evet canım,çok şükür
yarın itibariyle 33 haftalık oluyoz inşallah,rabbim tüm bebek isteyenlere nasib etsin en kısa zamanda ve sağlıkla tabiki
galiba bu test protrombin mi ne,o test öyle değil mi,pıhtılaşma zamanına bakılıyo,benim dr um da istemişti,dozu ayarlamak için,iki güne bir yaparız demişti ama sınırdaymış benimki,her gün vuruyorum iğne.
inşallah pozitif sonucun olsun,her şey vesileyle ve kısmet ama inşallah bu defa zamanı gelmiş olsun bebeğin
bende de heterozigot ve kimi dr sadece aspirin verdi,kimisi hiç bişeye gerek yok,çok etkilemiyo dedi ama benim üç kimyasalım var(tabi farketmediğim kaç tane onuda bilmiyorum)
Aslında hiçbir test tam göstermiyor ama evet doktor istedi appt takibini. Bir önceki gebeliğimde bakmamıştı şimdikinde ise bakmaya başladı. Ara ara da bakacak sanırım iğnenin dozajını ayarlamak için.
cnm aynı gün öğrenmişiz hayırlı olsun allahım kucağımıza almayı nasip etsin. beraber ilerliycez son adet tarihin neydi 9 nisandı benim.
çok sevindim canım 12 nisan benim de son adetim ayın 16sında keseyi görürürz dedi dr. haberleşiriz burdan gelişmelerimizi ttalım
Oyle canim aslinda o kadar cok fedakarlik yapiyoruz ki, herseyimiz kisitli ama madem bu Yola bas koyduk feda olsun. Mesela benim gibi etobur biri aylardir dogru duzgun et yemiyordu... :)rahatlamak için baktırabilirisn istersen ama o bile strese sokuyor insanı değerin kaç çıktı
aynen ya bende ne zararlıysa onu seviyorum çiğ köfte istedi canım geçen gün etsiz olmak şarıyla izin verdi ama kola vazgeçilmezimdi o kadar yalvardım günde 1 bardak yemekte içeyim bari diye kesinlikle yok doğal meyve suyu içeceksin dedi bende içmiyorum napayım gülü seven dikenine katlanıyor
gözünaydın canım inşallah güzel haberler gelmeye devam eder
merhaba arkadaşlar.bende uzun bir süredir takip ediyodum burayı kısmet bugüne yazmakmış.benimde başıma gelenleri anlatsam roman olur valla:)benim bu 4.gebeliğim 8+4 günlük hamileyim çok şükür.3 düşükten sonra büyük ALLAH ım nasip etti bana.kısaca şöyle anlatayım yolun başındayım daha ama umutsuz olanlara umut olsun en azından.8 yıllık evliyim ve bu sürede çok zor gebe kaldım sonra hemen kaybettim bebeklerimi 5 haftalıkken.bu bebeğimide 27 martta öğrendim.genetik taramalar tahliller vs.çok uzun bir süreçten sonra innohep+folbiol+coraspin+progestan kullanıyorum.6.haftamda sancı şikayetiyle hastaneye başvurdum.dr ultrason muayenesinde kesemim 25 mm olduğunu kesemin boş olduğunu söyledi.dünyam başıma yıkıldı.tabi ben internette araştırıyorumya kese 15 mm ken bebek görünmeliymiş falan yazıyo.tabi ben bu umutsuzlukla buda olmadı dedim. 5 gün sonra gel yoksa kürtaj yapalım dedi.bende bunuda kaybettim dedim ama inat ettim kanamam yok 8 haftaya kadar olmazsa gitmem dedim.o ölmüşse bende öldüm zaten dedim.en son 27 nisanda yani adet olmam gereken günde kanamam oldu bir kaç damla.ben tabi tamamen umudumu kaybettim.zaten doktor boş gebelik dediğinde sadece innohepi kullandım.bütün ilaçları bıraktım.her akıntıda koşa koşa lavaboya gidiyodum.30 nisanda sabah duşumu aldım.ağlaya ağlaya umutsuzca kürtaj olacam diye kendime çamaşır ped falan koydum tek başıma bir özel hastaneye gittim.artık millete açıklama yapmaktan yorulmuştum.kimse bilmesin istiyodum.neyse gelelim sadede.eşim randevumu 11 de diye bildiği için o saate yakın geldi yetişemedi
, ama bana hemen sıra geldi ve içeriye girdim.yeni bir doktor.yine yüz tane soru anlat anlat bitmiyo 8 seneyi.en son beni ultrasona aldığında doktor ne demişti diye tekrar sordu.bende boş gebelikmiş dedim.yanılıyorsun bak bebek burada dedi sesini açtı kalp sesini dinletti gümbür gümbür 4 nala koşuyodu bebeğimin kalbi.o an ben birden hıçkırarak ağlamaya başladım ellerim tutmadı titriyodum.dr sakinleştirmeye çalışıyodu ama nafile.beni renkli doplere yolladı ayrıntılı gör bebeğini dedi gittim gördüm eller ayakları belirgindi.hayırlı olsun dedi doktor.size bu duyguyu tarif edemem.Rabbim hepinize nasip etsin doğumumuzu kucağımıza almayı sağ salim inşallah.amin.bu sebepten dolayı beni hiç bir ağrı üzmüyo.seviniyorum.o bacağımdaki morluklar bana çok güzel geliyo.bide bende ne bulantı ne kusma hiç birşey olmadı.o yüzden kendinizde belirti aramayın arkadaşlar Allah verecekse her şekilde veriyor.sağlıklı mutlu günler diliyorum hepinize.
