Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok üzüldüm inan.inş güzel haberlerini bekliyoruz

Ayyyy super bir haber bu harika canim. Tebrik ediyorum seni. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Hayirli saglikli sorunsuz bir gebelik olsun insallah.
Cok sevindim insallah darisi diger bekleyen arkadaslarimizin basina

Canim insallah Rabbim yardimcin olacak. En azindan iyi tarafi bebegin dunyaya gelince suanda hayata tutunabilecek duzeyde Allahin izniyle, kilosu ve gelisimi acisindan. . Arti gelisme kaydedebilirde yani arayi kapatabilir. O yuzden icini ferah tut. Slkinti yapmamaya calis biliyorum insan ister istemez morali bozuluyor. en basitinden bende akinti olunca bile aklim cikiyor. Rabbim yardimcimiz olsun 9 ayimiz cabucak geciversin sorunsuz hayirli saglikli bi sekilde tum hamislere. Doktoruna guvenmende cok onemli, sen basindan beri doktorundan memnunsun, ne kadar guzel... Ben burda 12. haftaya kadar doktora gidemiyorum en erken doktor 12. haftada scana cagiriyor. Herkesin bebislerini kucagina almayi nasip etsin Rabbim.

Canim akinti durdumu gecen gece bendede cok oldu... cok korktum. Kizlar bu progestan vajinal kullanimda kasinti yapiyormu ben basladim. sanki baslar baslamaz kasinti olmaya basladi. biraktim bende o yuzden. ayni tecrubeleri yasayaniniz varmi?

kızlar ya anadolu yakasında hangı perınotologlara gıdıyorsunuz.benım kafam karıstı olası hamılelıkte normal kadın dogumcular nasıl belırlıcekler ıgne dozajlarını

canlarım merhaba
haberlerim iyi çok şükür ama stres dolu bir gündü... akşam üstü bi baktım kahverengi pıhtı pıhtı akıntım var. hemen doktorda aldım soluğu. çok şükür bebişimi gördüm ve iyi 9+3 olmuşuz maşallah. aklımı aldı ama benimmmmm... yaşlanıcam ben doğurmadan . doktorum normal dedi bu lekelenmeler ilaçlarımı kesmedi. rapor alayım mı dedim gerek yok çalışabilirsin dedi. geçen gün aynısını burcu mu bucu mu yaşamıştı karıştırdım. sizlerden tecrübeliyim ama yinede aklım çıktı . allahım korusun bebişlerimizi ...

Canim akinti durdumu gecen gece bendede cok oldu... cok korktum. Kizlar bu progestan vajinal kullanimda kasinti yapiyormu ben basladim. sanki baslar baslamaz kasinti olmaya basladi. biraktim bende o yuzden. ayni tecrubeleri yasayaniniz varmi?

canım üstte yazdım. dünkü kadar yoğun değildi bugün akıntım ama dün doktora telde sordum rengi beyaz sa sorun yok dedi. hatta bugünde dedi...

canım sağolasın. dünden fazla bugün korkuttu beni sıpa . dualarınızı esirgemeyin...

canım dualarım seninle morelini yüksek tut inşallah herşey senın ve bebğin için çok ii olacak

kızlar ya anadolu yakasında hangı perınotologlara gıdıyorsunuz.benım kafam karıstı olası hamılelıkte normal kadın dogumcular nasıl belırlıcekler ıgne dozajlarını

cayaz selam ben kocaeli'deyim ama arastırırken bulmustum burda yoksa istanbul'a geleyim diye.. prof. dr. cem turan var
Bağdat cad. 206/6 Koz Apt. Çiftehavuzlar adresi.. ben gidip muayene olmadım kocaelide de bi hoca bulunca gerek kalmamıstı..
umarım faydası olur.. ben hem gecmisimi bilen eski doktoruma hem de perinatoloji prof.una gidiyorum..
www.dr-cemturan.com sitesi burdan da ulasabilirsin..

bugün nst için doktora gittim 36+2 deyim doktor haftaya kadar kullan dedi haftaya bırakırız dedi
yani 37+2 coraspirini bırakmak için çok geç değil mi ? lütfen bilenler cevap versin moralim çok bozuk

canım ben henüz hamile değilim ama gittiğim doktor hanile kalırsam doğumun 1 gün öncesine kadar aspirine de iğneye devam edicez diyor.korkma bence.burada 38.haftada iğneyi ve aspirini bırakan da var,hiç bırakmadan normal doğum yapan da....önemli olan doktorunun bilgisi dahilinde ilaç kullanman.o nasıl uygun görürse ona göre davranırsın.stres yapma.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

derya78_40 canım korkma.inşallah herşey yolunda gider.Allah'a sığınıp doktorlarımıza güvenmekten başka yapacak bişey yok.Allah yar ve yardımcın olsun

ben farklı bir doktorunda fikrini aldım bu coraspinle ilgili.doğuma 1 hafta kala bıraksanda olur dedi.hatta bunu söleyen bi doç. dr. kendi doktorumda neolurki coraspinin sulandırmasında dedi.100 gr lık coraspin alt tarafı demişti.bence sen endişelenme cnm ..bi sorun olmaz bence..

çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatlattı inşAllah rabbim sorun yaşatmaz tüm dileyenler bebeklerini en kısa zamanda kucağına alır...

Ayyyy super bir haber bu harika canim. Tebrik ediyorum seni. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Hayirli saglikli sorunsuz bir gebelik olsun insallah.
Cok sevindim insallah darisi diger bekleyen arkadaslarimizin basina
sağol canım rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

slm kızlar günaydın

Günaydın canlarım herkese hayırlı sabahlar diliyorum Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş..... ikiz istiyene ikiz l bebişler versin... inş....

kızlar 25 inde hastaneye gidip pıhtılaşma testi sonucunu alacagım... inş. bir sorun çıkmaz eger böyle bir şey var ise iki bebeğimizii belkide bundan kaybettik diyecegiz Rabbimden hayırlısı... birde eşime Y delasyon testi yapaiblirz dedi kandan sizinde eşlerinize bu testi istedimi doktorunuz ?

cnm ben prof. Timur gürgan'ın hastasıyım. onun tedavi yöntemiyle bu haftalara kadar gelebildim. ama şu an ona gidemiyorum. yol nedeniyle. kırşehirde kadir kangal'a gidiyorum.

Timur beyi ilk defa duydum, araştırdım epey profesyonel birine benziyo, muayenesi de pahalıdır şimdi. canım sen kırşehirlimisin yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…