Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selvihancım korkma devam etmemiş bak kanaman. ama çok haraket etme canım dinlen dualarımız seninle canım içini rahat tut. ama gelince yaz olurmu.

teşekkür ederim . Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben mthfr 677 heterozigotum. Fraxiparin 0.4 kullanıyorum.
canım merhaba bende dun sonuçlarımı aldım bende test normal çıkmış faktor 5 de normal çıktı senınkıler nasıldı bugun doktora gıdeceğim bilgi verırsen sevınırım

canım geçmiş olsun ah ah o sattler geçmez çok iyi bılırım benımde hep kanamalı geçerdı 6 sındada öyle oldu doktorları aradığımızda onlar önemli saymıyorlar ama gelde bırde bıze sorsunlar zaman nasıl duruyor uyku bıle yok stresde cabası çeken bılır ancak yoksa anlamak zor o anları dualrım senınle umarım daha sık görüşürüz canım

celenciğim küçük cemre ve sana geçmiş olsun nazara geldiniz bence maşallah diyelimde allah nazarlardan saklasın sağlık sıhhat versin ankara geliyormuşsunuz burası biraz soğuk güneş kendini göstersede havalar yinede soğuk ankaranın ayazı biliyosundur yeni hastalıktan kurtuldunuz dikkat edin kendinize allaha emanet olun şimdiden hayırlı yolculuklarŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:

selvihancığım çok geçmiş olsun bitanem inşallah önemli bir sorun yoktur gidene kadar yataktan kalkma bol bol su iç bence sorun yok bizim bebekler biraz nazlı arada bir yüreğimizi ağzımıza getiriyorlar biliyosun son gittiğimde banada rahimde kanama var dedi bakalım bende pazartesi gideceğim tekrar allah bebeklerimize ve bize sağlık versin acılarını göstermesin allaha emanet olun ikinizde küçük prensesini çok öpüyorum Şeniza.s.

çalıkuşu canım sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır

nazlıcığım sen nasılsın küçük oğlunun hareketlerini iyce hissetmeye başlamışsındır allahım bizde o günleri görecekmiyiz ne kadar zor bir süreçmiş allahım hayırlıca kucağımızada almayı nasip etsin lal yolun sonuna geldi sonra mumamu marguerita inşallah ondan sonrada sırayla bize gelecek hergün dua ediyorum ikinizide çok öpüyorum

fundacım 21 den sonra baya net alıyorsun hareketleri ama dün aşımı oldum ya psikolojk sanrım sanki dünden beri oynamadı oğluşum moralim çok bozuk işten çıknca eve gidip tatlı yiyip uzancam çok korktum dün aşı bebeğe bişey yapcak diye sanırı o da gerildi bu durumda umarım öyledir yani canım sıkkın yani biraz. biran önce kaçmayı planlıyorum eve. bide göbek deliğinin etrafı acıyo. galiba ilk defa 1 ayı doldurmadan gidicem ben doktora bakalım öpt bende sizi

canım benim ne zaman şöyle rahatça geçireceğimiz bir günümüz olacak bilmiyorum bence kucağımıza alıp onun kokusunu duyduktan sonra rahatlayabileceğiz çünkü her yaptığımız şeyde acaba bir şeymi oldu şimdi nasıl kaybetme korkusuyla yaşıyoruz ama rahat ol bir şey olmamıştır sadece senin yaşadığın stresten etkilenmiştir oyun yapıyordur annesi dediğin gibi tatlı birşeyler ye ve sessiz odaya yat uzan sevgiler

29selvihan kullanıcısından alıntı
canlarım benim nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam tuvalete gittiğimde kanamam olduğunu gördüm.bsabaha kadar uuymadım.allahtan sabah uyandığımda kanama durmuştu.korkudan öldüm öldüm dirildim.sabah dr.yi aradık ameliyat günüymüş akşam beşten sonra gelin dedi.tarifimize göre galiba önemli görmedi.ama birde bana sorun saatler geçmemk bilmiyor.canlar lütfen bal kızıma dua edin.duaya çok ihtiyacım var.ben şimdi yatıyorum.hepiniz allaha emanet olun.
canım gecmıs olsun yat dınlen ınsallah bıseycıkler olmaz rabbım tum bebıslerı ve senın bebeısını korusun ınsallah dualarımız senınle....

CELENNNN BIZDE NERELERDE DIYODUK GECMIS OLSUN CANIM CIMICIMEMEIZE IYI BAK OLURMU OPTT....

Selvihancım , çok geçmiş olsun , okurken içim cızz etti ..Nasıl bi korku olduğunu çok iyi biliyorum...Canım kanama derken nasıl bi kanamaydı ,lekelenme tarzında mıydı , miktarı nasıldı, rengi nasıldı , beraberinde sancın var mıydı ? Lekelenme tarzındaysa ve sancın yoksa korkma , inşallah önemli birşey değildir ... Burada çoğu arkadaşın benzer kanamaları oldu , kötü düşünmemeye çalış...Şu sıralar doktorunla görüşüyor olmalısın ...ıyi haberlerle gelmeni bekliyoruz , Allahım bebeğini korusun inşallah...

selvihancım inş bişey olmaz bebeğine dualarımz seninle canım
celen cemrecik iyileştimi çok geçmiş olsun canım

