Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar öyle zor durumdayımki üzerimdeki baskı gün geçtikçe artıyor sabahtan bu saate ağlamaktan bittim daha önce yazmıştım üç kez düşük yaptım
birinci gebeliğim de bat 23 marttı 21 martta kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif değer 24 685 e kadar çıktı ve 42 günlükken kanamam başladı
ikinci gebelikde adet olmam gereken gün 17 çıktı hiç yükselmeden aynı gün kanamam başladı
üçüncü gebeliğimde yine adet olmam gereken gün bhcg 22 çıktı 50 ye kadar yükseldi ve sonuç yine düşük
genetik testler yapıldı bunların sonucunda
4g/5g geni 4g/4g olarak saptanmıştır
46xx21ps+
mthfr 1298 homozigot mutasyon saptanmıştır...
çevremdeki insanların beni sürekli ezmelerinden bıktım gebelik kayıplarım 9.haftadan önce oluyor ve bazı drlar bunun sebebinin genetik olduğunu söylüyor kimileride bu gen önemli değil diyorlar.
kan pıhtılaşması sorunu olan arkadaşlar düşüklerinizi benim gibi erken dönemdemi yaptınız ne olur cevap yazın kendimi öyle çaresiz hissediyorumki

canım kan pıhtılaşması çok erken dönem düşüklerine neden olabiliyor lütfen bu düşük sebebi değil diyen doktorla değilde düşük sebebidir diyen doktorla devam et

Ayşe biliyorsun mthfr mutasyonumuz aynı. Toplam 4 dusugum var, ilki 4,5 haftalık, 2ve 3. 5-6 haftalıkken düştü, 4. İse 9.haftada öldü. Yanı erken dönem kayıpları. Sana baskı yapıp da yerli yersiz konuşan ve seni üzen kim varsa ağzının ortasına patlatasım geldi.

canım biliyorum elinde değil ama sakin durmaya çalış bak kalp atışalarınıda duymuşsun lütfü hoca bana 10. haftaya kadar çok çok önemli demişti kafa dağıtacak uğraşlar bul kendine nolur stres yapma bu arada kaç haftalık oldun

6+6 dayim. Son dusugum 9 haftalıkken olmuştu ve sadece clexane kullanıyordum o zaman da, simdi çoraspini bırakınca ister istemez korkuyor insan.

canım, cem turan hemotolog dıye bılıyorum benım var bıtane hemotologum prof. Mahmut bayık.
Sıtesıne gırıp bakıcam sımdı cem turanında cok tesekur ederımmmmm

rabbım ınsallah hayırlısıyla verır hepımıze saglıklı evlatlar,ınsallah en kısa zamanda pozıtıf testlerı gorup bebeklerımızı saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp eder. dua edıyorum hem sızın ıcın hemde kendım ıcın...

benımde mthfr homozıgot bıde faktor v heterozıgot...benım 2 dusugum oldu ayse, ılkını adetım 2 gun gecınce ogrendım
ertesı gunu kanamam oldu.2. Beta hcg yukselıyordu 2 gunde bı baktırıyoduk bı anda leke leke kanamam basladı oda kanamayla gıttı 4 haftalık flndı... Bosver takmayın sakın ...aynı seylerı benım ıcınde yapıolar akrabalar cahıl onun cocugu olmuyor dıe konusuyolar aralarında... Duymamaya calıs.. Stres yapma kı tekrar hamıle kalabıl ele ınat...

6+6 dayim. Son dusugum 9 haftalıkken olmuştu ve sadece clexane kullanıyordum o zaman da, simdi çoraspini bırakınca ister istemez korkuyor insan.

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım dualarım sizinle bizi bizden başka kim anlar zaten millet gebelik testini pozitif görünce olay bitior bizdeyse o zaman başlıyor

deryam canımm benim, lütfen iyi ol..sen o kadar iyi kalplisin ki, herkese yardımcı oluyorsun, herkesin derdini paylaşıyorsun..Allahım hep yanında olsun ve sizi korusun inşallah..Bu zamana geldikten sonra zaten korkma, bebişin 2,5 kilo doğdu diyelim ki..bunu kan pıhtılaşması sorunu olmayan kişiler bile yaşıyorlar..buna takılma hiç..zaten bir iki aya topluyor bebekler kendilerini..benim erken doğum yapan arkadaşlarım var..maşallahı var bebeklerinin..sen hiç merak etme.. hem belli de olmaz, belki gelişim yine eskiye döner..bunları düşünmeye gerek bile kalmaz o zaman..dualarım seninle..lütfen hiç kafanı yorma..herşey güzel olacak eminim..

bilgi verdiğin ve destek olduğun için çok sağol burcu_gen rabbim evladını sana bağışlasın içimi öyle ferahlattınki rabbimde seni feraha çıkarsın çok sağol.benimde dünyanın lafını sayasım geliyor ama karşılarında sessiz kalıyorum eve gelincede çok kötü oluyorum...

