Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

lalcim canım gerçekten çok heyecanlı allah yardımcın olsun. şimdiden tebrik ediyorum. sağ salim bebişine kavuşuyorsun saatler kaldı. allahım darısı bizlere inşallah. yarın ameliyatta iken bilki dualarımız seninle. ne olur aklına gelirse sende bizim için dua et.eminim çok güzel bir bebek dünyaya getireceksin. oh ne güzel yarın kucağına alınca mis gibi kokacak. allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu şimdi ağlayacam vallahi. kendine iyi bak canım...

celencim size de çok geçmiş olsun allahım beterinden korusun. dikkat et kendine ve o tatlı cemreye.

ayyy laaaaall canım yaaa sanki ben doğum yapacakmışım gibi oldum seni düşününce allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
darısı bizlere artık kızlarr,allahım hergün her dakika bebeğime bişey olmasın diye dualar ediyorum..zormuş hamile lakıp doğumu beklemek,güzel yanlarıda olsa daha önce bebek kaybedenler için zor sanırım..
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
tüm bebek isteyenlerede biran önce bebekler nasip etsin

merhaba arkadaşlar, hamile olan ve doğumu yaklaşan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz iğneleri hangi haftada kesecek. Benim doktorum sezeryana tarih vermedi. sancılarını bekleriz anne karnında ne kadar beklerse o kadar iyi bizim için dedi. Ancak 37. haftada iğneleri keseceğini söyledi. Kızım 40. haftada gelmeye karar verirse aradaki 3 hafta riskli gibi geldi bana kafam çok karıştı. fisfisfis.

lal arkadaşım doğumunda Allah yardımcın olsun .inşallah sağlıkla bebişini kucağına al. Darısı başımıza.

canım korkma tahlil sonuçlarına göre kan düzeyine bakılıp gerekli zamanda bıraktırabiliyorlar..arkadaşım 6.ayda bıraktır geçen hafat doğum yaptı çokta sağlıklı bir sorun yaşamadı...
ben 4 aylığım uan doktorum bana doğumdan yaklaşık ay öncesinde bırakırsın büyük ihtimalle dedi bana,bir sorun riskli durum olsa bıraktırmazlar..allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
içini ferah tut herşey yolunda gidecek inşallah

lalcim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin umarım çok heyecanlısındır senin kadar olmasada bizde heyecanlanıyoruz.yarın inşallah alacaksın bebeğini kucağına Allahım ne güzel kokar şimdi o misler gibi bizlerede dua et olurmu inşallah bizde hamile kalır inşallah bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız.....dualarımız seninle
celencim kuzumada geçmiş olsun....bu havalar gerçekten çok aldatıcı insanı hasta ediyor..çarçabuk iyleşirsiniz inşallah

Lalcim , herşeyin yolunda gitmesini , sağlıcakla oğluna kavuşmanı diliyorum...Biz de burdan dualarımızla destek vereceğiz...Allah yardımcın olsun canım...

Celencim çok geçmiş olsun , maalesef tahmin etmiştik hasta olabileceğinizi ... Neyse Allah başka şey göstermesin , iyileşmiş çok şükür...Ben de şu sıralar iyi haberler veriyorum , okuyabildin mi canım ? ..

merhaba daisy. öncelikle sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum. senin hangi faktör acaba ve kaçlık iğne kullanıyorsun.

tskr ederiğz teyzeleri.inşallah daha ii olucaz.rabbim dermansız dert vermesin.
lalcim cok az kalmıs cok şükür allahıma.ayyyyyy acaip heyecanlandım bu gece aklıma takarım, artık :))
papatyacım haberleri okuyamadımm maalsef..bacım azcık özet geceydin ben merak ederim ..
yarın akşam ankaraya gidiyoruz.ankaradakiler buluşma ayarlayalımne dersiniz?

kizlar ben bu sabah aspirini yuttum (toz halinde suya katip iciyosun)
ictikten hemen sonra 4 dk sonra falan kustum
bende tekrar ictim bisey olmaz dimi.

kizlar ben bu sabah aspirini yuttum (toz halinde suya katip iciyosun)
ictikten hemen sonra 4 dk sonra falan kustum
bende tekrar ictim bisey olmaz dimi.

canım tamamen kusup çıkardıysan ilacı zaten bişeye yaramamıştır..tekrar içmenden bence bir sorun olmaz.. benimde kapsüllü bir kan hapım var aç karnına içiyorum,geçen aynı senin gibi içti arkasına kustum hap geri çıktı,bende biraz sonra tekrar içtim

celencim canım çok geçmiş olsun geçen günde arkadaşımın kızını acile kaldırdılar yasık 1.5 yaşında öksürmekten nefes alamamaya başlamış gerçekten bu sene çok var etrafta Allah korusun bebişleri..izmire gelsene sen kzım yaa..

canlarım benim nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam tuvalete gittiğimde kanamam olduğunu gördüm.bsabaha kadar uuymadım.allahtan sabah uyandığımda kanama durmuştu.korkudan öldüm öldüm dirildim.sabah dr.yi aradık ameliyat günüymüş akşam beşten sonra gelin dedi.tarifimize göre galiba önemli görmedi.ama birde bana sorun saatler geçmemk bilmiyor.canlar lütfen bal kızıma dua edin.duaya çok ihtiyacım var.ben şimdi yatıyorum.hepiniz allaha emanet olun.

canlarım benim nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam tuvalete gittiğimde kanamam olduğunu gördüm.bsabaha kadar uuymadım.allahtan sabah uyandığımda kanama durmuştu.korkudan öldüm öldüm dirildim.sabah dr.yi aradık ameliyat günüymüş akşam beşten sonra gelin dedi.tarifimize göre galiba önemli görmedi.ama birde bana sorun saatler geçmemk bilmiyor.canlar lütfen bal kızıma dua edin.duaya çok ihtiyacım var.ben şimdi yatıyorum.hepiniz allaha emanet olun.

canım çok geçmiş olsun öncelikle çok iyi anlarım bendede geçen gün hafif leke gelmişti nasıl korktum anlatamam,doktorum bana devam etmezse ve yoğun kanama olmazsa korkma demişti.. inallah seninkide önemli bişey değildir canım, bak dinlen sakın kendini yorma ağır hiçbişey kaldırma eğilirken dikkat et canım doktorum bana bunları üstüne basa basa diyor.. hayırlı haberlerle dönersin inşallah doktordan..devam etmemiş bak bu çok iyi içini ferah tut rahat ol canım

kızlar yaa kan sulandırıcı iğne kullananların doğumu ile ilgili bir sayfa açılmıştı bir ara gördüm ama şuan bulamıyorum hangi bölüm içerisindeydi bilginiz varmıııı

slm kızlar belki hatırlayanınız olur kasım ayında bebemi kaybettikten sonra bu ay ilk kez aşılama denicez inşallah bu kez kavuşurum meleğime şimdilik bu kadar yazıyorum sonra tekrar yazarım işlerim biraz yoğun görüşmek üzere bebeğimi kaybetmeseydim şu anda doğumuma 2 ay vardı 14 haziranda olcaktı neyse kısmet diyorum inşallah bu sefere

merhaba daisy. öncelikle sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum. senin hangi faktör acaba ve kaçlık iğne kullanıyorsun.

teşekkür ederim . Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben mthfr 677 heterozigotum. Fraxiparin 0.4 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…