günaydın canım iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
canım bayağı bilgilisin araştırıyorsun belirli haftalarda perinatoloji uzmanına giderim ankaramı olur kayserimi olur şimdilik gerek yok diye düşünüyorum serklajı istanbuldamı yaptıracaksın?
keseyi gördük canımda kalp atışları için 3ünde gideceğim güzel haberlerle gelirim inşallahçok şükür canım bende iyi olmaya çalışıyorum ..sen doktora gittinmi ?? belki ben kaçırmışımdır:))
Evet daha erken ama ilerleyen dönemlerde mutlaka git canım.
Canım 2 yıl içinde yaşamadığım şey kalmadı. O yüzden çok araştırmak zorunda kaldım. Biz de yok yok. Eşimde de sorunlar var bende de. Evet benim ailem İstanbulda .12. haftada Arda Bey çağırdı kısmetse orada yaptıracağım...
keseyi gördük canımda kalp atışları için 3ünde gideceğim güzel haberlerle gelirim inşallah
inaşşal güzel bir hamilelik geçiririz hep beraber benim esas sıkıntılarım 20. haftadan sonra başlıyor rabbim yüzümüze gülsünde bu sefer vaktinde sağlıklı doğumlar yapalım
kızlarrrr gunayyyydınnnnnn hepımızeee ıyı saglıklıklı haftaaa dılıyorummmmmmmmmmmm
günaydın hepinize..nasılsınız ?? bakalım herkes iyidir umarım:))
UMUDUM iyi olmana sewindim canım,bencede korunmadan dewam et eşini hiç rahat bırakma)
Canım inşallah. Benim ilk baraj kalp atışı idi eşimde genetik sorun var. Sorunlu gebelikse daha duyulmadan kalp atışı düşük yapıyordum. Şükür şimdi duyuldu. Bundan sonra 20 li haftalar bende de önemli. Büyük oğlumda da 29. haftada sancım tumuştu 4 cm açılmam olmuştu yatarak tamamlamıştım. Şükür.İnşallah güzel geçer...
çok şükür ilk adımı geçmişsiniz darısı diğer aşamalara ve su gibi akar geçer ve bebeklerimizi kucağımıza alırız
Canım televizyona prof. Dr. Teksen Çamlıbel çıkmıştı. Ünlülerin erken doğumları ile ilgili. Demişti ki biz erken doğan kız bebek ise bir oh deriz onlar yaşama daha bağlılar.Sanırım akciğer gelişimleri de erken tamamlanıyormuş erkeklere göre. Oğlum 800 gram doğmuştu kilosu fena değildi aslında ama kader. Büyük ihtimal bana 12. haftadaserklaj yapılacak. Bu arada 20 küsür haftalarda bebeğe giden damarlara filan bakılıyor ayrıntılı ultrasonla bunu da her yerde yapamıyorlarmış. İyi bir dr ile görüş derim ben canım... Ağda belki normal hamilelere sorun değildir de bizlerde sorun olabilir. Bilmiyorum ben de yapmıştım 2 hafta önce. Böylede ne yaparız ya başa çıkılır mı?
ben bundan önceki hamileliğimde 0.2 kullanmıştım hiç yakmıyordu şu anda 0.4 fena yakıyor göbekten yapıyorumMerhaba arkadaşlar, bende de pıhtılaşma sorunu var. Cleksan 0.6 kullanıyorum. Coraspini 6. haftadalekem olunca bıraktırdı dr m. Geçen sene innohep 0.45 kullanmıştım o bu kadar yakmıyordu. Cleksanın dozu çok diye mi yakıyor sizce yoksa içerikleri mi farklı?
Şimdilik göbekten oluyorum ilerde kol ve bacaktan. Kolun vae bacağın neresinden olunuyor? Teşekkürler...
Kızlar merhaba.Bende maalesef bebegimi kalpmdurması nedeniyel kaybedip kurtaj olanlardanım
Size sorum kan pıhtılasma ve kromozom testlerinin ayrıntılı ismini nedir?
Doktorum maalesef bana test yapmadı zorladığımda ise 2-3 dusukten sonra bakılabilir dedi.Bu beni çok korkuttu.
En azından önlem olarak yaptırmaya karar verdim.Ozel bir labratuara gittigimde ise cok test oldugu icin
isin icinden cikamadik ve cok pahali geldigi icin yaptiramadik.Devlet icin ise recetemz yok.
Bilgi verebilecek arkadaslar olursa sevinirim.
kızlaaaaaaarrrr....benim bugün midem bulanmıyor ve korkuyorum....bişey olmuş mudur?? offf yaa neden bulanmıyor ki?? doktora gitsem mi acaba??
stres yaparsan etkılenır benımde bulanmamıstı bazen kendımı hamıle gibi hissetmıyordum o derecede rahattım ilk aylar sonra o agrılarla acısını paşa paşa cıkarır endıse etme lutfen kendıne ve bebege dıkkat et.. benım en ıyı yapabıldıgım sey stresden uzak durmak oldu ve cok guzel gecırdım ilk 6 ayımı simdi sıra son 3 ayda
ben bundan önceki hamileliğimde 0.2 kullanmıştım hiç yakmıyordu şu anda 0.4 fena yakıyor göbekten yapıyorum
canım devlet hastanesine git 3 düşüğüm var diye beyaz bi yalan söyle bizi bu duruma onlar mecbur bırakıyolar o zaman gerekli tahlilleri yazıyorlar ücretsiz yaptırıyosun özelde baya pahalıya geliyor ben hem özelde hem devlette yaptırdığım için biliyorum
bende tv de dinlemiştim kız çocukları daha inatçı olurmuş hayata tutunmak için kız çocuğu erken doğarsa erkeğe göre daha şanslı demişlerdi önceden bu konular hiç ilgimi çekmezdi yaşadıklarımızdan neler öğreniyoruz allah yardımcımız olsun
kızlar bu arada size birşey sormak istiyorum
sonuçları aldık tamam bu sonuçları hematoloğa mı göstereceğiz
genetikten aldım geldim ne yapacağımı bilemedim
senı genetıge hangı bölum gönderdıyse ona göster cnm ınsallah hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?