Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım geçmiş olsun rabbim bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın.hangi ilaçları kullanıyorsun acaba iğnenin dozu azmı geldi...Allah hepimizin yardımcısı olsun

tşk ederim cnm. clexan 0.4, coraapirin 100 mg, magnezyum, omega 3 kullanıyorum. sorun iğnenin dozuyla alakalı değil. kan pıhtılaşması 30. haftadan sonra böyle sonuçlara yol açarmış. yani bu dr.um beklediği bir şeydi. dr.um çok sıkı takip ediyor. bunun da üstesinden gelicez inşallah. sizlerin de dualarının sayesinde.

sağol canım öylesine demiştim içime doğan bir şey yoktu inşallah canım sağlıklı bir doğum yapabilmek en büyük hayalim rabbim bebeklerimizi korusun

nigar50 canım hamileymişsin çok sevindim.Allah bu kez bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.dualarımdasın.

canım çok sağol dualarını esirgeme lütfen sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçireyim benimde dularımdasın rabbim sanada hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin

derya 78_40
canım benim rabbim yardımcın olsun inş. minnik bebeğin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına gelir sevgiyle kal canım

günaydın hepinize
ne güzel haberler war böyle

NİGAR cım gözün aydın çok sewindim ALLAH tamamına erdirsin

MELTEM cim korkma canım,akıntı kiminde fazla oluyor böyle zaten kokusuz ve renksizmiş içini ferah tut kuzum.. hamilelik belirtisi,bunlar

DERYA canım RABBİM seninle ve bebeğinle olsun inşaallah sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına:))

günaydın canım güzel dileklerin için aminnn

Canım doktorun kim hangi hastanede

bugün nst için doktora gittim 36+2 deyim doktor haftaya kadar kullan dedi haftaya bırakırız dedi
yani 37+2 coraspirini bırakmak için çok geç değil mi ? lütfen bilenler cevap versin moralim çok bozuk

günaydın topiğin en umut dolu kadınları :)))) gününüz aydın ve bereketli olsun..hayırlarla dolu birgün olsun arkadaşlar.... hamilelik haberleri var yine çoookk seviniyorum..inşallah bu topikteki anne olmak isteyen tüm kadınların RABBİM en yakın zamanda dualarını kabul etsin.. nigar50 çok tebrik ederim canım..inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın..sağ salim hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım benim...benimde bugün yüreğim pırpır yarın ilk ultrasonum var heyecan doruklarda :))

bugün nst için doktora gittim 36+2 deyim doktor haftaya kadar kullan dedi haftaya bırakırız dedi
yani 37+2 coraspirini bırakmak için çok geç değil mi ? lütfen bilenler cevap versin moralim çok bozuk

canım doktora güvenmek zorundayız.ben 10 nisanda bıraktım,benim doktorum da biraz erken bıraktırdı diye düşünüyorum.inşallah bir sorun yaşamadan alırız bebeklerimizin kucaklarımıza..bebeğinin kilosu nasıl?

bende bıraktım bu hafta..bende 37 doldururken bıraktım sayılır.bugün kontrolüm var bakalım nasıl durumlar.sevisev sana özelden msj atmıştım ulaşmadı sanırım..senin kontrolun nasıl geçti bebeğinin kilosu nasıl? doğum şeklin belli oldumu

bucu2, gulsunoguz, minik0606, sevisev, betulgolcuk41, umut40, ayse_23, tgbesr, bedaglı

hepinize çok tşk ederim desteğiniz için.

cnm şimdi gördüm cvp yazdım.kontrol dönüşü güzel haberlerini bekliyorum.

tünaydın cemocan inaşallah hep beraber güzel haberler almaya devam ederiz ilk kontrolündende güzel haberlerle dönersin

evet doktora güvenmek zorundayız ama yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum Allah korusun erken doğum olursa aspirin kullandığım için sorun olur korkusu yaşıyorum. bebeğin kilosu geçen hafta 2000 gr üstündeydi ama tam hatırlamıyorum

peki senin doğumun kaçıncı haftada ve nasıl olacak benim doğumum aspirini bıraktıktak 1 hafta sonra olma ihtimali çok yüksek o yüzden korkuyorum zaten.
hadi iğne bir hafta etkili o yüzden 1 hafta önce bıraktırması normal ama coraspinin etkisi ne kadar sürüyor bilmiyorum

ay kızlar bugün bende hafif bir baş dönmesi gibi bişeyler oldu anlamadım neden oldu hayırlısı olsun inş.

ay ne güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bebeğini

canım bebeğinde sende allaha emanet olun rabbim ikinizide korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…