Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım.şu kürtaj işi bi bitsinde hemen testleri yaptırıcam.bakalım hangi testler istenecek.

dün ikili test için gittiğim doktor da ense kalınlığı 1.2 çıktı diğer sonuçlarıda 1 hafta sonra alıcam yalnız doktor moralimi bozdu bu kendi doktorum değildi radyologdu bebeğin kalbi çok hızlı atıyomuş allahım dedim ya yavaş atsa suç hızlı atsa suç kendi doktoruma gittim hemen olabilir hareket halindedir kalp atışı hızlanmıştır dedi ama gelde bunu bana anlat şu anda moralim çok bozuk

tatlım bozma moralini.Allahım bebişini korusun.kalp atışları bazen hızlanabiliyomuş diye okumuştum.Sen içini ferah tutki bebeğinde bu sakinliği hissetsin canım.

umudum seni çok iyi gördüm hiç moralini bozma allahın izniyle kısa sürede kendini toplar ve çalışmalara başlarsınız ben şimdilik iyiyim hep böyle devam eder inşallah dularımdasın unutma allaha emanet ol

hoşgeldin doğum kontrol hapları bizlerin durumunu tetikliyor allahdan ben hiç kullanmadım sende bütün genetik tahlillerini yaptır ona göre bir yol çizersiniz en hayırlı zamanda hamile kalman dileğiyle

canım dur bakalım hemen moralini bozma kendi doktorun normal demiş boşver sen diğer doktoru bak ne güzel sağlıklı bir şekilde ilerliyorsun hamileliğin tadını çıkarmaya çalış

teşekkür ederim canım.İnşallah herşey güzel olur.

tatlım bozma moralini.Allahım bebişini korusun.kalp atışları bazen hızlanabiliyomuş diye okumuştum.Sen içini ferah tutki bebeğinde bu sakinliği hissetsin canım.

canım dur bakalım hemen moralini bozma kendi doktorun normal demiş boşver sen diğer doktoru bak ne güzel sağlıklı bir şekilde ilerliyorsun hamileliğin tadını çıkarmaya çalış

sağolun kızlar ya ne bilim baştan beri herşey güzel giderken şimdi bu sözü duyunca moralim bozuldu allah yardımcımız olsun

sağolun kızlar ya ne bilim baştan beri herşey güzel giderken şimdi bu sözü duyunca moralim bozuldu allah yardımcımız olsun

amin canım kötü giden birşey yok ki sen boşa evhamlanıyorsun bak gör çok sağlıklı bir hamilelik geçireceksin biraz rahat olsan

nediyim bilemiyorum kii.....
eşim azospermi hastası bende de bu çıksın tam olur.
allaha bin şükür tam hamile kaldım derken 3 aylık bebğimi kaybettim.
senin değerinde düşük mü böyle ladybugg?? apc direnci düşükken mi var olmuş oluyor yüksekkenmi referans değerden...
peki şuan da bir tedavi alıyor musun? hamile misin buarada.. böyle bir durumda beni ne bekliyor acaba:18:
cevabın için çok teşekkür ederim
genetik lab.dan randevu vericekler çapada yaptırıcam. elimdeki raporlarla birlikte bakalım genetik danışmanı neler diycek.biranönce çağırsalar barii...

Canım bana da dün maşallah çok hızlı atıyor bebeğinin kalbi çok iyi dedi doktor. Sıkma canını sen kendi doktorunun dediğini dinle.

Canım bana da dün maşallah çok hızlı atıyor bebeğinin kalbi çok iyi dedi doktor. Sıkma canını sen kendi doktorunun dediğini dinle.

canım benim sağolasın burda moral buluyorum gerçekten dün berbattım bugün sizlerin sayesinde daha rahatım seninde gözünaydın herşey yolundaymış inşallah hep böyle devam eder 2 li test yaptıracakmısın

canım geçmiş olsun bana bu testler yapılmadığı için malesef bilgim yok bilenler mutlaka sana yardımcı olacaktır

Sagol canim. Insallah sag salim o gunlere ulasirsak yaptiracagim tabi. Doktor su 2 haftayi da atlatirsak bir oh cekeriz dedi, ondan sonra risk azaliyormus. Sonra sirasiyla 2li test, cinsiyet vs. Onlara bakacagiz artik dedi. 8 haftam bitti simdi 2li testi sana kacinci haftada yapti?

sağol canım ya çok güzel anlatmışsın.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sana bana herkese:)

canım meryem suresını hem kendım okuyorum, hemde teyzem benım ıcın okuyor.
Bu arada senın ıcın yasın okudum uskudar azız mahmud hudayı hazretlerınde,rabbım kabul eder ınsallah.

cayaz canımsın:)çok sağol tatalım.seb bana dua ettin ya inş MELEKELER DUANA SANADA AMİN DDİLER.RABBİM sanada sağlıcakla almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

canım ben dun 1tane yasin okudum senın için Allah kabul etsin

canım benim çok sağolasın gülsüncüğüm.RABBİM sanada sağlıcakla almayı nasip etsin.

canım bozma moralini hızlı yada yavaş atyor ya hamd ols canım.sen dr ların dediğine akma .herşeyi RABBİM bilir.O OL desin yeterki.sıkma canın hadi.daha ne güzel haerler vercen bizeeee:)

rıcaaa ederımmm canım benım, hepımızın derdı aynı zaten.bende ısteseydım sende okurdun allah rızası ıcın...
Hepımız saglıcakla bı dogum yapıp bebeklerımızı kucagımıza alsak rahatlıcam...
Her aklıma geldıgınde sana dua etmeye devam edıcem merak etme.

Kızlara da edıyorum hatta, kadınlar klubunde bulunup benım gıbı sıkıntısı olanlara dıye de edıyorum...
Rabbım kabul eder ınsallahhh

anneme sayı vercem de yanlışlık olmaması için
1-merve
2-cayaz
3-gülsün
4-kıvırcık

dimi arkadaşlar.

RABBİM birimize edilen duaları hepimiz için kabul etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…