kızlar dünden beri panik atak geçiriyorum...nabzım 80 ile 100 arası atıyo sürekli ve bacaklarım ve midem kasılıyo resmen...çok korkuyorum kızlar bebeğe birşey olur mu??? ben kendimi geçtim bebeğimi düşünüyorum..babam kan sulandırıcı kullanıyorsun onların da etkisi olmuş olabilir hamilelikte zaten kalp hızı artar sen birde kan sulandırıcılar kullanıyorsun dolaşımını hızlandırıyorsun korkma bişey olmaz dedi ama ben yine de çok korkuyorum..ben hamileliğimi öğrendiğimde hemen antidepresanımı ve beta blokerimi bıraktım (cipralex ve dideral kullanıyordum)..kızlar bilginiz var mı bişey olur mu bebeğime..yanii ben atak geçirdiğimi düşünüyorum ama bana akıl verin yardım edin kızlar lütfen...
anladım canım sorun değil..fmf i daha yeni öğreniyorum..aslında bitek bu ilacı içeceksin dediler..başka bi ilacı yok.bu yüzdende nedir diye bakmıyorum çünkü ben hemen moralimi bozuyorum..kalça eklemim tutuluyordu benim.tutulma ağrı değil,bildiğin kötürüm oluyordum..aslında fmf in belirtisi şiddetli ateş,karın ağrısı ve eklem tutulumu..ama bütün hepsini yaşayanda var hiçbirini yaşamayıp hasta olanda..bazende beim gibi bi belirtisi oluyomuş.en tehlikelisi hiç belirti vermeyen tabii..bende de çok olmassada göğüste sıkışma oluyo..mesela bir kere ayağım şişti..bi daha olmadı..sonra bazen nefes alınca göğüs kafesim acıyo gibi falan oluyo..benim ablamada bakıldı hla b27 falan..ama bana bakılmadı..fmf atakları yüzünden karın içinde yapışıklıklar olurmuş..buda bende oldu..karın zarı iltihaplanıyomuş..şimdide bebek için uğraşıyoruz..üveiti bilmiyorum..haftaya tıpta kontrolüm var..iyi bi doktor denk gelirse sorucam canım..
bisey olmaz canim Allahin izniyle insallah. Dogru kan sulandiricilar da yapabilir. Canimm hamileliginin ilk baslarinda bu antidepresanlari kullanmismi oldun..? Canini Slkma insallah bisey olmayacak bebeklerimize. Moralimizi yuksek tutmaya calisalim zaten baska caremizde yok.. Rabbime siginalim bizi ancak o korur insallah.
canım g olsun durumunu bılemıyorum ama cık dolas camdan devamlı bak temız hava allllllll muzık dınle rahatlat kendını rabbbımın elınde hersey bısey cık olmaz korkma sımdı endıse korku sarmış senı mıden bve kasılmaların eee tabıkı normal bumlar komsuna gıt caya aklına getırme kotu seyler
inşallah kızlar inşallah birşey olmaz sanırım bu çarpıntılarımın nedenini öğrendim..ben bu sabah size yardım mesajını yazdıktan sonra tuvalete gittim veeeeeeeeeee kafam kadar taş düşürdüm :))))) sonra bi rahatladım bi rahatladım anlatamam..ben zaten böbreklerimden sorunlu biriydim..böylelikle taşımızdan da kurtulmuş olduk elhamdülillah...size çok teşekkür ederim ne zaman kötü birşey olsa sizinle paylaşıyorum vee bana destek olanları görünce çok ama çok mutlu oluyorum..Allah hepinizden razı olsun canlarım..iyki varsınız...
bisey olmaz canim Allahin izniyle insallah. Dogru kan sulandiricilar da yapabilir. Canimm hamileliginin ilk baslarinda bu antidepresanlari kullanmismi oldun..? Canini Slkma insallah bisey olmayacak bebeklerimize. Moralimizi yuksek tutmaya calisalim zaten baska caremizde yok.. Rabbime siginalim bizi ancak o korur insallah.
inşallah kızlar inşallah birşey olmaz sanırım bu çarpıntılarımın nedenini öğrendim..ben bu sabah size yardım mesajını yazdıktan sonra tuvalete gittim veeeeeeeeeee kafam kadar taş düşürdüm :))))) sonra bi rahatladım bi rahatladım anlatamam..ben zaten böbreklerimden sorunlu biriydim..böylelikle taşımızdan da kurtulmuş olduk elhamdülillah...size çok teşekkür ederim ne zaman kötü birşey olsa sizinle paylaşıyorum vee bana destek olanları görünce çok ama çok mutlu oluyorum..Allah hepinizden razı olsun canlarım..iyki varsınız...
