Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar slm bugün dr kontrolüm vardı aşılamaya başlayalı bugün 5. gün sanırım 4 tane yumoş oluşmuş biri 14 mm diye duydum fsh 22 çıkmışdıya onun için ilaç kullanmıştım bugün tekrar test istedi öğleden sonra kan sonucuna göre iğneye ne kadar dozla devam edeceğimi söylicek hoca gonol f 150 doz kullandım 4 gündür yumurta rezervim az olduğunda anca gelişiyo buda benim moralimi çok bozuyoo dr um önce yumurta rezervin az falan dedi ama sonra sorun yok olucak herşey iyi gidicek diyede teselli etti şimdi 1 kutu gonol f kullandım sanırım 1 kutu daha alıcam herşey para vallaa rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.. Amin öğleden sonra gene gelişmeleri yazarım dualarınızı eksit etmeyin

canım idrarda çift çizgi çıkmış çok sevindimm kan testin ne alemde verdinmi bugün sonuçu ne zaman alıyosun ayy kesinleştimi hamiş oluşunn çok heyecanlı yaa ben bi tuhafım vallaaa üzülsemmi sevinsemmi bilemedim geç olsun güç olmasın diyorum napayım benim yumoşlarda anca gelişiyo off offf rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

cnm daha kesinleşmedi daha inanamıyorum. senin yazdıklarınıda gördüm bak fsh var falan derken 4 yumoş oluşmuş ne güzel geç olsun güç olmasın bakarsın çifter çifter gelir bebiş. sen aklını ferah tut yumoşlar rahat büyüsün

Gözün aydın canım. Maşallah size. Benim 5 hafta gibi lekem oldu coraspini kestik. Şimdi bir kez cleksan 0.6 kullanıyorum. Bulantılarım çok kötü yiyemiyorum azıcık yesem anında gidiyor. Seum taktırıyorum neredeyse her gün. Benim lekem olunca 3 gün üst üste proloton oldum kanama bölgesi geçti 5 günde bire inmiştik şimdi haftada bire indi. Vitaminleri hiç içemiyorum. Hareket etmiyorum yatıyorum hep(

Haberleşelim...

Merhabalar benim de ilk bebeğim düşüktü sonra oğlum oldu sonra 25haftalık erken doğum kaybım sonra yine düşük. Erken kayıptan sonra öğrendim bendepıhtılaşma olduğunu. Bazı bebeği etkilemiyormuş. Ay hamilelik topiklerinde test yapılmadan kayıpları olanlara tedbiramaçlı vermişler. Bencede kullan... dr n de demiş...

hayırlı cumalar olsun inşallah.nasılsınız.benim yarın dr kontrolm var.inşallah herşey yolundadır.

mbp inşallah hamişsindir.bence hamilesin.silik de olsa çift çizgi göründümü olay başlıyor:)RABBİM sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah:)

RABBİM hepimizin gönlüden geçeneleri versin inşallah:)ALLAHA emanet kalın arkadaşlar.

sağol canım benimde yeni yeni bulantılar başladı daha önce ben hiç bulantı yaşamamıştım inşallah bu gebeliğim sağlıkla sonuçlanır benim şimdilik sorunum yok bulantılar zordur canım ya ben genelda buradayım haberleşelim canım allaha emanet ol

canım doktor kontrolün inşallah iyi geçer güzel haberler verirsin bizlere sende allaha emanet ol

sağol canım inaşallah öle olur.

nigar benimde daha önceki hamileliğimde bulantım hatta kusmam olmamıştı.bu hamileliğimde yaşadım hamd ols.şikayet etmiyorum hatta memnun oldum.bi dr bulantıların tek sevindirici tarafı bebeğin tutunduğunu gösterir demişti.inşallah öledir.yada ben öle inanmak istiyorum.geçtiğimiz hafta sonu da bi ark bebğin sağlıklı olduğunu gösetriyomuş demişti:)bunada inanmak istiyorum.

inşallah bu hamileliğimiz farklı olacak inşallah RABBİMİN izniyle sağlıcakla alacağız kucağımıza:)

Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin. Hangi doktora gidiyorsun?

