Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba kızlar daha önceden de yazdım ama cevaplayan olmadı.. Kan pıhtılaşmasına bakmadan beni doktorum coraspine başlattı beni şu an 29. haftamdayım hala kullanıyorum. 38. haftaya kadar kullanacağımı söyledi. İnternette hep en geç 36.haftada kesildiğini duydum,bilgisi olan varsa bilgilendirsin beni lütfen. İğne kullanmıyorum. İğne kullananlara gebeliğin sonuna kadar coraspin veriyorlarmış sanırım.

miniğim sağolasın okursan çok memnun olurum ben senide o zaman sayıya ekleyeyim.bugün yarın okursun inşallah:)

Hannem merhaba canım çok sevindim uzun süredir bakamıyordum. Allahım hamile olan tüm arkadaşları korusun sorunsuz bir şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah. Yasin okunuyormuş senin adına beni de ekleyebilirsin canım az sonra okuyacağım.

:))) Sagol canım ıyıyım ınşsallah daha da ıyı olurum

Hosbulduk tatlım :) Canım beklemek ıstıyorum bı adet gecsın en azından zaten mecburen beklıycem cunku esım yanımda yok :) eee bılıyosunuz onlarsız olmaz boyle seyler :)) ınsallah bıgun tum ısteyenler bebek sahıbı olurlar

canım sagolasın ama daha calısmalara baslamadım...o sadece doktorumun onerısı.. calısmalara basla dıyor ama ben zaten esımden uzaktayım suanda :))
ınsallah bır daha kımse yasamaz

sagol canımç zaman onemlı evet. aslında banada bıcok ınsan faydası yok dedı ama yınede sızede sorayım dedım

ınşallah canım :) ınşallah senınde hep boyle guzel devam eder. sızlerde benım dualarımdasınız

Bende okurum 1 yasın. Bu gece okumaya calısırım. Okudukdan sonra da yazarım buraya.

kızlar listeye benide ekleyinn.....

3düşük.ikiz gebelik kalp durdu.
sorun:MTHFR 1298 HETEREZİGOT PROTEİN S DÜŞÜK
GEBELİK ÖNCESİ CORASPRİN
GEBELİK SIRASINDA BİLİNMİYOR
GEBELİK DURUMU BEKLEMEDE

cnm ben iğneyi gebeliğin sonuna kadar kullanıcam kısmetse ama coraspini 34+5 te bıraktım.benden daha erken bırakanda var daha geç bırakanda.doktorlar farklı düşünüyor sanırım.

canım ben okudum allah kabul etsin rabbim sağlıklı evlat versin sana bana burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese inşallah

cnm ben iğneyi gebeliğin sonuna kadar kullanıcam kısmetse ama coraspini 34+5 te bıraktım.benden daha erken bırakanda var daha geç bırakanda.doktorlar farklı düşünüyor sanırım.
teşekkür ederim cevabın için canım. geç bırakan da var diyorsun yani. çok endişelenmiştim. teşekkürler. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin

merhaba kızlar. adetime 6gün var. bugün test yaptım negatif çıktı. erken deil dimi negatif yani, daha sonra çıkar die ümitlenmiyim

canım merhaba burdan alıyorum haberlerini iyi olmanıza sevindim. Burcu sen diyete devam ediyormusun...

Mumkun oldugunca, nefsime hakim olabildigim kadaiyla devam ediyorum. Bazen o kadar cok ve sık acıkıyorum kı o zaman biraz dışına çıkıyorum. Bir de et hakkım 2ye çıktı ve doktor biraz daha rahat olabilirsin dedi ona güveniyorum.

Merhaba arkadaşlar, bende de pıhtılaşma sorunu var. Cleksan 0.6 kullanıyorum. Coraspini 6. haftadalekem olunca bıraktırdı dr m. Geçen sene innohep 0.45 kullanmıştım o bu kadar yakmıyordu. Cleksanın dozu çok diye mi yakıyor sizce yoksa içerikleri mi farklı?

Şimdilik göbekten oluyorum ilerde kol ve bacaktan. Kolun vae bacağın neresinden olunuyor? Teşekkürler...

Allah tamamına erdrsin hayırla sağlıkla kucağna al inşallah canım... bendede aynı gen heterozigot. hamilelikten önce ne kullandn canım?? iğne günde bir keremi
hamilelikten önce folbiol kullanmıştım,birde coraspin,ama kullandığım dönemde hamile kalamyınca dokuz ayın sonunda ikisini de bıraktım,bıraktıktan beş ay sonra hamile kaldım,bi etkisi olmuş mudur bilemiyorum.
günde bi kere kullanıyorum iğneyi

clexsan dağılırken biraz yakıyo,bazı defada yakmıyo,yağlı bölgeye gelip gelmemesiyle mi alakalı bilemiyorum
kol yada bacağın herhangi bi bölgesine vuruyorum ben,tabi biraz üst taraflara.

Kızlar merhaba.Bende maalesef bebegimi kalpmdurması nedeniyel kaybedip kurtaj olanlardanım
Size sorum kan pıhtılasma ve kromozom testlerinin ayrıntılı ismini nedir?
Doktorum maalesef bana test yapmadı zorladığımda ise 2-3 dusukten sonra bakılabilir dedi.Bu beni çok korkuttu.
En azından önlem olarak yaptırmaya karar verdim.Ozel bir labratuara gittigimde ise cok test oldugu icin
isin icinden cikamadik ve cok pahali geldigi icin yaptiramadik.Devlet icin ise recetemz yok.
Bilgi verebilecek arkadaslar olursa sevinirim.

Çok teşekkür ederim cevabın için. Ben hamilelik öncesi folbiol, coraspin ve apikobal kullandım. Apicobal de pıhtılaşma tedavisine destekmiş.Riskli gebelik uzmanı vermişti bana...

Rolle canım kürtaj topiğnde de yazışmıştık seninle. Test çok bana yapılanları yazayım arkadaşlar da eklerler:

Protein s
protein c
Faktör V G 1691A (Leiden):
Protrombin G20210 A(Bende heterozigot çıkmış)
MTHFR C677T (Bende homozigot çıkmış. )
MTHFR A1298C

Bana yapılanlar bunlar. Bunun dışında çok incelersen bağışıklık sistemi testleri de yaptırmıştım. En önemlisi lupus antikoagülanmış. ANA ve ANTİDNA yı önemsemedi dr m.
Bir de biz eşimle preferik kanda kromozom analizi yaptırdık ama araştırmak lazım bu testler çok pahalı gerçekten...

evet canım clexan bayağı yakıyor ben şimdi fargmin 0.5 lik günde 2 kez kullanıyorum hiç rahatsız olmuyorum diyebilirim şimdilk göbekten yapıyorum ilerde bacağa geçerim diye düşünüyorum bacağın cep bölümüne denk geliyormuş öyle söylemişti doktorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kan pıhtılaşması için yapılan tahlillerin adı trombofoli testleri diye geçiyor üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin özlede maliyetli olur

Canım sağ olasın seninle de daha önce yazışmıştık. Senin de bir çocuğun vardı benim gibi. o.5 günde 2 kere çok değil mi? Niye o kadar yüksek doz verdi dr sana... Fargminin 0.6 sı var mı? Desem dr me değiştirir mi? İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…