Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...
arkadaşlar doktor benden kahda pıhtılaşmaya baktırmamı istedi, bu tahlili her hastane yaparmı, yaparsa hemen gittiğim gün tahlil için kan alınırmı, dışarda 1000-1500 civarıymış ben osmangaziye gitsem normal polikiliğine yapılırmı bilenler cvaplarsa sevinirim
sadece özellerde, fakültede bide özel merkezlerinde yapılıyo devlet hastanesi yapmıyor canım hamilemisin??[/QUO
teşekkür ederim 2 tüp bebek denemem var negatif, 3. başlıcaz öncesinde testler istedi doktor, ama çokk pahalı dokuzeylüle gittim burda tedavi olursan gerekli görürsek yaparız dedi yapmadılar, sosyal güvencem var fakat işe yaramıyor nasıl bişey anlamadım bende farklı bi üniversite hastanesine gideyim dedim, diğer testlerimde var 3bin civarı tutuyor, hastaneler yapıyor dedi doktor.arıyorum bende
sadece özellerde, fakültede bide özel merkezlerinde yapılıyo devlet hastanesi yapmıyor canım hamilemisin??[/QUO
teşekkür ederim 2 tüp bebek denemem var negatif, 3. başlıcaz öncesinde testler istedi doktor, ama çokk pahalı dokuzeylüle gittim burda tedavi olursan gerekli görürsek yaparız dedi yapmadılar, sosyal güvencem var fakat işe yaramıyor nasıl bişey anlamadım bende farklı bi üniversite hastanesine gideyim dedim, diğer testlerimde var 3bin civarı tutuyor, hastaneler yapıyor dedi doktor.arıyorum bende
izmirde yaşayan arkadaşlar yardımcı olsunlar
evet sigorta karşılamıyor,bebiş yoksa fakültede yaptır bir ayda sonuç verıyorlarmış ama.
ben kayseride yaptırdım özel bi gen merkezinde 350ye maal oldu 3 günde aldım sonucu acildi hamilelik vardı çünkü ,izmirde vardır muhakkak
merhabalar izmirde yaşıyorum bende. atatürk devlet hastanesinde yeşilyurtta yaptırmıştım ben bütün testlerimi. ama o zamanki doktorum ben özeline gidiyordum aynı zamanda hastanede çalışıyordu. bi şansını dene derim
arkadaşlar doktor benden kahda pıhtılaşmaya baktırmamı istedi, bu tahlili her hastane yaparmı, yaparsa hemen gittiğim gün tahlil için kan alınırmı, dışarda 1000-1500 civarıymış ben osmangaziye gitsem normal polikiliğine yapılırmı bilenler cvaplarsa sevinirim
benim eşime yapıldı y delasyonu kromozom testinden sonra bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?