Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selvihancım papatyanında dediği gibi dr un tedbir olsun diye göndermiştir seni gögüs hastalıklarına kalbini ferah tut tabiki görünmekte fayda var senin sağlığın çok önemli kendine iyi bak bak tatlı kızınında bişeyi yokmuş olmucak bişi annesi korkma rahat ol geçicek hepsi geçicek:))

teşekkürler canlarım.allahım bütü melekkleri korusun acılarını göstermesin..cemre ii cok şükür.ii ce hareketlendi.nasıl öörendi bilmiorum ama oto koltuundan inio..bana ii oluodu oturtuom içine işimi yapıodum o yanımdayken.şimdi asağıya inio.hani emeklese yürüse tamam.indikten sonra ööle yerde yatıo.sefil bilo :)))

çok tatlısın ya.. çok güldüm... maşşallah şeker kızımıza...üzmüştü bizi ama şimdi iyi haberlerini alıp mutlu oldum... ankarada olduğunuz tarihte orda olmayı çok isterdim ama maalesef inş. bir gün mutlaka buluşuruz bir yerlerde...Şeniz

LALCİM Allaha emanet ol dualarım seninle:Saruboceq: yarın anne oğul sağ salim birbirinize sımsıkı sarılın inşallah. :1hug: güzel haberlerini sabırsızlıka bekliyoruz canım...

marguerita sen nasılsın canım asansörünüz yapıldımı burda havalar soğudu tekrar canım hiç bir şey yapmak istemiyor

NAZLI _03, FUNDA 1980 nasılsınız kızlar?ben birazdan dr.gitmek için hazırlanıcam.bugün sırtım biraz daha iyi gibi.inşallah güzel haberlerle gelirim.
Nazlı bebişin nasılmış inşallah yakışıklı oğlun iyidir.sevgiyle kalın

iyi olmaya çalışıyoruz selvihancım pazartesi güzel haberler alırsam daha iyi olacağım umarım seninde önemli bir şeyin yoktur gelince hemen yaz olurmu küçük prensesini öpüyorum allaha emanet olun a.s.

selam canim benimde dundu yani persembeydi randevum dogum normal olacak ama benim endiselerim var sevgili Seninde dedigi gibi epidural yok ki zaten ben istemiyorum igneyi birakma konusuna gelince ben ne zaman dogum sancisi cekmeye basladigimi hissedersem yani dogum olacagini hissettigim zaman igneyi birakacakmisim anliyacagin karambole bir is yani kafam cok karisti birazda panik halindeyim sancilarim cogaldi merdivenleri her inip ciktigimda karnim daha cok asagiya iniyor ve buda beni erken olacak diye korkutuyor benim dogum tarihim 30 mayis normalde ama sanki o zamani bekleyemeyecekmisiz gibi geliyor bana hem oglum cok hareketli masallah hemde ben artik hakkimizda hayirlisi senin ne guzel belli olmus biran once allah seni ve bebiside kurtarsin canim insallah opuyoruz ikinizide sevgilerle :1hug:

ya dün panik yaptım ya ben bebiş oynamıyo diye.. akşam aynen doktora gittim ilk kez 18 günde bir girmiş oldum ama girmesem gece uyuyamayacaktım... sıpa uyuyodu uyandı tabi ultrasona girince.. erkek olduğu iyice kesinleşti adam tüm malvarlığını açmış yatıyokaydirigubbakcemile3 yüzünü saklıyo ama benim oğlan kaydirigubbakcemile3 eli vardı ondan çok net göremedim yüzünü ama profilden gördük. işin şakası bir yana sağlığının iyi olduğunu duymak dünyaya bedel tabi. 610 gr civarı olmuşuz. çok şükür gelişimi gayet iyi. kıpır kıpır zaten. doktor sana bir daha aşı falan yok çoçuda stersten kastın dedikaydirigubbakcemile3. genel anestezi olmak zorundamı dedim tabi bu soru için çok erken ama. hayır dedi. iğneyi 1 gün önceden bıralıyoruz zaten dedi. ama daha çok var hele bir gelelim o haftalara Allahın izniyle. herşeyi tek tek ölçtü şükür iyiyiyiz yani.. sabahtan beride vurup duruyo artık vurunca göbeğim inip kalkıyo zaman zaman benim oğlan koca ayaklıda biraz babası gibiyerimseniben Allah hepimize her gittiğimizde güzel haberlerle dönemyi nasip etsin sağ salim alalım kucağımıza valla dünden beri loy loy geziyom:teytey: izinliyim bugün..

