ay umudum okurken ben bile korktum ALLAH korumuş sizi..o nasıl şeymiş yaa ne yazacağımıda bilemedimNasilsin canim? Annen nasil oldu?
Dun gece manyagin biri kapimizi caldi binanin dis kapisi acikmis ust kata cikmis bizim kapiyi caldi. Gece saat 2 falan. kapiyi acmadik tabiki esimle ama ben durbunden baktim iri cusseli zenci bir adamdi. benim tansiyon direk dustu zaten... Cok korktum kizlar, elim ayagim kesildi. Kalpten gidiyordum az kalsin. Insallah bebegime bisey olmamistir. Gecenin o saatinde kapi calininca tanimadigimiz biri kapiyi acin diyordu. Cok korktum. polisi falan aradik. 4 ekip polis geldi, ama adami serbest birakdilar adam normal degilmis. ama ben cok korktum. bugun dua ettim bebegim benimle olsun diye... ona bisey olmasin. :18:
bende bugün doktordaydım 3 günde 1 doktora gitmek çok iyi oluyor tavsiye ederim en azından kurmaya başladığım anda kendimi doktorda buluyorum:) 10+3 gün olmuş şimdilik herşey güzel gidiyor ama tabi biz yinede temkinli davranıyoruz doktorcum 3 ay bitsin rahatlayacağız diyor inşallah sağsalim atlatırız:18:
kızlar hepimize sağlıklı,hayırlı ve mutluluk dolu bir gün diliyorum
bugün moralim çok bozuk kesenin içinde bebek görünmedi doktor boş gebeliğe doğru ilerliyo dedi.çok kötüyüm.kesem 1.10 cm çıktı.
kızlar aşılamamı yaptırdım kasıklarım sancıyor şuan dünkü güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
bende bugün doktordaydım 3 günde 1 doktora gitmek çok iyi oluyor tavsiye ederim en azından kurmaya başladığım anda kendimi doktorda buluyorum:) 10+3 gün olmuş şimdilik herşey güzel gidiyor ama tabi biz yinede temkinli davranıyoruz doktorcum 3 ay bitsin rahatlayacağız diyor inşallah sağsalim atlatırız:18:
Dun gece manyagin biri kapimizi caldi binanin dis kapisi acikmis ust kata cikmis bizim kapiyi caldi. Gece saat 2 falan. kapiyi acmadik tabiki esimle ama ben durbunden baktim iri cusseli zenci bir adamdi. benim tansiyon direk dustu zaten... Cok korktum kizlar, elim ayagim kesildi. Kalpten gidiyordum az kalsin. Insallah bebegime bisey olmamistir. Gecenin o saatinde kapi calininca tanimadigimiz biri kapiyi acin diyordu. Cok korktum. polisi falan aradik. 4 ekip polis geldi, ama adami serbest birakdilar adam normal degilmis. ama ben cok korktum. bugun dua ettim bebegim benimle olsun diye... ona bisey olmasin. :18:
canlarım nasılsınız.
ben iyiyim bebişte iydir inşallah. size bi sorum var. iğnemi hep karında yapıyorum göbek deliğinin 4 parmak sağına 4 parmak soluna gerçi doktor başka yerleride gösterdi ama canım acıdı. iğneyi yaptığım yerlerde beze oluyor bazen ve morarıyor. normal dimi bu durum . yoksa ben beceremiyo muyum ...
canım dur bakalım benimde 1 hafta geriden geliyordu herşeyi 1 hafta geç gördüm. üzme kendini . dualarım sizinle inşallah iyi haberler alıcaksın ...
allahın izniyle tam 11 gün sonra bekliyorum canım iyi haberini. rahat olmayı dene ama bol bol dinlen bu arada canım. bebişin sıkı sıkı tutunsun inaşallah ..
canım hep böyle güzel haberlerle gel. maşallah size. ne kalmış 12.hafta ya atlatırsınız allahın izniyle
canım geçmiş olsun okurken bende korktum. bebişine bişey olmamıştır canım yüreğini ferah tut. ne zaman doktora gidebiliyorsun canım oralarda belli mi
GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNN canım. iyi dileklerin içinde amin diyorum
canım anladığım kadarıyla sen özgür derene gidiyorsun sen iğneylede düşük yapmışmıydın nasıl bi tedavi uyguluyor sana
uff ya, Allahım herkese hayırlı kazançlar nasip etsin. Şu konuşulan tutarlara bak...
