Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım sen ne yapıyorsun çalışmalar varmı yoksa korunmaya devammı

yok kuzum ben uzuuuuunca bir süre,belkide hiç düşünmicem bilmiyorum..gözüm çok korktu,tabi RABBİM e büyük konuşmuyorum ama korunurken olursa ona bişey diyemem ..

test günün yarındı dimi canım sen ne heyecanlısındır şimdi:))

evet cnm heyecanlıyım ama cnm hiç test yaptırmak istemiyor. korku başladı hastaneye gidip negatifle geri dönmek korkutuyor beni içim çok sıkılıyor dokunsalar ağlıycam o dereceyim. sen nasılsın unutmamışsın beni :)

canım hiç korkma inşallah hayırlı haberler alacaksın

sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum..ama lütfen böyle umtsuz olma hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım seni anlıyorum ama inşaallah hamilesindir,yarın güzel haber alırsın hemen bizede yazrsın inşaallah:))

gözünaydın canım testin güzel çıkmış sen ne çabuk aldın test sonucunu ben 1 haftadır bekliyorum bu arada test yaptırdığında kaç haftalıktın

canım hiç korkma inşallah hayırlı haberler alacaksın

bana hiç olacakmış gibi gelmiyor yarın gitmeyebilirim teste. ama meraktanda ölüyorum keşke güzel bir haber verebilsem size.

bana hiç olacakmış gibi gelmiyor yarın gitmeyebilirim teste. ama meraktanda ölüyorum keşke güzel bir haber verebilsem size.

doktor yarın yaptırmanı istediyse mutlaka yaptır canım bebiş warsa ki inşaallah vardır,hemen ilaçlarına başlarsın.. bu kadar ümitsiz olma yaaa bak ben senden çok meraklandım:))

evet canım ya neden bu kadar olumsuz düşünüyosun zaman zaman hepimiz bende olumsuz düşünüyoruz aama sen başından beri olmayacak diyorsun olacak ve o zaman sevincin çok daha büyük olacak inşallah doktor yarın mı yaptır dedi 15 gün mü oluyor yarın ben olsam valla idrar testi bile yapmıştım şimdiye kadar meraktan bak bende sabırsızlıkla c.tesi yi bekliyorum ve inanki meraktan kalbim yerinden çıkacak sanki uyku falan kalmadı stresten:18:

doktor yarın yaptırmanı istediyse mutlaka yaptır canım bebiş warsa ki inşaallah vardır,hemen ilaçlarına başlarsın.. bu kadar ümitsiz olma yaaa bak ben senden çok meraklandım:))

15. gün ara test istiycem senden demişti. doktor bana uzak devlet hastanesine gidip yaptırıcam cesaret edebilirsem yarın ona göre ararım. geçen sene bu ay düşük yaptım en son hamileysem o kadar büyük sürpriz olacak ki. uzun zaman oldu hamile kalamayalı eşimde çok istiyor bunlarda benim umutsuz yapıyor. birbirimizin heycanına ortak oluyoruz ne güzel. bucu cumartesi güzel haberlerle geleceksin stres yapıp bebeği üzme.

gözünaydın canım testin güzel çıkmış sen ne çabuk aldın test sonucunu ben 1 haftadır bekliyorum bu arada test yaptırdığında kaç haftalıktın

canım sağolasın darısı başınıza artık. bende şaşırdım bu kadar çabuk beklemiyordum ama 1 günde çıktı. özelde yaptırdım belkide ondan bilmiyorum ki. ama sen neden bu kadar stres yapıyorsun bu testin hiç bir geçerliliği yok olasılık hesabı. önemli olan ultrasonda doktorun gördüğü ense kalınlığı burun kemiği bu aşamada. onlarda normalse allahıma bin şükür... teste gittiğim gün 11+2 olmalıydık sata göre ama bizim sıpa biraz uzun sanırsam 11+4 çıktı . kontrolün cumartesi mi

ense kalınlığı normal çıktı onuda ben rapordan okudum 1.2 burun kemiği ile ilgili bişey demedi beni kendi doktorum radyoloğa gönderdi zaten hiçbişey söylemedi rapor yazdı bende özelde yaptırdım ama 1 hafta sonra dediler

kızlar benim problemim mthfr 1298 homozigot düşük yaptığımda çok korkuyordum çünkü kuzenimin eşi 16 defa düşük yaptı şuanda 45 yaşında bana bütün test sonuçlarını gösterdi tek sorun mthfr 677 başka hiçbir problemleri yok...yengem hiç bir gebeliğinde heparin iğne kullanmamış geçen hafta tüp bebek denediler üç ymurta toplanmış ve ne yazıkki üçüde boş çıkmış yengemin bu sonuçlarını gördükten sonra mthfr gebelikde düşüğe sebep olmaz diyen dr aklıma geldi...kızlar ben inanmıştım ama sizlerin sayesinde gözüm açıldı...Allah hepimizin bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin

bugün bi arkadaş kalp atışını duymaya gidecekti sanırım yanlış hatırlamıyorsam nigardı inşallah hayırlı haberlerle gelmiştir

canım bence bu işler şans işi biraz sanırsam benimde mthft 677 heterezigot ve 4 düşüğüm var mthfr nin önemsemeyen doktorların biraz daha araştırmalarını tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…