Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canm bende özele gidiyorum ama doktorum egeye yönlendirdi raporumu oradan aldım. iğneden sonra yatmak gibi bişey hiç duymadım. ben iğne saatini 6.30 yaptım kendim yapamazsam ileride eczaneye yaptırabileyim diye falan. raporsuz olunca sağlık ocağı 1 kutu yazıyor diye biliyorum canım. ama raporla 3 aylık yani 9 kutuyu aynı anda alabiliyorsun canım.

beni 2 hafta sonra çağırdı sen baya erken öğrenmişsin değerin kaçtı benim 128 çıktı benimle aynı gün aşılama yapanların 300 çıkmış azcık sıkıntıdayım. ondan sordum

canım benim de adetime 2 gün var idrar testinde pozitifi görünce hemen dr.a koştum değerim 104 bence seninki de normal:) içimizi ferah tutalım
benim de yüzümde sivilceler çıktı adetteki gibi o da beni korkutuyor hakkımızda hayırlısı

canım adetim 2 gün gecikince 124 falandı benim ama 2 gün sonra 480 oldu. takılma güzelim bunlara bebeğin seninle dua et bol bol

canım ben 9 haftalıkken lekelenmem oldu. koşa koşa doktora gittim. adet döngün zamanı adet olacakmış gibi belirtiler normal dedi. lekelenmelerde. o gün kesildi zaten. hem benimde sivilcelerim var. gebelik belirtisi onlar aynı zamanda :) belki kızdır annesi güzelliğini senden alacak o zaman :)

BİTANESİN SEN nasıl ümitlendim şimdi:) allahım hepimizin kucağına sağlıkla bebişlerimizi almayı nasip etsin...

Canlarımmmm ne güzel haberler geliyor böyle ya :):) listemizde bebişler çogaldı umarım Rabbim hepinize mutlulugu sonuna kadar tatmayı nasip eder...bende önümüzdeki aylarda aranıza katılırım inş...bol bol dinlenin ve pozitif olun:):)

hepinizi tebrik ederim.. rabbim güzel bir hamilelik gecirmeyi ve saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insalah... darısı bekleyenlere..

teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah bu kez sonumuz hayırlı olur.sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıkla doğuralım inşallah.tebriklerini sunan herkese teşekkürü borç biliyorum

ilk kutuyu yazdırayımda sonrakine rapor çıkartayım o zaman. saolun cevaplar için.
senin güzel çıkmış sonucun maşallah. benim normal döngüye göre adetime 5 gün var daha ama aşılama olduğundan döngü tutmuyor. herşeyden kendime dert arıyorum napıyım

cnm aynı gün öğrenmişiz hayırlı olsun allahım kucağımıza almayı nasip etsin. beraber ilerliycez son adet tarihin neydi 9 nisandı benim.

canım tebrik ediyorum seni...hcg ye takılıp canını sıkma kişiden kişiye değişiyor biliyorsun.lütfen huzurlu ol canım

kızlar hepinizin gözüaydın RABBİM 40 lı haftaları göstersin inşaallah

canım benim çok sağol..bütün içtenliğim ve samimiyetimle Allahımın aynı mutlulukları sana da tattırmasını diliyorum.aşılamadan beri gergindim.bugün rahatlayacağımı düşünüyordum.ama bizlerde rahat ,sıkıntısız olmak mümkün değil ki...

yeni başladık daha. sırayla kese, kalp atışı, büyüdü mü , ikili test mi diye gidecek... allahın izniyle hepside iyi haberlerle geçecek :)

canım sabah akşam vuruyosun tolga bana öyle vurdurmuştu ben sabah 7 akşam 7 vuruluyodum.
TGBESR canım sakın umutsuzluğa düşüp strese girme inşaallah sende bize güzel haber werirsin,birde bakarsın ikiz olur:))

HANNEEMM inşaallah yarın güzel haberlerle dönersin tatlım:))

ay canım benimminş... hep gönlümden iikiz geçerrr benimde ister istemez stres oluyorum ama napayımm

barbie, canım tebrik ederim yazdıklarından çok duygulandım dediğin gibi rabbim nasip edecekse hiç birşey engel değil

canım gözünaydın cok sevındım duyunca epeydir gırmıyordun topıge artık bebişini teyzoşlarından mahrum bırakma sıksık beklerız. Rabbim sonuna kadar saglıklı gebelık nasıp etsın yavru kuşunu kucagına almayı nasip etsin inşallah öpüyorum Allaha emanet olun

kızlar sizleri de tebrik ederim ınsallah ssorunsuz bır sekılde bebışlerınıze saglıcakla kavusursunuz.Raabbım ısteyen butun arkadaslarımızın da yuzunu guldursun hoşça kalııınnn

sağol canım.zaten endişelerim başladı bugün,bir baktım kendimi burda buldum.buralardayım artık bol bol görüşürüz.siz de allaha emanet olun canım

canım yürüyüş yapmayı önermesi ilginç genelde düşük yapanlara yatak istirahati verir dr. lar ama merak ettim hangisi daha faydalı acaba

offf ben doktor bulamadım kızlarr yaa avrupa yakasında bir hematolog doktor önerisi olan varmıı lütfenn.

sonuçlarımı gösteremedimmmm

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun,rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
pıhtılaşman var,çok iyi bilmesemde üç geninde var galiba,iyi bir dr bulup,hayırlısıyla sonuca kavuşursun inşallah

canım,senin amh testin yapıldı mı,yoksa dr un sadece fsh ya göre mi rezervin az dedi
ama dört yumurta da gayet iyi bence,rabbim onlara ol desin inşallah
kızlar kan değerine göre hamileyim size bir haber daha 12m de hamile :) allahım bu defa kucağımıza almayı nasip etsin.:18:
maşallah,rabbim ikinizede,hepimize de sonuna kadar sağlıkla giden bi hamilelik nasib etsin
gözlerim sulandı okuyunca,rabbim ömür versin evladına
kızlar kan sulandırıcı iğneleri sigorta karşılıyor mu yoksa rapor mu çıkarıyorsunuz. doktora hala ulaşamadım
arkadaşlar da cevap vermiş zaten,dr un rapor çıkartıyo,özel hastane bile olsa çıkıyo ve tamamen bedava alıyosun ilaçları
bende duyup sordum dr uma ama gerek olmadığını söyledi,galiba homozigot olanlara veriliyomuş bu diyet,onuda netten okuduğum kadarıyla biliyorum,kesin bi bilgi değil yani
saol cnm ya karnımda sancı var normal midir ki başladı korkular.

benim yaklaşık sekiz aydır,her adet döngümde,hatta yumurtlama günlerimde bile karnım ağrıyo,insan ister istemez stresleniyo ama aslında bunlar hamilelikte olabilecek şeylermiş
bi arkadaş daha vardı hamile olduğunu yazan,bugün duyduğum dördüncü hamile haberi,rabbim sağlıklı bi şekilde tamamlamayı nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…