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım dualarım sizinle bizi bizden başka kim anlar zaten millet gebelik testini pozitif görünce olay bitior bizdeyse o zaman başlıyor

amin canım rabbim hayırlısını versin dediğin gibi bizi bizden başkası anlamıyor.Allah yardımcımız olsun

cnm rahat ol inş. bişey olmycak .biraz daha büyünce belki tekrar başlarsın yani bu ilk dönem lekelenmeleri geçince..Allahım yavrunu korusun kucağına almayı nasip etsin..

cnm rahat ol inş. bişey olmycak .biraz daha büyünce belki tekrar başlarsın yani bu ilk dönem lekelenmeleri geçince..Allahım yavrunu korusun kucağına almayı nasip etsin..

kızlarrrr..selam :) gecenin bu saatinde mide bulantısına uyandım...bugün doktora gittim..çok şükür ultrason ölçümlerine göre 5,5 haftalıkmış..ölçümü 12 mm dedi doktorumuz..ilaçlara aynen devam... bebe aspirini + folbiol + clexane + progestan iğnesi......aşırı mide bulantılarım var ama dayanamıyorum..bugün kaç kere istifra ettiğimi hatırlamıyorum bilee...mahvoldum..doktorum bu bulantılar iyiye işaret inşallah devam eder dedi :)) eğer iyi olacaksa devam etsin inşallah ama bu bulantılar beni bitap düşürüyo..sizlerde de böyle mi??? birde midemde bir gaz var anlatamam..sürekli bi geğirti hali ( çok özür dilerim )...ayrıca çok sık tuvalete gidiyorum ben..yanii bunlar normaldir umarım..???

canım benim testlerde heterozigot hemen hemen hepsi..benimde 1 ölü doğum ve 2 düşüğüm var..benim düşüklerimin 1. 6 haftalık iken diğeri 10 haftalık iken oldu..ama sen lütfen o insanlara karşı kapat kulaklarını..onlara en büyük cevap suskunluğun olsun..senin yaşadığını en iyi sen bilirsin..ilk önce kendine cesaret ver..kendine güven..kendini mutlu et..aptal insanların saçma sözleriyle kendini üzüp dertlere salma sakın çok yanlış yaparsın..önüne bak arkadaşım..RABBİM çok büyük.. O; ol diyecek ve birgün bebeğin olacak..göreceksin...ama herşeyin hayırlısı bunu unutma canım :)

canım korkma sakın..şu riskli dönemlerini hayırlısıyla bi atlat..doktorun vardır bir bildiği ona güven..o seninde bebeğininde iyi olmasını ister..hakkımızda hayırlısı olsun her zaman..nasipse gelir bağdattan yemenden, nasip değilse ne gelir elden demiş büyüklerimiz..ama iyi düşün iyi olsun..ben inanıyorum herşey iyi olacak..kendine güven bebeğinde sana güvensin annesi :)))

canım hayırlısı olsun..inşallah çok güzel haberlerle dönersin buraya..ama aşılamadan sonra bir güzel yat dinlen uzat ayaklarını oooohhh..radyasyodan da uzak dur olur mu..bilgisayar, televizyon, telefon...özellikle ilk zamanlar...dualarımız seninle..

canım, cem turan hemotolog dıye bılıyorum benım var bıtane hemotologum prof. Mahmut bayık.
Sıtesıne gırıp bakıcam sımdı cem turanında cok tesekur ederımmmmm

canım sitesine girdim ben simdi sen hematolog yazınca, acaba yanlıs mı biliyorum diye.. benim dedigim gibi riskli gebelik uzmanı imis.. rica ederim umarım faydalı olur..

cnm güzel sözlerin için desteğin için ne kadar tşk etsem azdır sana. inanıyorum bu günleri de atlatıcaz kızımla. güzel haberler vericem herkese. umarım senin için de her şey yolundadır. her zaman dualarımdasın.

cnm seni hatırlıyorum. inşallah sağlıklı , hayırlı bir evladın olur. ben bir tane yasin-i şerif okurum.

Allah razı olsun ... Rabbim hepimizin gönlünden geçeni versin inşaallah... Bende uzun uğraşlar sonucu alabildim kızımı kucağıma zor, meşakkatli, bazen sinir bozucu, bazen umutların tükendiği anlar yaşatsada bu durum BİRGÜN GÜNEŞ DOĞACAK inşaallah... Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…