Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aşılama için göbekten 10 tane iğne vuruldum delik deşik oldu şimdiden. sizi anlamaya başladım hamile kalıncaya alıştırma olmuş oldu ama gözüm şimdiden korktu. gerçekten vuracak yer bulmak zor oluyordur. bebeğimiz için nelere katlanıcaz inş. hayırlı evlat olurlar.

merhaba arkadaslar,

bu konuda deneyimli arkadaslardan yardıma ihtiyacım var cevaplarsanız çok sevinirim.
tam bir ay önce bebeğimi düşürdüm. aşırı kanama oldu hamileliğim boyunca. 3 aylıkkende asırı kanamadan dolayı rahım agzı acıldı ve bebegım düştü.
şimdi bununla ilgili arastırmalar yapılıyor. pıhtılaşma faktörlerine filan bakılıyor. bugun aldıgım bir sonuç beni oldukca endıselendırdı.sonucum şöyle..

APC-R 79.7 (120-300)
PROTEİN C 87 (70-130)
PROTEİN S 83 (80-120)
AT III 98 (80-120)

bu etkenlerden sadece apc-r de problem gözüküyor. dr.umla randevum bir iki hafta sonra. inanılmaz merak içindeym. bu düşüklüğün nedeni ne olabilir. bende de pıhtılaşma sorunu mu var????

bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın....

canım meryem suresını hem kendım okuyorum, hemde teyzem benım ıcın okuyor.
Bu arada senın ıcın yasın okudum uskudar azız mahmud hudayı hazretlerınde,rabbım kabul eder ınsallah.

canım çok sewindim inşaallah dewamıda hep böyle güzel gelir:))

amin canım,sen şimdi çok heyecanlsındır inşaallah güzel haberler verirsin,gerisinede mecburen katlanıcaksın:)) herşey bebiş için:))

amin canım,sen şimdi çok heyecanlsındır inşaallah güzel haberler verirsin,gerisinede mecburen katlanıcaksın:)) herşey bebiş için:))
doğru cnm herşey bebiş için çok heyecan yok olmayacakmış gibi geliyor hayırlısı bakalım haftaya bugün test günüm ama test yapar mıyım bilmiyorum

doğru cnm herşey bebiş için çok heyecan yok olmayacakmış gibi geliyor hayırlısı bakalım haftaya bugün test günüm ama test yapar mıyım bilmiyorum

ewet canım herşeyin hayırlısı,ama testini mutlaka gününde yap bence çünkü hemen iğneye başlıcaksın sende dimi??

ewet canım herşeyin hayırlısı,ama testini mutlaka gününde yap bence çünkü hemen iğneye başlıcaksın sende dimi??

evet cnm o aklıma gelmedi. doğru söylüyorsun test yapacağımı düşününce stres oluyorum yapmıyım demiştim ama öyle bir lüksümüz yok dimi

evet cnm o aklıma gelmedi. doğru söylüyorsun test yapacağımı düşününce stres oluyorum yapmıyım demiştim ama öyle bir lüksümüz yok dimi

sen yaptır canım en iyisi hem bebiş warsa ki inşaallah vardır iğne için gecikmemiş olursun hemde bizim merakımızı giderirsin:))

canım öncelikle geçmiş olsun allah bir daha aynı acıları yaşatmasın. maşallah diyorum doktoruna. bak aklında hiçbir soru işareti bırakmamış. ben de ilk gebeliğimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. mthfr heterozigot çıktı. tek farkı bebek aspirinine hemen başladım ben hamile kalmadan önce. sanırım bi çoğumuzda öyle.

evde ovulasyon testim var deneyip yazayım sana sonucu:) seninkinin markası neydi. bende duydum ama denemek hiç aklıma gelmedi .ayrıca canım erken gebelik testi yapsan bile aklında bi soru işareti kalacak. o yüzden zor biliyorum ama kanda baktır .

hannemcim. benimde aynene anlattığın gibi oluyor. bazen morarıyor. bazende kan oturuyor. hepsi olmasada arada kanıyor. ben göbeğimin bi sağına bi soluna yapıyorum. yavaş yavaş sertleşmeye başladı sonra yanlara kayabilirsin dedi doktor ama denemedim henüz.

