Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Umudum gece yarısı panıgınız için geçmiş olsun, ucuz atlatmişsiniz. Merak etme bir şey olmamıştır. Keşke doktora erkenden gitmenin bir yolu olsaymıs.

Meltem, benim de bir gün göğüslerım çok acıyor bazen neredeyse hiç acımıyor, neden bilmiyorum. Takılmamaya çalışıyorum. Canım hıcbırsey yemek istemiyor sanırım suanki en büyük belırtım bu.

canım sinan beye nasıl randevu nasıl aldın

canım sinan beye nasıl randevu nasıl aldın

mrb eger istanbuldaysanız pıhtlasma ıçın medıcal parkta hematolok var ona gıdın

kızlarrrr günayyydınnnnn
bugun daha kımsenın sesı solugu cıkmamıs, butun haftamız saglıklı ve mutluuuu gecsınn ınsallah.....

günaydın....evet bir iki gündür sessiz buralar.inşallah canım hepimiz güzel bir hafta geçiririz...

pazar tatıl gunu pazartesı de temızlık gunu galıba:)
ben bı yandan ev toparlıyorum bı yandan da elımde telefon buraya bakıyorum,alıskanlık oldu:)

esım elıme telefon aldıgım dakka arkadaslarınla mı konusuyosun gene dıyor oda alıstı kadınlar klubuneee :)

kızlarrrr günayyydınnnnn
bugun daha kımsenın sesı solugu cıkmamıs, butun haftamız saglıklı ve mutluuuu gecsınn ınsallah.....

tünaydın artık :)

kıymetini bilen herkesin 23 nisan ulusal egemenlik bayramı kutlu olsun. allah hepimize çocuklarımızla kutlamayı nasip etsin :)

aaaaa oglen olmusss sımdı daha saate baktım
aynen herkesınnn ulusal egemenlık ve cocuk bayramınız kutlu olsun.

canım ya senin yazdığın mesajın saatine bakmamıştım ben. tünaydın benden di törene gidip geldim de günaydınını okuyunca öyle dedim :) yanlış anlama sakın ...

kızlar uzun süredir kafama takılan birşeyi araştıra araştıra sonunda buldum..şuan aspirin ve bemiks kullanıyorum, gebe kalmam durumunda iğne tedavisine başlıycaz..yalnız iğne tedavisinde dozajın çok önemli olduğunu duyuyordum hep, bu doz eksikse yine pıhtılaşmadan bebek kaybediliyor, doz yüksekse kanamaya neden olarak bebeğin düşmesine neden oluyordu..merak ettiğim bu dozu ayarlamanın bi yöntemi yok muydu?bulduğum bilgiye göre ilaç düzeyinin takibi antı faktor xa diye bi testle belirleniyormuş, içim çok rahatladı..hep deneme yanılma yöntemiyle dozajı bulacağız diye ödüm kopuyordu resmen..bilginiz olsun diye burada paylaşmak istedim..

birde corasprini ve bemiksi gece yatarken içiyorum sorun olur mu sizce..

meraba arkadaslar ben dort tane dusuk yasadım ve kalp atıslarını hıc alamamıstık arastırmalar netıcesınde kan pırtılasması cıktı ben tup bebek merkezıne basvurmustum orda hamıle kalır kalmaz frexsıparın 0.3 luk ıgne kullanmam gerektgını soyledıler ve sukurler olsun o ay hamıle kaldım ve kalır kalmaz ıgne tedavısıne basladım sukurler olsun 18.haftaya gırdım suan kalp atıslarıda hersey yolunda ıgneye devam edıyorum suanlık benım sıze sorum ben artık tup bebek merkezındekı doktora devam edemıyorum cunku hem maddı acıdan baya masraf hemde evımın oldugu yerle arası 3 4 saat acıl bırsey oldugu zaman her ıstedıgım zaman gıdemıyorum malesef bunun ıcın burda bır doktora basladım gecen ay gıttımdı tedavıyı onayladı sadece bana trombofıle panelı dıye bır test ıstedı bunu yaptır ona gore ıgneyı keserız veya devam ederız dedı ve ben ıgneyı kesmesınden korkuyorum ya guvenemıyorum yada bılmıyorum burda benım gıbı tedavı gorenler var mı acaba

merhaba tuğba-kaya
bende daha önce 3 bebeğimi kaybettim 2 si normal gebelikte erken dönemde düşük 3. süde 2. tüp denemesinden sonra kalp atışı olmadığı için kürtaj birsürü test yaptırdık pıhtılaşma problemim çıktı 3. ve 4. tüp bebek denememde 0.4 lük fraxheparin kullandım ama olmadı
5. tüp bebeğe gitmeden önce doğal hamile kaldığımı öğrendim allahıma şükürler olsun bugünlere geldik 2 hafta sonra doğum yapıcam inşallah
hamileliğimi öğrendiğim gün iğne kullanmaya başladım her gün yapıyorum doğumdan 3-4 gün öncesine kadar da kullanıcam
senin pıhtılaşma hangisiydi neye göre test istedi ki dr sonra iğneği kesecek
benim takibimi ilçedeki dr um yapıyor aynı zamanda bende sağlıkçıyım laborantım kendim de takip ediyorum ama sen yinede ilk dr una sor ona göre iğnene devam et ya da kes inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…