evet canım sen ne yapıyorsun çalışmalar varmı yoksa korunmaya devammı
yok kuzum ben uzuuuuunca bir süre,belkide hiç düşünmicem bilmiyorum..gözüm çok korktu,tabi RABBİM e büyük konuşmuyorum ama korunurken olursa ona bişey diyemem ..
hayırlısı canım sende haklısın rabbim yardımcın olsun hepimizin
test günün yarındı dimi canım sen ne heyecanlısındır şimdi:))
test günün yarındı dimi canım sen ne heyecanlısındır şimdi:))
evet cnm heyecanlıyım ama cnm hiç test yaptırmak istemiyor. korku başladı hastaneye gidip negatifle geri dönmek korkutuyor beniiçim çok sıkılıyor dokunsalar ağlıycam o dereceyim. sen nasılsın unutmamışsın beni :)
evet cnm heyecanlıyım ama cnm hiç test yaptırmak istemiyor. korku başladı hastaneye gidip negatifle geri dönmek korkutuyor beniiçim çok sıkılıyor dokunsalar ağlıycam o dereceyim. sen nasılsın unutmamışsın beni :)
sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum..ama lütfen böyle umtsuz olma hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım seni anlıyorum ama inşaallah hamilesindir,yarın güzel haber alırsın hemen bizede yazrsın inşaallah:))
canım hiç korkma inşallah hayırlı haberler alacaksın
bana hiç olacakmış gibi gelmiyor yarın gitmeyebilirim teste. ama meraktanda ölüyorum keşke güzel bir haber verebilsem size.
bana hiç olacakmış gibi gelmiyor yarın gitmeyebilirim teste. ama meraktanda ölüyorum keşke güzel bir haber verebilsem size.
doktor yarın yaptırmanı istediyse mutlaka yaptır canım bebiş warsa ki inşaallah vardır,hemen ilaçlarına başlarsın.. bu kadar ümitsiz olma yaaa bak ben senden çok meraklandım:))
evet canım ya neden bu kadar olumsuz düşünüyosun zaman zaman hepimiz bende olumsuz düşünüyoruz aama sen başından beri olmayacak diyorsun olacak ve o zaman sevincin çok daha büyük olacak inşallah doktor yarın mı yaptır dedi 15 gün mü oluyor yarın ben olsam valla idrar testi bile yapmıştım şimdiye kadar meraktan bak bende sabırsızlıkla c.tesi yi bekliyorum ve inanki meraktan kalbim yerinden çıkacak sanki uyku falan kalmadı stresten:18:
gözünaydın canım testin güzel çıkmış sen ne çabuk aldın test sonucunu ben 1 haftadır bekliyorumbu arada test yaptırdığında kaç haftalıktın
canım sağolasın darısı başınıza artık. bende şaşırdım bu kadar çabuk beklemiyordum ama 1 günde çıktı. özelde yaptırdım belkide ondan bilmiyorum ki. ama sen neden bu kadar stres yapıyorsun bu testin hiç bir geçerliliği yok olasılık hesabı. önemli olan ultrasonda doktorun gördüğü ense kalınlığı burun kemiği bu aşamada. onlarda normalse allahıma bin şükür... teste gittiğim gün 11+2 olmalıydık sata göre ama bizim sıpa biraz uzun sanırsam 11+4 çıktı . kontrolün cumartesi mi
diğer düşüklerinde aşılama mı yaptırdın
kızlar benim problemim mthfr 1298 homozigot düşük yaptığımda çok korkuyordum çünkü kuzenimin eşi 16 defa düşük yaptı şuanda 45 yaşında bana bütün test sonuçlarını gösterdi tek sorun mthfr 677 başka hiçbir problemleri yok...yengem hiç bir gebeliğinde heparin iğne kullanmamış geçen hafta tüp bebek denediler üç ymurta toplanmış ve ne yazıkki üçüde boş çıkmış yengemin bu sonuçlarını gördükten sonra mthfr gebelikde düşüğe sebep olmaz diyen dr aklıma geldi...kızlar ben inanmıştım ama sizlerin sayesinde gözüm açıldı...Allah hepimizin bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?