SELVIHANCIM canım ıcım bı tuhaf oldu okuyunca.ama sonra hemen pek cok kısının kanama gecırdıgını ama bunu atlattıgını hatırlayarak kendımı rahatlatmaya ve sana dualar etmeye basladım.ınsallah guzel haberlerle doneceksın.yaz mutlaka beklıyoruz canım....
CELENCIM kıyamam ben cemrecıge nazarmı degdı nedır..bu aralar cok duyuyorum zaten bu bronsıt olayını.ama merak etme annesı o senın kızın.senın kadar guclu. kısa surede toparlar ınsallah.allaha emanet olun.gecmısler olsun....
NAZLICIM asını olmana cok sevındım.sana hak verıyorum cunku benıde bu asılar vs...cok tedırgın edıyo.ama bu tedırgınlıgımız uygulamaların rısklı olmasından deılde bızım pımpırıklı olmamızdan kaynaklanıyo bence :) pımpırıklıler topıgı :) ıyı haberlerını okuyup sevınıyorum canım benım...
YENI HAMİŞLER hepınızı takıp edıyorum sık yazamasamda.az kaldı tehlıkelı zamanın bıtmesıne.dayanın bacılar...:)

veee LAL... canım bugun okulda bıe hep aklımdaydın.sana dua ettım.keske adınıda bılseydım ama olsun. yarın buyuk gun.topıgımız ılk erkegıne kavusuyor hayırlısıyla ınsallah:) canım hersey cok guzel ve yolunda olcak.kalbını ferah tut , guzel dusunkı guzellıklerı cek kendıne...ınanıyorum ben.bıde dogumdan az once sakın dua etmeyı unutma.kabul oluyo. vee nolur bızıde unutma sakın...ben sıdo ama sen sınem dıye soylersen duanda cok sevınırım. tabı aklına gelırsem :)))))))))) canım ya hemen yaz bıze guzel haberlerını olurmu..cok duygulandım bak sımdı.beklıyoruz senı ve nurtopu gıbı oglusunu.hadı allaha emanetsınız canım..

RABBİMM hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh.....

canlarım benim çok şükür bal kızımız iyiymiş.gene bana ev hapsi yani yatış verdi.fakat kanamanın olduğu yeri usg de gördük.dr.bir kaç gün daha devam edebilirmiş dedi.nedeni ise plesantanın aşağıda yani ön yüzde olmasıymış.rahim büyüdükçe zorlanıp kasılmalara neden oluyormuş.kasılmaları engellemek için PROLUTON iğne verdi.bu iğne haftada iki gün 30.haftaya kadar (şimdi 20+5 haftalığım) vurulacakmışım.iğne erken doğuma karşı önlem olur dedi.canlarım benim sakın kan sulandırıcı iğneler acıtıyor demeyin çünkü bende öyle diyordum.bu iğneden sonra günde kaç kez olsa vurulurum.resmen akşam bacağım kurudu kaldı.saat 18.30 da vuruldum daha yeni basabiliyorum.herşeye rağmen bebişimi koruyucu özelliğini düşünerek vurulacağım ne yapalım.allah tedavisi olmayan hastalık vermesin.

canlar bir diğer sorun da geçenlerde nette yazmıştım.tam bir haftadır sol kaburga kemiğim batıp sızılıor ağrısından duramıyorum diye .hoca biraz korkuttu beni yarın mutlaka bir göğüs hastalıklarına görünmem gerekiyormuş.önce söylemek istemedi ama sonra ısrar edince trombofoliye bağlı olarak ak ciğerlere pıhtı atmasından şüpelendiğini bundan korktuğunu söyledi.canlarım bende çok korkuyorum ve dualarınızı istiyorum.yani kızlar anlayacağınız sıkıntılar hiç bitmiyor aama genede şükrediyorum.
allah hepimizin yardımcısı olsun.

burdan bana dua eden herkese çok teşekkür ederi allah hepinizden razı olsun.birbirimize ettiğimiz dualarımız kabul olsun.amin.lütfen yarın için dr.randevum 14.00 dua edin benim için.

CELENCİĞİM çok geçmiş olsun canım benim.inşallah bebişin en kısa zamanda iyileşir.güzel haberlerini bekliyoruz.
LALCİM SANADA HAYIRLIM DOĞUMLAR DİLİYORUM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.DUALARIMDASIN.

kızlar nette fazla kalamıyorum.geçmiş olsun dileklerini yazan canlara cevap yazamadığım için kusura bakmayın.herkesi çok öpüyorum .dualarımda olduğunuzu unutmayın sakın.

Canım , çok geçmiş olsun .. Bebeğinin iyi olmasına sevindim ...Ama senin sağlığın da çok önemli ...En kısa zamanda iyi hissetmeni diliyorum canım..Hoca tedbir olarak seni gögüs uzmanına yönlendirmiştir , doğrusu da bu ...ınşalllah bişey çıkmayacak , bi çaresi vardır mutlaka..Allahım hem sana hem bebeğine sağlık versin inşallah ...Bizi üzdün , ama iyi haberlerini alınca düzelicez inşallah...

29 selvihan çok geçmiş olsun kızımız iyiymiş buna çok sevindim bebişlerimiz için her şeye katlanıyoruz işallah bu emeklerin boşa gitmeyecek rabbim seninde yüzünü güldürecek dualarım seninle allah yar ve yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…