Canım Sinan Beksaça randevu aldım mayısta ona bi gideyim bakalım ne diycek.Zekai Tahirdeki doçent bana hiç bir ilaç vermemişti. mt'ler heterozigot benim.Hamilelikte ayda bir iğne olacaksın demişti, buradan öğrendimki herkes iğneyi hergün yapıyor.
O yüzden hemen ikinci bir doktorun görüşüne ihtiyacım var. Sonrasındada ya Özgür Deren ya da Timur beyi denerim. Hayırlısı bakalım...Zor bir süreç bekliyor...
Canım Sinan Beksaça randevu aldım mayısta ona bi gideyim bakalım ne diycek.Zekai Tahirdeki doçent bana hiç bir ilaç vermemişti. mt'ler heterozigot benim.Hamilelikte ayda bir iğne olacaksın demişti, buradan öğrendimki herkes iğneyi hergün yapıyor.
O yüzden hemen ikinci bir doktorun görüşüne ihtiyacım var. Sonrasındada ya Özgür Deren ya da Timur beyi denerim. Hayırlısı bakalım...Zor bir süreç bekliyor...
mrb eger istanbuldaysanız pıhtlasma ıçın medıcal parkta hematolok var ona gıdın
kızlarrrr günayyydınnnnn
bugun daha kımsenın sesı solugu cıkmamıs, butun haftamız saglıklı ve mutluuuu gecsınn ınsallah.....
günaydın....evet bir iki gündür sessiz buralar.inşallah canım hepimiz güzel bir hafta geçiririz...
kızlarrrr günayyydınnnnn
bugun daha kımsenın sesı solugu cıkmamıs, butun haftamız saglıklı ve mutluuuu gecsınn ınsallah.....
tünaydın artık :)
kıymetini bilen herkesin 23 nisan ulusal egemenlik bayramı kutlu olsun. allah hepimize çocuklarımızla kutlamayı nasip etsin :)
aaaaa oglen olmusss sımdı daha saate baktım
aynen herkesınnn ulusal egemenlık ve cocuk bayramınız kutlu olsun.
canım ya senin yazdığın mesajın saatine bakmamıştım ben. tünaydın benden di törene gidip geldim de günaydınını okuyunca öyle dedim :) yanlış anlama sakın ...
mrb eger istanbuldaysanız pıhtlasma ıçın medıcal parkta hematolok var ona gıdın
canım sinan beye nasıl randevu nasıl aldın
Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...
Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?