sanada Gunaydin canim.ay umudum okurken ben bile korktum ALLAH korumuş sizi..o nasıl şeymiş yaa ne yazacağımıda bilemedim(
walla kuzum iyi diyelim iyi olalım daha önce bahsetmiştim annemin sol tarafı felçli biraz daha toparlansın diye fizik tedawiye götürüyoruz..çok yoruluyorum ve belimde ağrımaya başladı ama olsun yeterki annem iyi olsun ben razıyım hayatta istediğim şeylerin başında annemin iyileşmesi war,inşaallah şifa bulur..
sen nasılsın ?? doktora gittinmi ? eşinin ailesine hamile olduğunu söyledinmi,hem ne daveti canım kendini çok yorma bugünlerde:))
canlarım nasılsınız.
ben iyiyim bebişte iydir inşallah. size bi sorum var. iğnemi hep karında yapıyorum göbek deliğinin 4 parmak sağına 4 parmak soluna gerçi doktor başka yerleride gösterdi ama canım acıdı. iğneyi yaptığım yerlerde beze oluyor bazen ve morarıyor. normal dimi bu durum . yoksa ben beceremiyo muyum ...
canım dur bakalım benimde 1 hafta geriden geliyordu herşeyi 1 hafta geç gördüm. üzme kendini . dualarım sizinle inşallah iyi haberler alıcaksın ...
allahın izniyle tam 11 gün sonra bekliyorum canım iyi haberini. rahat olmayı dene ama bol bol dinlen bu arada canım. bebişin sıkı sıkı tutunsun inaşallah ..
canım hep böyle güzel haberlerle gel. maşallah size. ne kalmış 12.hafta ya atlatırsınız allahın izniyle
canım geçmiş olsun okurken bende korktum. bebişine bişey olmamıştır canım yüreğini ferah tut. ne zaman doktora gidebiliyorsun canım oralarda belli mi
GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNN canım. iyi dileklerin içinde amin diyorum
kızlar evimden uzağım o yüzden geçmişi okuyamadım inşallah herşey yolundadır. istanbula gelmişken düşük merkezine gitsemmi diyorum daha önce jinemede giden varmı aranızda? gidersem yazarım sizede nasıl bir tedavi öneriyorlar diye.
ayşecim 2 3 ne ki ben geçirdiğim düşüklerin sayısını unuttum maalesef yapılabilecek birşey yok
olana kadar deniycez rabbim fazla bekletmez inş.
kuzucum korkma ya maaşallah iyi gidiyosun böyle sorunlar yıldıramaz bizi
seni unuturmuyuz hiç hacercim rabbim gönlüne göre nasip etsin bir tanede bana ver okuyunca özelden yazarım
allah kabul etsin
nigarcım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş.
oooo dur be kuzucum bizim gelinin pıhtılaşma sorunu yoktu bak
31 haftalıktı doğum yaptı kızımız 2 kilo 200 grm falandı
maşaallah şimdi 17 aylık oldu yaşıtlarından boyuda kilosuda kat kat iyi dev gibi
bucu2 beydağlı umudum
sizler nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş.
kutlu doğum haftası hürmetine banada dua edin
canım ben gidecektim eğer aynı yerse teksen çamlıbeldi doktor yalnız arayıp konuştuşmuştum fiyatlar 350 -400 den başlıyodu muane ücretleri içine girincede fazlasıyla tahlil isteyeceklerini düşünmüştüm onun için gitmemiştim
yok canım ben timur gürgana gidiyorum 4 düşüğüm var 3üncü ve 4üncü gebeliğim iğne yaptığım halde düştü son düşüğümden sonra timur beye başladım yaklasık 1 yıldan berı ona gıdıyorum
evet canım orası parası umrumda değil zaten testler toplam da 1000 tl yi geçiyor yeterki işe yarasın. eksik kalmış atlanmış birşey varmı ondan emin olmak için gidicem. aynı tedaviyi önerirse bahçecide devam edicem. yoruldum artık bazen dr yüzü görmek istemiyorum. sonrada keşke gitseydim dememek için gidiyorum. hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah.
canım ben dun 1yasin okudum Allah kabul etsin inşallah
cnm ben bir tane yasi-i şerif okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?