canım benim çok geçmiş olsun o taş düşürmek nedir acısını ben çok iyi bilirim bende geçen sene taş düşürmüştüm bende taş oynadıkça mide bulantısıda yapıyodu resmen yerlerde sürünüyodum bi sabah düşürünce oh be dedim dünya varmış bi rahatladım ki ondan beri böbreğim biraz ağrısa aklım çıkıyo yine taş olcak diye çok geçmiş olsun
Merhaba,,
Dr. Özgür Deren'i duyan var mı? kan pıhtılaşması konusunda nasıl
Beydaglim tatlim bu durumda tunaydin desem olurmu ? :)) biraz gec oldu sanirim ama :)
nasilsin iyisindir insallah.. Kizlarrr topik bayagi sessizlesti hafta sonu hicbiriniz yoktunuz ortalikda, niye yapiyosunuz boyle yaaaa :)) kizicam bak :)
Burcu_gen nerdesin tatlim, bucu, hannem, mtlm, elendil ve diger ismini sayamadiklarim.... hu hu kimse yokmu
nerdesin tatlım sen uğrardın buralara inşallah herşey yolundadır
Canlarım sağolun sorduğunuz için, çok şükür yolundaymış herşey. Cumartesiyi pazara bağlayan gece bazı tatsızlıklar ve heyecan yaşadık. Sıkıntıdan, stresten zangır zangır titredim, öyle elim ayağım değil tüm vücudum. Zor sakinleştim. Sonra da bir endişe sardı ki beni sormayın. Bugun sabah iyice endişelendim, sanki belirtilerim azalmış gibi geldi, çok korktum...sabah doktoru aradım ameliyattaymış öğleden sonra gittim. Doktora çıkmadan önce de hafif bir kanama oldu, bu sefer iyice kaybettim kendimi başladım ağlamaya. Kendi halimi düşünüyorum, bebeği düşünüyorum, kocamı düşünüyorum...çünkü pazar günü dedi ki bu bebeğe birşey olsun seni üzenleri ben de üzerim diye...yani zor geçirdim doktorun kalp atışlarını göstermesine kadar geçen süreyi...çok şükür bebeğim hala benimle...doktor istirahat verdi, kanama için coraspini kesti ve proluton iğne yaptırdı...sorun yanımda çalışan biri yüzünden olmuştu o yüzden işten biraz uzak kal dedi...birkaç gün evdeyim yani, öpüyorum hepinizi
allah şifa versin canım ya aklına kötü şeyler getirme allah ın izniyle bişey olmaz gözlerine hastalıgına teşhis konulamaması kötü hastalıgın bilinse enazından ona göre tedavı şeklı planlanırdı herseyın hayırlısı canım rabbım beterınden korusun
Canlarım sağolun sorduğunuz için, çok şükür yolundaymış herşey. Cumartesiyi pazara bağlayan gece bazı tatsızlıklar ve heyecan yaşadık. Sıkıntıdan, stresten zangır zangır titredim, öyle elim ayağım değil tüm vücudum. Zor sakinleştim. Sonra da bir endişe sardı ki beni sormayın. Bugun sabah iyice endişelendim, sanki belirtilerim azalmış gibi geldi, çok korktum...sabah doktoru aradım ameliyattaymış öğleden sonra gittim. Doktora çıkmadan önce de hafif bir kanama oldu, bu sefer iyice kaybettim kendimi başladım ağlamaya. Kendi halimi düşünüyorum, bebeği düşünüyorum, kocamı düşünüyorum...çünkü pazar günü dedi ki bu bebeğe birşey olsun seni üzenleri ben de üzerim diye...yani zor geçirdim doktorun kalp atışlarını göstermesine kadar geçen süreyi...çok şükür bebeğim hala benimle...doktor istirahat verdi, kanama için coraspini kesti ve proluton iğne yaptırdı...sorun yanımda çalışan biri yüzünden olmuştu o yüzden işten biraz uzak kal dedi...birkaç gün evdeyim yani, öpüyorum hepinizi
Beydaglim tatlim bu durumda tunaydin desem olurmu ? :)) biraz gec oldu sanirim ama :)
nasilsin iyisindir insallah.. Kizlarrr topik bayagi sessizlesti hafta sonu hicbiriniz yoktunuz ortalikda, niye yapiyosunuz boyle yaaaa :)) kizicam bak :)
Burcu_gen nerdesin tatlim, bucu, hannem, mtlm, elendil ve diger ismini sayamadiklarim.... hu hu kimse yokmu
ewet yaa kuzum ben bu aralar annemle daha fazla ilgileniyorum tekrar fizik tedawiye başladık birde her gün onu götürüyorum hastaneye..sen nasılsın ??nabersiniz kızlar umarım herkes için herşey çok güzel gidiyodur kimsecikler yok ne oldu dağıldınız nerelerdesiniz:)
canım çok geçmiş olsun..bir daha yaşamazsın inşallah..
ay burcugen canım benim,çok iyi bilirim o duyguyu ve korkuyu inşallah bir daha yaşamazsın... çok şükür ki bebeğin iyiymiş lütfen kendini stresten uzak tutmaya çalış, sana bunu yaşatan senin hamile olduğunu bilmiyormu?? neyse biraz uzak kalman iyi olacak senin için ALLAH a emanet ol kuzum:))
burdayım canım :) daimi elamanıyım bu formun.bugün doktora gittik.doktor bana gebelik haftamı söylemyor.kesem maşallah büyümüş.ama bebek ya da yolk sac yokkaramsarım yani.kese 8mm.cuma tekrar çağırdı.off ya korkuyorum
burdayım canım :) daimi elamanıyım bu formun.bugün doktora gittik.doktor bana gebelik haftamı söylemyor.kesem maşallah büyümüş.ama bebek ya da yolk sac yokkaramsarım yani.kese 8mm.cuma tekrar çağırdı.off ya korkuyorum
elendil içini ferah tut canım bildiğim kadarıyla 8 mm de bebek görünmüyor,inşallah cuma günü görürsün canım:))
canım kese 8 mm bebek gözükmez endişelenme sen endişelenince kendiminkine baktım şimdi benmde 16 mm bebek gözükmüş boşuna kendine stres yapma
annene geçmiş olsun canım göremeyince merak ediyoruz birbirimizi:)bende iyiyim bugün kontrolum vardı ne korkularla gittiğimi anlatamam sanki 2 gündür göğüslerim acımıyo inmiş gibilerdi zaten sürekli ellemekten bi hal oldular:)kendi kendime neler kurdum taki doktora gidinceye kadar allaha şükür herşey yolundaymış 10 haftalık olmuş inşallah hep böyle güzel gider korkular bitmiyor bi türlü
evet canım bnde çok araştırdım özzgür beyı çok ıı doktor ama ücret konusunda benı aştı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?