Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pardon yanlış yazdım senin dr kim diyecektim.

canım bende 1 kez düşük yaptım doktorum saolsun hemen araştırmaya aldı ve kan pıh. çıktı bendede.. düşükten sonra doktorum da bana aspirin ve folik asit verdi 5 ay kullandım düşükten sonra 5.ayda hamile kaldım
doktorum H.Faruk Demir normalde marsa doğum evinde görev yapıyomuş ama ben özel yerine gidiyorum ziyapaşa bulvarında,vallahi inanılmaz memnunum herşeyimizle çok yakında ilgileniyor ve inanılmaz iyi anlayışlı her konuda ince ince detaylarına kadar soru sorsan sıkılmadan ilgili cevaplar

CELEN geçmiş olsun. bebekler genelde boyun kısımlarından çabuk terlerler terde bronşite çeviriyor.şimdi iyi olmasına sevindim. ANKARA ne zaman geliyordun.anlamadım.

canım, benim sorun 2 düşükten sonra anşıldı.sonra balcalının dr prof.dr cansun demirin özeline gittim.o benden gerekli tahlilleri istedi.öyle anlaşıldı.şimdide çok korkuyorum hamile kalmaya.iğneyi nasıl vurunuyorsun.senin faktör neydi.hayırlısı bakalım. sizlerden cesaret alıyorum.bu site bağışıklık yaptı bende.yazmasam bile hergün okuyorum ve moral buluyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun...

PAPATYA SUREYYA senin dediğin gibi bendede septum vardı. kesildi 3 ay sonrada hamilelik gerçekleşti. bilmiyorum kesildiği için bir sorun yapmaz gibi geliyor. sen lütfü beye geldinmi gelecektin.

MARGUARıTA senin ilk doğumunmu normaldi bu da normal olacak. sen normal doğum istiyorsun galiba.iğne konusunda üzülme şen iğnesi vurulmuş 4 saat sonra doğuma girmiş. ama aspirini daha erken bırak. benimde normal olsaydı 8 mayısa denk geliyordu. hayırlısı ılsun kendine dikkat etr.

PAPATYA SUREYYA senin dediğin gibi bendede septum vardı. kesildi 3 ay sonrada hamilelik gerçekleşti. bilmiyorum kesildiği için bir sorun yapmaz gibi geliyor. sen lütfü beye geldinmi gelecektin.
Merhaba Mumamucum , sen çok moral verici oldun bana , çünkü Allaha şükür zamanında doğum yapıyorsun...Benim kafama takılmıştı..Lütfü bey septumun aslında çok yaygın olduğunu , çoğu kadında olduğunu , ancak rahim filmi çektirenlerde tesadüf öğrenildiğini söylemişti...

Lütfü beye gittim canım 6+3 ken filan...Kalp atımını aldık , 12. haftada 2li test için çağırdı , 18 mayısa denk geliyor...

Sana haftaya mı gün verildi canım ? Mutlu sona günler kala...

iyi olmaya çalışıyoruz marguerite pazartesi günü kontrolüm var bakalım inşallah herşey normale dönmüştür bebeğim iyidir şu an için görünürde bir rahatsızlığım yok ama içerde neler oluyor bilmiyorum allah küçük meleğimi korusun ona emanet benim için dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var . :Saruboceq::Saruboceq:

MTHFR 1298 MUTASYONU : Heterozigot
Prothrombin 20210 MUT : Heterozigot
MTHFR 677 :Heterozigot
benim değerler böyleydi canım,hamile kalana kadar aspirin içtim,hamile kaldıktan sonra aspirini bıraktım iğneye başladım clexane 0,4 lükten günde 1 tane ,canım ben ilk önceleri klinikte yaptırıyordum iğneyi sonra eşim öğrendi artık eşim yapıyo iğneyi.. gözünü korkutacak bir iğne değil hiç merak etme canım..

Kızlarrr, gene okuya okuya bitiremedim sayfaları, umarım herkes iyidir. ben salı günü dr.a gittim bebişimin cinsiyetini öğrendik :) oğluşum olacakmış. ayrıca üçlü testide yaptırdım salı sonuç alıcaz.
eşimle iddiaya girmiştik o kızımız olacak diyordu bende her nedense ilk hamişliğimden beri erkek diye tahmin ediyordum. dr.da erkek deyince ikimizde kahkahayı bastık. kendinize ii bakın ben yazdıklarınızı tam olarak okuyayım tekrar dönücem :)
bu arada 175 gr. olmuş bebiş 15-17cm.aralığında boyu :)

canım benim inşallah düzel ve sağlıklı ilerler hamileliğin içini ferah tut,bende cumartesi gidicem kontrole inşallah herşey yolunda gider sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

