Gebeliğimi geçen hafta 3 haftalıkken öğrendim. Bugün okulda moralimi bozdu arkadaşın biri. O kadar öğrenilir miymiş? keşke kese görününce söyleseymişim((
2 kimyasal gebelikten sonra içimi bir korku kapladı. Sevincimi kursağımda bıraktılar. Yarın rapor almayı düşünüyorum. Kan vermekten çekiniyorum yadeğer düşerse diyedualarınızı bekliyorum
ALLAH ım nasıl insanlar var ya canım sen bir kendini bilmez yüzünden niye canını sıkıyorsun ki boşver onları ve bebeğini düşün hiç çekinmeden de yaptır kan testini inşaallah değerin yükselir o söyleyenede kapak olur...
Gebeliğimi geçen hafta 3 haftalıkken öğrendim. Bugün okulda moralimi bozdu arkadaşın biri. O kadar öğrenilir miymiş? keşke kese görününce söyleseymişim((
2 kimyasal gebelikten sonra içimi bir korku kapladı. Sevincimi kursağımda bıraktılar. Yarın rapor almayı düşünüyorum. Kan vermekten çekiniyorum yadeğer düşerse diyedualarınızı bekliyorum
hakkında hayırlısı canım,,ama nasıl oluyorda böyle çıkıyor,ben bütün hamileliklerimde idrar testi yaptım hiç yanıltmadılar beni...ama yinede çıkmayınca insanın içi bir buruk oluyo dimi?? bence sen yinede temkinli ol ne olur ne olmazz
allah öyle insanları bildiği gibi yapsıncanım keşke paylaşmasaydın en iyisi paylaşmamak adamda heves meves bırakmazlar
içini ferah tut rabbim korusun inşallah
saol canım evet kırmızıları görene kadar hep bir umut vardır dimi
allah öyle insanları bildiği gibi yapsıncanım keşke paylaşmasaydın en iyisi paylaşmamak adamda heves meves bırakmazlar
haklısın en güzeli paylaşmamak ama işte sevinçten tutamadım bir kaç arkadaşım öğrenince tüm okul öğrendi. allah hakkkımızda hayırlısını versinn. rabbim korusun
kızlaaarrr ya ben progestan iğnesi vurduruyorum hergün kalçamdan...artık o kadar kötü oldum ki sağ kalçam iğneden taş gibi oldu apse yapmış..kolonyalı pamuk basıyorum..başka ne yapabilirim çok ağrı yapıyor...ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum var mı öneriniz ?????
kızlaaarrr ya ben progestan iğnesi vurduruyorum hergün kalçamdan...artık o kadar kötü oldum ki sağ kalçam iğneden taş gibi oldu apse yapmış..kolonyalı pamuk basıyorum..başka ne yapabilirim çok ağrı yapıyor...ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum var mı öneriniz ?????
tabiki bence bir kaç gün daha bekle ve kırmızılar gelmezse testi yinele bakalım neler olacak
haklısın en güzeli paylaşmamak ama işte sevinçten tutamadım bir kaç arkadaşım öğrenince tüm okul öğrendi. allah hakkkımızda hayırlısını versinn. rabbim korusun
rabbim korusun canım buda ders olsun bir daha hemen ilan etmeyin annem pis nefesten allah korusun der
canım saf alkollü pamuğa dök ovala çok iyi geliyor..kızlaaarrr ya ben progestan iğnesi vurduruyorum hergün kalçamdan...artık o kadar kötü oldum ki sağ kalçam iğneden taş gibi oldu apse yapmış..kolonyalı pamuk basıyorum..başka ne yapabilirim çok ağrı yapıyor...ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum var mı öneriniz ?????
cnm o iğnenin özelliği o yağlı bir iğne..apse filan yapmıyo yani..onu çok yavaş vurmalrı gerekiyomuş hemşirene söyle gıdım gıdım yapsın beklerterek biraz..hemen bol kolonyalı pamuk bas..zamanla alışılıyomuş inş. seninde iğneyi bırakana kadar alışır vücüdun .ben ağlıyodum iğneyi yapınca böyle bir ağrı görmemiştim
bakalım ne olacak canım her an olacak gibiyim belimde ince bir sızı var ama bu ay gögüslerimde tık yok öyle sabitlendiler
rabbim korusun canım buda ders olsun bir daha hemen ilan etmeyin annem pis nefesten allah korusun der
canım saf alkollü pamuğa dök ovala çok iyi geliyor..
walla hiç belli olmuyo bazen göğüşlerde tık olmuyo benimde belim çok ağrımıştı böyle:))
bakalım ne olacak canım her an olacak gibiyim belimde ince bir sızı var ama bu ay gögüslerimde tık yok öyle sabitlendiler
walla hiç belli olmuyo bazen göğüşlerde tık olmuyo benimde belim çok ağrımıştı böyle:))
beydağlı canım şimdi bende 677 ve 1298 heterezigot çıktı ya
kromozom analizi temiz çıktı eşimde de bende de
bu sonuçlarla beraber hematologa gitmem gerekiyor dimi sen gitmişmiydin
ve benim başka yaptırmam gereken testler varmı :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?