- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
saltas, mpb ve 12m
tebrik ederim kızlar,gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi
günaydın kızlar heyecandan 3 gündür uyuyamıyorum. progestan sersem gibi yapıyo sabahın 5inde ayaktayım nedense:)
okulda ne yapacağım pazartesi bilmem yarın da SBS kursum var. bırakamam da bu saatten sonra. adetime 2 gün var korkuyorum bir şey olacak diye erken öğrenmek de iyi değilmiş tek avantajım iğneye erken başlamak oldu... dualarınızı bekliyorum. allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin...
AMİN CANIMM allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin. darısı başımızı
içini ferah tut güzelim..hiiiç bişeycik olmamıştır ben eminim sende güven kendine ve bebeğine :)))
evet canım..mesela benim kanım baya sıvılaşmış ama ben halimden memnunum sadece iğne yaptırdığımda yada kan aldırdığımda biraz durmasında sıkıntı oluyo ama bebeğim için sıvı kana ihtiyaç var..ama doktorum bi ayarlama yapacağız dedi bakalım..hayırlısı..
canııııııııımmmm...çooooook ama çoooook sevindim..çok tebrik ederim yaaa..bak umutsuz olmaya değdi mi rabbim sana ne güzel bi hediye vermiş hıdırellez de.... inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun sağlıklı bir şekilde...
bu arada 12m i de çok tebrik ederim..ne güzel hamile haberleri almak yaaa...şuan ağlıyorum..çok sulu göz oldum bu hamilelikte yaaa..sevinince hemen başlıyo benim çeşmeler akmaya :)
canım ben clexane kullanıyorum..doktorum bana greyfurt ve nar yemeği yasakladı..kırmızı et haftada 1 kere dedi...bol bol balık eti ymelisin..bol süt ve peynir tüket...hatta ev yapımı yoğurt her gün 1 kase dolusu....mesela yumurtayı da haftada 1 verdi..ruşeymli ekmek tüketiyorum...ben mesela tavuk eti yiyince tansiyonum düşüyor çok garip ama felaket oluyorum yani...
kızlar bu arada benim rubella ve toxoplazma IGG değerleri çok yüksek çıkmış..doktor IGG ye mi yoksa IGM ye mi bakıyor fikri olan lütfen bana yardım etsin çok karmaşık bir durumdayım..pazartesi günü gideceğim doktora telefonda anlatsam olmayacak sağlıklı cevap alamayacağım...lütfen bilgisi olan benimle paylaşsın...
canım agızdan alıyorsun sanırım progestanı.yan etkısı cok oldugu ıcın doktorum bana fıtıl olarak kullanmamı soylemıstı ılk dort ay kullanmıstım.sende bır sor ıstersen doktoruna.korkma canım ınsallah artık hersey daha guzel olacak.bebegınle ılgılı hayaller kur guzel düşün hoşça kalgünaydın kızlar heyecandan 3 gündür uyuyamıyorum. progestan sersem gibi yapıyo sabahın 5inde ayaktayım nedense:)
okulda ne yapacağım pazartesi bilmem yarın da SBS kursum var. bırakamam da bu saatten sonra. adetime 2 gün var korkuyorum bir şey olacak diye erken öğrenmek de iyi değilmiş tek avantajım iğneye erken başlamak oldu... dualarınızı bekliyorum. allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin...
bazı arkadaslara kısa surelı kullanacagını soylemıs doktorları.ben sormadım doktoruma.bır arkadasım dogum yaptı ona burbucuk ay daha kullanacaksın demıs doktoru.kullanmayan da varkan pıhtılaşması sorunu olup doğum yaptıktan sonra iğne kullanmaya devam eden var mı?
günaydın herkese
SALTAS canım seni tebrik etmiştim ama galiba görmedin tekrar tebrik ediyorum gözünaydın RABBİM tamamına erdirsin
canım agızdan alıyorsun sanırım progestanı.yan etkısı cok oldugu ıcın doktorum bana fıtıl olarak kullanmamı soylemıstı ılk dort ay kullanmıstım.sende bır sor ıstersen doktoruna.korkma canım ınsallah artık hersey daha guzel olacak.bebegınle ılgılı hayaller kur guzel düşün hoşça kal
evet canım ağızdan alıyorum... dün başladım. böyle sürerse dr.umla konuşacağım. öğretmenim okula bu şekilde devam edemem
canım agızdan alıyorsun sanırım progestanı.yan etkısı cok oldugu ıcın doktorum bana fıtıl olarak kullanmamı soylemıstı ılk dort ay kullanmıstım.sende bır sor ıstersen doktoruna.korkma canım ınsallah artık hersey daha guzel olacak.bebegınle ılgılı hayaller kur guzel düşün hoşça kal
bir sorum var canım, dr. clexane 0.4 iğne başladı. dün ilk iğnemi eşim yaptı. bu iğneyi belli bir saatte mi yapmamız lazım? Sabah ya gece yatmadan önce...
teşekkür ederim canım,inşallah sağlıkla bebeğimi kucagıma alırım.darısı herkesin başına.bende senin gibi erken öğrenmiştim.zaman geçmiyor.inan bu son günler ise hiç geçmiyor,hergün 1 ay gibi.korkularımız bebeklerimizi kucağımıza alana kadar devam edecek sanırım.dualarım hepimiz için,sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.en çok ihtiyacımız olan şey dua...progestanı fitil olarak mı alıyorsun,agızdan mı?
günaydın arkadasımgünaydın herkese
evet canım bende öğretmenım artık bı kosede uyur kalırdım heralde agızdan alsaydımcanım agızdan alıyorsun sanırım progestanı.yan etkısı cok oldugu ıcın doktorum bana fıtıl olarak kullanmamı soylemıstı ılk dort ay kullanmıstım.sende bır sor ıstersen doktoruna.korkma canım ınsallah artık hersey daha guzel olacak.bebegınle ılgılı hayaller kur guzel düşün hoşça kal
evet canım ağızdan alıyorum... dün başladım. böyle sürerse dr.umla konuşacağım. öğretmenim okula bu şekilde devam edemembıde benım doktorum agızdan almanın hıcbır faydası yok dedı ne kadar dogru bılmıyorum tabi
günaydın arkadasım
evet canım bende öğretmenım artık bı kosede uyur kalırdım heralde agızdan alsaydımbıde benım doktorum agızdan almanın hıcbır faydası yok dedı ne kadar dogru bılmıyorum tabi
meslektaşız desene:) okulum çok kalabalık ve yorucu... pazartesi dr.a gideyim tekrar fitil yazdırayım...
günaydın herkese
SALTAS canım seni tebrik etmiştim ama galiba görmedin tekrar tebrik ediyorum gözünaydın RABBİM tamamına erdirsin
hepimize pırıl pırıl ,ısıl ısıl ,efil efil ,taptatlı,musmutlu hayırlı bır gun diliyorum...
günaydın arkadasım
meslektaşız desene:) okulum çok kalabalık ve yorucu... pazartesi dr.a gideyim tekrar fitil yazdırayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?