teşekkürler canlarım.allahım bütü melekkleri korusun acılarını göstermesin..cemre ii cok şükür.ii ce hareketlendi.nasıl öörendi bilmiorum ama oto koltuundan inio..bana ii oluodu oturtuom içine işimi yapıodum o yanımdayken.şimdi asağıya inio.hani emeklese yürüse tamam.indikten sonra ööle yerde yatıo.sefil bilo :)))
bugün ortalık pek boş yahu bende tam doktora gittim geldim dicektim:)))
NAZLI _03, FUNDA 1980 nasılsınız kızlar?ben birazdan dr.gitmek için hazırlanıcam.bugün sırtım biraz daha iyi gibi.inşallah güzel haberlerle gelirim.
Nazlı bebişin nasılmış inşallah yakışıklı oğlun iyidir.sevgiyle kalın
MARGUARİTA senin tarih belli oldumu aramızda 1 hafta vardı sanırsam.sezeryanmıydı.sanki benim çok geç olacakmış gibi geliyor. bizim durumumuzdaki hamileleri erken alabilirlermiş beni 39 da alacak. moralim bozuk o zamana kadar bir şey olursa çokmu riske attı doktor beni acaba..
marguerita sen nasılsın canım asansörünüz yapıldımı burda havalar soğudu tekrar canım hiç bir şey yapmak istemiyor
kızlar selam ben 5 haftalk hamişim ama kan pıhtılaşması varmış bende pek bilgim yok.bu hastalık nasıl bir zarar veriyo .bide şimdiye kadar hiç rahatsızlığım olmamıştı.merak içinde cevap bekliyorum
canım öncelikle tebrikler... Korkma erken tanı ve tedavisiyle hiçbişey olmaz inşallah...
Kan pıhtılaşması olunca bebeğe yeterli derecede kan gidemiyor,yani kanın yoğun old için gitmiyor.. Bu nedenle kanı sulandırıcı iğneler kullanılıyor hamileler,günde bir tane veya 2 tane doktorunun belirleyeeği mg.larda deri altı iğneler bunlar,koldan bacaktan veya göbekten yapılıyor.. Yapılan tahlillerde kanın akışı istenilen düzeye geldiğinde bırakılabiliyor bu iğneler...
Bak ben şuan 4 ayı bitirecem ,hamila kaldığımdan beri kullanıyorum,eşim yapıyor bana iğneyi..çok şükür şuan herşey yolunda bebeğimde sağlıklı ,,doktorum doğuma 1 ay kala bırakabileceğimi söyledi bu iğneleri...
Eğer imkanın olursa bu sayfayı baştan sona olmasada okumaya çalış önemli bilgiler edinirsin..
Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?