Hadi canim gozun aydin. Ne guzel bir gun 3 tane hamile haberi geldi.kızlar uzun zmndır beklediğim haberi bugün aldım. kanda gebelik çıktı daha 3 haftalık allah kesesini görmeyi kalp atışlarını duymayı da nasip eder. dualarınızı bekliyorum...
günaydın hayırlı cumalar dün doktor kontrolümüz vardı kalp atışlarını duyduk çok şükür satla uyumlu çıktı 6+3 günlük olmuşuz bende iğneyi günde 2 defa kullanıyorum fragmin 0.5 lik günde 2 doz toplamda 1 lik oluyor coraspin haftada 2 gün kullanıyorum doktorum günlük yaşantından daha aktif olacaksın dedi yürüyüş yapabilirsin dedi birde her ihtimale karşı pruloton depot iğne verdi haftada 1 gün onu vurulacağım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar kan değerine göre hamileyim size bir haber daha 12m de hamile :) allahım bu defa kucağımıza almayı nasip etsin.:18:
saol cnm ya karnımda sancı var normal midir ki başladı korkular.ALLAHIMA ŞüKÜRLER OLSUN ay kızlar sevinçten ağlattınız beni. zaten pek ağlağım bugünlerde
NİGAR gözümüz aydın canım sağlıkla devam edecek allahın izniyle aktif ol ama bebeğinide yorma :)
MBP demiştim bu ay kendinideyazacaksın diye .dünden başladım okumaya satır satır idrar testi silik hastaneye gittim derken en son bu mesajı okuyunca ağladım resmen inanılmaz sevindim. 12 m aklımda elim varmıyordu yazmaya . allahım çok büyük inşallah bu sefer hep birlikte doğurucaz :)
kızlar kan sulandırıcı iğneleri sigorta karşılıyor mu yoksa rapor mu çıkarıyorsunuz. doktora hala ulaşamadım
merhaba arkadaşlar.bende uzun bir süredir takip ediyodum burayı kısmet bugüne yazmakmış.benimde başıma gelenleri anlatsam roman olur valla:)benim bu 4.gebeliğim 8+4 günlük hamileyim çok şükür.3 düşükten sonra büyük ALLAH ım nasip etti bana.kısaca şöyle anlatayım yolun başındayım daha ama umutsuz olanlara umut olsun en azından.8 yıllık evliyim ve bu sürede çok zor gebe kaldım sonra hemen kaybettim bebeklerimi 5 haftalıkken.bu bebeğimide 27 martta öğrendim.genetik taramalar tahliller vs.çok uzun bir süreçten sonra innohep+folbiol+coraspin+progestan kullanıyorum.6.haftamda sancı şikayetiyle hastaneye başvurdum.dr ultrason muayenesinde kesemim 25 mm olduğunu kesemin boş olduğunu söyledi.dünyam başıma yıkıldı.tabi ben internette araştırıyorumya kese 15 mm ken bebek görünmeliymiş falan yazıyo.tabi ben bu umutsuzlukla buda olmadı dedim. 5 gün sonra gel yoksa kürtaj yapalım dedi.bende bunuda kaybettim dedim ama inat ettim kanamam yok 8 haftaya kadar olmazsa gitmem dedim.o ölmüşse bende öldüm zaten dedim.en son 27 nisanda yani adet olmam gereken günde kanamam oldu bir kaç damla.ben tabi tamamen umudumu kaybettim.zaten doktor boş gebelik dediğinde sadece innohepi kullandım.bütün ilaçları bıraktım.her akıntıda koşa koşa lavaboya gidiyodum.30 nisanda sabah duşumu aldım.ağlaya ağlaya umutsuzca kürtaj olacam diye kendime çamaşır ped falan koydum tek başıma bir özel hastaneye gittim.artık millete açıklama yapmaktan yorulmuştum.kimse bilmesin istiyodum.neyse gelelim sadede.eşim randevumu 11 de diye bildiği için o saate yakın geldi yetişemedi
, ama bana hemen sıra geldi ve içeriye girdim.yeni bir doktor.yine yüz tane soru anlat anlat bitmiyo 8 seneyi.en son beni ultrasona aldığında doktor ne demişti diye tekrar sordu.bende boş gebelikmiş dedim.yanılıyorsun bak bebek burada dedi sesini açtı kalp sesini dinletti gümbür gümbür 4 nala koşuyodu bebeğimin kalbi.o an ben birden hıçkırarak ağlamaya başladım ellerim tutmadı titriyodum.dr sakinleştirmeye çalışıyodu ama nafile.beni renkli doplere yolladı ayrıntılı gör bebeğini dedi gittim gördüm eller ayakları belirgindi.hayırlı olsun dedi doktor.size bu duyguyu tarif edemem.Rabbim hepinize nasip etsin doğumumuzu kucağımıza almayı sağ salim inşallah.amin.bu sebepten dolayı beni hiç bir ağrı üzmüyo.seviniyorum.o bacağımdaki morluklar bana çok güzel geliyo.bide bende ne bulantı ne kusma hiç birşey olmadı.o yüzden kendinizde belirti aramayın arkadaşlar Allah verecekse her şekilde veriyor.sağlıklı mutlu günler diliyorum hepinize.
