Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar reglime 5 gün var sabah dayanamadım test yaptım. testin sonucunu beklemeden okula gittim gelince bi baktım 2. çizgi silik şekilde çıkmış. Reglime bu kaadr zamn varken ümitlensem mi acaba?

canım hiç durma bence hemen bir kan testi yaptır:)))

kızlar ben de bu ay ovulasyon testı kullandım

yumurtlama gunlerıdne ılıskıde bulundum reglıme 8 gun var

çok heyecanlıyım ya gunelr gecmıyo :18:

benimde kanpıhtılaşma sorunum var 3 defa kürtaş oldum kalpleri duruyor aklıma takılan bir soru var hamilelikte sürekli yatmakmı gerekiyor lütfen cevaplarsanız sevinirim:44::44:

geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın bu acıyı,eğer düşük,kanama veya başka bir risk görmezse doktorun yatmana gerek yok..

hayırlısı canım sakın sıkma canını bebeğin için ne iyi olacaksa onu uygula..

Öyle tabi, ama biraz canım sıkıldı, iğne ikiye çıksın birini yapan ikinciyi de yapar elbet ama geçen sefer düşükten sonra yapıldığında 26ydı, şimdi onun bile altına inmiş ya o yüzden ya birşey olduysa diye moralim bozuldu biraz. Cuma yaptırdım testi ancak aradılar korktum biraz.

hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindir:))

ınsallah canım yaa :) belirti aramıyorum kendımde cunu genedle regl belirtisi ile gebelık belırtısı aynı oluyor

fakat demın dısarı cıktım yururken böle göğüslerim nası acıdı ayy dedim bi an sevındırık oldum ama

yok hıc dusunmuyom bu ay enteresan bı sekılde çok relaxım neden acaba :)

hakkımızda hayırlsıı olur ınsallah

lütfen burcu sakın moralini bozma şükret testi yaptırdın ve hemen önlemini alıyosun.. zaten cuma günü bebişinide gördün RABBİM e emanet kuzum sen üzülmeki oda rahat olsun..

ewet canım hemen hemen bütün belirtiler aynı oluyo..ama rahat oman iyi eğer benim gibi sabırsızsan ve iğne kullanacaksan adete 3 yada 5 gün kala kanda baktır bizim gibi pıhtılılar ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi..

evet canım ığne kullanacagım ıcın eğer ciddi bi regl belirtisi yasamzsam ağrı leke gibi

kan testı yaptırıp eğer pozitifse hemen iğneme başlıycam ınsallahhh :)

yumusta tam cataldıgı gunelrde ılıskı oldu Allah da nasib ettıyse ınsallah gelmsıtır

yok nasib değilse biz de yenıden denerız :)

canım hiç durma bence hemen bir kan testi yaptır:)))

:))) içimde kelebekler uçuyo iki kimyasal gebelik geçirdim uzun zamandır çift çizgiyi göremedim. Kan için cuma gününü bekleyeyim diyorum. Küçük bi ilçedeyim. İlçedeki dr.la yüzgöz oldum iyice...
Kan konusunda uzmn bi dr. araştırıp cuma okuldan izin alıp gideyim. Nolur bana dua edin... Pazartesi 41. Meryem surasini bitirdim Alllah hepimizin yüzünü güldürsün...
İğne vurulmaya kanda bellli olunca mı başlıyoruzz???

sağol canım ya.şimdilik çok şiddetli değil.ara ara sanki kasığıma bişey batıyo ama ağrılı o kadar.sizler normal diyosanız üstünde durmıycam bu ağrıların :)

kendini yormamaya ve üşütmemeye dikkat et canım Allah şifanı versin.

benimde kanpıhtılaşma sorunum var 3 defa kürtaş oldum kalpleri duruyor aklıma takılan bir soru var hamilelikte sürekli yatmakmı gerekiyor lütfen cevaplarsanız sevinirim:44::44:

düşük riski yoksa canım buna gerek yok benim doktorum belden eğilerek iş yapma demişti o kadar

kızlar ben de bu ay ovulasyon testı kullandım

yumurtlama gunlerıdne ılıskıde bulundum reglıme 8 gun var

çok heyecanlıyım ya gunelr gecmıyo :18:

:18::18::18: ayyy inşallah hadi bakalım hayırlısıysa gelsin

inşallah canım yaa :9 yanı stres yapmıyorum ama çok merakladnım sonuc ne olucak diyee

testlerımde bunlar ben erken yumurtluıyormöusum megerse önceden çalışırken 12. başlıyodum çalışmalara

ama 12. gun benım yumurtlamam bitiyormuss

canım ınsallah sorun yasamazsınnn Allah ım dualarını dualarımızı kabul etsınnn

sağlıkla hayıurlısıyal bebekelrımızı yollasın bizee ahh ahh kucagımıza alalım emzirelim tay tay yürüdüklerini

görelim inşallahhhhhhhh Allah ım bizede nasib eder inşallahh

hımmm hade bakalım hayırlı haberlerle gell

ayy ınsallah canım yaa nasib kısmet

benimde bu ay korunduğum halde günüm geçti ama test yapmadım:18::18:
bugünde kırmızılar geldi gelecek hissediyorum altım ıslak gibi belimde ağrıyor :18:
hematologa gitmeden düşünmüyorum daha 2 ay oldu kürtaj olalı :26::26:

canım benim moralini bozma sen merak etme 2 kez vurunca düzene girer bebişine bolca kan gider beslenir inş.. canım benim üzme tatlı canını

bizim korkularımız hiç bitmeyecek hep korku korku nereye kadar bende merak ediyorum

anladım canım ben kürtajdan sonra hematologa gıtmedım kadın doğumcuya gıttım değişik değişik anlattım derdımı farklı fıkır

alayım dedım hanı belkı baska bı sorun var derler diye dusundum ama dedıler yanı çok ciddi bi sorun değil

pıhtılaşma tabıı kı sebep ama önlemı alınmıs dert etme tekrar olur son dusuk talıhsızlık dedıler ne bıleyım

ben de negatıf bişey duymayınca şeyyapmadım canım zaten ılaç kullanınca degerlerım düzelmişti ınsallah nasıb kısmett canım

bebıs geldıyse tabıı hematologada gıdıcem bakalımm hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…