Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tuğbacım ben en son düşen bebeğimde aşılama yaptırmıştım bir ay önce tutmamıştı benimde yumurtada problem vardı bir sonraki ay kendiliğinden oldu rabbimin neye kudreti yokki bunlar sadece vesile

inşallah çarşamba günü güzel sonuşlar alıcaksın canım:))

çok şükür canım iyi omaya çalışıyorum sen nasılsın ?? bende seni özledim kuzunu öp kokla benim için:))

Son düzenleme:

İnşallah herşey iyi çıkacak.

selam kızlar bişey sorucxam bu clexane 0.4 ml olanlar sadece 10lu mu satılıyor 2 li var mı bilginiz varsa paylaşır mısınız

gülsün bunu çooook beğendi

evet canım duyduk çok şükür bugünlerimize şimdilik iyi gidiyor zeki bey kayserideki doktorum çok memnunum tavsiye ederim canım

canım benim durumumdakilere yaklaşımı nasıl acaba yani pıhtılaşmadan hariç romatizma var ya bende kortizon filan kullanan arkadaşlar varya o ne uyguluyo acaba

Son düzenleme:
RBBİM razı ols kızlar inşallah herşey güzel olacak.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

canım dualarımız seninle hiç üzülme herşey güzel olacak o ikili test belası yüzünden karnımdan su almışlardı hamileyken
sakatlık riski var dediler maşallah oğlum çarşamba günü altı yaşına girecek sapa sağlam Allahım esirgesin
Allaha tevekkül et rabbim ikinizi de korusun

kızlar tebrik ediyorum Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınızada almayı nasip eder inşallah
sorunsuz bir hamilelik ve doğum süreci geçirirsiniz amin.

aminnn inşallah
Allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bebişler

maşallah allah nazarlardan esirgesin 40. yaşınıda hep beraber kutlarsınız inşallah

Allah allah, ama 1,38ken de idrar testinde çıkmaz ki. Çoğunlukla 50-100ken bile çıkmıyor hatta. Hayırlısı

Allah allah, ama 1,38ken de idrar testinde çıkmaz ki. Çoğunlukla 50-100ken bile çıkmıyor hatta. Hayırlısı

anlamadım gitti testler bozuk zahir zatende korunuyoduk canım daha erken kürtajın üstüne 1 defa regl dönemi geçirdim
hakkımızda hayırlısı

anlamadım gitti testler bozuk zahir zatende korunuyoduk canım daha erken kürtajın üstüne 1 defa regl dönemi geçirdim
hakkımızda hayırlısı

Valla olacaksa olur. Bana ilk regl döneminden sonra korunmayabilirsin demişti o yüzden eğer oldu da hamile kaldıysan için rahat olsun bence, erken diye düşünme. Değilse de hayırlı zamanda bebiş gelsin inşallah.

tuğbacım ben en son düşen bebeğimde aşılama yaptırmıştım bir ay önce tutmamıştı benimde yumurtada problem vardı bir sonraki ay kendiliğinden oldu rabbimin neye kudreti yokki bunlar sadece vesile
evet çok haklısın bende öyle düşünüyorum dr aradı dedi kan iyiymiş 2 gün daha aynı doz iğne vurul çarşamba gel dedi bakalım rabbim büyükk aşılama veya başka bişey veya kendiliğinden vesile etsin herşeye kabulüm yeterki sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin saol canım benimmm

inşallah canım hayırlısı coraspinimi ve folik imi içiyorum hergün düzenli bir tane hakkımızda hayırlısı

Gebeliğimi geçen hafta 3 haftalıkken öğrendim. Bugün okulda moralimi bozdu arkadaşın biri. O kadar öğrenilir miymiş? keşke kese görününce söyleseymişim((
2 kimyasal gebelikten sonra içimi bir korku kapladı. Sevincimi kursağımda bıraktılar. Yarın rapor almayı düşünüyorum. Kan vermekten çekiniyorum yadeğer düşerse diye dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…