Canım sağ olasın seninle de daha önce yazışmıştık. Senin de bir çocuğun vardı benim gibi. o.5 günde 2 kere çok değil mi? Niye o kadar yüksek doz verdi dr sana... Fargminin 0.6 sı var mı? Desem dr me değiştirir mi? İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini...
günaydın kızlar
hepimize güzel ve hayırlı bir gün diliyorum
Çok teşekkür ederim cevabın için. Ben hamilelik öncesi folbiol, coraspin ve apikobal kullandım. Apicobal de pıhtılaşma tedavisine destekmiş.Riskli gebelik uzmanı vermişti bana...
Rolle canım kürtaj topiğnde de yazışmıştık seninle. Test çok bana yapılanları yazayım arkadaşlar da eklerler:
Protein s
protein c
Faktör V G 1691A (Leiden):
Protrombin G20210 A(Bende heterozigot çıkmış)
MTHFR C677T (Bende homozigot çıkmış. )
MTHFR A1298C
Bana yapılanlar bunlar. Bunun dışında çok incelersen bağışıklık sistemi testleri de yaptırmıştım. En önemlisi lupus antikoagülanmış. ANA ve ANTİDNA yı önemsemedi dr m.
Bir de biz eşimle preferik kanda kromozom analizi yaptırdık ama araştırmak lazım bu testler çok pahalı gerçekten...
evet canım daha önce yazışmıştık benimde zorluklarlada olsada doğurduğum 1 kızım var tekrar denedik bakalım bu sefer yüzümüz güler inşallah fargminin 06 lığı yok sadece 05.lik ve 0.75 luğu var bu hiç acıtmıyor hatta ben bu sefer gebelikten 3 ay önce haftada 3 gün kullandım doktoruma güveniyorum burda başka hastalarıda var hep aynı dozu veriyor vardır bir bildiği sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canim cok sagol.Hamilelik iyi gidiyor insallah:) kacinci haftadasin?
Peki bu testler pıhtılasma icin yapılan testler mi yoksa kromozom analizi icinmi,yoksa hepsinimi aciga cikariyor?
O kadar cok test varki isin icinden cikilmiyor.Trombofoli paneli testinin ucu bucagi yok hepsini yaptirmaya hem gerek yokmus hemde maliyeti o kadar fazlaki zaten imkansiz.
Ben hem pihtilasmaya hem de esimle kromozomlara baktirmak istiyorum.Birde karyotip analizleri diye birsey varmis o da gerekli diyorlar bilgisi olan varmi?
Canım benim de oğlum var 7.5 yaşında. Seninle epey benzeşiyorduk senin de ileri hafta kaybın vardı bir de düşüklerin. Benim de 2 düşük bir de 25 haftalık oğlum erkenden dünyaya gelmişti. Sen İç Anadoluda idin galiba. Dr ye güvenmek çok önemli. Şimdi sanırım sen de aralık annesi olacaksın ne güzel inşallah bu kez sorunsuz alırız bebelerimizi...
evet canım bayağı benziyor durumlarımız benimde 26 haftalık preeklemsi nedeniyle erken doğum yaptım kızım yaşıyor çok şükür 1de 8 haftalık bir kaybım var benimki bayağı bir riskli ama yinede yüce rabbime sığınıp tekrar denedik allahım sonumuzu hayır etsin iç anadoludayım canım bu sefer iyi bir doktor buldum bayağı moralimi düzeltti yüzde 90 sağlıklı doğurturum dedi yalnız benim hamilelikte tansiyonum çıkıyor oda gelişim geriliğine ve buna bağlı olarak preeklemsi geçiriyorum kilo alımın en az miktarda olacak dedi yani 9 kiloyla hamileliği bitireceksin dedi inşallah başarabilirim normalde aralık gözüküyor canım ama ben 35e bile razıyım rabbim büyük hepimiz bebeklerimizi sağ salim vaktinde kucaklarımıza alırız inşallah
nasıl geçiyor hamilelik bulantıların varmış okuyorum yazdıklarını benim şimdilik bir sorunum yok bulantım falan yok ayın 3ünde kalp atışları için gideceğiz
Maşallah kızına. Kız çocukları hayata daha iyi tutunuyormuş. Benim 25 haftalık doğan oğlum 4 gün yaşayabildi. Geçen sene aralık annelerine başlamıştım ama 8 haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım kalp atışı duyulmamıştı. Ne tesadüf ki yine aralık. Bu sefer yazamıyorum elim gitmiyor aradabakıyorum dr leri ne demiş arkadaşların filan... 9 kilo iççin diyet listesi filan verdi mi ki? Benim bulantım çok hiç yiyemiyorum ama buna da şükür ediyorum. Bu arada bugün dr me elektrikli epilasyonla özel bölge dışındaki yerleri almak zararlı mı diye sordum değil dedi. Ama ağdayı kullanma dedi özel bölge için . Bir yerde de okudum erken doğuma neden olabilir diyor....
