kızlar reglime 5 gün var sabah dayanamadım test yaptım. testin sonucunu beklemeden okula gittim gelince bi baktım 2. çizgi silik şekilde çıkmış. Reglime bu kaadr zamn varken ümitlensem mi acaba?
iğneyi günde 2ye çıkartıyoruz. APPT 25,2 gelmiş, 3 hafta önce 30 du.
benimde kanpıhtılaşma sorunum var 3 defa kürtaş oldum kalpleri duruyor aklıma takılan bir soru var hamilelikte sürekli yatmakmı gerekiyor lütfen cevaplarsanız sevinirim:44::44:
kızlar ben de bu ay ovulasyon testı kullandım
yumurtlama gunlerıdne ılıskıde bulundum reglıme 8 gun var
çok heyecanlıyım ya gunelr gecmıyo :18:
hayırlısı canım sakın sıkma canını bebeğin için ne iyi olacaksa onu uygula..
hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindir:))
lütfen burcu sakın moralini bozma şükret testi yaptırdın ve hemen önlemini alıyosun.. zaten cuma günü bebişinide gördün RABBİM e emanet kuzum sen üzülmeki oda rahat olsun..Öyle tabi, ama biraz canım sıkıldı, iğne ikiye çıksın birini yapan ikinciyi de yapar elbet ama geçen sefer düşükten sonra yapıldığında 26ydı, şimdi onun bile altına inmiş ya o yüzden ya birşey olduysa diye moralim bozuldu biraz. Cuma yaptırdım testi ancak aradılar korktum biraz.
ınsallah canım yaa :) belirti aramıyorum kendımde cunu genedle regl belirtisi ile gebelık belırtısı aynı oluyor
fakat demın dısarı cıktım yururken böle göğüslerim nası acıdı ayy dedim bi an sevındırık oldum ama
yok hıc dusunmuyom bu ay enteresan bı sekılde çok relaxım neden acaba :)
hakkımızda hayırlsıı olur ınsallah
lütfen burcu sakın moralini bozma şükret testi yaptırdın ve hemen önlemini alıyosun.. zaten cuma günü bebişinide gördün RABBİM e emanet kuzum sen üzülmeki oda rahat olsun..
ewet canım hemen hemen bütün belirtiler aynı oluyo..ama rahat oman iyi eğer benim gibi sabırsızsan ve iğne kullanacaksan adete 3 yada 5 gün kala kanda baktır bizim gibi pıhtılılar ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi..
canım hiç durma bence hemen bir kan testi yaptır:)))
sağol canım ya.şimdilik çok şiddetli değil.ara ara sanki kasığıma bişey batıyo ama ağrılı o kadar.sizler normal diyosanız üstünde durmıycam bu ağrıların :)
benimde kanpıhtılaşma sorunum var 3 defa kürtaş oldum kalpleri duruyor aklıma takılan bir soru var hamilelikte sürekli yatmakmı gerekiyor lütfen cevaplarsanız sevinirim:44::44:
kızlar ben de bu ay ovulasyon testı kullandım
yumurtlama gunlerıdne ılıskıde bulundum reglıme 8 gun var
çok heyecanlıyım ya gunelr gecmıyo :18:
kendini yormamaya ve üşütmemeye dikkat et canım Allah şifanı versin
düşük riski yoksa canım buna gerek yok benim doktorum belden eğilerek iş yapma demişti o kadar
:18::18::18: ayyy inşallah hadi bakalım hayırlısıysa gelsin
:))) içimde kelebekler uçuyo iki kimyasal gebelik geçirdim uzun zamandır çift çizgiyi göremedim. Kan için cuma gününü bekleyeyim diyorum. Küçük bi ilçedeyim. İlçedeki dr.la yüzgöz oldum iyice...
Kan konusunda uzmn bi dr. araştırıp cuma okuldan izin alıp gideyim. Nolur bana dua edin... Pazartesi 41. Meryem surasini bitirdim Alllah hepimizin yüzünü güldürsün...
İğne vurulmaya kanda bellli olunca mı başlıyoruzz???
inşallah canım yaa :9 yanı stres yapmıyorum ama çok merakladnım sonuc ne olucak diyee
testlerımde bunlar ben erken yumurtluıyormöusum megerse önceden çalışırken 12. başlıyodum çalışmalara
ama 12. gun benım yumurtlamam bitiyormuss
hımmm hade bakalım hayırlı haberlerle gell
ayy ınsallah canım yaa nasib kısmet
Öyle tabi, ama biraz canım sıkıldı, iğne ikiye çıksın birini yapan ikinciyi de yapar elbet ama geçen sefer düşükten sonra yapıldığında 26ydı, şimdi onun bile altına inmiş ya o yüzden ya birşey olduysa diye moralim bozuldu biraz. Cuma yaptırdım testi ancak aradılar korktum biraz.
Öyle tabi, ama biraz canım sıkıldı, iğne ikiye çıksın birini yapan ikinciyi de yapar elbet ama geçen sefer düşükten sonra yapıldığında 26ydı, şimdi onun bile altına inmiş ya o yüzden ya birşey olduysa diye moralim bozuldu biraz. Cuma yaptırdım testi ancak aradılar korktum biraz.
benimde bu ay korunduğum halde günüm geçti ama test yapmadım:18::18:
bugünde kırmızılar geldi gelecek hissediyorum altım ıslak gibi belimde ağrıyor :18:
hematologa gitmeden düşünmüyorum daha 2 ay oldu kürtaj olalı :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?