Tatlım çok sevindim. Hem de ne güzel çifte haber getirmişsin.
Ben de bugun baska bir doktora gittim bir akrabamız vasıtasıyla, detaylı ultrasoncu gittigim doktor. Herşey yolundaymış, onun ultrasonuna göre 8+6 olması gerekirken 9+3 çıktı, herşey çok iyi gözüküyor dedi, 4 hafta sonra 2li test için gelmemi istedi.
kızlar kan sulandırıcı iğneleri sigorta karşılıyor mu yoksa rapor mu çıkarıyorsunuz. doktora hala ulaşamadım
kızlar uzun zmndır beklediğim haberi bugün aldım. kanda gebelik çıktı daha 3 haftalık allah kesesini görmeyi kalp atışlarını duymayı da nasip eder. dualarınızı bekliyorum...
saol cnm ya karnımda sancı var normal midir ki başladı korkular.
Kirmizi lekelenme oldu die birakmistim bebe aspirinini, aspirin kanama yapabilir demisti. Test yaptirdigimiz gun tekrar baslamistik zaten. Simdi igneyi de 2ye cikardik, bayagi sulanir herhalde, tabi bu arada birsey olmadiysa
kızlar ya benimde pıhtılaşma problemim var ve clexane 0.4 ile coraspin 100 kullanıyorum. ama ben hiç aptt baktırmadım. sizin dr aptt takibi de mi istedi?
kızlar kan değerine göre hamileyim size bir haber daha 12m de hamile :) allahım bu defa kucağımıza almayı nasip etsin.:18:
Oyle canim aslinda o kadar cok fedakarlik yapiyoruz ki, herseyimiz kisitli ama madem bu Yola bas koyduk feda olsun. Mesela benim gibi etobur biri aylardir dogru duzgun et yemiyordu... :)
Bana hemen rapor çıkardılar. 0.6 cleksan. Aile hekimi bile yazıyor hemen çıkardır pahalı yoksa. Biryazmda 45 kutu yazabiliyormuş:))
sağlık ocağında bile yazdırsan karşılıyor ama yüzde ödersin canım her seferinde. rapor çıkar o yüzden. doktorun yardımcı olur sanırsam rapor için. o zaman iğneleride toplu halde yazdırabiliyorsun hem
canım normaldir tabiki. iğnene başladın mı. bu aralar dinlen . dinlenince geçer o ağrılar ...
ben özel doktora gidiyorumda devlet hastanesindeki doktoruma rapor için ısrar edeyim. iğneye bugün başlıycam annem almış eczaneden clexan 0.4 eczacı demiş ki bu iğneyi vurunca yatsın demiş var mı öyle bir şey doktor demedi. gece yatarken vurulsam olur mu
ben özel doktora gidiyorumda devlet hastanesindeki doktoruma rapor için ısrar edeyim. iğneye bugün başlıycam annem almış eczaneden clexan 0.4 eczacı demiş ki bu iğneyi vurunca yatsın demiş var mı öyle bir şey doktor demedi. gece yatarken vurulsam olur mu
muayehanesine gidicem cnm 2 hafta sonra gel dedi o arada işte devletten yazdırayım çift doktor gidecem zaten pazarteside devlette progesteron tahlili yaptırıcam onuda yazdırırım. bende öyle vurulayım.Canım muayenehanesine mi gidiyorsun? Özel hastanede ise özelde rapor yazıyor ben özele yazdırdım. Bana gece denmedi ama gece uyuyoruz ya hareket etmediğimiz için kan akımına gecedaha uygun olur diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?