hoşbulduk canım karnım ağrıyorsen nasılsın
bende çok merak ediyorum güzel haberler vermesini inşallah bizleri yanıltır yarın inşallah kalp atışlarını duyarız
kızlar size bir şey soracağım
1 nisanda adet olmuştum kürtajdan sonra korunduk eşim korundu
bugün 2 mayıs adetim gelmedi daha 28 güne bir felan olurdum :18:
kürtajdan sonra bile 32. gün adet oldum şimdi ben ne yapayım
beklesemmi test mi yapsam 677 ve 1298 heterezigotum
hamileysem önlem alınmalı ama korunuyordukkafam çok karışık yaaa
hoşbulduk canım karnım ağrıyorsen nasılsın
canım kürtajdan sonra hemen düzene girmeyebilir ama için rahat etmeyecekse bi test yaparsın
canım senin haftalarda sona yaklaşmış maşallah doğum ne zamana
canım bekle biraz istersen ama eşimle bende korunuyorduk düşükten sonra ama aaaaaaa bi test yaptım hamileyim gözlerime inanamadım..belki sende de bir mucize olmuştur canım :) inşallah herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..
ewet canım yaklaştı,yaklaştıkca zaman geçmiyor bir türlü.doğum için bi günüm yok bekliyoruz.duruma göre karar verilcek doğum şekline.erken gelmezse, Allah nasip ederse geçen sene kürtaj olduğum gün kızıma kavuşucam.dualarınızı eksit etmeyin.Rabbim herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...
ben iyiyim canımda seni çok umutsuz görüyorum yaaa
böyle yapma Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin aminnn
bence karın ağrısına hiç takılma çünkü bende hep hamile olduğum zamanlarda bile karnım ağrıyo adet olcam derdim sanırım kendimizi çok dinlemekten hayırlı haberler verirsin inşallah
bu arada herkese günaydın arkadaşlar :) hava çok güzel insanın içine mutluluk doluyor...
haklısın canımda bu bildiğin adet sancısı eğer öyle değilse benim için mucize olur ama hiç sanmıyorum. umutlanıp hayal kırıkığına uğruyacağıma umutsuz olup sevinmeyi teercih ediyorum galiba. rabbim biliyor zamanını bekliycez o verene kadar napalım.
yaa Ankara'da hava hiç güzel değil, kapalı kasvetli bir hava...biraz enerji ve güneş yollayın lütfen :)
iyide zaten adet olacakmışsın gibi tüm belirtileri veriri hamişliğin ilk belirtileri
hayırlısı bakalım yarınmı test günü :26::26:
kızlar 30 nisan pazartesi aşılamaya başladık iğnelerimi düzenli vuruluyorum cuma günü kontrolüm var inş. yumurtalar yeterli boyuta gelip inş. amacımıza ulaşırız dualarınızı eksit etmeyin nolur cemocan burcu_gen ve ismini sayamadığım hamiş olan olmayan tüm arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin nolur ben bu sefer çok ümitli gibiyim fsh yüksek olmasına rağmen ümitliyim dr güveniyorum cuma günü yumoşlarda iyi durumdaysa deymeyin keyfime inş. herşey çok güzel olucak hepinizi çok seviyor ve öpüyorum....
kızlar 30 nisan pazartesi aşılamaya başladık iğnelerimi düzenli vuruluyorum cuma günü kontrolüm var inş. yumurtalar yeterli boyuta gelip inş. amacımıza ulaşırız dualarınızı eksit etmeyin nolur cemocan burcu_gen ve ismini sayamadığım hamiş olan olmayan tüm arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin nolur ben bu sefer çok ümitli gibiyim fsh yüksek olmasına rağmen ümitliyim dr güveniyorum cuma günü yumoşlarda iyi durumdaysa deymeyin keyfime inş. herşey çok güzel olucak hepinizi çok seviyor ve öpüyorum....
kahramanmaraşta da berbat kapalı kasvetli bir türlü yağamadı yağsa ferahlayacağız
canım bazen bu karın ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyorhoşbulduk canım karnım ağrıyorsen nasılsın
bende çok merak ediyorum güzel haberler vermesini inşallah bizleri yanıltır yarın inşallah kalp atışlarını duyarız
kızlar size bir şey soracağım
1 nisanda adet olmuştum kürtajdan sonra korunduk eşim korundu
bugün 2 mayıs adetim gelmedi daha 28 güne bir felan olurdum :18:
kürtajdan sonra bile 32. gün adet oldum şimdi ben ne yapayım
beklesemmi test mi yapsam 677 ve 1298 heterezigotum
hamileysem önlem alınmalı ama korunuyordukkafam çok karışık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?