mpbseni gördüm aşağıda..nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik:)))
iyiyim cnm dün malesef iğneye başlayamadım bugün yapıcam ilk iğnemi. doktor dün progesteron testi istedi pazartesi onu yaptırıcam bhcg yide yineleyeyim diyorum stres geçmedi inş. değerim katlar. sen nasılsın ne zaman başlıycaksın denemelere
inşallah katlanmıştır canım görürsün bak:)) walla ALLAH a büyük konuşmayayım ama şimdilik hiç düşünmüyoruz ama korunurken olursa onu bilemem baksana sewincc in başına geldi..benim gözüm çok korktu kuzum belkide hiç çocuk sahibi olamıcam bilmiyorum(
cnm böyle sıkma kendini haklısın kaybetmek çok zor ve sen bunu en fazla yaşayanımızsın ama bir gün olacak allahım zamanını biliyor. anne olana kadar denemeye devam allahım bizede anne olmayı nasip edecek inş. senin hamile kalma sorunun yok birgün mutlaka sonuna kadarda götürüp kucağına alıcaksın alıcaz.
slm herkese,,,,,
az evvel dr dan geldimense kalınlığımız 3.8 çıktı
ben sonucu değiştirmeyeceği için ikili test yaptırmak istemedim.moralim bozuldu.haftaya çarşamba inş.ayrıntılıda radyolog ile birlikte bakacak
RABBİM inşallah sağlıkla hayırla OL demişsindir.ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemiyorum((((
kuzum bu konudaki cahilliğime ver yani ne demek bu kaç olması gerekiyodu ense kalınlığının...lütfen hemen moralini bozma..
ya bana doktor ıgne vermedı nıye hap verdı sadece hamıle kalıncamı ıgne olacam ya ben hıc bıse anlamadım bu ısten,,
down sendromlu olma ihtimali fazla(((((( dr. 3.5 a kadar normal sayıyoruz ddi ama nete baktım 3 e kadar normal diyor.
imtihan imtihan imtihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.hamd ols RABBİM isyan etmiyorum.içim rahat güzel olacak inş.
ya benım mthfr1298a mutant cıktı yanı bunda heterozigotmusum,doktorda bana coraspin 100 verdı ıgneye gerek yok dedı,hamılelık boyunca bunu kullancan dedı hatta lohusalıkda cok sukur esımınde benımde kromozomlar temız cıkdı, 2 kez dusuk oldu 6 ve 8 haftalar arası benım,bıde folıkasıt ıcıyorum ıste
az evvel dr dan geldimense kalınlığımız 3.8 çıktı
ben sonucu değiştirmeyeceği için ikili test yaptırmak istemedim.moralim bozuldu.haftaya çarşamba inş.ayrıntılıda radyolog ile birlikte bakacak
RABBİM inşallah sağlıkla hayırla OL demişsindir.ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemiyorum((((
nasılsın canım..ay çok az kaldı doğuma sen sezeryanmı düşünüyorsun:))
down sendromlu olma ihtimali fazla(((((( dr. 3.5 a kadar normal sayıyoruz ddi ama nete baktım 3 e kadar normal diyor.
imtihan imtihan imtihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.hamd ols RABBİM isyan etmiyorum.içim rahat güzel olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?