canım kan pıhtılaşması çok erken dönem düşüklerine neden olabiliyor lütfen bu düşük sebebi değil diyen doktorla değilde düşük sebebidir diyen doktorla devam etarkadaşlar öyle zor durumdayımki üzerimdeki baskı gün geçtikçe artıyor sabahtan bu saate ağlamaktan bittim daha önce yazmıştım üç kez düşük yaptım
birinci gebeliğim de bat 23 marttı 21 martta kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif değer 24 685 e kadar çıktı ve 42 günlükken kanamam başladı
ikinci gebelikde adet olmam gereken gün 17 çıktı hiç yükselmeden aynı gün kanamam başladı
üçüncü gebeliğimde yine adet olmam gereken gün bhcg 22 çıktı 50 ye kadar yükseldi ve sonuç yine düşük
genetik testler yapıldı bunların sonucunda
4g/5g geni 4g/4g olarak saptanmıştır
46xx21ps+
mthfr 1298 homozigot mutasyon saptanmıştır...
çevremdeki insanların beni sürekli ezmelerinden bıktım gebelik kayıplarım 9.haftadan önce oluyor ve bazı drlar bunun sebebinin genetik olduğunu söylüyor kimileride bu gen önemli değil diyorlar.
kan pıhtılaşması sorunu olan arkadaşlar düşüklerinizi benim gibi erken dönemdemi yaptınız ne olur cevap yazın kendimi öyle çaresiz hissediyorumki
arkadaşlar öyle zor durumdayımki üzerimdeki baskı gün geçtikçe artıyor sabahtan bu saate ağlamaktan bittim daha önce yazmıştım üç kez düşük yaptım
birinci gebeliğim de bat 23 marttı 21 martta kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif değer 24 685 e kadar çıktı ve 42 günlükken kanamam başladı
ikinci gebelikde adet olmam gereken gün 17 çıktı hiç yükselmeden aynı gün kanamam başladı
üçüncü gebeliğimde yine adet olmam gereken gün bhcg 22 çıktı 50 ye kadar yükseldi ve sonuç yine düşük
46xx21ps+
çevremdeki insanların beni sürekli ezmelerinden bıktım gebelik kayıplarım 9.haftadan önce oluyor ve bazı drlar bunun sebebinin genetik olduğunu söylüyor kimileride bu gen önemli değil diyorlar.
kan pıhtılaşması sorunu olan arkadaşlar düşüklerinizi benim gibi erken dönemdemi yaptınız ne olur cevap yazın kendimi öyle çaresiz hissediyorumki
Pazartesi lekelenmem olunca coraspini bıraktırmıştı doktor, şimdi sordum tekrar başlayayım mı diye başlama dedi. Geçen seferkinden farklı olarak coraspin alıyorum diye içim rahattı şimdi yine panik oldum.
selam kızlar şimdi kan sonucumu aldım 2 gün önce 224 bugün 815 çıkmış nasıl iyimi yarın gitsem kese gözükürmü?
canım biliyorum elinde değil ama sakin durmaya çalış bak kalp atışalarınıda duymuşsun lütfü hoca bana 10. haftaya kadar çok çok önemli demişti kafa dağıtacak uğraşlar bul kendine nolur stres yapma bu arada kaç haftalık oldun
cayaz selam ben kocaeli'deyim ama arastırırken bulmustum burda yoksa istanbul'a geleyim diye.. prof. dr. cem turan var
Bağdat cad. 206/6 Koz Apt. Çiftehavuzlar adresi.. ben gidip muayene olmadım kocaelide de bi hoca bulunca gerek kalmamıstı..
umarım faydası olur.. ben hem gecmisimi bilen eski doktoruma hem de perinatoloji prof.una gidiyorum..
www.dr-cemturan.com sitesi burdan da ulasabilirsin..
kızlar listeyi güncelleyemedim aşılama heyecanı var aşılama topiğinde vakit geçiriyorum. yarın aşılamam olacak bu topikte hamişimiz çok bana dua edin nolurrrrr. bu arada doğumu yaklaşanlar vardı doğum yaptıla
r mı ki? allahım hamile olmayanı hamile, hamile olanı sağlıklı bebiş, doğum yapanlarıda bebeklerini bağışlasın.
Ayşe biliyorsun mthfr mutasyonumuz aynı. Toplam 4 dusugum var, ilki 4,5 haftalık, 2ve 3. 5-6 haftalıkken düştü, 4. İse 9.haftada öldü. Yanı erken dönem kayıpları. Sana baskı yapıp da yerli yersiz konuşan ve seni üzen kim varsa ağzının ortasına patlatasım geldi.
6+6 dayim. Son dusugum 9 haftalıkken olmuştu ve sadece clexane kullanıyordum o zaman da, simdi çoraspini bırakınca ister istemez korkuyor insan.
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. 32+1 olduk. şu an kilosu 2000 gr. bundan sonra doğsada yaşar korkma dedi ama ister istemez korkuyor insan.
Ayşe biliyorsun mthfr mutasyonumuz aynı. Toplam 4 dusugum var, ilki 4,5 haftalık, 2ve 3. 5-6 haftalıkken düştü, 4. İse 9.haftada öldü. Yanı erken dönem kayıpları. Sana baskı yapıp da yerli yersiz konuşan ve seni üzen kim varsa ağzının ortasına patlatasım geldi.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım dualarım sizinle bizi bizden başka kim anlar zaten millet gebelik testini pozitif görünce olay bitior bizdeyse o zaman başlıyor
Pazartesi lekelenmem olunca coraspini bıraktırmıştı doktor, şimdi sordum tekrar başlayayım mı diye başlama dedi. Geçen seferkinden farklı olarak coraspin alıyorum diye içim rahattı şimdi yine panik oldum.
arkadaşlar öyle zor durumdayımki üzerimdeki baskı gün geçtikçe artıyor sabahtan bu saate ağlamaktan bittim daha önce yazmıştım üç kez düşük yaptım
46xx21ps+
kızlar listeyi güncelleyemedim aşılama heyecanı var aşılama topiğinde vakit geçiriyorum. yarın aşılamam olacak bu topikte hamişimiz çok bana dua edin nolurrrrr. bu arada doğumu yaklaşanlar vardı doğum yaptılar mı ki? allahım hamile olmayanı hamile, hamile olanı sağlıklı bebiş, doğum yapanlarıda bebeklerini bağışlasın.
canım, cem turan hemotolog dıye bılıyorum benım var bıtane hemotologum prof. Mahmut bayık.
Sıtesıne gırıp bakıcam sımdı cem turanında cok tesekur ederımmmmm
deryam canımm benim, lütfen iyi ol..sen o kadar iyi kalplisin ki, herkese yardımcı oluyorsun, herkesin derdini paylaşıyorsun..Allahım hep yanında olsun ve sizi korusun inşallah..Bu zamana geldikten sonra zaten korkma, bebişin 2,5 kilo doğdu diyelim ki..bunu kan pıhtılaşması sorunu olmayan kişiler bile yaşıyorlar..buna takılma hiç..zaten bir iki aya topluyor bebekler kendilerini..benim erken doğum yapan arkadaşlarım var..maşallahı var bebeklerinin..sen hiç merak etme.. hem belli de olmaz, belki gelişim yine eskiye döner..bunları düşünmeye gerek bile kalmaz o zaman..dualarım seninle..lütfen hiç kafanı yorma..herşey güzel olacak eminim..
cnm seni hatırlıyorum. inşallah sağlıklı , hayırlı bir evladın olur. ben bir tane yasin-i şerif okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?