OH BEEEEEEE :) darısı başımıza olsun sabahtan beri aklım sendeydi güzelim. çok sevindim. sonuçlarında güzel gelecek allahın izniyle . hadi bakalım bi sınavı daha atlattınız. büyümüştür annesi şimdi ne güzel :) maşallah

canım ilk günlerde annem yapıyordu iğnemi ( hemşire de) hiç kendim yapamayacakmışım gibi geliyordu. sonra allahım gücünü veriyor gerçekten. kendime inanamıyorum şu anda. vuracak yer konusunda doktorum çok rahat ama ben o kadar rahat değilim. doktoruma kalsa deri altı olsun istersen sırtından vur dedi :) . testini ne yapacaksın. adetine kaç gün kala dedi yada aşılamadan kaç gün sonra . bana 10 gün demiştide

canım ben bu değerler konusunda bilgili değilim ama burcu cevap verir sanırsam .

cnm doktor aşılamadan sonra 15. gün adetin gelmemiş olursa telefonlaşalım ben senden kan testi istiycem dedi. bekliyoruz bakalım haftaya bugün nolcak :18:

arkadaslar lutfen yardımcı olun benım ıkı dusugum oldu doktor kan pıhtılasması var demıstı hamıle kaldıgında hemen yanıma gel dedı ben ayın 25 ınde hasta olmustum bugun 27 sı acaba hamılemıyım sımdı calıstıgım ıcın gıdemedımde doktora of sımdı nasıl gıtcem doktora araya cumartesı pazar gırdı acaba o gune kadar bısı olmaz demı lutfennnnnnnnnnnnnnn yorumlarınızı beklıyorum

selam kızlar bana ist avrupa yakasında hematolog doktor lazım sonuçlarımı gösteremedim doktor bulamadımm.yardımcı olursanız seviirimmm:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

öncelikle 2 düşüğün için gecmis olsun..rabbim yeni üzüntüler yaşatmasın.. adet periyodunu geçirdiysen eczaneden bir test al, pozitif gösteriyorsa bir sağlık kurulusuna gidip kan testi yaptır.. hamileligin kesinleşince de doktoruna git, ilaçlarına başlasın..iş yerinden doktora gitmek icin sevk ya da izin almak zorundasın bu durumda.. doktorunun telefonu varsa onu da arayıp fikir alabilirsin tabiki.. en azından ben olsam yerinde öyle yapardım.. hayırlısı olsun, umarım hamilesindir ve sorunsuz gecer.. :)

amın ınsallah canım cok saol cevap verdıgın ıcın ben acıle gıdıp kan testı yaptırcam artık pazartesı yı beklıcem ozel hastaneye gıtcem hamıleysem umarım gec olmaz dımııııı tedavımı pazartesı yapsam bısı olmaz dımı

valla ben de teshis konulduktan sonra hamile kalmadım bekliyorum, denemedeyiz, benim de doktorum öğrenince hemen gel dedi.. bence gec olup olmayacagına karar vermek icin gebeligin kesinlesince yani kan testinin sonucuna göre doktorunu ara, ona sor.. en dogru cevabı kendisi verir bence.. eger hemen baslayalım derse ilacın adını soyler alır baslarsın, degilse pazartesini bekleyelim der.. beklemek zor bir sürec ama sabır bizim icin en önemli unsur..

kızlar iyi akşamlar.
okudukça kendimi daha iyi hissediyorum.yalnız olmadığımı anlayıp güç buluyorum:))) ne kadar çok insan varmış bu durumu yaşayan.ama tedaviler bazı noktalarda farklılık gösteriyor sanırım.o da herkezsn farklı değerlerinin olması sanırım.benim daha önce de yazdığım gibi sadece faktör v heterozigot.şuan sadece vitamin takviyesi yapılıyor.hamile falan kalınca da heparin türü iğne ve aspirin vericek galiba.
şuan elevit,folbiol,zinco,b12 iğne (5 günlük) kullanıyorum.
ama şu heparin türü iğne olayı beni korkutuyor,zorlananlar oluyor galiba.kendimiz yapabiliyor muyuz iğneyi?hani şu şeker hastaları yapıyor ya hergün insülin,onun gibi ince küçük iğnelerden mi oluyor?
bide iğne kullanımı neye göre belirleniyor,günde kaç tane ve kaç ay süreceği?bilgilendirirseniz sevinirim.....

yalnız değiliz . bende sonuçlarımı ilk buraya yazmıştım. ilk sayfadan başlayıp okudum. o kadar çok destek aldım ki buradan kimsenin hakkını ödeyemem. canım haklısın tedaviler farklı çünkü tedavilerin ne yazık ki kesin bir doğrusu yok. her doktorun kendine göre bir yöntemi var. kimisi mutasyona göre karar veriyor kimisi aptt diye bir teste bakıyor . ama hiç birinde kesinlik yok. benim doktorumsa kilona göre dozunu ayarlıyor. banada çok kilo alırsan dozunu arttırırız dedi. şimdilik 0,4 lük kullanıyorum. annem hemşire 2-3 hafta o yaptı sankii hiç öğrenemezmişim gibi geliyordu. ama bi cesaret denedim ve kendim yapıyorum artık. deri altına yapılıyor. insülin iğnesi otomatik bu daha farklı bir iğne ama gerçekten alışıyorsun . tedaviyi hamilelik boyunca devam ediliyor benim okuduğum ve bildiğim kadarıyla. ama doktorun ne der bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…