meltemcim çok sağol inşallah hepimiz güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız iğneyi ben 3 aydır haftada 3 gün kullanıyordum 2 gün sonra sabah akşam olmak üzere 2ye çıkaracağız allahım yardımcımız olsun hepimizin
sağol canım rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin maşallah sende bayağı ilerledin az kaldı sanada ankaraya gidiyormusun kontrollere
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sizlere güzel haberlerim var adetime 2 gün var dün idrar tahlili yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sabahda kan verdim şimdi aldım değerim 244 çıkmış hamileyim 2 gün sonra tekrarlayacağım ona göre doktora gideceğim allahım yardımcımız olsun kızlar
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. 32+1 olduk. şu an kilosu 2000 gr. bundan sonra doğsada yaşar korkma dedi ama ister istemez korkuyor insan.
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sizlere güzel haberlerim var adetime 2 gün var dün idrar tahlili yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sabahda kan verdim şimdi aldım değerim 244 çıkmış hamileyim 2 gün sonra tekrarlayacağım ona göre doktora gideceğim allahım yardımcımız olsun kızlar
canım moralini hiç bozma riskli haftaları geride bıraktınız şimdi doğsa bile küvöze bile gerek kalmaz kan akışı için sol tarafına yat ben 26 haftalık 780 gr doğurmuştum rabbime şükürler olsun kızım bizimleumarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. 32+1 olduk. şu an kilosu 2000 gr. bundan sonra doğsada yaşar korkma dedi ama ister istemez korkuyor insan.
sağol canım inşallah güzelce artarda doktora öyle giderimCanım hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah güzelce artar değerin.
harikaaa canım hayırlı olsun.maşallah ne çok hamile var.Allah ım daha çok versin...
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. 32+1 olduk. şu an kilosu 2000 gr. bundan sonra doğsada yaşar korkma dedi ama ister istemez korkuyor insan.
kızlar endişelerim yine artmış durumda. akıntım var ama nasıl anlatsam afedersiniz altıma kaçırmışım gibi ıslak oluyor çamaşrım. kokusuz ve renksiz ama panik oldum doktorumada ulaşamadım. böyle akıntısı olan var mı yada sizce normal mi
kızlar endişelerim yine artmış durumda. akıntım var ama nasıl anlatsam afedersiniz altıma kaçırmışım gibi ıslak oluyor çamaşrım. kokusuz ve renksiz ama panik oldum doktorumada ulaşamadım. böyle akıntısı olan var mı yada sizce normal mi
canım ınsallah bebegıni saglıklı bır sekılde kucagına alırsın moralını bozma bebısı uzme kendıne ıyı bak bebıs de saglıklı bır sekılde buyusun sonra bızlere umut olsun topıgımızı sevındırsın dualarımızdasın canımumarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. 32+1 olduk. şu an kilosu 2000 gr. bundan sonra doğsada yaşar korkma dedi ama ister istemez korkuyor insan.
canım bende de oluyor gecen haftalarda basladı ama kokusuz akıntıyla bırlıkte renksız bır sıvı oluyor camasırımda.tabı ben de cok panıkledım bebegımın suyumu dıye.saglık ocagındakı ebeyı aradım bebegın suyu acık pembe olur dedı bıde camasırınızı cok ıslatıyorsa hatta pantolonunuza kadar gecıyorsa endıse edın dedı.bende beyaz camasır gıyıp gozlemledım ıcım bıraz rahatladdı.gecen hafta da kontroldeydım doktorum bır sıkıntı yok dedı cok sukur ama o gunler gecmek bılmedıkızlar endişelerim yine artmış durumda. akıntım var ama nasıl anlatsam afedersiniz altıma kaçırmışım gibi ıslak oluyor çamaşrım. kokusuz ve renksiz ama panik oldum doktorumada ulaşamadım. böyle akıntısı olan var mı yada sizce normal mi
ayyyy ay ay ay....tatlım cok sevındım gozlerın aydın olsun valla.e sen hıssettın mı hamiş oldugunu yakında guzel haberler verebılırım demıstın gecenlerdeselam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sizlere güzel haberlerim var adetime 2 gün var dün idrar tahlili yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sabahda kan verdim şimdi aldım değerim 244 çıkmış hamileyim 2 gün sonra tekrarlayacağım ona göre doktora gideceğim allahım yardımcımız olsun kızlar
canım gecen ay benımde öle oldu ya şaştım kaldım ınan noluyo ya diye ama çözemedım
adetten sonra gectı sımdı normal
canım bende 10 haftalık hamileyim bendede çok oluyor akıntı hatta geçen hafta rengi koyu sarıyla kafverengi arasıydı çok korktum bebeğime birşeymi olucak diye ama şimdi normale döndü şitres yapma kötü şeyler aklına getirme bunlar normal şeyler ama bizler okadar korkular yaşadıkki elimizde değil...
bende de var akılntı hamilelikte olur normal diye hiç doktoruma sorma gereği duymadım dediğin gibi çamaşırım bile ıslanıyor bazen sık sık değiştiriyorum
canlarım sağolun bi parça yüreğimi ferahlattınız. sunisa haklı 3 gün iyi oluyorum sonra buluyorum kendime bi sıkıntı. inanılmaz korkuyorum. akıntının normal olduğunu biliyorum ama bu kadar ıslak görünce panik oldum. dokunsalar ağlıcam bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?