Selvihan,
Merakla bekliyordum haberlerini. cok rahatladim, cok sevindim. merak etme Allah tamamina erdirecek insallah.

celencim cok gecmis olsun canim ya ben cok iyi bilirim cunku bende oglumda cok cektim ve bende bronsit hastasiyim umarim kisa zamanda tamamiyle atlatir kuzucugum tekrar gecmis olsun canim iyi bak cemreye optuk bitanem

selvihancigim sanada cok gecmis olsun umarim birsey yoktur doktordan gelince bizede haber ver lutfen insallah hayirli haberlerle donersin canim dualarimiz seninle ve bebisinle optum

marguerita sen nasılsın canım asansörünüz yapıldımı burda havalar soğudu tekrar canım hiç bir şey yapmak istemiyor

sagol bitanem iyi olmaya calisiyom iste yok daha yapilmadi bu ayin sonuna kadar calismayacak bende dun gittim randevuma oldum cikana kadar pazarteside anesteziyle randevum var bakalim napcaz ha bu arada doktorum dun bir ebe ayarladi her hafta eve gelip beni muayene edicek bir ay boyunca ona sevindim onun disinda biz iyiyiz cok sukur sen ve bebis nasilsiniz bakalim hersey yolundami senin kontrol ne zamandi canim bende senden guzel haberler bekliyorum bitanem insallah guzel haberle gelirsin seni ve bebisi cok optuk kendinize iyi bakin a.s.

sevgili Lalcim sana iyi dileklerimi sunamadim dun cunku evde misafirim var cok giremiyorum nete ama aklim hep sende su aralar canim ve dualarimdasin su an sanirim hastenedesin bitanem insallah hayirli ve saglikli bir dogum olur canim ve tatli oglusuna biran once kavusursun hastaneden cikinca hemen bize yaz olurmu merakla seni beklemekteyiz canim opuyorum seni allah yar ve yardimcin olsun :1hug:

kızlar selam ben 5 haftalk hamişim ama kan pıhtılaşması varmış bende pek bilgim yok.bu hastalık nasıl bir zarar veriyo .bide şimdiye kadar hiç rahatsızlığım olmamıştı.merak içinde cevap bekliyorum

canım öncelikle tebrikler... korkma erken tanı ve tedavisiyle hiçbişey olmaz inşallah...
kan pıhtılaşması olunca bebeğe yeterli derecede kan gidemiyor,yani kanın yoğun old için gitmiyor.. bu nedenle kanı sulandırıcı iğneler kullanılıyor hamileler,günde bir tane veya 2 tane doktorunun belirleyeeği mg.larda deri altı iğneler bunlar,koldan bacaktan veya göbekten yapılıyor.. yapılan tahlillerde kanın akışı istenilen düzeye geldiğinde bırakılabiliyor bu iğneler...
bak ben şuan 4 ayı bitirecem ,hamila kaldığımdan beri kullanıyorum,eşim yapıyor bana iğneyi..çok şükür şuan herşey yolunda bebeğimde sağlıklı ,,doktorum doğuma 1 ay kala bırakabileceğimi söyledi bu iğneleri...

eğer imkanın olursa bu sayfayı baştan sona olmasada okumaya çalış önemli bilgiler edinirsin..

allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin

meryemmeryem mrb öncelikle bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bende adanada oturuyorum.1 sene önce 2 düşük yaptım.mthfr 677 het.şuan hamile değilim ama birkaç ay sonra düşüneceğiz. Benim dr. şu anda prof.dr cansun demir 2 düşükten sonra ona gittim.şuan asprin ve folik asit kullanıyorum 6 aydan beri.senin de kim?kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…