canım geçmiş olsun rabbim bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın.hangi ilaçları kullanıyorsun acaba iğnenin dozu azmı geldi...Allah hepimizin yardımcısı olsun
sağol canım öylesine demiştim içime doğan bir şey yoktu inşallah canım sağlıklı bir doğum yapabilmek en büyük hayalim rabbim bebeklerimizi korusuncanım gözünaydın inşallah değrin artar sağlıkla kucağına alırsın
sağol canım yarın bir daha yaptıracağım ona göre doktora gideceğim
ayyyy ay ay ay....tatlım cok sevındım gozlerın aydın olsun valla.e sen hıssettın mı hamiş oldugunu yakında guzel haberler verebılırım demıstın gecenlerdetebrık ederım sorunsuz saglıklı bır gebelık gecır ınsallah melegıne saglıklıca kavustursun Rabbım
nigar50 canım hamileymişsin çok sevindim.Allah bu kez bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.dualarımdasın.
günaydın hepinize
ne güzel haberler war böyle
NİGAR cım gözün aydın çok sewindimALLAH tamamına erdirsin
MELTEM cim korkma canım,akıntı kiminde fazla oluyor böyle zaten kokusuz ve renksizmiş içini ferah tut kuzum.. hamilelik belirtisi,bunlar
DERYA canım RABBİM seninle ve bebeğinle olsun inşaallah sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına:))
tşk ederim cnm. clexan 0.4, coraapirin 100 mg, magnezyum, omega 3 kullanıyorum. sorun iğnenin dozuyla alakalı değil. kan pıhtılaşması 30. haftadan sonra böyle sonuçlara yol açarmış. yani bu dr.um beklediği bir şeydi. dr.um çok sıkı takip ediyor. bunun da üstesinden gelicez inşallah. sizlerin de dualarının sayesinde.
bugün nst için doktora gittim 36+2 deyim doktor haftaya kadar kullan dedi haftaya bırakırız dedi
yani 37+2 coraspirini bırakmak için çok geç değil mi ? lütfen bilenler cevap versin moralim çok bozuk
canım doktora güvenmek zorundayız.ben 10 nisanda bıraktım,benim doktorum da biraz erken bıraktırdı diye düşünüyorum.inşallah bir sorun yaşamadan alırız bebeklerimizin kucaklarımıza..bebeğinin kilosu nasıl?
bende bıraktım bu hafta..bende 37 doldururken bıraktım sayılır.bugün kontrolüm var bakalım nasıl durumlar.sevisev sana özelden msj atmıştım ulaşmadı sanırım..senin kontrolun nasıl geçti bebeğinin kilosu nasıl? doğum şeklin belli oldumu
Canım doktorun kim hangi hastanede
bende bıraktım bu hafta..bende 37 doldururken bıraktım sayılır.bugün kontrolüm var bakalım nasıl durumlar.sevisev sana özelden msj atmıştım ulaşmadı sanırım..senin kontrolun nasıl geçti bebeğinin kilosu nasıl? doğum şeklin belli oldumu
günaydın topiğin en umut dolu kadınları :)))) gününüz aydın ve bereketli olsun..hayırlarla dolu birgün olsun arkadaşlar.... hamilelik haberleri var yine çoookk seviniyorum..inşallah bu topikteki anne olmak isteyen tüm kadınların RABBİM en yakın zamanda dualarını kabul etsin.. nigar50 çok tebrik ederim canım..inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın..sağ salim hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım benim...benimde bugün yüreğim pırpır yarın ilk ultrasonum var heyecan doruklarda :))
canım doktora güvenmek zorundayız.ben 10 nisanda bıraktım,benim doktorum da biraz erken bıraktırdı diye düşünüyorum.inşallah bir sorun yaşamadan alırız bebeklerimizin kucaklarımıza..bebeğinin kilosu nasıl?
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sizlere güzel haberlerim var adetime 2 gün var dün idrar tahlili yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı sabahda kan verdim şimdi aldım değerim 244 çıkmış hamileyim 2 gün sonra tekrarlayacağım ona göre doktora gideceğim allahım yardımcımız olsun kızlar
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. 32+1 olduk. şu an kilosu 2000 gr. bundan sonra doğsada yaşar korkma dedi ama ister istemez korkuyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?