kızlarrr kaccc gundur kosturmaktan takıp edemmıyodum sızı
uffff cokkkk sevınnndımmm bebıssslereeee :) ayyyy rabbım nasıp etsın dogumlarına da sevınelım...
Rabbım hayırlısıyla kucaklarınıza almayıda nasıp etsın..
Benım gıbı bekleyenlerede nasıp etsın pozıtıf sonuclar gormeyı..
Darısı basımızaaaaa
kızlarrr kaccc gundur kosturmaktan takıp edemmıyodum sızı
uffff cokkkk sevınnndımmm bebıssslereeee :) ayyyy rabbım nasıp etsın dogumlarına da sevınelım...
Rabbım hayırlısıyla kucaklarınıza almayıda nasıp etsın..
Benım gıbı bekleyenlerede nasıp etsın pozıtıf sonuclar gormeyı..
Darısı basımızaaaaa
cnm benim bu sonuçlar sadece birer tahmin. kesin bir geçerliliği yok. kendini de bebeğini de üzme. Rabbim korusun küçük mucizeni. inşallah hiç bir şeyi yoktur. dualarım sizinle.
canım Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz.o testlerin bi güvenilirligi yok zaten.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip esin
RBBİM razı ols kızlar inşallah herşey güzel olacak.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
hannem cnm biçok kişi sana çok şeyler anlatır eminim ama benim çok yakınım biraz geç hamile kaldı 38 yani geç dediğime bakma dr.lara göre..4 hastane de dr.2 özel dr.a gitti hepsi sorun var dediler..kadın doğum yaptı aldırmadı şimdi çocuğunun maaşallahı var herşeyi çok iyi hamdolsun..ve bebek tombiş ve baba tarafından vücut yapısı boyu kısa yani anormal değil normal bir kısalık..o yüzden ense ölçümü kalın çıkıyomuş sürekli vücut yapısından kaynaklı..sende içini ferah tut..geçen burdada bir arkadaş amniyosentez yaptı yani bütün testler kötü çıkmıştı..sonradan ayrıntılıda 4boyutlu ultrasonda herşeyin noprmal olduğu çıkmış sonrada amniyosentez sonucu temiz çıktı..böyle örnekler çoook fazla içini sıkma dua et olurmu cnm..Allahım sağlıklı hayırlı noksansız evlatlar nasip etsin hepimize inş..
hayırlı uğurlu ols çok sevindim RABBİM sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah:)
bazen doktorlar keskın cevaplar verebılır sonucda onlarda herseyı bır yere kadar gorebılır,moral bozmamak lazım Allah a bol bol dua et saglıklı olsun dıye,,hem benım ablamın 3.gebelıgınde bu bebek sakat alıncak dedı ,bashekım ablama ımza attırdı bebege bıse olursa hastane sorumlu degıldır dıe,walla yegenım dogdu masallahı var 5 yasında hem saglıklı hemde acayıp akıllı bır kız hıc bı sorunu da yok aaa evet sadece alerjısı var toza karsı o da normal bızım sulalede genetık bı durum,o yuzden moral bozma saglıklı olcak sonucta o saglıklı olmasaydı senın rahımın onu atmak ısterdı ama ona tutunup onu buyutuyor,,,
alaha sukur ıyıyız canım sende ıyısındır ınsallah.atama durumun varmıs umarım hayırlısıyla ıstedıgın yere gelırsın canımburcugen bucu2 beydağlı gulsunoğuz nasılsınız kuzular moraller iyimi
canım tebrıklerbeydağlı nerdesin canım yaaaa
yaaa testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
eyvahlar olsun biz korunduk ve biliyorsunuz geçen ay 2 defa adanaya gittim geldim
doktor 6 ay koru dedi bizde korunduk akşama gidip kan testi yaptırayım bari acilden
3-4 gün oldu daha folic le coraspine başlayalı
salağa döndüm resmen