İnşallah kalp atışını duyacaksın...
Allah hayırlısıyla kucaklamanı nasip etsin canim.Arda lambetten memnun kalmışmıydın? Muaynanesinin yerini biliyorum o açıdan merak ettim.
Ben özel bir labatuara sordum senin rakamların iki katını soylediler.Tabi yaptıramadık.Dedigin gibi doktora gidip eletmek ve en gerekli olanları yaptırmak lazım aslında.
Biraz daha fiyat arastırmaıs yapıcam.
kız çocukları daha güçlü oluyorlar doktorumun dediği kelimeyi söylüyorum yaşama şansı çok az ama kız çocuğu olduğu için bir umut var demişti ve yüzümüzü kara çıkarmadı kızım inşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz canım bende pek yazmıyorum arada takip ediyorum ayın 3ünde gidince soracağım nasıl bir liste verecek bakalım paylaşırım burda daha olmadı diyetisyene gitmeyi bile düşünüyorum bende geçen hafta ağda yaptırdım sakıncalımıymış
günaydın canım iyiyiz allaha şükür sen nasılsıngünaydın hepinize..nasılsınız ?? bakalım herkes iyidir umarım:))
UMUDUM iyi olmana sewindim canım,bencede korunmadan dewam et eşini hiç rahat bırakma)
Canım televizyona prof. Dr. Teksen Çamlıbel çıkmıştı. Ünlülerin erken doğumları ile ilgili. Demişti ki biz erken doğan kız bebek ise bir oh deriz onlar yaşama daha bağlılar.Sanırım akciğer gelişimleri de erken tamamlanıyormuş erkeklere göre. Oğlum 800 gram doğmuştu kilosu fena değildi aslında ama kader. Büyük ihtimal bana 12. haftadaserklaj yapılacak. Bu arada 20 küsür haftalarda bebeğe giden damarlara filan bakılıyor ayrıntılı ultrasonla bunu da her yerde yapamıyorlarmış. İyi bir dr ile görüş derim ben canım... Ağda belki normal hamilelere sorun değildir de bizlerde sorun olabilir. Bilmiyorum ben de yapmıştım 2 hafta önce. Böylede ne yaparız ya başa çıkılır mı?
günaydın canım iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
canım bayağı bilgilisin araştırıyorsun belirli haftalarda perinatoloji uzmanına giderim ankaramı olur kayserimi olur şimdilik gerek yok diye düşünüyorum serklajı istanbuldamı yaptıracaksın?
Canim cok sagol tavsiyelerin icin.Gercekten doktorlugun yaninda insan olmak cok onemli.
Peki muaynede can yakarmi ben cok hassasimdirda utanarak soruyorum
Biliyorsun kurtaj sonrasi komplikasyonalr yasadim o kadar hassasim yani.Agrilarim daha yeni yeni geciyor dusun.Oyuzden
eli cok hafif nazik doktorlara muayne olabiliyorumbirde riskli gebelik uzmani bildigim kadariyla yaniliyormuyum?
Canim cok sagol tavsiyelerin icin.Gercekten doktorlugun yaninda insan olmak cok onemli.
Peki muaynede can yakarmi ben cok hassasimdirda utanarak soruyorum
Biliyorsun kurtaj sonrasi komplikasyonalr yasadim o kadar hassasim yani.Agrilarim daha yeni yeni geciyor dusun.Oyuzden
eli cok hafif nazik doktorlara muayne olabiliyorumbirde riskli gebelik uzmani bildigim kadariyla yaniliyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?