inşallah aşılaman başarılı olur canım dualarım seninlekızlar listeyi güncelleyemedim aşılama heyecanı var aşılama topiğinde vakit geçiriyorum. yarın aşılamam olacak bu topikte hamişimiz çok bana dua edin nolurrrrr. bu arada doğumu yaklaşanlar vardı doğum yaptılar mı ki? allahım hamile olmayanı hamile, hamile olanı sağlıklı bebiş, doğum yapanlarıda bebeklerini bağışlasın.
sağol canım inşallah sağ salim kucağıma alırım darısı sana olsun canımcanım çok sevindim inş kucağına almakda nasip olur
kızlarrrr..selam :) gecenin bu saatinde mide bulantısına uyandım...bugün doktora gittim..çok şükür ultrason ölçümlerine göre 5,5 haftalıkmış..ölçümü 12 mm dedi doktorumuz..ilaçlara aynen devam... bebe aspirini + folbiol + clexane + progestan iğnesi......aşırı mide bulantılarım var ama dayanamıyorum..bugün kaç kere istifra ettiğimi hatırlamıyorum bilee...mahvoldum..doktorum bu bulantılar iyiye işaret inşallah devam eder dedi :)) eğer iyi olacaksa devam etsin inşallah ama bu bulantılar beni bitap düşürüyo..sizlerde de böyle mi??? birde midemde bir gaz var anlatamam..sürekli bi geğirti hali ( çok özür dilerim )...ayrıca çok sık tuvalete gidiyorum ben..yanii bunlar normaldir umarım..???
cnm Timur bey alanında çok iyi. ayrıca bizim gibi kan pıhtılaşması olanlarla yakından ilgileniyor. muayenesi 250 tl. ben kırşehirli değilim. ama işim ve eşim nedeniyle kırşehirdeyim.
bnde timur beyin hastasıyım muane ücreti 250 ayda bir alıyor birde 250 tlden haric 100 tl ultrason parası var
canım naber uzun zaman oldu buraya uğrayamıyorum malum gündüz iş yoğunluğundan, akşam da İPEK hanım yakamı bırakmak istemiyor.. eve gidince çocuk tüm günün hırsını çıkarıyor .. sen neler yapıyosun tatlım nasıl gidiyor...
canım sitesine girdim ben simdi sen hematolog yazınca, acaba yanlıs mı biliyorum diye.. benim dedigim gibi riskli gebelik uzmanı imis.. rica ederim umarım faydalı olur..
cnm seni hatırlıyorum. inşallah sağlıklı , hayırlı bir evladın olur. ben bir tane yasin-i şerif okurum.
canım ınsallah hayırlı haberlerını alırız Rabbım kımseyı bos cevırmesın
canım yarın oglen 1tane okurum.okuyunca sana tekrar donerım Allah kabul etsın
ayşecim 2 3 ne ki ben geçirdiğim düşüklerin sayısını unuttum maalesef yapılabilecek birşey yokarkadaşlar öyle zor durumdayımki üzerimdeki baskı gün geçtikçe artıyor sabahtan bu saate ağlamaktan bittim daha önce yazmıştım üç kez düşük yaptım
birinci gebeliğim de bat 23 marttı 21 martta kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif değer 24 685 e kadar çıktı ve 42 günlükken kanamam başladı
ikinci gebelikde adet olmam gereken gün 17 çıktı hiç yükselmeden aynı gün kanamam başladı
üçüncü gebeliğimde yine adet olmam gereken gün bhcg 22 çıktı 50 ye kadar yükseldi ve sonuç yine düşük
genetik testler yapıldı bunların sonucunda
4g/5g geni 4g/4g olarak saptanmıştır
46xx21ps+
mthfr 1298 homozigot mutasyon saptanmıştır...
