tşk ederim cnm. clexan 0.4, coraapirin 100 mg, magnezyum, omega 3 kullanıyorum. sorun iğnenin dozuyla alakalı değil. kan pıhtılaşması 30. haftadan sonra böyle sonuçlara yol açarmış. yani bu dr.um beklediği bir şeydi. dr.um çok sıkı takip ediyor. bunun da üstesinden gelicez inşallah. sizlerin de dualarının sayesinde.
ay ne güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bebeğini
Canim akinti durdumu gecen gece bendede cok oldu... cok korktum. Kizlar bu progestan vajinal kullanimda kasinti yapiyormu ben basladim. sanki baslar baslamaz kasinti olmaya basladi. biraktim bende o yuzden. ayni tecrubeleri yasayaniniz varmi?
günaydın hepinize
ne güzel haberler war böyle
NİGAR cım gözün aydın çok sewindimALLAH tamamına erdirsin
MELTEM cim korkma canım,akıntı kiminde fazla oluyor böyle zaten kokusuz ve renksizmiş içini ferah tut kuzum.. hamilelik belirtisi,bunlar
DERYA canım RABBİM seninle ve bebeğinle olsun inşaallah sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına:))
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. 32+1 olduk. şu an kilosu 2000 gr. bundan sonra doğsada yaşar korkma dedi ama ister istemez korkuyor insan.
kızlar ya anadolu yakasında hangı perınotologlara gıdıyorsunuz.benım kafam karıstı olası hamılelıkte normal kadın dogumcular nasıl belırlıcekler ıgne dozajlarını
bugün nst için doktora gittim 36+2 deyim doktor haftaya kadar kullan dedi haftaya bırakırız dedi
yani 37+2 coraspirini bırakmak için çok geç değil mi ? lütfen bilenler cevap versin moralim çok bozuk
peki senin doğumun kaçıncı haftada ve nasıl olacak benim doğumum aspirini bıraktıktak 1 hafta sonra olma ihtimali çok yüksek o yüzden korkuyorum zaten.
hadi iğne bir hafta etkili o yüzden 1 hafta önce bıraktırması normal ama coraspinin etkisi ne kadar sürüyor bilmiyorum
canım ben henüz hamile değilim ama gittiğim doktor hanile kalırsam doğumun 1 gün öncesine kadar aspirine de iğneye devam edicez diyor.korkma bence.burada 38.haftada iğneyi ve aspirini bırakan da var,hiç bırakmadan normal doğum yapan da....önemli olan doktorunun bilgisi dahilinde ilaç kullanman.o nasıl uygun görürse ona göre davranırsın.stres yapma.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
ben farklı bir doktorunda fikrini aldım bu coraspinle ilgili.doğuma 1 hafta kala bıraksanda olur dedi.hatta bunu söleyen bi doç. dr. kendi doktorumda neolurki coraspinin sulandırmasında dedi.100 gr lık coraspin alt tarafı demişti.bence sen endişelenme cnm ..bi sorun olmaz bence..
sağol canım rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAyyyy super bir haber bu harika canim. Tebrik ediyorum seni. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Hayirli saglikli sorunsuz bir gebelik olsun insallah.
Cok sevindim insallah darisi diger bekleyen arkadaslarimizin basina
canlarım merhaba
haberlerim iyi çok şükür ama stres dolu bir gündü... akşam üstü bi baktım kahverengi pıhtı pıhtı akıntım var. hemen doktorda aldım soluğu. çok şükür bebişimi gördüm ve iyi 9+3 olmuşuzmaşallah. aklımı aldı ama benimmmmm... yaşlanıcam ben doğurmadan . doktorum normal dedi bu lekelenmeler ilaçlarımı kesmedi. rapor alayım mı dedim gerek yok çalışabilirsin dedi. geçen gün aynısını burcu mu bucu mu yaşamıştı karıştırdım. sizlerden tecrübeliyim ama yinede aklım çıktı . allahım korusun bebişlerimizi ...
maşallah meltemcim inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin
slm kızlar günaydın
cnm ben prof. Timur gürgan'ın hastasıyım. onun tedavi yöntemiyle bu haftalara kadar gelebildim. ama şu an ona gidemiyorum. yol nedeniyle. kırşehirde kadir kangal'a gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?