- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
canım kendini toparlamana sevindim herşeyin ilacı zaman lenfosit aşısını ben yaptırmıştım ama faydasını görmedim istanbul etilerde fertijin tüp bebek merkezi internet siteside var araştırabilirsin doktorun adı seval taşdemir
canım geçmiş olsun sende bizler gibi kan pıhtılaşması ve kromozom testini yaptırırsan bi dahaki hamileliğinde ona göre tedavin uygulanır
dün ikili test için gittiğim doktor da ense kalınlığı 1.2 çıktı diğer sonuçlarıda 1 hafta sonra alıcam yalnız doktor moralimi bozdu bu kendi doktorum değildi radyologdu bebeğin kalbi çok hızlı atıyomuş allahım dedim ya yavaş atsa suç hızlı atsa suç kendi doktoruma gittim hemen olabilir hareket halindedir kalp atışı hızlanmıştır dedi ama gelde bunu bana anlat şu anda moralim çok bozuk
umudum seni çok iyi gördüm hiç moralini bozma allahın izniyle kısa sürede kendini toplar ve çalışmalara başlarsınız ben şimdilik iyiyim hep böyle devam eder inşallah dularımdasın unutma allaha emanet olKızlar hepınıze gunaydın....Hayırlı bırgun olur ınsallah hepınız ıcın.
Cayaz, ıyıyım tatlım..Geldım evet :))))
Yagıslarıda kendımle bırlıkde getırdım sanırım.. Dun cok fena yagmur yagdı ıstanbulda..:) ama bugun yıne gunes var cok sukur.
Burcu-gen kontroller ıyı gıdıyormus, Rabbım sonuna kadar sorunsuz bı sekılde devam etmeyı nasıp etsın aynı sekılde mltm, nıgar, elendıl, cemocan, bucu, gulsunoguz hannem ve dıger ısmını sayamadıgım hamiş arkadaslarım ıcın de sorunsuz bır gebelık dılıyorum.
Beydaglı goremedım..buralardamısın kuzum?
Buarada pazartesı dusuk yapmıstım bılıyorsun, gelınce buraya dun beta HCG,ye baktırdım sıfırlanmıs cok sukur..ama kahverengı akıntılar yınede devam edıyor.. dun scana da gırdım. Bısey kalmamıs dedı doktor. Bı de bana calısmalara baslayabılırsın beklemeye gerek yok dedı..Adetını bekleme dedı.. Ama mecbur beklıycem zaten cunkı kocış yok burda.
Buarada, dedım neden boyle oldu...bende mthfr1298 heterozıgot var. Innohep 0,35,lık kullandım acaba dozmu yetmedı dedım. sonucda en dusuk doz... o da doz yeterlıydı dedı, bır daha gebe kalırsan yıne aynı doz ıgne kullanıcaksın dedı. Onun dısında yapacak baska bısey yok dedı...Tabı ben bebegın kalp atısı olmusmuydu olmamısmıydı gerı kalan dusuklerımde ve bundada bılme ımkanım olmadıgı ıcın..doktorda cok fazla yorum yapamadı malesef..
Neyse cok konustum sanırım :)) hepınızı opuyorum
Merhaba kızlar,bu topiği dün araştırırken buldum.ben kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.34 yaşındayım. 9+1 günlük hamileyim.daha doğrusu hamileydim.bebek karnımda beslenememiş ve gelişememiş.önümüzdeki hafta içi kürtajla alınacak.ben 2008 yılında bekarken,doğum kontrol hapı kullandım ve yan etki olarak,sağ alt bacağımda Derin Ven Trombozu geçirdim.o zaman karnımdan iğneler vurularak ve kan sulandırıcı ilaç içerek iyileştim.sonra evlendim ve 2011 mayıs ayından beride çocuk için uğraşıyoruz.yapılan hormon testlerinde prolaktin hormonu yüksek çıktı ve ilaç kullandım.şubattaki adetimden sonra hamile kaldım.ancak hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren sürekli lekelenmeler geldi.ilk başta doktor kontrollerinde bir sorun görülmedi.ilk kese daha sonra 2.kese göründü ama ilerleyen haftalarda bebek bir türlü kendini gösteremedi.doktor bebeğin gelişemediğini ve kan pıhtısından öteye gidemediğini söyledi.daha önce damar tıkanıklığı geçirdiğim için kanda pıhtılaşma olabilir dedi.çünkü doktorun dediğine göre doğum kontrol hapları ancak genetiğinde kan pıhtıaşması yatkınlığı olanlarda olurmuş.oda çok büyük bir yüzdeye tekabül ediyomuş.şimdi kürtajdan sonra tahliller yapılacak ve kanda pıhtılaşma kontrol edilecek.dün epey araştırdım ve bu topik tam bana göre dedim.işte böyle biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın.inşallah bende ve hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarımda en yakın zamanda hamile kalırız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
dün ikili test için gittiğim doktor da ense kalınlığı 1.2 çıktı diğer sonuçlarıda 1 hafta sonra alıcam yalnız doktor moralimi bozdu bu kendi doktorum değildi radyologdu bebeğin kalbi çok hızlı atıyomuş allahım dedim ya yavaş atsa suç hızlı atsa suç kendi doktoruma gittim hemen olabilir hareket halindedir kalp atışı hızlanmıştır dedi ama gelde bunu bana anlat şu anda moralim çok bozuk
umudum seni çok iyi gördüm hiç moralini bozma allahın izniyle kısa sürede kendini toplar ve çalışmalara başlarsınız ben şimdilik iyiyim hep böyle devam eder inşallah dularımdasın unutma allaha emanet ol
hoşgeldin doğum kontrol hapları bizlerin durumunu tetikliyor allahdan ben hiç kullanmadım sende bütün genetik tahlillerini yaptır ona göre bir yol çizersiniz en hayırlı zamanda hamile kalman dileğiyle
tatlım bozma moralini.Allahım bebişini korusun.kalp atışları bazen hızlanabiliyomuş diye okumuştum.Sen içini ferah tutki bebeğinde bu sakinliği hissetsin canım.
