Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nasılsın?? arkadaşım

geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmasın ewet yaşadığın sancı normal 6 kez kürtaj olmuş biri olarak yazıyorum..senin ilk bebeğinmiydi??

Başlarda hafif ağrın olması normal, eğer şiddetlenir veya uzun süre devam ederse doktoruna danışırsın. Geçmiş olsun, umarım tekrarlanmaz.

Son düzenleme:
Tatlım iyiyim, bir sıkıntım yok çok şükür. Dedim ya Cuma günü bir gazla yolladı doktor, hala moral yerinde bir süre idare eder beni :)
Sen nasılsın?

aman nazar değmesin bu gazla dewam et sen:)) bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür canım...

anladım canım o zaman mutlaka testlerini ısrarla yaptırmayı iste çünkü ilk düşükte gerek görmüyolar ama bence ilk seferde önlemi alınmalı..

zaten doktor kendisi söyledi testlerinin yapılması gerek diye canım.2008 de doğum kontrol hapı bana yan etki yaptı ve sağ alt bacağımda damar tıkanıklığı meydana geldi.ve ben türkiyenin en iyi kalp damar prof.birine gitmiştim.ama adam bana o zaman genetik testler falan yapsaydı belki bugün bu durumu yaşamıyacaktım..Yiende herşey bir hayır vardır diye bakıyorum olaylara.ama doktorum d.k.haplarının yaptığı yan etki ancak genetik pıtılaşma yatkınlığı olanlarda olur dedi.bakalım.bi testleri istesinde yazarım sizlere.konuşuruz o zaman.

canım inşallah aşılaman başarılı olur dularımdasın canım rabbim tüm bebek isteyenlerin muradını versin

kızlar beni de ekleyinnnn
ankara
bir kez kürtaj oldum(ilk gebelik)
sonuç:faktör v leiden heterozigot
gebelikten önce:beş günlük dodex iğne(b12)
folbiol (günde 1)
elevit(günde 1)
zinco(günde 1)
gebelik durumunda:heparin içerikli iğne,bebe aspirini,multivitaminlere devam.
kürtaj olalı 3 hafta oldu.
doktor hamilelik için aylarca beklemene gerek yok dedi.elimizden geleni yaparız falan dedi.değerin çok kötü değil düşük risk falan dedi.ama tabi bidaha olmamasının garantisi yok dedi.şuan sadece vitamin takviyesi yapıyor sanırım.yani aspirin falan kullanmıyorum ben.
ayrıca bebek sahibi olan anneleri kutluyorum,duyunca da çok mutlu oluyorum,darısı başımıza:)))

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın 3 defa kürtaj olmuş birisi olarak sancı normal canım çok şiddetli değilse

walla adanada öyleydi ama şimdi yağıyor ferahladık hem ben yağmuru çok sewerim yaa, adananın yazı hiç çekilmiyor zaten:))

burdada yağdı çok şükür nefes aldık

Allah ın izniyle inşallah herşey yolunda gider canım.Dua ettim şimdi senin için :))

hadi canım cuma günü güzel haberlerle gel umutlu olman güzel.

canım inşallah aşılaman başarılı olur dularımdasın canım rabbim tüm bebek isteyenlerin muradını versin

kızlar çok saol inş. bu sefer başarıcam inanıyorum cuma günü yumoşlar iyiyse inş. mutlu mutlu aşılamamı yaptırcam inş. rabbim yar ve yardımcım olsun dualarınız içinde Allah razı olsun eksik etmeyin

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın 3 defa kürtaj olmuş birisi olarak sancı normal canım çok şiddetli değilse

burdada yağdı çok şükür nefes aldık

sağol canım ya.şimdilik çok şiddetli değil.ara ara sanki kasığıma bişey batıyo ama ağrılı o kadar.sizler normal diyosanız üstünde durmıycam bu ağrıların :)

benimde kanpıhtılaşma sorunum var 3 defa kürtaş oldum kalpleri duruyor aklıma takılan bir soru var hamilelikte sürekli yatmakmı gerekiyor lütfen cevaplarsanız sevinirim:44::44:

benimde kanpıhtılaşma sorunum var 3 defa kürtaş oldum kalpleri duruyor aklıma takılan bir soru var hamilelikte sürekli yatmakmı gerekiyor lütfen cevaplarsanız sevinirim:44::44:

merhaba canım cok gecmıs olsun

bende de kan pıhtılaşma var ve 3 tane bebegımı kaybettım ben de

doktoruma aynı soruyu sordum devamlı yatmam gerekıyosa yatayım dedım haytır hıc alakası yok

onunla alakalı değil senın sorunun dedi....ilk haftalar yatmak dınlenmek çok ama çok önemli

rahım bebegı tutmak ıcın kasılıyo ve vücut yoruluyo dınlenmek kesınlıkle önemli

ve agır kaldırmamak tabii ki....fakat aman aman yatayım hıc kalkmayım bişe olmasın diyte bısey yok canım

inşallah sağlıkla kucakalrız bebekelrımızı

kızlar reglime 5 gün var sabah dayanamadım test yaptım. testin sonucunu beklemeden okula gittim gelince bi baktım 2. çizgi silik şekilde çıkmış. Reglime bu kaadr zamn varken ümitlensem mi acaba?

canım hangi doktora gidiyorsun ankarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…