kızlar kan değerine göre hamileyim size bir haber daha 12m de hamile :) allahım bu defa kucağımıza almayı nasip etsin.:18:

evet canım bende duymustum tedbır amaçlı 2 veya 3 düşük yapanlara verıyolar kan sulandırıcı sonuçlarımı rototologuma bı göstereyım bakalım o ne dıcek ama ben her ıhtımale karsı iğne olmasada coraspın kullanmayı dusunuyorum arastırdıgım kadarıyla benım gıbı romotızmal hastalıgı olanlar pıhtılaşması olmasa bıle coraspın kullanmıs herseyın hayırlısı rabbım saglıklı sahhatlı hayırlı evlatlar versın

merhaba arkadaşlar.bende uzun bir süredir takip ediyodum burayı kısmet bugüne yazmakmış.benimde başıma gelenleri anlatsam roman olur valla:)benim bu 4.gebeliğim 8+4 günlük hamileyim çok şükür.3 düşükten sonra büyük ALLAH ım nasip etti bana.kısaca şöyle anlatayım yolun başındayım daha ama umutsuz olanlara umut olsun en azından.8 yıllık evliyim ve bu sürede çok zor gebe kaldım sonra hemen kaybettim bebeklerimi 5 haftalıkken.bu bebeğimide 27 martta öğrendim.genetik taramalar tahliller vs.çok uzun bir süreçten sonra innohep+folbiol+coraspin+progestan kullanıyorum.6.haftamda sancı şikayetiyle hastaneye başvurdum.dr ultrason muayenesinde kesemim 25 mm olduğunu kesemin boş olduğunu söyledi.dünyam başıma yıkıldı.tabi ben internette araştırıyorumya kese 15 mm ken bebek görünmeliymiş falan yazıyo.tabi ben bu umutsuzlukla buda olmadı dedim. 5 gün sonra gel yoksa kürtaj yapalım dedi.bende bunuda kaybettim dedim ama inat ettim kanamam yok 8 haftaya kadar olmazsa gitmem dedim.o ölmüşse bende öldüm zaten dedim.en son 27 nisanda yani adet olmam gereken günde kanamam oldu bir kaç damla.ben tabi tamamen umudumu kaybettim.zaten doktor boş gebelik dediğinde sadece innohepi kullandım.bütün ilaçları bıraktım.her akıntıda koşa koşa lavaboya gidiyodum.30 nisanda sabah duşumu aldım.ağlaya ağlaya umutsuzca kürtaj olacam diye kendime çamaşır ped falan koydum tek başıma bir özel hastaneye gittim.artık millete açıklama yapmaktan yorulmuştum.kimse bilmesin istiyodum.neyse gelelim sadede.eşim randevumu 11 de diye bildiği için o saate yakın geldi yetişemedi
, ama bana hemen sıra geldi ve içeriye girdim.yeni bir doktor.yine yüz tane soru anlat anlat bitmiyo 8 seneyi.en son beni ultrasona aldığında doktor ne demişti diye tekrar sordu.bende boş gebelikmiş dedim.yanılıyorsun bak bebek burada dedi sesini açtı kalp sesini dinletti gümbür gümbür 4 nala koşuyodu bebeğimin kalbi.o an ben birden hıçkırarak ağlamaya başladım ellerim tutmadı titriyodum.dr sakinleştirmeye çalışıyodu ama nafile.beni renkli doplere yolladı ayrıntılı gör bebeğini dedi gittim gördüm eller ayakları belirgindi.hayırlı olsun dedi doktor.size bu duyguyu tarif edemem.Rabbim hepinize nasip etsin doğumumuzu kucağımıza almayı sağ salim inşallah.amin.bu sebepten dolayı beni hiç bir ağrı üzmüyo.seviniyorum.o bacağımdaki morluklar bana çok güzel geliyo.bide bende ne bulantı ne kusma hiç birşey olmadı.o yüzden kendinizde belirti aramayın arkadaşlar Allah verecekse her şekilde veriyor.sağlıklı mutlu günler diliyorum hepinize.

kızlar kan değerine göre hamileyim size bir haber daha 12m de hamile :) allahım bu defa kucağımıza almayı nasip etsin.:18:

Tatlım çok sevindim. Hem de ne güzel çifte haber getirmişsin.

Ben de bugun baska bir doktora gittim bir akrabamız vasıtasıyla, detaylı ultrasoncu gittigim doktor. Herşey yolundaymış, onun ultrasonuna göre 8+6 olması gerekirken 9+3 çıktı, herşey çok iyi gözüküyor dedi, 4 hafta sonra 2li test için gelmemi istedi.

çok sevindim bebeğinin varlığına rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş

Güzelim bak benim fsh 3 mü 4 mü neydi aşılama yaptırdığımda, yani Tolga bile iyi demişti öyle düşün, 150lik Gonol F vurulmuştum, 2. kutudan da 1 veya 2 kere iğne olmuştum ve toplamda 2 yumoş gelişmişti. Yani bence şu anki durumunun fshla falan alakası yok, normal düzeyinde gidiyor işlem, kafana takma boşuna. Herşey para konusuna ise ne yazık ki diyecek birşey yok :)

merhaba benimde romatizma hastalığım var bende coraspirin kullanıyorum ama kanpıhtılaşması için romatizmayada ii geldiğini bilmiyordum

merhaba benimde romatizma hastalığım var bende coraspirin kullanıyorum ama kanpıhtılaşması için romatizmayada ii geldiğini bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…