hamileleigi ilerleyen arkadaslar.
sizde ilk zamanlar bebegim dusecek, acaba kalbi durdumu
diye telasiniz oldumu. bebek buyuyunce bu telas geciyomu .
evelgun yine doktora gittim. kalbi atiyomu diye. hic biseyim
olmadigi halde kalbi durdu saniyorum.
kalp atisini duydum bayagi rahatladim. boyle zirt pirt doktora gide gide
alttan bakiyolar. ultrasonuda alttan bakiyo. bisey olcak diye yine korkuyorum.
kafayi yedim valla. persembe doktor randevum var. insallah iyi seyler soyler doktor.
Allah hepinizin kalbine gore versin. insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

canım yaaa rahat ol ne bu stres
bak bende 1 kez düşük yaptım şuan 4 aylık hamileyim ,ilk zamanlar benimde öyleydi her şeyden korkardım yaa inanmazsın çoğu zaman yaa acaba hamile değilmiyim bebeğim içimdemi acaba kalbi atıyormu diye .. ama geçiyor canım benim 3 ay bitince bu korkularımda bitti rahatladım artık,bende sürekli doktoruma gidip bebeğime bakmak istiyordum ama bitti çok şükür ve doktorum şunu demişti bana ;
sakın strest yapma kötü şeyler düşünme,şiddetli sancı ve kanama olursa kork ve telaşlan demişti.. onun dışında hiç korkma demişti...saolsun doktorumda psikolog gibi..
rahat ol canım sen gerekenleri yap yeter yani dengeli beslen,fazla yorma kendini ,iş yapmaa yani bebeğin için
korkma canım
allah sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip etsin

sılaya seni çok iyi anlıyorum..ben iki defa talihsizlik yaşadım ..şimdiki hamileliğim çok yeni ama netten bi alet buldum, bebek kalp atışı dinleme aleti bir araştır istersen.sürekli evham yapacağımı bildiğim için sipariş ettim .sürekli doktora gitmektense evimde dinlerim bebişimin kalbini:))

Son düzenleme:
meryemmryem ve sevda 80 ilginiz ve de bilginiz icin tesekkur ederim.
o cihazdan bene ariyorum. allah nasip ederse 2 hafta sonra 3 ayi bitirip 4 e giricem.
ozaman rahatlarim galiba. insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
saglikla sihhatle. inanin cok dua ediyorum. kimse dusuk yasamasin diye.
cok zor insanin hayallerinin kirilmasi. insallah iyi olcak hersey.

Hepimiz yaşadık o korkuları. Korkun ancak bebeğinin hareketlerini hissetmenle bitecek. o hareket ettikçe, içinde iyi olduğunu bileceksin. Ben bebeğimin hareketlerini 24. haftada hissetmeye başladım ve hesapladım 24.haftaya kadar tam 14 kez ultrasona girdim bebeğim yaşıyormu diye... kanaman, ağrın olmadığı sürece içini ferah tut.

PAPATYASUREYYA beni artık lütfü bey muayinaneye çağırmadı doğrudan doğuma çağırdı kısmetse 30 nisan kendisinin ameliyat günü perşembe olduğu için.sende lütfü beyimi düşünüyorsun doğum için. ikili test önemli önce muayinanesinde kafa çapı ense lalınlığı onlara bakıyor genelde 1-3 mm arası yalan olmasın normal oluyor 3 ü geçerse riskli oluyor diye biliyorum. benim 1.5 mm di ardından muayinaneden sonra düzen labaratuvarında kan veriyorsun sonuç hocaya gidiyor 2 gün sonra sen telefonla öğreniyorsun.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sana birkaç sorum olacak, iğnelere devam ediyor musun? şu an kaçıncı haftandasın, kaçıncı haftanda doğum yapacaksın?

SELVİHANCIM umarımkı hocanın suphe ettıı gıbı deılde basıt bı usutmedır. dualarım senle canım.ama sakın aklından cıkarma eger allah bıze kısmet ettıyse bu bebıslerı ne olursa olsun gelıcekler, ben cok ınanıyorum :) doktordan donunce yaz olurmu?

SILAYA ah canım ben hala o korkuları yasıyorum.sırf ultrasona gırmek ıcın turlu turlu bahaneler uydurup duruyorum :)

CELENCIM buyumus bızım cımcıme...neysekı ıyılesıyo artık bızı korkuttu vallahı....

NAZLICIM yazmıstım sana ama gormedın sanırım..hanı bı arkadasın vardıya sadece ıgne olan..onun pıhtılasma faktorunu ıgne dozunu ve ne zaman bıraktıgını ogrenebılırsen cok sevınecegım canım.cok tesekkurler. bu arada senın oglan asıdan deılde senden gırdı strese.ama aynı bende sen gıbıyım bu ası konusunda.sen atlattın bakalım bızde sıra ınsallah...

kızlar LAL den habber yok dımı daha...ınsallah hayırlı haberlerle donucek ve topıgımız ılk erkegıne kavusacak.2 cıcege bır prensımız olucak...:) ve sonada sıradakıler ınsallah :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…