Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım kürtajdan sonra hemen düzene girmeyebilir ama için rahat etmeyecekse bi test yaparsın

canım kürtajdan sonra hemen düzene girmeyebilir ama için rahat etmeyecekse bi test yaparsın

canım bekle biraz istersen ama eşimle bende korunuyorduk düşükten sonra ama aaaaaaa bi test yaptım hamileyim gözlerime inanamadım..belki sende de bir mucize olmuştur canım :) inşallah herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..

bu arada herkese günaydın arkadaşlar :) hava çok güzel insanın içine mutluluk doluyor...

canım senin haftalarda sona yaklaşmış maşallah doğum ne zamana

ewet canım yaklaştı,yaklaştıkca zaman geçmiyor bir türlü.doğum için bi günüm yok bekliyoruz.duruma göre karar verilcek doğum şekline.erken gelmezse, Allah nasip ederse geçen sene kürtaj olduğum gün kızıma kavuşucam.dualarınızı eksit etmeyin.Rabbim herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

abbowww cidden olabilir mi bu yaaa
eşim korunuyor canım ama o korunma yöntemi çok zayıfmış nette okudum :18::18::18:

ayyy çok heyecanlandım yaaaaa dualarımız seninle canım sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah kucağına
bizede dua et

ben iyiyim canımda seni çok umutsuz görüyorum yaaa
böyle yapma Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin aminnn

bence karın ağrısına hiç takılma çünkü bende hep hamile olduğum zamanlarda bile karnım ağrıyo adet olcam derdim sanırım kendimizi çok dinlemekten hayırlı haberler verirsin inşallah

haklısın canımda bu bildiğin adet sancısı eğer öyle değilse benim için mucize olur ama hiç sanmıyorum. umutlanıp hayal kırıkığına uğruyacağıma umutsuz olup sevinmeyi teercih ediyorum galiba. rabbim biliyor zamanını bekliycez o verene kadar napalım.

iyide zaten adet olacakmışsın gibi tüm belirtileri veriri hamişliğin ilk belirtileri
hayırlısı bakalım yarınmı test günü :26::26:

kızlar 30 nisan pazartesi aşılamaya başladık iğnelerimi düzenli vuruluyorum cuma günü kontrolüm var inş. yumurtalar yeterli boyuta gelip inş. amacımıza ulaşırız dualarınızı eksit etmeyin nolur cemocan burcu_gen ve ismini sayamadığım hamiş olan olmayan tüm arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin nolur ben bu sefer çok ümitli gibiyim fsh yüksek olmasına rağmen ümitliyim dr güveniyorum cuma günü yumoşlarda iyi durumdaysa deymeyin keyfime inş. herşey çok güzel olucak hepinizi çok seviyor ve öpüyorum....

merhaba kızlar pazartesi günü kürtaj oldum.ilk gün hafif kanamam oldu.ama bugün biraz sol kasığım ağrıyor.sanırım normal bir durum.daha önce kürtaj olan arkadaşlar bilirler.haftaya kontrolüm var.o zaman doktor benden testler isteyecek sanırım.bakalım inşallah herşey yolunda gider.hamile olan arkadaşlarım,Allah ım sağsalim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.hamile kalmak isteyen arkadaşlarım,Allah ım inşallah tez zamanda göbüşlerinizi bebişle doldursun.Güzel bir topik burası.seviyeli ve ilgili arkadaşlarsınız hepiniz:)))

Allah ın izniyle inşallah herşey yolunda gider canım.Dua ettim şimdi senin için :))

hadi canım cuma günü güzel haberlerle gel umutlu olman güzel.

hoşbulduk canım karnım ağrıyor sen nasılsın
canım bazen bu karın ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyor

bende çok merak ediyorum güzel haberler vermesini inşallah bizleri yanıltır yarın inşallah kalp atışlarını duyarız

canım benim inşaallah yarın duyarsın pıt pıtları:))

canım kafanda soru işareti warsa yap mutlaka çünkü hamilelik warsa hemen ilaçlarına başlaman gerekiyor çünkü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…