herkese günaydınlar olsuuuunn
Dualarınızı eksik etmeyin canlar:)
hannem inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun canım sağlıklı bebeğine. dualarım seninle.
günaydın herkese
umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlar. yeni hamişlerimiz varmış tebrik ederim. hamiş arkadaşlarımız inşallah gebelikleriniz rahat ve sağlıkla geçiyordur. biz kızımla çarşamba günü kırkımızı dolduracağız inşallah. Hala mucizeme inanamıyorum, Allah'a çok şükür. İnşallah hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin. burcu gen canım sabah akşam yapıyordum ben de iğnemi, sabah 9 akşam 7 benim için uygun saatlerdi ama tam 12 saatte yapan arkadaşım da vardı. Sadece hergün aynı ya da yakın saatlerde yapmaya çalıştım. Hannem herşey iyi olacak inşallah canım. Beydağlı nasılsın canım özledim sizleri. hepinizi öpüyorum arkadaşlar. Sevgiler
NASILSINIZ KIZLAR.
ben hamd ols iyi olmaya çalışıyorum.bakalım çarşamba günü inş ayrıntılıdan bakılacak.inşallah güzel sağlıklı olduğuna dair haberler almak nasip olur.ama alamasamda umutsuzluk yok.RABBİMDEN umut kesilmez.RABBİM o günleri gösterirse gözyaşıyla geçecek ama ols inş sonucu güzel olur.inşallahhhhhhh:)
günaydın herkese
umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlar. yeni hamişlerimiz varmış tebrik ederim. hamiş arkadaşlarımız inşallah gebelikleriniz rahat ve sağlıkla geçiyordur. biz kızımla çarşamba günü kırkımızı dolduracağız inşallah. Hala mucizeme inanamıyorum, Allah'a çok şükür. İnşallah hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin. burcu gen canım sabah akşam yapıyordum ben de iğnemi, sabah 9 akşam 7 benim için uygun saatlerdi ama tam 12 saatte yapan arkadaşım da vardı. Sadece hergün aynı ya da yakın saatlerde yapmaya çalıştım. Hannem herşey iyi olacak inşallah canım. Beydağlı nasılsın canım özledim sizleri. hepinizi öpüyorum arkadaşlar. Sevgiler
kuzucanlar çok sevindim haberlerinizi alınca
rabbim kucagınıza da almayı nasip etsin inş.
UMUDUM u göremiyorum gelmiyormu buralara acaba
tgbers kuzucum aşılaman hayırlı olsun
burcugen bucu2 beydağlı gulsunoğuz nasılsınız kuzular moraller iyimi
beydağlı nerdesin canım yaaaa
yaaa testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
eyvahlar olsun biz korunduk ve biliyorsunuz geçen ay 2 defa adanaya gittim geldim
doktor 6 ay koru dedi bizde korunduk akşama gidip kan testi yaptırayım bari acilden
3-4 gün oldu daha folic le coraspine başlayalı
salağa döndüm resmen
iyiyiz canım sağol bizim buralarda bişey yok bir kaç semtte olmuş,ama ne yağmur yağdı ben yağmuru çok sewerim zarar vermedikçe tabii:))
iyiyim cnm dün malesef iğneye başlayamadım bugün yapıcam ilk iğnemi. doktor dün progesteron testi istedi pazartesi onu yaptırıcam bhcg yide yineleyeyim diyorum stres geçmedi inş. değerim katlar. sen nasılsın ne zaman başlıycaksın denemelere
az evvel dr dan geldimense kalınlığımız 3.8 çıktı
ben sonucu değiştirmeyeceği için ikili test yaptırmak istemedim.moralim bozuldu.haftaya çarşamba inş.ayrıntılıda radyolog ile birlikte bakacak
RABBİM inşallah sağlıkla hayırla OL demişsindir.ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemiyorum((((
sağol canım.Allah sizlere de hamileliği hepimize de sağlıklı doğumları nasip etsin.çok şükür diyorum sadece.başka hiç bir şey düşünmüyorum.hamd olsun deyip dua ediyorum bol bol hepimiz için.[/QUOT
tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlarrr cuma günü kan testi yaptırdım, sonucum 61 çıktı, doktorum biraz düşük olduğunu söyledi, pazartesi günü testi tekrarlıycaz..çook korkuyorumhayırlısıyla yükselir inşallah..heyecanımı size anlatamam..ilk iğnemi dün oldum, pazartesi günü değerim yükselirse çok güzel bir gün olacak benim için..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın..aminn
hayırlı olsun oh ne güzel hamile haberleri artıyor darısı bekleyenlerin başına inşallah
günaydın...iyi pazarlar herkese
canım nasılsın çok heyecanlısındır heran doğurabilirsin sanırım artık zamanın gelmiş inşallah sağlıkla sıhhatle kolay doğumlar
kızlar ben dr geldim ama haberler kötüü 3 yumurtanın biri 11 mm biri 12 mm diğeri ise 17 mm olmuş iğnelere göre çok az büyüyoo tekrar kan verdim ve öğleden sonra kan sonucuna göre aşılamaya devam edip edemicemizi konuşucaz aşılama iptal olursa 3 ay yumurtaları güçlendirici ilaç verecekmiş canım çok sıkkın kızlar normal aylarda bile benim yumurtam 4-5 tane oluşuyodu ve 19-20 mm oluyodu neden böyle oldu anlamadım dr konuşup en azından 17 mm lık olan yumurtayı çatlatıp aşılamamı yapsın diyeceğim ama bakalım kan sonucu nasıl çıkıcak boralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum şimdi iş yerindeyim napıcam ben yaaa bu yumurtaluklar nasıl güçlencek kızlar nolur bana yardım edin destek olun
kızlar ben dr geldim ama haberler kötüü 3 yumurtanın biri 11 mm biri 12 mm diğeri ise 17 mm olmuş iğnelere göre çok az büyüyoo tekrar kan verdim ve öğleden sonra kan sonucuna göre aşılamaya devam edip edemicemizi konuşucaz aşılama iptal olursa 3 ay yumurtaları güçlendirici ilaç verecekmiş canım çok sıkkın kızlar normal aylarda bile benim yumurtam 4-5 tane oluşuyodu ve 19-20 mm oluyodu neden böyle oldu anlamadım dr konuşup en azından 17 mm lık olan yumurtayı çatlatıp aşılamamı yapsın diyeceğim ama bakalım kan sonucu nasıl çıkıcak boralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum şimdi iş yerindeyim napıcam ben yaaa bu yumurtaluklar nasıl güçlencek kızlar nolur bana yardım edin destek olun
La-Tahzen/Üzülme...''üzülme!'' der Mevlana...ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."
