Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mpbseni gördüm aşağıda..nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik:)))

iyiyim cnm dün malesef iğneye başlayamadım bugün yapıcam ilk iğnemi. doktor dün progesteron testi istedi pazartesi onu yaptırıcam bhcg yide yineleyeyim diyorum stres geçmedi inş. değerim katlar. sen nasılsın ne zaman başlıycaksın denemelere

inşallah katlanmıştır canım görürsün bak:)) walla ALLAH a büyük konuşmayayım ama şimdilik hiç düşünmüyoruz ama korunurken olursa onu bilemem baksana sewincc in başına geldi..benim gözüm çok korktu kuzum belkide hiç çocuk sahibi olamıcam bilmiyorum(

cnm böyle sıkma kendini haklısın kaybetmek çok zor ve sen bunu en fazla yaşayanımızsın ama bir gün olacak allahım zamanını biliyor. anne olana kadar denemeye devam allahım bizede anne olmayı nasip edecek inş. senin hamile kalma sorunun yok birgün mutlaka sonuna kadarda götürüp kucağına alıcaksın alıcaz.

ewet canım hamile kalma sorunum yok ama dewamı gelmiyor ve kürtajlar beni mahvediyor hem bedenen hem ruhen çok yıpratıcı bir kadın için yinede iyi toparlanıyorum çok şükür...bakalım artık kısmet hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..

az evvel dr dan geldimense kalınlığımız 3.8 çıktı

ben sonucu değiştirmeyeceği için ikili test yaptırmak istemedim.moralim bozuldu.haftaya çarşamba inş.ayrıntılıda radyolog ile birlikte bakacak

RABBİM inşallah sağlıkla hayırla OL demişsindir.ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemiyorum((((

kuzum bu konudaki cahilliğime ver yani ne demek bu kaç olması gerekiyodu ense kalınlığının...lütfen hemen moralini bozma..

ya bana doktor ıgne vermedı nıye hap verdı sadece hamıle kalıncamı ıgne olacam ya ben hıc bıse anlamadım bu ısten,,

kuzum bu konudaki cahilliğime ver yani ne demek bu kaç olması gerekiyodu ense kalınlığının...lütfen hemen moralini bozma..

down sendromlu olma ihtimali fazla (((((( dr. 3.5 a kadar normal sayıyoruz ddi ama nete baktım 3 e kadar normal diyor.

imtihan imtihan imtihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.hamd ols RABBİM isyan etmiyorum.içim rahat güzel olacak inş.

ya bana doktor ıgne vermedı nıye hap verdı sadece hamıle kalıncamı ıgne olacam ya ben hıc bıse anlamadım bu ısten,,

genelde hamile kalınca başlanıyor canım iğnelere,ama bazı arkadaşlar gebelikten öncede kullanıyor herkesin mutasyonları farklı..hap derken sana ne hapı verdi??

bencede güzel olacak RABBİM esirgesin kuzunu:)) inşaallah sonuç yanlıştır bakalım radyologtan ne çıkacak...doktorlar korkutmayı sewiyolar biraz sen içini ferah tut canım...

Son düzenleme:
ya benım mthfr1298a mutant cıktı yanı bunda heterozigotmusum,doktorda bana coraspin 100 verdı ıgneye gerek yok dedı,hamılelık boyunca bunu kullancan dedı hatta lohusalıkda cok sukur esımınde benımde kromozomlar temız cıkdı, 2 kez dusuk oldu 6 ve 8 haftalar arası benım,bıde folıkasıt ıcıyorum ıste

bazı doktorlar bu mutasyonda asprin ve folikasiti yeterli buluyor onun için doktoruna uymak zorundasın ama için rahat değilse bir doktora daha git ve fikrini al canım her zaman ikinci bir fikir iyidir...
gebelik öncesi genelde corasprin ve folikasit kullanılıyor zaten...

cnm benim bu sonuçlar sadece birer tahmin. kesin bir geçerliliği yok. kendini de bebeğini de üzme. Rabbim korusun küçük mucizeni. inşallah hiç bir şeyi yoktur. dualarım sizinle.

nasılsın canım..ay çok az kaldı doğuma sen sezeryanmı düşünüyorsun:))

soğol cnm şükürler olsun iyiyim.ewet az kaldı doğum zamanı karar verecek doktorum normal yada sezeryan demiyor.bekliyorum şuan için açılmam yok,bebekte biraz iri bakalım kısmet artık.

canım Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz.o testlerin bi güvenilirligi yok zaten.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip esin

kızlarrr kaccc gundur kosturmaktan takıp edemmıyodum sızı
uffff cokkkk sevınnndımmm bebıssslereeee :) ayyyy rabbım nasıp etsın dogumlarına da sevınelım...
Rabbım hayırlısıyla kucaklarınıza almayıda nasıp etsın..

Benım gıbı bekleyenlerede nasıp etsın pozıtıf sonuclar gormeyı..
Darısı basımızaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…