canım merhaba bende dun sonuçlarımı aldım bende test normal çıkmış faktor 5 de normal çıktı senınkıler nasıldı bugun doktora gıdeceğim bilgi verırsen sevınırımteşekkür ederim . Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben mthfr 677 heterozigotum. Fraxiparin 0.4 kullanıyorum.
canım geçmiş olsun ah ah o sattler geçmez çok iyi bılırım benımde hep kanamalı geçerdı 6 sındada öyle oldu doktorları aradığımızda onlar önemli saymıyorlar ama gelde bırde bıze sorsunlar zaman nasıl duruyor uyku bıle yok stresde cabası çeken bılır ancak yoksa anlamak zor o anları dualrım senınle umarım daha sık görüşürüz canımcanlarım benim nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam tuvalete gittiğimde kanamam olduğunu gördüm.bsabaha kadar uuymadım.allahtan sabah uyandığımda kanama durmuştu.korkudan öldüm öldüm dirildim.sabah dr.yi aradık ameliyat günüymüş akşam beşten sonra gelin dedi.tarifimize göre galiba önemli görmedi.ama birde bana sorun saatler geçmemk bilmiyor.canlar lütfen bal kızıma dua edin.duaya çok ihtiyacım var.ben şimdi yatıyorum.hepiniz allaha emanet olun.
canlarım benim nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam tuvalete gittiğimde kanamam olduğunu gördüm.bsabaha kadar uuymadım.allahtan sabah uyandığımda kanama durmuştu.korkudan öldüm öldüm dirildim.sabah dr.yi aradık ameliyat günüymüş akşam beşten sonra gelin dedi.tarifimize göre galiba önemli görmedi.ama birde bana sorun saatler geçmemk bilmiyor.canlar lütfen bal kızıma dua edin.duaya çok ihtiyacım var.ben şimdi yatıyorum.hepiniz allaha emanet olun.
fundacım 21 den sonra baya net alıyorsun hareketleri ama dün aşımı oldum ya psikolojk sanrım sanki dünden beri oynamadı oğluşum moralim çok bozuk işten çıknca eve gidip tatlı yiyip uzancam çok korktum dün aşı bebeğe bişey yapcak diye sanırı o da gerildi bu durumda umarım öyledir yani canım sıkkın yani biraz. biran önce kaçmayı planlıyorum eve. bide göbek deliğinin etrafı acıyo. galiba ilk defa 1 ayı doldurmadan gidicem ben doktora bakalım öpt bende sizi
umutla sabırla yüzü gülenler
celen
şen
redrose
güneş
ınşallah yüzü gülecekler
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
zeynepsz
inşallah hamile kalıp üst sıralara terfi edecekler:Saruboceq:
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?