Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ya Allah yardımcımız olsun ben artık mthfryi sorun olarak gören drla yola devam edeceğim bunun için 3 saatlik yol gitmem gerekecek ama hiç umrumda değil bizler yine şanslıyız yengem hiç heparin iğne kullanmamış

Aslında hiçbir test tam göstermiyor ama evet doktor istedi appt takibini. Bir önceki gebeliğimde bakmamıştı şimdikinde ise bakmaya başladı. Ara ara da bakacak sanırım iğnenin dozajını ayarlamak için.

drunun aptt kontrolü çok güzel canım inşallah yeni başladığım drda benimle böyle ilgilenir...

cnm aynı gün öğrenmişiz hayırlı olsun allahım kucağımıza almayı nasip etsin. beraber ilerliycez son adet tarihin neydi 9 nisandı benim.

çok sevindim canım 12 nisan benim de son adetim ayın 16sında keseyi görürürz dedi dr. haberleşiriz burdan gelişmelerimizi ttalım

çok sevindim canım 12 nisan benim de son adetim ayın 16sında keseyi görürürz dedi dr. haberleşiriz burdan gelişmelerimizi ttalım

beni 2 hafta sonra çağırdı sen baya erken öğrenmişsin değerin kaçtı benim 128 çıktı benimle aynı gün aşılama yapanların 300 çıkmış azcık sıkıntıdayım. ondan sordum

Oyle canim aslinda o kadar cok fedakarlik yapiyoruz ki, herseyimiz kisitli ama madem bu Yola bas koyduk feda olsun. Mesela benim gibi etobur biri aylardir dogru duzgun et yemiyordu... :)

kızlar hepinizin gözüaydın RABBİM 40 lı haftaları göstersin inşaallah

canım herşeyin yolunda olmasına çok sewindim için rahatlamıştır..iğne 2 tane olunca sabah,akşam kullanıyorsun demişti benim doktor...

canım bebeğinin yaşıyor olmasına çok sewindim:))) ama sana o boş gebelik diyen doktorada bi okadar sinirlendim ya şansına yine o doktor olsaydı ALLAH ım iyilerle karşılaştırsın...

TGBESR canım sakın umutsuzluğa düşüp strese girme inşaallah sende bize güzel haber werirsin,birde bakarsın ikiz olur:))

HANNEEMM inşaallah yarın güzel haberlerle dönersin tatlım:))

kızlar kan değerine göre hamileyim size bir haber daha 12m de hamile :) allahım bu defa kucağımıza almayı nasip etsin.:18:

ALLAHIMA ŞüKÜRLER OLSUN ay kızlar sevinçten ağlattınız beni. zaten pek ağlağım bugünlerde

NİGAR gözümüz aydın canım sağlıkla devam edecek allahın izniyle aktif ol ama bebeğinide yorma :)

MBP demiştim bu ay kendinide yazacaksın diye .dünden başladım okumaya satır satır idrar testi silik hastaneye gittim derken en son bu mesajı okuyunca ağladım resmen inanılmaz sevindim. 12 m aklımda elim varmıyordu yazmaya . allahım çok büyük inşallah bu sefer hep birlikte doğurucaz :)

saol cnm ya karnımda sancı var normal midir ki başladı korkular.

kızlar kan sulandırıcı iğneleri sigorta karşılıyor mu yoksa rapor mu çıkarıyorsunuz. doktora hala ulaşamadım

Bana hemen rapor çıkardılar. 0.6 cleksan. Aile hekimi bile yazıyor hemen çıkardır pahalı yoksa. Biryazmda 45 kutu yazabiliyormuş:))

allahımın bir mucizesi daha ... ama o boş gebelik diyen doktorun adını verki heryere kimseler gitmesin.

canım senin bebeişde benimki gibi uzun mu olacak ne :) bizimmkide önde çıktı . 2 li testi geç istemiş ama benimki 11+2 de yapılmıştı.

kızlar kan sulandırıcı iğneleri sigorta karşılıyor mu yoksa rapor mu çıkarıyorsunuz. doktora hala ulaşamadım

sağlık ocağında bile yazdırsan karşılıyor ama yüzde ödersin canım her seferinde. rapor çıkar o yüzden. doktorun yardımcı olur sanırsam rapor için. o zaman iğneleride toplu halde yazdırabiliyorsun hem

kızlar uzun zmndır beklediğim haberi bugün aldım. kanda gebelik çıktı daha 3 haftalık allah kesesini görmeyi kalp atışlarını duymayı da nasip eder. dualarınızı bekliyorum...

maşallah maşallah hem size hem topiğimize hamile haberi gelmeye başladı mı art arta geliyor ne güzel. allahım hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin canım

saol cnm ya karnımda sancı var normal midir ki başladı korkular.

canım normaldir tabiki. iğnene başladın mı. bu aralar dinlen . dinlenince geçer o ağrılar ...

