Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dış gebelikten sonra hsg çektirmedim ben
o yüzden çok endişeliyim ama
bakladık bakalım çalışmalara hayırlısı olsun

slm kızlar nasılsınız tam okuyamadım topıkkı

Canim Allaha sukur. Sen nasilsin?

Hematolog kim ariyordu gecen birisi Mahmut Bayik diye bir profesorden bahsetmisti. Ciftehavuzlarda. Gercekden de cok profesyonel biri bende duydum.

Evet bu yapilanlar normal, ama sadece bunlar degil bunlarin disindada olanlar var mesela mthfr1298, factorVIII, antihtrombin, protein s/c yani daha suanda aklima gelmiyor ama birkac eksik var.

Canim Allaha sukur. Sen nasilsin?

Hematolog kim ariyordu gecen birisi Mahmut Bayik diye bir profesorden bahsetmisti. Ciftehavuzlarda. Gercekden de cok profesyonel biri bende duydum.

ben gectıgımız carsamba gunu mahmut bayıktaydım.gercekten alanında cok basarılı ıc hastalıkları ve hemotolojı uzmanı prof. Hemde. Senı dınledıkten sonra komple muayene edıyor farklı herhangı bısey varmı dıye. Muayene ucretı 300 tl. Cıfte havuzlar sahılde beyaz fırının tam karsısında.ben cok memnun kaldım bende hem homozıgot hem heterozıgot mutosyon var. Bunlar yeterlı olmayabılıyor dıyıp 4 tane daha gen testı ıstedı bıde bı suru ılave kan testlerı yazmıs. 7 tup kan verdım. Goztepe ssk da yaptırdım testlerı sadece 2 tanesıne para odedım anlasma lab. O da 137 tl tuttu. Sımdı sonuclarımın cıkmasını beklıyorum tekrar gıdıcem.
Bızım tanıdıgımız bırının lenfoma hastalıgı vardı ılık naklını fln hep o yapmıs. Ben tavsıye ederım mahmut beyı gıtmek ısteyenlere duyurulur:)

Sana da gunaydin canim. Haftasonu topik sessizlesiyor degilmi. Herkes istirahata cekiliyor ya da gezmedeler :)) nerdesiniz hu huuuu ? :))

Kizlarrr hepinize hayirli guzel bir pazar diliyorum.

kimseler yok..günaydın şimdiden herkese

ben de burdayım ıkı temızlık yapıyorum sonra netın basına oturuyorum ama kımsecıkler yokherkese hayırlı huzurlu saglıklı gunler...bu arada hannem nerelerde kızlar?elendil ne yaptı tekrar doktora gıttımı??ben hıc gormuyorum.12m de yok ortalıkta bızı terkettı artık hıc gırmıyor

burdayımmmm .... nasıl gidiyor hamilelik?herşey yolunda mı?

bende burdayım annem vardı sağolsun biraz ortalığımı toparladı. yazlık kışlık yaptık. bir pazar bunalımındayım. korkularım geçmeyecek sanırsam doğuma kadar ... senin nasıl gidiyor güzelim

canım ya ne kadar saçma bi sistemdir bu böyle. türkiyede biçok şey aksasa da bu konuda şanslıyız en azından haklısın. dualarım hepinizle . sende 12 haftada göreceksin bebeğin sana el sallayacak annesi. bu arada iğnelerini tekrar getirtme şansın yok mu. orada reçetesiz satmıyorlar mı .

hoşgeldin güzelim nasılsınnnnnnnn. :) bu arada akşam rüyamda seni gördüm. iyi haberlerini bekliyorum

eh işte canım yaa nasıl olayım...biliyorsun...hayırlara çıksın inşalllah...iyi haberlerim olursa haber veririm canım.kendine dikkat et...bebeğin ve sen de iyiymişsin..alıyorum haberlerinizi :)

eh işte canım yaa nasıl olayım...biliyorsun...hayırlara çıksın inşalllah...iyi haberlerim olursa haber veririm canım.kendine dikkat et...bebeğin ve sen de iyiymişsin..alıyorum haberlerinizi :)

güzel bir rüyaydı hayırlara vesile olur inşallah :) iyiyiz canım hep aynı korkuyla devam ediyoruz . geçen hafta lekelenmem oldu aklım çıktı. bugünde göğüslerim daha az acıyor gibi. bu yüzden paniğim. yani anlayacağın normal değilim bu aralar :) . neyse canım habersiz bırakma beni ...

burdayımmmm .... nasıl gidiyor hamilelik?herşey yolunda mı?
ya kalp kalbe karsıymıs bu kadar cabuk cevap yazzacagını ummuyordum doğrusu...cok şükür canım ıyı gıdıyor.arasıra kendımce haklı oldugum korkular sıkıntılar yasıyorum tabi.duydugum gordugum en kotu seylere takılıyorum zaman zaman...Ama Rabbıme bınlerce sukurler olsun bu gunlere gelebıldık umarım en kısa zamanda sendende cici haberler alırız canım Allaha emanet ol

canım o korkular malesef hıc gıtmıyor ben her hafta bır sıkıntı buluyorum kendıme en basından beri.ya erken dogum olursa,bugun nıye hareket etmıyor,tansıyonum cokmu dustu,akıntının rengi nıye boyle,bebişim bugun nıye hıc durmuyor...diye uzayıp gıden başağrılarım var.tadını cıkaramıyoruz dığer hamışler gıbıbu haftalarda olduguma ınanamıyorum Binlerce sukurler olsun Rabbime.inşallah hepimiz saglıklıca kavusuruz bebişlerimize.seni cok ıyı anlıyorum.annem eşim doktorum arkadaslarım okadar kızıyorlar ki sanırım sende o durumdasın.Allahım aklımızı korusun ne dıyeyım.sen nasılsın meltemcim?

canım benim seni anlıyorum ama korkularla geçen her güzel gününü kendine zehir etme.biliyorum söylemesi kolay ama en azından kendini telkin et,bol bol dua et,seni hiç bir şeyin huzursuz etmesine izin verme.karamsar insanlardan uzak dur.bugün göğsüm yarın akıntım öbür gün şuram buram dersen kendini yok yere germiş olursun canım.sakin ol,her şey güzel olacak Allah'ın izniyle.öpüyorum ikinizi de :):)

Canım Sinan Beksaça randevu aldım mayısta ona bi gideyim bakalım ne diycek.Zekai Tahirdeki doçent bana hiç bir ilaç vermemişti. mt'ler heterozigot benim.Hamilelikte ayda bir iğne olacaksın demişti, buradan öğrendimki herkes iğneyi hergün yapıyor.
O yüzden hemen ikinci bir doktorun görüşüne ihtiyacım var. Sonrasındada ya Özgür Deren ya da Timur beyi denerim. Hayırlısı bakalım...Zor bir süreç bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…