canım merhaba bu testler ınsana stresten baska bısey degıl ya.ensse kalınlıgı,annenın yası,kılosu,beta hcg degerlerıın bır bılgısayar programına gırırlerek sana sundugu bır tahmin.yalnızca bır ıhtımal olasılık yanı.bosu bosuna bebısımızı de kendını de uzme.hele amnıosentezı aklından bıle gecırme bılıyosunkı sadece teshıs koyuyor tedavı etmıyor.ustelık dusuge neden oluyor.oyuzden Rabbım ne ısterse o olacak dua edelım canım ama ıcını ferah tut.allaha emanet ol
alaha sukur ıyıyız canım sende ıyısındır ınsallah.atama durumun varmıs umarım hayırlısıyla ıstedıgın yere gelırsın canım
canım tebrıklerya ne kadar guzel.bılıyorum hazır degılsın ama Rabbım gondermıs ne kadar guzel bır surprız umarım saglıcakla hayırla kucagına alırsın
iyiyim cnm dün malesef iğneye başlayamadım bugün yapıcam ilk iğnemi. doktor dün progesteron testi istedi pazartesi onu yaptırıcam bhcg yide yineleyeyim diyorum stres geçmedi inş. değerim katlar. sen nasılsın ne zaman başlıycaksın denemelere
az evvel dr dan geldimense kalınlığımız 3.8 çıktı
ben sonucu değiştirmeyeceği için ikili test yaptırmak istemedim.moralim bozuldu.haftaya çarşamba inş.ayrıntılıda radyolog ile birlikte bakacak
RABBİM inşallah sağlıkla hayırla OL demişsindir.ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemiyorum((((
slm ben pıhtılaşma sorunu yaşadım aşılama yaptırdığım halde adet günü hcg 13.71 çıktı senin değerin benimkinden çok iyi ama kendine sorun yapma moralin ne kadar düzgün olursa bebişin o kadar güzel gelişir bu gebelik düşükle sonuçlanır diyen dr ların gözüne soktum oğlumu 9 mayısta yaşına bile girecek ilaçlarını düzgün kullan moraline dikkat et yeter
hayırlı uğurlu ols çok sevindim RABBİM sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah:)
cnm sen hangi ilaçları kullanıyorsun listede yok merak ettim. ekleyelim.
teşekkür ederim böyle sizlerin yazdığını okuyunca umut oluyor. allahım oğlunu size bağışlasın. ilaçlarımı kullanıyorum ama nedense bu defa sevinemedim moralimi düzeltmeye çalışıcam sağolun.
toplayıp yazarım cnm anladım ben. şu progestanı fitil olarak bende kullanıyorum iğneden değilde ondan çekiyorum ben çok zor geliyor yerleştirmek. 4 ay mı kullanıcam ki bende :18: süt içmek gerek gerçekten.canım ılk 4ay clexan 0.4luk ıgne1kez,progestan hap 2kere fıtıl olarak,folidoce1kez,aspırın 1kez
daha sonra progestanı bıraktım yukardakı ılaclara ılave olarak elevit 1kez,gyno ferro sanol 2kez.hatta doktorum kan sulandırıcı ıgneyı 9ay kullanacaksın kemık erımesı yapar dedı kalsıyumda yazacagım ama cok hap kullanıyorsun bol bol sut ve turevlerını tuket oun yerıne dedı.bende 3bardak sut ve ona eş degerde sut urunlerı tuketıyorum.
bıraz karışık oldu sanırım:44:
öyle cnm allahım ol demiştir inş. hakkımızda hayırlısı bende hergün olmasada meryem suresini okuyorum. benimde oluyor arada kasığımda sancı ama devamlı olmadıktan sonra sorun yok diye biliyorum.canım aynı sıkıntı bende de var4 gündür sabahın 5inde uyanıyorum. Korkularım had safhada... Beta hcg katlanacak mı, kese çıkacak mı, kalbi atacak mı?
Sonra düşünüyorum Rabbim yeterki OL demiş olsun... Ferahlıyorum... Yasin-i Şerif okumaya başladım her gün... Elimi karnıma koyuyorum ve okuyorum. Her şeyin en iyisini O bilir çünkü. Hakkımızda hayırlısı.
Sağ kasığımda hafif çekilmeler oluyor normal mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?