çevremdeki insanların beni sürekli ezmelerinden bıktım gebelik kayıplarım 9.haftadan önce oluyor ve bazı drlar bunun sebebinin genetik olduğunu söylüyor kimileride bu gen önemli değil diyorlar.
kan pıhtılaşması sorunu olan arkadaşlar düşüklerinizi benim gibi erken dönemdemi yaptınız ne olur cevap yazın kendimi öyle çaresiz hissediyorumki
kuzucum korkma ya maaşallah iyi gidiyosun böyle sorunlar yıldıramaz biziPazartesi lekelenmem olunca coraspini bıraktırmıştı doktor, şimdi sordum tekrar başlayayım mı diye başlama dedi. Geçen seferkinden farklı olarak coraspin alıyorum diye içim rahattı şimdi yine panik oldum.
seni unuturmuyuz hiç hacercim rabbim gönlüne göre nasip etsin bir tanede bana ver okuyunca özelden yazarımarkadaşlar mrb..uzun zamandır girmiyodum topiğe beni çoğunuz tanımıyosunuzdur....geçen sene yazıyodum...benimde pıhtılaşmam var..çocuğum oluyor ama malesef sağlıksız oluyoilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim beyninde problem vardı..5,5 ay yaşadı ve vefat etti..ikinci bebeğimide 6 aylıkken hamileyken gebeliği sonlandırdık şimdi hayırlı sağlıklı evlatlarım olması için 500 yasine niyetlendim..bi kişi bi tane okuyabiliyor bana yardımcı olurmusunuz okurmusunuz...okuyandanda okumayandanda allah razı olsun..rabbim hepimizin gönlüne göre versin allaha emanet olun....
nigarcım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş.selam kızlar şimdi kan sonucumu aldım 2 gün önce 224 bugün 815 çıkmış nasıl iyimi yarın gitsem kese gözükürmü?
oooo dur be kuzucum bizim gelinin pıhtılaşma sorunu yoktu bakumarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. 32+1 olduk. şu an kilosu 2000 gr. bundan sonra doğsada yaşar korkma dedi ama ister istemez korkuyor insan.
kuzucum merak etme sen hem diyetine devam ediyosun o korur rahatlamam açısındanda 1 limonu hergün sıkıp üzerinede su ekleyim içe bilirsin oda kanı sulandırıyoya takviye olur hemPazartesi lekelenmem olunca coraspini bıraktırmıştı doktor, şimdi sordum tekrar başlayayım mı diye başlama dedi. Geçen seferkinden farklı olarak coraspin alıyorum diye içim rahattı şimdi yine panik oldum.
ayşecim seninle mutasyonumuz aynı benimde 2 düşüğüm oldu ilkinde 108 bhcg değerini gördüm 5 haftalıkken kanamayla düşük yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ondada 180 küçürdü bhcg ondada keseyi göremeden 6 haftalıkken iç kanama geçirerek onuda kaybettim ve hemen kürtaj oldum yani bu düşüklerinin sebebi mthfz mutasyonlarından kesinlikle hafife alma derim kuzum dr na söyle yani ayrıca seni ezen kuş beğinlilerlede muhattap bile olma boşverrrrrarkadaşlar öyle zor durumdayımki üzerimdeki baskı gün geçtikçe artıyor sabahtan bu saate ağlamaktan bittim daha önce yazmıştım üç kez düşük yaptım
birinci gebeliğim de bat 23 marttı 21 martta kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif değer 24 685 e kadar çıktı ve 42 günlükken kanamam başladı
ikinci gebelikde adet olmam gereken gün 17 çıktı hiç yükselmeden aynı gün kanamam başladı
üçüncü gebeliğimde yine adet olmam gereken gün bhcg 22 çıktı 50 ye kadar yükseldi ve sonuç yine düşük
46xx21ps+
çevremdeki insanların beni sürekli ezmelerinden bıktım gebelik kayıplarım 9.haftadan önce oluyor ve bazı drlar bunun sebebinin genetik olduğunu söylüyor kimileride bu gen önemli değil diyorlar.
kan pıhtılaşması sorunu olan arkadaşlar düşüklerinizi benim gibi erken dönemdemi yaptınız ne olur cevap yazın kendimi öyle çaresiz hissediyorumki
kuzucum merak etme sen hem diyetine devam ediyosun o korur rahatlamam açısındanda 1 limonu hergün sıkıp üzerinede su ekleyim içe bilirsin oda kanı sulandırıyoya takviye olur hem
ayşecim seninle mutasyonumuz aynı benimde 2 düşüğüm oldu ilkinde 108 bhcg değerini gördüm 5 haftalıkken kanamayla düşük yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ondada 180 küçürdü bhcg ondada keseyi göremeden 6 haftalıkken iç kanama geçirerek onuda kaybettim ve hemen kürtaj oldum yani bu düşüklerinin sebebi mthfz mutasyonlarından kesinlikle hafife alma derim kuzum dr na söyle yani ayrıca seni ezen kuş beğinlilerlede muhattap bile olma boşverrrrr
Hemen hemen Özgür Derenin muayenesine denk geliyor ozaman.. Karar veremedim kime başlasam.
