Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet daha erken ama ilerleyen dönemlerde mutlaka git canım.

Canım 2 yıl içinde yaşamadığım şey kalmadı. O yüzden çok araştırmak zorunda kaldım. Biz de yok yok. Eşimde de sorunlar var bende de. Evet benim ailem İstanbulda .12. haftada Arda Bey çağırdı kısmetse orada yaptıracağım...

çok şükür canım bende iyi olmaya çalışıyorum ..sen doktora gittinmi ?? belki ben kaçırmışımdır:))
keseyi gördük canımda kalp atışları için 3ünde gideceğim güzel haberlerle gelirim inşallah

inaşşal güzel bir hamilelik geçiririz hep beraber benim esas sıkıntılarım 20. haftadan sonra başlıyor rabbim yüzümüze gülsünde bu sefer vaktinde sağlıklı doğumlar yapalım

Canım inşallah. Benim ilk baraj kalp atışı idi eşimde genetik sorun var. Sorunlu gebelikse daha duyulmadan kalp atışı düşük yapıyordum. Şükür şimdi duyuldu. Bundan sonra 20 li haftalar bende de önemli. Büyük oğlumda da 29. haftada sancım tumuştu 4 cm açılmam olmuştu yatarak tamamlamıştım. Şükür.İnşallah güzel geçer...

çok şükür ilk adımı geçmişsiniz darısı diğer aşamalara ve su gibi akar geçer ve bebeklerimizi kucağımıza alırız

bende tv de dinlemiştim kız çocukları daha inatçı olurmuş hayata tutunmak için kız çocuğu erken doğarsa erkeğe göre daha şanslı demişlerdi önceden bu konular hiç ilgimi çekmezdi yaşadıklarımızdan neler öğreniyoruz allah yardımcımız olsun

ben bundan önceki hamileliğimde 0.2 kullanmıştım hiç yakmıyordu şu anda 0.4 fena yakıyor göbekten yapıyorum

canım devlet hastanesine git 3 düşüğüm var diye beyaz bi yalan söyle bizi bu duruma onlar mecbur bırakıyolar o zaman gerekli tahlilleri yazıyorlar ücretsiz yaptırıyosun özelde baya pahalıya geliyor ben hem özelde hem devlette yaptırdığım için biliyorum

kızlaaaaaaarrrr....benim bugün midem bulanmıyor ve korkuyorum....bişey olmuş mudur?? offf yaa neden bulanmıyor ki?? doktora gitsem mi acaba??

kızlaaaaaaarrrr....benim bugün midem bulanmıyor ve korkuyorum....bişey olmuş mudur?? offf yaa neden bulanmıyor ki?? doktora gitsem mi acaba??

stres yaparsan etkılenır benımde bulanmamıstı bazen kendımı hamıle gibi hissetmıyordum o derecede rahattım ilk aylar sonra o agrılarla acısını paşa paşa cıkarır endıse etme lutfen kendıne ve bebege dıkkat et.. benım en ıyı yapabıldıgım sey stresden uzak durmak oldu ve cok guzel gecırdım ilk 6 ayımı simdi sıra son 3 ayda

kızlar aramızda bazılarımız dıyet yapıyo ara ara okuyorum
bende basladım bı suredır yapıyorum abımın arkadasından ogrendım bende
sabahları 1 yemek kasıgı bal,bır yemek kasıgı sırke ustunede sıcak su koyup ıcıyorum
yagları yakıyor. Zaten wc dede suyun ustunde yag gıbı cıkıyır.
Zararlı oldugunu dusunnmuyoorum ben bal da faydalı sırkede enfeksıyon yıkıcı.
Aklınızda bulunsun...

hülyaaaaaaaaa ben korkuyorum ama çooookkk...... ne yapayım yaaaa kaç düşükten sonra korkuyorum..bişey olmuş mudur sence?? ben sürekli yatıyorum gerçiiii...hani bişey yapmadım ağır kaldırmadım, ters hareket yapmadım... neden böyle oldu canım yaaaa???

bazılarınız bılır bende hem kan pıhtılasması var, hemde adı konamayan romatızmal raahatsızlık vardı.
Doktorumb enden tuberkuloz testı ıstemıstı.
Cuma gunu gıdıp PpD testı yaptırdım verem savasta.kolum reaksıyon verdı asıya karsı.kendı tahmınlerıme gore cıkıcak heralde.
Bıraz arastrıdım tedavı surecı uzunmus 2 saat sonra gıdıp olcum yaptırıcam koluma eger sonuc kotu cıkarsa
bebek hayallerımız suya dusucek gıbı yıne de dua edın bana bısey cıkmamıs olsun
temız sonuc alıyım bıde bu eklenmesın hastalıklar arasına
esım dun gece dıokı neren saglam kaldı senın
ellerımde kafamda stress egzaması var, gozumde uveıt hastalıgı var,kanımda pıhtılasma var,romatızma var bıde tuberkuloz eklenırse vay halıme...
Hamıle olanlara dıyorummmmm sakın stres yapmayın bebege nolucak gıdıcekmı durucakmı dıye, ben bu butun hastalıkları stresın sonucunda sahıp oldum.mumkun oldugu kadar uzuk durun...yoksa benımm gıbı her ay doktor doktor dolasırsınız cebınızdede bes kurus kalmaz :)

Demek cleksan yakıyor dozdan dolayı teşekkür ederim...

Malesef öğreniyoruz. Demek baştan bayanlardaha güçlü. Kızspermi biledaha çok yaşarmış ya:)

listeye bende geldim arkadaşlar
bir oğlum var 5 yaşında
üstüne 3 düşüğüm var
10 haftalık kalbi durdu kürtaj
1 boş gebelik kürtaj
14 haftalık kalbi durdu kürtaj

mthfr 677 ve 1298 heterozigot çıktı testlerde
kürtaj olalı 2 ay olduğu için korunmadayım
sadece coraspin kullanıyorum

kızlar bu arada size birşey sormak istiyorum
sonuçları aldık tamam bu sonuçları hematoloğa mı göstereceğiz
genetikten aldım geldim ne yapacağımı bilemedim

senı genetıge hangı bölum gönderdıyse ona göster cnm ınsallah hakkında hayırlısı olsun.

kadın doğum doktorum göndermişti canım evet bu hafta ona gitmeyi düşünüyorum
sonucumu gördün değilmi ilk çocuktan sonra resmen hortladı 677 ve 1298 heterezigot çıktı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…