Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım.Allah sizlere de hamileliği hepimize de sağlıklı doğumları nasip etsin.çok şükür diyorum sadece.başka hiç bir şey düşünmüyorum.hamd olsun deyip dua ediyorum bol bol hepimiz için.

saol cnm inş. o günleride görürüz korkuyorum ama elimden geleni yapıyorum gerisi allahın takdiri. inş. en kısa zamanda sizde poztif değerleri görürsünüz. ben bu haberi çok bekledim inş. sizi beklemezsiniz.

cnm benim bu sonuçlar sadece birer tahmin. kesin bir geçerliliği yok. kendini de bebeğini de üzme. Rabbim korusun küçük mucizeni. inşallah hiç bir şeyi yoktur. dualarım sizinle.

canım Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz.o testlerin bi güvenilirligi yok zaten.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip esin

RBBİM razı ols kızlar inşallah herşey güzel olacak.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

RBBİM razı ols kızlar inşallah herşey güzel olacak.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

hannem cnm biçok kişi sana çok şeyler anlatır eminim ama benim çok yakınım biraz geç hamile kaldı 38 yani geç dediğime bakma dr.lara göre..4 hastane de dr.2 özel dr.a gitti hepsi sorun var dediler..kadın doğum yaptı aldırmadı şimdi çocuğunun maaşallahı var herşeyi çok iyi hamdolsun..ve bebek tombiş ve baba tarafından vücut yapısı boyu kısa yani anormal değil normal bir kısalık..o yüzden ense ölçümü kalın çıkıyomuş sürekli vücut yapısından kaynaklı..sende içini ferah tut..geçen burdada bir arkadaş amniyosentez yaptı yani bütün testler kötü çıkmıştı..sonradan ayrıntılıda 4boyutlu ultrasonda herşeyin noprmal olduğu çıkmış sonrada amniyosentez sonucu temiz çıktı..böyle örnekler çoook fazla içini sıkma dua et olurmu cnm..Allahım sağlıklı hayırlı noksansız evlatlar nasip etsin hepimize inş..

sağol canım RABBİM razı ols inş.öle çok duydum ben de içim rahat hamd ols ama insanoğlu aciz.ara ara tutamıyorum kendimi inşallah herşey güel olacak.sende dua et inş.
bir müslümanın başka bir müslümana ettiği dua RABBİM katında çok makbulmüş.inşallah birbirimize dua edelim.

bazen doktorlar keskın cevaplar verebılır sonucda onlarda herseyı bır yere kadar gorebılır,moral bozmamak lazım Allah a bol bol dua et saglıklı olsun dıye,,hem benım ablamın 3.gebelıgınde bu bebek sakat alıncak dedı ,bashekım ablama ımza attırdı bebege bıse olursa hastane sorumlu degıldır dıe,walla yegenım dogdu masallahı var 5 yasında hem saglıklı hemde acayıp akıllı bır kız hıc bı sorunu da yok aaa evet sadece alerjısı var toza karsı o da normal bızım sulalede genetık bı durum,o yuzden moral bozma saglıklı olcak sonucta o saglıklı olmasaydı senın rahımın onu atmak ısterdı ama ona tutunup onu buyutuyor,,,

maşallah maşallah.ne güzel RABBİM bizlerde sağlıkla kucağımıza amayı nasip etsin.evet moral bozukluğu oluyor bunada razıyım sağlıcakla kucağıma alayımda.sağol canım yazdıkların iyi geldi:)

