Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah aşılaman başarılı olur canım dualarım seninle

canım çok sevindim inş kucağına almakda nasip olur
sağol canım inşallah sağ salim kucağıma alırım darısı sana olsun canım

günaydın canım kesenide görmüşsün çok şükür darısı kalp atışlarını duymaya bende hiç bulantı falan yok inşallah bir sorun yoktur bende kese gözükmez diye bekliyorum daha gitmedim doktora inşallah sağlıkla kucağımaza alırız

canım naber uzun zaman oldu buraya uğrayamıyorum malum gündüz iş yoğunluğundan, akşam da İPEK hanım yakamı bırakmak istemiyor.. eve gidince çocuk tüm günün hırsını çıkarıyor .. sen neler yapıyosun tatlım nasıl gidiyor...

hoşgeldin canım epeydir uğramıyordun ipek büyümüştür kocaman olmuştur bende epeydir bir değişiklik yoktu eşimi zor ikna ettim tekrar hamilelik için bir yola girdik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun şimdilik iyi gidiyor canım sende arada gir bizlere moral ver ipeği kocaman öpüyorum

Gunaydınnnn kızlarrrrrr

bugun cok mutlu uyandım ( ruyamda 19+3 hamıleymısım) o bıle cok sevındırdı benı 2 dusukten sonra sankı gercekmıs gıbı karnımın ılk kez nasıl sıstıgını gordum ...
O kadar ıcten dua edıyorum kı rabbım bıze saglıklı hamılelıkler saglıklı sorunsuz evlatlar nasıp etsın...

canım ınsallah hayırlı haberlerını alırız Rabbım kımseyı bos cevırmesın

canım yarın oglen 1tane okurum.okuyunca sana tekrar donerım Allah kabul etsın

saol canımm allah razı olsun rabbim hepimizi dularını kabul etsin inşallah...hayırlı cumalar allaha emanet ol herşey gönlünce olsun...

ayşecim 2 3 ne ki ben geçirdiğim düşüklerin sayısını unuttum maalesef yapılabilecek birşey yok
olana kadar deniycez rabbim fazla bekletmez inş.

kuzucum korkma ya maaşallah iyi gidiyosun böyle sorunlar yıldıramaz bizi

seni unuturmuyuz hiç hacercim rabbim gönlüne göre nasip etsin bir tanede bana ver okuyunca özelden yazarım
allah kabul etsin

selam kızlar şimdi kan sonucumu aldım 2 gün önce 224 bugün 815 çıkmış nasıl iyimi yarın gitsem kese gözükürmü?
nigarcım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş.

oooo dur be kuzucum bizim gelinin pıhtılaşma sorunu yoktu bak
31 haftalıktı doğum yaptı kızımız 2 kilo 200 grm falandı
maşaallah şimdi 17 aylık oldu yaşıtlarından boyuda kilosuda kat kat iyi dev gibi

bucu2 beydağlı umudum
sizler nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş.
kutlu doğum haftası hürmetine banada dua edin

nigarcım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş.

sağol kuzucum inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz dualarımdasınız

kuzucum merak etme sen hem diyetine devam ediyosun o korur rahatlamam açısındanda 1 limonu hergün sıkıp üzerinede su ekleyim içe bilirsin oda kanı sulandırıyoya takviye olur hem
ayşecim seninle mutasyonumuz aynı benimde 2 düşüğüm oldu ilkinde 108 bhcg değerini gördüm 5 haftalıkken kanamayla düşük yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ondada 180 küçürdü bhcg ondada keseyi göremeden 6 haftalıkken iç kanama geçirerek onuda kaybettim ve hemen kürtaj oldum yani bu düşüklerinin sebebi mthfz mutasyonlarından kesinlikle hafife alma derim kuzum dr na söyle yani ayrıca seni ezen kuş beğinlilerlede muhattap bile olma boşverrrrr

Tamam canım limon suyu iyi fikir, her türlü desteğe ihtiyaç var :)

sağol kuzum iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ?? dualarım seninle inşaalah tez zamanda RABBİM hatırlı ve sağlıklı bebiş nasip etsin sana ve tüm isteyenlere:))

Son düzenleme:
ewet canım benımde 2 dusugum oldu 7-8haftalarda oldu.bu mesele doktordan doktora degısıyor.banada bır cok doktor onemlı bır pıhtılasman yok dedı.dusuklerın sebebı bu degıl dedı.saglıklı bebeklerı bulana kadar denersınız olmazsa asılama vs. yaparız dedı.sımdıkı doktorumDA IGNE aspırıne basladı gebelıgın basından berı.sukurler olsun kı bu haftalara gelebıldık sende doktorunu ıyı sec bence senınde kullanman lazım.mutasyonu olmayan ama yınede ıgne kullanan bır suru ınsan var tatlım.
bende bende

canım bunlardan asla sıkayetcı olma bu belırtılerın hepsı cok normal hatta gebelıgın saglıklı oldugunu gosteren belırtıler dıye de yazıyor bırcokyerde.tabı hıc olmaması da mumkun ve cok normal bıraz anneye annaneye benzermiş bu belırtıler

bugün moralim çok bozuk kesenin içinde bebek görünmedi doktor boş gebeliğe doğru ilerliyo dedi.çok kötüyüm.kesem 1.10 cm çıktı.

bugün moralim çok bozuk kesenin içinde bebek görünmedi doktor boş gebeliğe doğru ilerliyo dedi.çok kötüyüm.kesem 1.10 cm çıktı.

canım benim inşaallah bebeğin seninle olur bir mucizeyle görünür hiç belli olmaz RABBİM yeterki istesin çok üzme kendini lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…