Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar TSMA meleğine kavuştu... Rabbim hiç kimseyi bu yolda bekletmesin inşaallah... Rabbim evlat hasretiyle kimseyi yakmasın.. Herşeyin bir vakti var elbet ammaaaa o vakit en hayırlı ve en kısa olanı olsun inşaalah...

çok geçmiş olsun canım 3 cm lik minişler bize neler yaşatıyorlar:)benimde kontrol yarn bugün heyecan dorukta

benim eşime yapıldı y delasyonu kromozom testinden sonra bişey çıkmadı

selam kızlar şimdi kan sonucumu aldım 2 gün önce 224 bugün 815 çıkmış nasıl iyimi yarın gitsem kese gözükürmü?

selam kızlar şimdi kan sonucumu aldım 2 gün önce 224 bugün 815 çıkmış nasıl iyimi yarın gitsem kese gözükürmü?
beta hcg 100 üzerine çıktığı zaman kese görünür derler hekimler.. istersen pazartesi git daha iyi olur boş yere stres yaşamamış olursun sevgiler..

maşşallah çok güzel bir haber bu uzun zamandır beklenen bir haber. çokkk sevindim.

tatlım çok güzel katlamış değerin genelde 1000 küsür olunca keseyi görüyolar ne zaman kontrolün yarına 1000 küsür olur inş. keseyide görürsünüz canım benim

beta hcg 100 üzerine çıktığı zaman kese görünür derler hekimler.. istersen pazartesi git daha iyi olur boş yere stres yaşamamış olursun sevgiler..
sağol canım en iyisi ben pazartesi gideyim

tatlım çok güzel katlamış değerin genelde 1000 küsür olunca keseyi görüyolar ne zaman kontrolün yarına 1000 küsür olur inş. keseyide görürsünüz canım benim

canım pazartesi gideyim diye düşünüyorum kesin olsun

Pazartesi lekelenmem olunca coraspini bıraktırmıştı doktor, şimdi sordum tekrar başlayayım mı diye başlama dedi. Geçen seferkinden farklı olarak coraspin alıyorum diye içim rahattı şimdi yine panik oldum.

canım korkma birşey olmaz bende şimdi doktorumu aradım coraspini haftada 2 gün iç dedi fazlası kanama yapar dedi birde progestan 200lük al dedi bu arada lekelenmen geçtimi?

canım korkma birşey olmaz bende şimdi doktorumu aradım coraspini haftada 2 gün iç dedi fazlası kanama yapar dedi birde progestan 200lük al dedi bu arada lekelenmen geçtimi?

Pazartesi bir kere oldu sonra devamı gelmedi çok şükür. Bu durumda haftaya cumaya kadar kullanmayacagım, inşallah bir şey olmaz.

Timur beyi ilk defa duydum, araştırdım epey profesyonel birine benziyo, muayenesi de pahalıdır şimdi. canım sen kırşehirlimisin yoksa :)

cnm Timur bey alanında çok iyi. ayrıca bizim gibi kan pıhtılaşması olanlarla yakından ilgileniyor. muayenesi 250 tl. ben kırşehirli değilim. ama işim ve eşim nedeniyle kırşehirdeyim.

arkadaşlar mrb..uzun zamandır girmiyodum topiğe beni çoğunuz tanımıyosunuzdur....geçen sene yazıyodum...benimde pıhtılaşmam var..çocuğum oluyor ama malesef sağlıksız oluyo ilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim beyninde problem vardı..5,5 ay yaşadı ve vefat etti..ikinci bebeğimide 6 aylıkken hamileyken gebeliği sonlandırdık şimdi hayırlı sağlıklı evlatlarım olması için 500 yasine niyetlendim..bi kişi bi tane okuyabiliyor bana yardımcı olurmusunuz okurmusunuz...okuyandanda okumayandanda allah razı olsun..rabbim hepimizin gönlüne göre versin allaha emanet olun....

kızlar listeyi güncelleyemedim aşılama heyecanı var aşılama topiğinde vakit geçiriyorum. yarın aşılamam olacak bu topikte hamişimiz çok bana dua edin nolurrrrr. bu arada doğumu yaklaşanlar vardı doğum yaptılar mı ki? allahım hamile olmayanı hamile, hamile olanı sağlıklı bebiş, doğum yapanlarıda bebeklerini bağışlasın.

İnşallah 2 hafta sonra güzel haberlerini alırız, şimdiden hayırlı olsun.

canım dualarım seninle inşaalah en yakın zamanda hayırlı haberi alırsın:))

cnm seni hatırlıyorum. inşallah sağlıklı , hayırlı bir evladın olur. ben bir tane yasin-i şerif okurum.

cnm inşallah hayırlı haberlerini alırız. dualarım seninle.

canım ınsallah hayırlı haberlerını alırız Rabbım kımseyı bos cevırmesın

canım yarın oglen 1tane okurum.okuyunca sana tekrar donerım Allah kabul etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…