canlarım merhaba
haberlerim iyi çok şükür ama stres dolu bir gündü... akşam üstü bi baktım kahverengi pıhtı pıhtı akıntım var. hemen doktorda aldım soluğu. çok şükür bebişimi gördüm ve iyi 9+3 olmuşuzmaşallah. aklımı aldı ama benimmmmm... yaşlanıcam ben doğurmadan . doktorum normal dedi bu lekelenmeler ilaçlarımı kesmedi. rapor alayım mı dedim gerek yok çalışabilirsin dedi. geçen gün aynısını burcu mu bucu mu yaşamıştı karıştırdım. sizlerden tecrübeliyim ama yinede aklım çıktı . allahım korusun bebişlerimizi ...
canım üstte yazdım. dünkü kadar yoğun değildi bugün akıntım ama dün doktora telde sordum rengi beyaz sa sorun yok dedi. hatta bugünde dedi...
canım sağolasın. dünden fazla bugün korkuttu beni sıpa . dualarınızı esirgemeyin...
Günaydın canlarım herkese hayırlı sabahlar diliyorum Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş..... ikiz istiyene ikiz l bebişler versin... inş....
kızlar 25 inde hastaneye gidip pıhtılaşma testi sonucunu alacagım... inş. bir sorun çıkmaz eger böyle bir şey var ise iki bebeğimizii belkide bundan kaybettik diyecegizRabbimden hayırlısı... birde eşime Y delasyon testi yapaiblirz dedi kandan sizinde eşlerinize bu testi istedimi doktorunuz ?
beta hcg 100 üzerine çıktığı zaman kese görünür derler hekimler.. istersen pazartesi git daha iyi olur boş yere stres yaşamamış olursun sevgiler..selam kızlar şimdi kan sonucumu aldım 2 gün önce 224 bugün 815 çıkmış nasıl iyimi yarın gitsem kese gözükürmü?
arkadaşlar TSMA meleğine kavuştu... Rabbim hiç kimseyi bu yolda bekletmesin inşaallah... Rabbim evlat hasretiyle kimseyi yakmasın.. Herşeyin bir vakti var elbet ammaaaa o vakit en hayırlı ve en kısa olanı olsun inşaalah...
selam kızlar şimdi kan sonucumu aldım 2 gün önce 224 bugün 815 çıkmış nasıl iyimi yarın gitsem kese gözükürmü?
sağol canım en iyisi ben pazartesi gideyimbeta hcg 100 üzerine çıktığı zaman kese görünür derler hekimler.. istersen pazartesi git daha iyi olur boş yere stres yaşamamış olursun sevgiler..
tatlım çok güzel katlamış değerin genelde 1000 küsür olunca keseyi görüyolar ne zaman kontrolün yarına 1000 küsür olur inş. keseyide görürsünüz canım benim
Pazartesi lekelenmem olunca coraspini bıraktırmıştı doktor, şimdi sordum tekrar başlayayım mı diye başlama dedi. Geçen seferkinden farklı olarak coraspin alıyorum diye içim rahattı şimdi yine panik oldum.
canım korkma birşey olmaz bende şimdi doktorumu aradım coraspini haftada 2 gün iç dedi fazlası kanama yapar dedi birde progestan 200lük al dedi bu arada lekelenmen geçtimi?
Timur beyi ilk defa duydum, araştırdım epey profesyonel birine benziyo, muayenesi de pahalıdır şimdi. canım sen kırşehirlimisin yoksa :)
Timur beyi ilk defa duydum, araştırdım epey profesyonel birine benziyo, muayenesi de pahalıdır şimdi. canım sen kırşehirlimisin yoksa :)
kızlar listeyi güncelleyemedim aşılama heyecanı var aşılama topiğinde vakit geçiriyorum. yarın aşılamam olacak bu topikte hamişimiz çok bana dua edin nolurrrrr. bu arada doğumu yaklaşanlar vardı doğum yaptılar mı ki? allahım hamile olmayanı hamile, hamile olanı sağlıklı bebiş, doğum yapanlarıda bebeklerini bağışlasın.
kızlar listeyi güncelleyemedim aşılama heyecanı var aşılama topiğinde vakit geçiriyorum. yarın aşılamam olacak bu topikte hamişimiz çok bana dua edin nolurrrrr. bu arada doğumu yaklaşanlar vardı doğum yaptılar mı ki? allahım hamile olmayanı hamile, hamile olanı sağlıklı bebiş, doğum yapanlarıda bebeklerini bağışlasın.
arkadaşlar mrb..uzun zamandır girmiyodum topiğe beni çoğunuz tanımıyosunuzdur....geçen sene yazıyodum...benimde pıhtılaşmam var..çocuğum oluyor ama malesef sağlıksız oluyoilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim beyninde problem vardı..5,5 ay yaşadı ve vefat etti..ikinci bebeğimide 6 aylıkken hamileyken gebeliği sonlandırdık şimdi hayırlı sağlıklı evlatlarım olması için 500 yasine niyetlendim..bi kişi bi tane okuyabiliyor bana yardımcı olurmusunuz okurmusunuz...okuyandanda okumayandanda allah razı olsun..rabbim hepimizin gönlüne göre versin allaha emanet olun....
canım ınsallah hayırlı haberlerını alırız Rabbım kımseyı bos cevırmesınkızlar listeyi güncelleyemedim aşılama heyecanı var aşılama topiğinde vakit geçiriyorum. yarın aşılamam olacak bu topikte hamişimiz çok bana dua edin nolurrrrr. bu arada doğumu yaklaşanlar vardı doğum yaptılar mı ki? allahım hamile olmayanı hamile, hamile olanı sağlıklı bebiş, doğum yapanlarıda bebeklerini bağışlasın.
arkadaşlar mrb..uzun zamandır girmiyodum topiğe beni çoğunuz tanımıyosunuzdur....geçen sene yazıyodum...benimde pıhtılaşmam var..çocuğum oluyor ama malesef sağlıksız oluyoilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim beyninde problem vardı..5,5 ay yaşadı ve vefat etti..ikinci bebeğimide 6 aylıkken hamileyken gebeliği sonlandırdık şimdi hayırlı sağlıklı evlatlarım olması için 500 yasine niyetlendim..bi kişi bi tane okuyabiliyor bana yardımcı olurmusunuz okurmusunuz...okuyandanda okumayandanda allah razı olsun..rabbim hepimizin gönlüne göre versin allaha emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?