadarıyla 8 mm de bebek görünmüyor,inşallah cuma günü görürsün canım:))

inşallah sağolun kimseye söyleyemiyorum,soramıyorum iyiki siz varsınız.

canım kese 8 mm bebek gözükmez endişelenme sen endişelenince kendiminkine baktım şimdi benmde 16 mm bebek gözükmüş boşuna kendine stres yapma

ayy valla mı moral oldun bana.

bucu bende pıhtılaşma yok ona rağmen kullanıyorum önlem olsun diye.bi zararı yokki.neden bırakasın

geçmiş olsun canım dualarım seninle bebeğine kavuşman benim umudum olacak rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…