meryemmeryem mrb öncelikle bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bende adanada oturuyorum.1 sene önce 2 düşük yaptım.mthfr 677 het.şuan hamile değilim ama birkaç ay sonra düşüneceğiz. Benim dr. şu anda prof.dr cansun demir 2 düşükten sonra ona gittim.şuan asprin ve folik asit kullanıyorum 6 aydan beri.senin de kim?kendine iyi bak...
meryemmeryem mrb öncelikle bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bende adanada oturuyorum.1 sene önce 2 düşük yaptım.mthfr 677 het.şuan hamile değilim ama birkaç ay sonra düşüneceğiz. Benim dr. şu anda prof.dr cansun demir 2 düşükten sonra ona gittim.şuan asprin ve folik asit kullanıyorum 6 aydan beri.senin de kim?kendine iyi bak...
canım bende 1 kez düşük yaptım doktorum saolsun hemen araştırmaya aldı ve kan pıh. çıktı bendede.. düşükten sonra doktorum da bana aspirin ve folik asit verdi 5 ay kullandım düşükten sonra 5.ayda hamile kaldım
doktorum H.Faruk Demir normalde marsa doğum evinde görev yapıyomuş ama ben özel yerine gidiyorum ziyapaşa bulvarında,vallahi inanılmaz memnunum herşeyimizle çok yakında ilgileniyor ve inanılmaz iyi anlayışlı her konuda ince ince detaylarına kadar soru sorsan sıkılmadan ilgili cevaplar
Merhaba Mumamucum , sen çok moral verici oldun bana , çünkü Allaha şükür zamanında doğum yapıyorsun...Benim kafama takılmıştı..Lütfü bey septumun aslında çok yaygın olduğunu , çoğu kadında olduğunu , ancak rahim filmi çektirenlerde tesadüf öğrenildiğini söylemişti...PAPATYA SUREYYA senin dediğin gibi bendede septum vardı. kesildi 3 ay sonrada hamilelik gerçekleşti. bilmiyorum kesildiği için bir sorun yapmaz gibi geliyor. sen lütfü beye geldinmi gelecektin.
sagol bitanem iyi olmaya calisiyom iste yok daha yapilmadi bu ayin sonuna kadar calismayacak bende dun gittim randevuma oldum cikana kadar pazarteside anesteziyle randevum var bakalim napcaz ha bu arada doktorum dun bir ebe ayarladi her hafta eve gelip beni muayene edicek bir ay boyunca ona sevindim onun disinda biz iyiyiz cok sukur sen ve bebis nasilsiniz bakalim hersey yolundami senin kontrol ne zamandi canim bende senden guzel haberler bekliyorum bitanem insallah guzel haberle gelirsin seni ve bebisi cok optuk kendinize iyi bakin a.s.
canım, benim sorun 2 düşükten sonra anşıldı.sonra balcalının dr prof.dr cansun demirin özeline gittim.o benden gerekli tahlilleri istedi.öyle anlaşıldı.şimdide çok korkuyorum hamile kalmaya.iğneyi nasıl vurunuyorsun.senin faktör neydi.hayırlısı bakalım. sizlerden cesaret alıyorum.bu site bağışıklık yaptı bende.yazmasam bile hergün okuyorum ve moral buluyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun...
iyi olmaya çalışıyoruz marguerite pazartesi günü kontrolüm var bakalım inşallah herşey normale dönmüştür bebeğim iyidir şu an için görünürde bir rahatsızlığım yok ama içerde neler oluyor bilmiyorum allah küçük meleğimi korusun ona emanet benim için dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var . :Saruboceq::Saruboceq:
hamileleigi ilerleyen arkadaslar.
sizde ilk zamanlar bebegim dusecek, acaba kalbi durdumu
diye telasiniz oldumu. bebek buyuyunce bu telas geciyomu .
evelgun yine doktora gittim. kalbi atiyomu diye. hic biseyim
olmadigi halde kalbi durdu saniyorum.
kalp atisini duydum bayagi rahatladim. boyle zirt pirt doktora gide gide
alttan bakiyolar. ultrasonuda alttan bakiyo. bisey olcak diye yine korkuyorum.
kafayi yedim valla. persembe doktor randevum var. insallah iyi seyler soyler doktor.
Allah hepinizin kalbine gore versin. insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
kafayi yedim valla. persembe doktor randevum var. insallah iyi seyler soyler doktor.
Allah hepinizin kalbine gore versin. insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
PAPATYASUREYYA beni artık lütfü bey muayinaneye çağırmadı doğrudan doğuma çağırdı kısmetse 30 nisan kendisinin ameliyat günü perşembe olduğu için.sende lütfü beyimi düşünüyorsun doğum için. ikili test önemli önce muayinanesinde kafa çapı ense lalınlığı onlara bakıyor genelde 1-3 mm arası yalan olmasın normal oluyor 3 ü geçerse riskli oluyor diye biliyorum. benim 1.5 mm di ardından muayinaneden sonra düzen labaratuvarında kan veriyorsun sonuç hocaya gidiyor 2 gün sonra sen telefonla öğreniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?