Kirmizi lekelenme oldu die birakmistim bebe aspirinini, aspirin kanama yapabilir demisti. Test yaptirdigimiz gun tekrar baslamistik zaten. Simdi igneyi de 2ye cikardik, bayagi sulanir herhalde, tabi bu arada birsey olmadiysa

içini ferah tut güzelim..hiiiç bişeycik olmamıştır ben eminim sende güven kendine ve bebeğine :)))

kızlar ya benimde pıhtılaşma problemim var ve clexane 0.4 ile coraspin 100 kullanıyorum. ama ben hiç aptt baktırmadım. sizin dr aptt takibi de mi istedi?

evet canım..mesela benim kanım baya sıvılaşmış ama ben halimden memnunum sadece iğne yaptırdığımda yada kan aldırdığımda biraz durmasında sıkıntı oluyo ama bebeğim için sıvı kana ihtiyaç var..ama doktorum bi ayarlama yapacağız dedi bakalım..hayırlısı..

kızlar kan değerine göre hamileyim size bir haber daha 12m de hamile :) allahım bu defa kucağımıza almayı nasip etsin.:18:

canııııııııımmmm...çooooook ama çoooook sevindim..çok tebrik ederim yaaa..bak umutsuz olmaya değdi mi rabbim sana ne güzel bi hediye vermiş hıdırellez de.... inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun sağlıklı bir şekilde...
bu arada 12m i de çok tebrik ederim..ne güzel hamile haberleri almak yaaa...şuan ağlıyorum..çok sulu göz oldum bu hamilelikte yaaa..sevinince hemen başlıyo benim çeşmeler akmaya :)

Oyle canim aslinda o kadar cok fedakarlik yapiyoruz ki, herseyimiz kisitli ama madem bu Yola bas koyduk feda olsun. Mesela benim gibi etobur biri aylardir dogru duzgun et yemiyordu... :)

canım ben clexane kullanıyorum..doktorum bana greyfurt ve nar yemeği yasakladı..kırmızı et haftada 1 kere dedi...bol bol balık eti ymelisin..bol süt ve peynir tüket...hatta ev yapımı yoğurt her gün 1 kase dolusu....mesela yumurtayı da haftada 1 verdi..ruşeymli ekmek tüketiyorum...ben mesela tavuk eti yiyince tansiyonum düşüyor çok garip ama felaket oluyorum yani...

kızlar bu arada benim rubella ve toxoplazma IGG değerleri çok yüksek çıkmış..doktor IGG ye mi yoksa IGM ye mi bakıyor fikri olan lütfen bana yardım etsin çok karmaşık bir durumdayım..pazartesi günü gideceğim doktora telefonda anlatsam olmayacak sağlıklı cevap alamayacağım...lütfen bilgisi olan benimle paylaşsın...

Bana hemen rapor çıkardılar. 0.6 cleksan. Aile hekimi bile yazıyor hemen çıkardır pahalı yoksa. Biryazmda 45 kutu yazabiliyormuş:))

ben özel doktora gidiyorumda devlet hastanesindeki doktoruma rapor için ısrar edeyim. iğneye bugün başlıycam annem almış eczaneden clexan 0.4 eczacı demiş ki bu iğneyi vurunca yatsın demiş var mı öyle bir şey doktor demedi. gece yatarken vurulsam olur mu

canım aile hekimine gitsene ben sağlık ocağındaki aile hekimime yazdırdım 30 kutu yazma hakları var..60 tane iğne aldım..bitince yine yazdırırsın yaniiii.....

Canım muayenehanesine mi gidiyorsun? Özel hastanede ise özelde rapor yazıyor ben özele yazdırdım. Bana gece denmedi ama gece uyuyoruz ya hareket etmediğimiz için kan akımına gecedaha uygun olur diye düşündüm...

muayehanesine gidicem cnm 2 hafta sonra gel dedi o arada işte devletten yazdırayım çift doktor gidecem zaten pazarteside devlette progesteron tahlili yaptırıcam onuda yazdırırım. bende öyle vurulayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…