canım merhaba bu testler ınsana stresten baska bısey degıl ya.ensse kalınlıgı,annenın yası,kılosu,beta hcg degerlerıın bır bılgısayar programına gırırlerek sana sundugu bır tahmin.yalnızca bır ıhtımal olasılık yanı.bosu bosuna bebısımızı de kendını de uzme.hele amnıosentezı aklından bıle gecırme bılıyosunkı sadece teshıs koyuyor tedavı etmıyor.ustelık dusuge neden oluyor.oyuzden Rabbım ne ısterse o olacak dua edelım canım ama ıcını ferah tut.allaha emanet ol
burcugen bucu2 beydağlı gulsunoğuz nasılsınız kuzular moraller iyimi
alaha sukur ıyıyız canım sende ıyısındır ınsallah.atama durumun varmıs umarım hayırlısıyla ıstedıgın yere gelırsın canım
canım tebrıkler ya ne kadar guzel.bılıyorum hazır degılsın ama Rabbım gondermıs ne kadar guzel bır surprız umarım saglıcakla hayırla kucagına alırsın

gülsüncüğüm bu sonuç utrasondan bakılıpda görülen tarama sonucu değil.taramalarıda yaptırmayacağım zaten.

slm ben pıhtılaşma sorunu yaşadım aşılama yaptırdığım halde adet günü hcg 13.71 çıktı senin değerin benimkinden çok iyi ama kendine sorun yapma moralin ne kadar düzgün olursa bebişin o kadar güzel gelişir bu gebelik düşükle sonuçlanır diyen dr ların gözüne soktum oğlumu 9 mayısta yaşına bile girecek ilaçlarını düzgün kullan moraline dikkat et yeter

canım ıns bısey yoktur ve tabıkı hersey tetkıtler dogru vermıyor bır arkadasımada demıslerdı amnıyosentesde yaprtırdı bosunamıymış saglıklı bebegı ve smdı 6 yasında bısey yok ve gelınımızın yengesı 2 ornek onada denıldı ama o da saglıklı ınanma derım uzme kendını

teşekkür ederim böyle sizlerin yazdığını okuyunca umut oluyor. allahım oğlunu size bağışlasın. ilaçlarımı kullanıyorum ama nedense bu defa sevinemedim moralimi düzeltmeye çalışıcam sağolun.

hayırlı uğurlu ols çok sevindim RABBİM sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah:)

teşekkürler cnm. seninde inş. bebişinde birşey yoktur cnm stres yapma hayırlısıyla alacağız kucaklarıımıza inş.

cnm sen hangi ilaçları kullanıyorsun listede yok merak ettim. ekleyelim.

cnm sen hangi ilaçları kullanıyorsun listede yok merak ettim. ekleyelim.

canım ılk 4ay clexan 0.4luk ıgne1kez,progestan hap 2kere fıtıl olarak,folidoce1kez,aspırın 1kez
daha sonra progestanı bıraktım yukardakı ılaclara ılave olarak elevit 1kez,gyno ferro sanol 2kez.hatta doktorum kan sulandırıcı ıgneyı 9ay kullanacaksın kemık erımesı yapar dedı kalsıyumda yazacagım ama cok hap kullanıyorsun bol bol sut ve turevlerını tuket oun yerıne dedı.bende 3bardak sut ve ona eş degerde sut urunlerı tuketıyorum.
bıraz karışık oldu sanırım:44:

canım aynı sıkıntı bende de var 4 gündür sabahın 5inde uyanıyorum. Korkularım had safhada... Beta hcg katlanacak mı, kese çıkacak mı, kalbi atacak mı?
Sonra düşünüyorum Rabbim yeterki OL demiş olsun... Ferahlıyorum... Yasin-i Şerif okumaya başladım her gün... Elimi karnıma koyuyorum ve okuyorum. Her şeyin en iyisini O bilir çünkü. Hakkımızda hayırlısı.
Sağ kasığımda hafif çekilmeler oluyor normal mi bilemedim

toplayıp yazarım cnm anladım ben. şu progestanı fitil olarak bende kullanıyorum iğneden değilde ondan çekiyorum ben çok zor geliyor yerleştirmek. 4 ay mı kullanıcam ki bende :18: süt içmek gerek gerçekten.
öyle cnm allahım ol demiştir inş. hakkımızda hayırlısı bende hergün olmasada meryem suresini okuyorum. benimde oluyor arada kasığımda sancı ama devamlı olmadıktan sonra sorun yok diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…