Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar doktor benden kahda pıhtılaşmaya baktırmamı istedi, bu tahlili her hastane yaparmı, yaparsa hemen gittiğim gün tahlil için kan alınırmı, dışarda 1000-1500 civarıymış ben osmangaziye gitsem normal polikiliğine yapılırmı bilenler cvaplarsa sevinirim

sadece özellerde, fakültede bide özel merkezlerinde yapılıyo devlet hastanesi yapmıyor canım hamilemisin??

Son düzenleme:

canım ben izmirde oturuyorum, sana nasıl yapacağını anlatabilirim..özelden konuşalım istersen..özel mesaj hakkın var mı?

adasu bu arada senin hiç bebek kaybın var mı, bebek kaybı olmadan hastaneler bu testleri yapmıyorlar canım..

Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...

cok uzuldum,herseyde bı hayır vardır.ne olur kendını hırpalama.bızler daha oncede yasadık bu acıları.metanetlı olmaya calıs elınden geldıgı kadar.uzaktan solemesı kolay gelır ınsana ama burda hepımız yasadık bu acıları.
Nolur kendını yıpratma sakın.
Rabbım yıne verır hayırlısıyla.allah sana da esıne de sabırlar versın.

Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...

canım yaaa çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilmiyorum..Allahım sana ve eşine sağlık versin...şu yurt dışındaki dr.lara ne diyeceğimi bilmiyorum..Allah düşürmesin..senin iğnen bitmişti getirtemedinmi..üzülme desemde faydası yok biliyorum yaşayan bilir..TR ye geldiğinde adam akıllı bir dr.a gidersin cnm..üzülme onlar senin cennetteki meleklerin...

..................................................................................

Son düzenleme:

Devlet hastanelerinin bir kısmında yaptırabilirsin ama her hastanede yapılmıyor tüm testler, önceden arayıp sorman lazım. Kadın doğum veya hematoloji bölümlerinde yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…