ayşecim 2 3 ne ki ben geçirdiğim düşüklerin sayısını unuttum maalesef yapılabilecek birşey yok
olana kadar deniycez rabbim fazla bekletmez inş.
kuzucum korkma ya maaşallah iyi gidiyosun böyle sorunlar yıldıramaz bizi
seni unuturmuyuz hiç hacercim rabbim gönlüne göre nasip etsin bir tanede bana ver okuyunca özelden yazarım
allah kabul etsin
nigarcım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş.
oooo dur be kuzucum bizim gelinin pıhtılaşma sorunu yoktu bak
31 haftalıktı doğum yaptı kızımız 2 kilo 200 grm falandı
maşaallah şimdi 17 aylık oldu yaşıtlarından boyuda kilosuda kat kat iyi dev gibi
bucu2 beydağlı umudum
sizler nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş.
kutlu doğum haftası hürmetine banada dua edin
ewet canım benımde 2 dusugum oldu 7-8haftalarda oldu.bu mesele doktordan doktora degısıyor.banada bır cok doktor onemlı bır pıhtılasman yok dedı.dusuklerın sebebı bu degıl dedı.saglıklı bebeklerı bulana kadar denersınız olmazsa asılama vs. yaparız dedı.sımdıkı doktorumDA IGNE aspırıne basladı gebelıgın basından berı.sukurler olsun kı bu haftalara gelebıldık sende doktorunu ıyı sec bence senınde kullanman lazım.mutasyonu olmayan ama yınede ıgne kullanan bır suru ınsan var tatlım.arkadaşlar öyle zor durumdayımki üzerimdeki baskı gün geçtikçe artıyor sabahtan bu saate ağlamaktan bittim daha önce yazmıştım üç kez düşük yaptım
46xx21ps+
Ayşe biliyorsun mthfr mutasyonumuz aynı. Toplam 4 dusugum var, ilki 4,5 haftalık, 2ve 3. 5-6 haftalıkken düştü, 4. İse 9.haftada öldü. Yanı erken dönem kayıpları. Sana baskı yapıp da yerli yersiz konuşan ve seni üzen kim varsa ağzının ortasına patlatasım geldi.
kızlarrrr..selam :) gecenin bu saatinde mide bulantısına uyandım...bugün doktora gittim..çok şükür ultrason ölçümlerine göre 5,5 haftalıkmış..ölçümü 12 mm dedi doktorumuz..ilaçlara aynen devam... bebe aspirini + folbiol + clexane + progestan iğnesi......aşırı mide bulantılarım var ama dayanamıyorum..bugün kaç kere istifra ettiğimi hatırlamıyorum bilee...mahvoldum..doktorum bu bulantılar iyiye işaret inşallah devam eder dedi :)) eğer iyi olacaksa devam etsin inşallah ama bu bulantılar beni bitap düşürüyo..sizlerde de böyle mi??? birde midemde bir gaz var anlatamam..sürekli bi geğirti hali ( çok özür dilerim )...ayrıca çok sık tuvalete gidiyorum ben..yanii bunlar normaldir umarım..???
uff ya, Allahım herkese hayırlı kazançlar nasip etsin. Şu konuşulan tutarlara bak...canım yalnız özgür beyde ultrason parasını 330 hariç alıyo onuda hesapla ultason parasıyla 400 tl gecer
bugün moralim çok bozuk kesenin içinde bebek görünmedi doktor boş gebeliğe doğru ilerliyo dedi.çok kötüyüm.kesem 1.10 cm çıktı.
bugün moralim çok bozuk kesenin içinde bebek görünmedi doktor boş gebeliğe doğru ilerliyo dedi.çok kötüyüm.kesem 1.10 cm çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?