merhaba arkadaşlar, hamile olan ve doğumu yaklaşan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz iğneleri hangi haftada kesecek. Benim doktorum sezeryana tarih vermedi. sancılarını bekleriz anne karnında ne kadar beklerse o kadar iyi bizim için dedi. Ancak 37. haftada iğneleri keseceğini söyledi. Kızım 40. haftada gelmeye karar verirse aradaki 3 hafta riskli gibi geldi bana kafam çok karıştı. fisfisfis.
merhaba arkadaşlar, hamile olan ve doğumu yaklaşan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz iğneleri hangi haftada kesecek. Benim doktorum sezeryana tarih vermedi. sancılarını bekleriz anne karnında ne kadar beklerse o kadar iyi bizim için dedi. Ancak 37. haftada iğneleri keseceğini söyledi. Kızım 40. haftada gelmeye karar verirse aradaki 3 hafta riskli gibi geldi bana kafam çok karıştı. fisfisfis.
kizlar ben bu sabah aspirini yuttum (toz halinde suya katip iciyosun)
ictikten hemen sonra 4 dk sonra falan kustum
bende tekrar ictim bisey olmaz dimi.
canlarım benim nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam tuvalete gittiğimde kanamam olduğunu gördüm.bsabaha kadar uuymadım.allahtan sabah uyandığımda kanama durmuştu.korkudan öldüm öldüm dirildim.sabah dr.yi aradık ameliyat günüymüş akşam beşten sonra gelin dedi.tarifimize göre galiba önemli görmedi.ama birde bana sorun saatler geçmemk bilmiyor.canlar lütfen bal kızıma dua edin.duaya çok ihtiyacım var.ben şimdi yatıyorum.hepiniz allaha emanet olun.
merhaba daisy. öncelikle sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum. senin hangi faktör acaba ve kaçlık iğne kullanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?