canım dur bakalım hemen moralini bozma kendi doktorun normal demiş boşver sen diğer doktoru bak ne güzel sağlıklı bir şekilde ilerliyorsun hamileliğin tadını çıkarmaya çalış
sağolun kızlar ya ne bilim baştan beri herşey güzel giderken şimdi bu sözü duyunca moralim bozuldu allah yardımcımız olsun
sağolun kızlar ya ne bilim baştan beri herşey güzel giderken şimdi bu sözü duyunca moralim bozuldu allah yardımcımız olsun
canım apc resistansı pıhtılaşma ile alakalı. seninde pıhtılaşma problemin var. senin mthfr'lere bakılmadımı bakılsa mthfr mutasyonda çıkar... benmde apc resistansında problem var,ayrıca mthfr yaptırınca ondada heterozigot çıktı.
elendili çok merak ediyorum dün kontrole gidecekti allahım yardımcısı olsun
Canım bana da dün maşallah çok hızlı atıyor bebeğinin kalbi çok iyi dedi doktor. Sıkma canını sen kendi doktorunun dediğini dinle.
merhaba arkadaslar,
bu konuda deneyimli arkadaslardan yardıma ihtiyacım var cevaplarsanız çok sevinirim.
tam bir ay önce bebeğimi düşürdüm. aşırı kanama oldu hamileliğim boyunca. 3 aylıkkende asırı kanamadan dolayı rahım agzı acıldı ve bebegım düştü.
şimdi bununla ilgili arastırmalar yapılıyor. pıhtılaşma faktörlerine filan bakılıyor. bugun aldıgım bir sonuç beni oldukca endıselendırdı.sonucum şöyle..
APC-R 79.7 (120-300)
PROTEİN C 87 (70-130)
PROTEİN S 83 (80-120)
AT III 98 (80-120)
bu etkenlerden sadece apc-r de problem gözüküyor. dr.umla randevum bir iki hafta sonra. inanılmaz merak içindeym. bu düşüklüğün nedeni ne olabilir. bende de pıhtılaşma sorunu mu var????
bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın....
Sagol canim. Insallah sag salim o gunlere ulasirsak yaptiracagim tabi. Doktor su 2 haftayi da atlatirsak bir oh cekeriz dedi, ondan sonra risk azaliyormus. Sonra sirasiyla 2li test, cinsiyet vs. Onlara bakacagiz artik dedi. 8 haftam bitti simdi 2li testi sana kacinci haftada yapti?canım benim sağolasın burda moral buluyorum gerçekten dün berbattım bugün sizlerin sayesinde daha rahatım seninde gözünaydın herşey yolundaymışinşallah hep böyle devam eder 2 li test yaptıracakmısın
Canım deri altı iğneler olduğu için kanama olur normaldir... ben 33 .haftamdayım dün saydım son 32 iğnem kalmış artık bitiyor allahın izniyle o kanamalar morarmalar iğnelerin girmemesi acoması ağlamalarım ama şükür koca 8 ayı geride bıraktım sorunsuz...
sana tavsiyem enkelsiyon bantları satılır küçük küçük onlardan al her ine sonrası yapıştır tampon yapıyor ve kanama olmuyor ben çok kan yıkadım kıyafetlerimden ilerleyen aylarda..her zaman olmaz ama onu mu takip ediceksin? en güzeli al bandı kurtul..morarma normal...bide bölge lere ayır vücudunu sağ kol dolunca sağa geç ve sol koluna has hastanede olan alkollerden edin ve büyük pamuğa dök koluna sar orda biriken ilacı dağıtıyor vücuda aynı şeyleri daha sonra yaptığın yerlerede uygula..yoksa ilerleyen aylarda nohut gibi bezeler oluşuyor iğne girmiyorrr...daha çok acıyor...ben şuan iğneyi nereme batırmadım diye bakıyorum ama kaç kere çekip sokuorum acıdan...ama herşey oğluşum içinnnn onu kucağıma alınca bunları unutacağım
canım meryem suresını hem kendım okuyorum, hemde teyzem benım ıcın okuyor.
Bu arada senın ıcın yasın okudum uskudar azız mahmud hudayı hazretlerınde,rabbım kabul eder ınsallah.
canım ben dun 1tane yasin okudum senın için Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?