Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ankara gidemiyorum maalesef. ilk üç ayın kanamalı geçti. arkasından da lekelenmeler olunca ankaradaki dr.um yola çıkmamı istemedi.

umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. 32+1 olduk. şu an kilosu 2000 gr. bundan sonra doğsada yaşar korkma dedi ama ister istemez korkuyor insan.

Canım hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah güzelce artar değerin.

Canım haklısın korkar tabi insan ama dediğin gibi 7ayı bitirmişsiniz kilosu da gayet iyi bundan sonra erken dogum ile ilgili riskler gittikce azalıyor. İnşallah arayı kapatır tekrar da gerek kalmaz normal seyrine döner herşey.

harikaaa canım hayırlı olsun.maşallah ne çok hamile var.Allah ım daha çok versin...

canım moralini hiç bozma riskli haftaları geride bıraktınız şimdi doğsa bile küvöze bile gerek kalmaz kan akışı için sol tarafına yat ben 26 haftalık 780 gr doğurmuştum rabbime şükürler olsun kızım bizimle
Canım hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah güzelce artar değerin.
sağol canım inşallah güzelce artarda doktora öyle giderim

harikaaa canım hayırlı olsun.maşallah ne çok hamile var.Allah ım daha çok versin...

sağol canım topiğimizin maşallahı var hep böyle devam eder inşallah

kızlar endişelerim yine artmış durumda. akıntım var ama nasıl anlatsam afedersiniz altıma kaçırmışım gibi ıslak oluyor çamaşrım. kokusuz ve renksiz ama panik oldum doktorumada ulaşamadım. böyle akıntısı olan var mı yada sizce normal mi

canım ebnim bebişinin maşallahı var zaten annesi bişey olmaz bu saatten sonra allahın izniyle. ama bu konuda bir program izlemiştim prof ta aynen senin doktorunun dediğini demişti. bu hastalığı olanlarda bebek gelişimi yavaşlarsa hemen alırız riske atmayız bebeği diye dualarımız seninle ve minik bebişinle canım

Son düzenleme:

canım gecen ay benımde öle oldu ya şaştım kaldım ınan noluyo ya diye ama çözemedım

adetten sonra gectı sımdı normal

canım ya üzülme korkma ınsallah hersey yolunda gidicek böle düşün sağlıkal alırsın ınsallah bebegını kucagına

canım bende 10 haftalık hamileyim bendede çok oluyor akıntı hatta geçen hafta rengi koyu sarıyla kafverengi arasıydı çok korktum bebeğime birşeymi olucak diye ama şimdi normale döndü şitres yapma kötü şeyler aklına getirme bunlar normal şeyler ama bizler okadar korkular yaşadıkki elimizde değil...

canım gözünaydın inşallah değrin artar sağlıkla kucağına alırsın

canım doktoruna güven maşşallah kilosuda gayet iyi sıkı takipte de olacakmışsın bakarsın bu seferde ileri çıkar dualarımız seninle

bende de var akılntı hamilelikte olur normal diye hiç doktoruma sorma gereği duymadım dediğin gibi çamaşırım bile ıslanıyor bazen sık sık değiştiriyorum

canım ınsallah bebegıni saglıklı bır sekılde kucagına alırsın moralını bozma bebısı uzme kendıne ıyı bak bebıs de saglıklı bır sekılde buyusun sonra bızlere umut olsun topıgımızı sevındırsın dualarımızdasın canım
canım bende de oluyor gecen haftalarda basladı ama kokusuz akıntıyla bırlıkte renksız bır sıvı oluyor camasırımda.tabı ben de cok panıkledım bebegımın suyumu dıye.saglık ocagındakı ebeyı aradım bebegın suyu acık pembe olur dedı bıde camasırınızı cok ıslatıyorsa hatta pantolonunuza kadar gecıyorsa endıse edın dedı.bende beyaz camasır gıyıp gozlemledım ıcım bıraz rahatladdı.gecen hafta da kontroldeydım doktorum bır sıkıntı yok dedı cok sukur ama o gunler gecmek bılmedı
ayyyy ay ay ay....tatlım cok sevındım gozlerın aydın olsun valla.e sen hıssettın mı hamiş oldugunu yakında guzel haberler verebılırım demıstın gecenlerdetebrık ederım sorunsuz saglıklı bır gebelık gecır ınsallah melegıne saglıklıca kavustursun Rabbım

canım gecen ay benımde öle oldu ya şaştım kaldım ınan noluyo ya diye ama çözemedım

adetten sonra gectı sımdı normal

bende de var akılntı hamilelikte olur normal diye hiç doktoruma sorma gereği duymadım dediğin gibi çamaşırım bile ıslanıyor bazen sık sık değiştiriyorum

Canım benim moralini bozma hemen inş. iyi olacak bebeğin bak bu haftalara gelmişsiniz güzelce devamıda gelecek hayırlısıyla...dualarım seninle...

moralini bozma canım iyi düşün.dualarımız senle.inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelir yavrun.

kızlar ben her konuya cevap yazmıyorum ama her gun duzenli okuyorum yazdıklarınızı.. doktorumdan ogrendigimden daha cok seyler ogrendim hepinizden
nigar; hayırlı ugurlu olsun, saglıkla kucagına aldıgın gunleri gorursun insallah...
derya; diger kızların yazdıklarına katılıyorum, endiselenme, umarım sorunsuzca sen de bebegini kucagına alırsın, dogdugunda yasayabilecek düzeyle su anda, kilosu da gayet iyi..
meltem; daha önceden kayıplarımız oldugu icin hepimiz senin durumunda takıntı yaparız eminim ama kalbimizi ferah tutup gerekli önlemleri aldıktan sonra rabbime emanet edicez meleklerimizi..
umarım tüm hamisler sıkıntısız saglıkla bebislerini alırlar kucaklarına, biz bekleyenlere de nasip eder allahım insallah.. :)

Canım güzel duşun güzel olsun hersey. Allahım hayırlısını nasip etsin. Moralini bozma, sadece dua et. Allah nasip ettikten sonra önünde ne durabilirki...

canım geçmiş olsun rabbim bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın.hangi ilaçları kullanıyorsun acaba iğnenin dozu azmı geldi...Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…