La Tahzen!
Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten…
La Tahzen!
Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?...
La Tahzen!
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olmaz. Yüzük olmak dileyen ezilmeyi ve yontulmayı göze almalıdır
MEVLANA
iyiyim canım şimdilik allaha şükürle olsun iyiyim bir problemim yok zeki bey çok iyi çok memnunum gayet moral verici çok rahat birisi çok iyi bir tercih yapmışım diyorum inşallah sağ salim vaktinde doğurabilirim sen nasılsın epey ilerledin inşallah sıkıntısız geçiriyorsundur allaha emanet oltatlım nasılsın okudgum kadarıyla saglıklı bır sekılde yol alıyorsunuz maaşallah.bır problem yoktur umarım.zekı bey nasıl memnunmusun?
hannem dualarım seninle allah emanet olRABBİM ne olur bu büyük imtihanımızda bize kolaylıklar,sabırlr ihsan eyle ne olur.ne kadar zor bir imtiahndır buRABBİM ne olur garip kullarına önce kaybettirip sonra buldurop sevindirdiğin gibi sevindir bizleri de.sensin VEKİLİMİZ.
AZ EVVEL EŞİMLE DIŞARDAN GELDİM.VALLA ÇOCUKLARA HAMİLELERE BAKAMADIMÇOCUKLARA BAKMAK İSTEMEDİM (((((((((
NE OLUR DUA EDİN ARK , RABBİM ŞAFİ ismi celilin ile şifa ver bize.
canım dur bakalım hemen moralini bozma eğer aşılama olmazsada belki kendiliğinden yumurtaların büyüyecekkızlar ben dr geldim ama haberler kötüü 3 yumurtanın biri 11 mm biri 12 mm diğeri ise 17 mm olmuş iğnelere göre çok az büyüyoo tekrar kan verdim ve öğleden sonra kan sonucuna göre aşılamaya devam edip edemicemizi konuşucaz aşılama iptal olursa 3 ay yumurtaları güçlendirici ilaç verecekmiş canım çok sıkkın kızlar normal aylarda bile benim yumurtam 4-5 tane oluşuyodu ve 19-20 mm oluyodu neden böyle oldu anlamadım dr konuşup en azından 17 mm lık olan yumurtayı çatlatıp aşılamamı yapsın diyeceğim ama bakalım kan sonucu nasıl çıkıcak boralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum şimdi iş yerindeyim napıcam ben yaaa bu yumurtaluklar nasıl güçlencek kızlar nolur bana yardım edin destek olun
dua canım bol dua yapacak başka bişeyimiz yok malesefa allaha sığınmaktan başka bu kadar kafana takma doktorunun cihazı iyimiydi keşke o kadar bekleyip kafanı bulandırana kadar 4 boyutluya falan girseydin anlıyorum seni şu anda kendine eziyet etme lütfen dualarımız seninle
iyiyim canım şimdilik allaha şükürle olsun iyiyim bir problemim yok zeki bey çok iyi çok memnunum gayet moral verici çok rahat birisi çok iyi bir tercih yapmışım diyorum inşallah sağ salim vaktinde doğurabilirim sen nasılsın epey ilerledin inşallah sıkıntısız geçiriyorsundur allaha emanet ol
hannem dualarım seninle allah emanet ol
canım dur bakalım hemen moralini bozma eğer aşılama olmazsada belki kendiliğinden yumurtaların büyüyecek
canım ya başıma böyle bişey gelmemişti şok oldum valla kan sonucu ne cıkarsa çıksın ben dr konuşup çatlatma iğnesini vursun aşılamamı yapsın o kadar emek verdim para harcadım zatn bu aşılama olmazsa 3 ay yumurtaları güçlendirici ilaç kullanacam şimdi biraz daha iyiyim sabah çok kötüydüm.Canım benim ya üzülmemeye çalış. Dur bakalım kan sonucun nasıl çıkacak. Olmazsa da kullanırsın ilaçlarını yaza kadar, sonra hayırlısıyla hamile kalırsın. Hem belki arada kendiliğinden kalırsın hamile, belli mi olur. Ama çok sıkma canını lütfen.
canım ne diyeceğimi bilemedimRABBİM yardımcın ols inş.inşallah hayırlı bir vakitte alırız senden güzel haberleri.herşeyde bir hayır vardır.belki yumurta güçlendiricilerle daha iyi olacak.inşallah daha sağlıklı nesiller oluşacak.ne olur sıkma canını.inş güzel olur herşey.
HASBİNALLAHİ VENİ MEL VEKİL...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?