bu burcu ne esıme yapılmadı sadece genetık yapıldı bu kadar bırde sperm tahlılı o kadar onuda almadık daha sonucuuuuuu kanda mı bakılıyorbenim eşime yapıldı y delasyonu kromozom testinden sonra bişey çıkmadı
heranım korkuyla geçiyor canım ya lavoboya gitmekten korkar oldum hatta bişey anlatayım artık kendi halime kendim bile gülüyorumlavoboya gidince silme işlemine geçince o selpağı bi inceleyeşim var bişey varsa göreyim diye bak şimdi aklıma geldi büyüteçmi alsam acaba:)sen nasılsın başladın mı çalışmalara
dış gebelikten sonra hsg çektirmedim ben
o yüzden çok endişeliyim ama
bakladık bakalım çalışmalara hayırlısı olsun
kimseler yok..günaydın şimdiden herkese
slm kızlar nasılsınız tam okuyamadım topıkkı
Arkadaşlar benimde 2 kimyasal gebeliğim oldu. kanda pıhtılaşma testi yaptırdım sonucunu yeni aldım. Sanırım normal,anlayan varsa yardım alabilirmiyim.
teşekkürler
Faktör II G20210A Mutasyonu : Homozigot Normal
Faktör V Leiden Mutasyonu : Homozigot Normal
MTHFR C677T Mutasyonu : Homozigot Normal
Canim Allaha sukur. Sen nasilsin?
Hematolog kim ariyordu gecen birisi Mahmut Bayik diye bir profesorden bahsetmisti. Ciftehavuzlarda. Gercekden de cok profesyonel biri bende duydum.
Sana da gunaydin canim. Haftasonu topik sessizlesiyor degilmi. Herkes istirahata cekiliyor ya da gezmedeler :)) nerdesiniz hu huuuu ? :))
Kizlarrr hepinize hayirli guzel bir pazar diliyorum.
kimseler yok..günaydın şimdiden herkese
ben de burdayım ıkı temızlık yapıyorum sonra netın basına oturuyorum ama kımsecıkler yokherkese hayırlı huzurlu saglıklı gunler...bu arada hannem nerelerde kızlar?elendil ne yaptı tekrar doktora gıttımı??ben hıc gormuyorum.12m de yok ortalıkta bızı terkettı artık hıc gırmıyor
burdayımmmm ....nasıl gidiyor hamilelik?herşey yolunda mı?
ben de burdayım ıkı temızlık yapıyorum sonra netın basına oturuyorum ama kımsecıkler yokherkese hayırlı huzurlu saglıklı gunler...bu arada hannem nerelerde kızlar?elendil ne yaptı tekrar doktora gıttımı??ben hıc gormuyorum.12m de yok ortalıkta bızı terkettı artık hıc gırmıyor
Sagol canim. :) Canim burda 12. haftada randevu veriyorlar o da ebeyle. doktoru gormuyorsun zaten uzun bir sure :) Yani benim bayagi bir vaktim var. iste doktorsuz falan idare edicem sanirim boyle ama bebegim iyi olsunda..gerci ignelerimde bugunlerde bitiyor, turkiyeden getirtmistim. onlar bitince ne yapicaksam.
Allaha emanet gidiyorum suanda. Ve sizin dualariniza cok ihtiyacim var. Sizler ne guzel keseyi goruyorsunuz kalp atisini goruyorsunuz,masallah, ben o heyecanlarin hicbirini bilmiyorum. 12. haftada gittigimde insallah hersey yolunda olur. Ne olur dua edin kizlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
hoşgeldin güzelim nasılsınnnnnnnn. :) bu arada akşam rüyamda seni gördüm. iyi haberlerini bekliyorum
eh işte canım yaa nasıl olayım...biliyorsun...hayırlara çıksın inşalllah...iyi haberlerim olursa haber veririm canım.kendine dikkat et...bebeğin ve sen de iyiymişsin..alıyorum haberlerinizi :)
ya kalp kalbe karsıymıs bu kadar cabuk cevap yazzacagını ummuyordum doğrusu...cok şükür canım ıyı gıdıyor.arasıra kendımce haklı oldugum korkular sıkıntılar yasıyorum tabi.duydugum gordugum en kotu seylere takılıyorum zaman zaman...Ama Rabbıme bınlerce sukurler olsun bu gunlere gelebıldık umarım en kısa zamanda sendende cici haberler alırız canım Allaha emanet olburdayımmmm ....nasıl gidiyor hamilelik?herşey yolunda mı?
bende burdayım annem vardı sağolsun biraz ortalığımı toparladı. yazlık kışlık yaptık. bir pazar bunalımındayım. korkularım geçmeyecek sanırsam doğuma kadar ... senin nasıl gidiyor güzelim
güzel bir rüyaydı hayırlara vesile olur inşallah :) iyiyiz canım hep aynı korkuyla devam ediyoruz . geçen hafta lekelenmem oldu aklım çıktı. bugünde göğüslerim daha az acıyor gibi. bu yüzden paniğim. yani anlayacağın normal değilim bu aralar :) . neyse canım habersiz bırakma beni ...
evet canım bunlar prof oldukları için paralarıda ne yazık kı ağır oluyo benıde bıraz zorluyo ama yapabılecek bır sey yok bu durumda ama ben timur beyden memnum şimdilik hastaya yaklasımı güzel bırde yanında doç doktor bayan doktor var oda çok ii uzman biri benım histeroskobumu o bayan yaptı ilgi alaka güzel sende git istersen timur hocaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?