Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzucanlar çok sevindim haberlerinizi alınca
rabbim kucagınıza da almayı nasip etsin inş.

UMUDUM u göremiyorum gelmiyormu buralara acaba

tgbers kuzucum aşılaman hayırlı olsun

burcugen bucu2 beydağlı gulsunoğuz nasılsınız kuzular moraller iyimi

Son düzenleme:

çok şükür kuzum iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?? umudum istanbulda ailesinin yanında çok sık giremiyor arada uğruyor ama:))

beydağlı nerdesin canım yaaaa

yaaa testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı

eyvahlar olsun biz korunduk ve biliyorsunuz geçen ay 2 defa adanaya gittim geldim
doktor 6 ay koru dedi bizde korunduk akşama gidip kan testi yaptırayım bari acilden

3-4 gün oldu daha folic le coraspine başlayalı

salağa döndüm resmen

ayyy sewincc ya ne yazacağımı şaşırdım gözünaydın kuzum inşaallah bu sefer herşey güzel olur sakın aklına kötü şeyler getirme..hemen kanda baktır ve mutlaka pazartesi doktora git ve hemen iğnene başla:))

yaa bana yardım edin ne olurrrrrrrrrr
daha 3-4 gün oldu aspirine başladım folice bide
korunduğum halde 2. çizgi silik çıktı
kan testi yaptıracağım benimle aynı şeyleri yaşayan varmı
:96: :96:
677 ve 1298 heterezigotmuşum
bir tane sağlıklı bebeğim var
testmi bozuk yoksam

ya panik yapma canım RABBİM bu bebişi korunduğun halde gönderdiyse wardır bir bildiği...dediğim gibi hemen kanda baktır ve doktorun varsa ara ve ilaçlarına başla hiç bişey olmaz ALLAH ın izniyle... iyiki sana test al dedim yaa:))

siz nasıl korunuyodunuz ya benimde eşim korunuyo korktum şimdi:18::18::18:

eşim korunuyordu canım zaten ayın çoğunu adanada geçirdim genetiğe gitmiştim ya
kondom da kullandığımız olddu dışarıyada :18:
ne hissedeceğimi şaşırdım ya biraz sonra kan verip geleceğim :18::18::18:

bak sabırsızlıkla bekliyorum haber wer mutlaka

belkide test bozuktur olamazmı
ama ayak tabanlarımın yanması heç hayra alamet değil
az sonra çıkarım

çok şükür kuzum iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?? umudum istanbulda ailesinin yanında çok sık giremiyor arada uğruyor ama:))
bizimde bi atama telaşı var çarşamba belli olucak onun heyecanı içindeyim
biliyosun çok küçük bir yerde yaşıyorum olursa bursa mudanya olucak çok mutlu olucaM

hayırlı olsun kuzucum rabbim onun nesef almasını nasip ettiyse hiçbişicik olmaz korkma
senin aynı durumda 6 haftalık hamileyken aspirine yeni başlayanları biliyorum
için rahat olsun tadını çıkar

teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı :18::18::18::18:

hayırlısı olsun canım..güzel yermiş inşaallah olur sen nerde yaşıyodun unutmuşum afedersin...kvrck sen korunuyomusun canım:)) yani bebek planı war mı??

Son düzenleme:

Kuzum doktordan iyi haberlerle çıktıkça daha iyi oluyorum, çok şükür herşey yolunda, keyfim yerinde.
İnşallah tayin işi olur, sıkıntı çekiyordun orada umarım daha büyük bir ile geçersiniz. Bursa güzel bir yer, hayırlısı olsun. Hem belki yeni yer, yeni umutları beraberinde getirir :)

Sewinncc dur heyecan yapma, hayırlısı olsun canım böyle habersiz geldiyse vardır bir bildiği. Hem doktor bana korunma bile vermemişti, öyle 6 aylık korunmalar eskidendi demişti, için rahat olsun. Madem gelmiş o zaman hoşgelmiş. Hemen kan testi yaptır, emin ol ondan sonra da ilaçlar iğneler ne gerekiyorsa başlarsın. İnşallah herşey yolunda gider. Gözünüz aydın olsun.

Beydaglı var mı sizin oralarda sel falan, iyisiniz değil mi?

iyiyiz canım sağol bizim buralarda bişey yok bir kaç semtte olmuş,ama ne yağmur yağdı ben yağmuru çok sewerim zarar vermedikçe tabii:))

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım bende uzun zamandır birilerinin mesajıma cvp vermesini bekliyordum çünkü baya tedirgin olmuştum..Allah razı olsun içimi ferahlattın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…