Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meraba canım bende 2 düşük yaşadım ama kan pıhtılasmasımı nerden öğrenicem sebeblerini cok merak ediyorum bende
canım kayıpların için üzüldüm testleri fakültede veya eğitim hastanelerinde yaptırabilirsin ama genelde 3 düşükten sonra yapılıyor sende yalan söyle 3 düşük yaptım diye

canım özel hastanedemi zeki bey
evet canım özel hastanede çalışıyor

cnm ben kullanıyorum. özellikle bebeğin hareketlerini hissedene kadar çok işime yaradı. her moralim bozulduğunda miniğimin kalp atışlarını duymak bana güç verdi.

csnım vslls denin kullandığını duyunca hemen verdim siparişi internette yorumları okudum ama gerçekmi değilmş diye tereddütte kaldım biraz anlatırmısın kaçıncı haftada aldın jeli kargo almıyomuş ne kullanıyosun bide kalp atışını bulmakta zorluk çektin mi yardımcı olursan sevinirim

tatlım sen normal doğumu yapıcaksın yani doktorun onumu önerdi çatı muanen falan normalmi

nasılsın tatlım iyi ol yarın inşallah güzel haberlerle geleceksin eminim şu anda çok heyecanlısındır ama inanki hepimiz her doktora gittiğimizde aynı heyecanı yaşıyoruz rabbim yeterki ol desin unutma

canım ya benimde baş ağrılarım çok oluyo tansiyon düşmesinden mi olur ki ne bilim ben stresten falan olduğunu düşünmüştüm hani çok kafaya takıyoruz ya

tatlım sen normal doğumu yapıcaksın yani doktorun onumu önerdi çatı muanen falan normalmi

canım şuan normal için bekliyoruz fakat açılmam yok ve bebek iri...doktor bekleyelim diyor belki açılma olur diye..bekliyoruz.sancımda yok.cuma başka bi doktora randevu aldım kısmetse ona da bi gitcem.inşallah sağlıkla bebeğime kavuşurum.

sağolasın canımmm... allah herkesin gönlüne göre versin...
amin canım..seninde hamileliğin sağlıkla sürsün inşaallah:))

Son düzenleme:
..................................................................................

Son düzenleme:
Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum

Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum

nasıl yani yaa çok üzüldüm canım benim RABBİM sabır wersin yazacak bişey bulamıyorum yaa ne zaman oldu(

5 gun oldu rabbim kimseye yasatmasin ilk haftalarda dusuncede uzuluyorsun ama boyle diguma yakin daha zor beydagli sen ne yaptin en son konustugumuzda 7, dusuk olmust

Canımmmm benim çok geçmiş olsun ya nasıl üzüldüm anlatamam yüreğim daraldı offf offf...Rabbim sana peygamber sabrı versin...dualarım seninle...

cnm dr. kontrolüne gittiğim zamandr.un ultrason kontrolüne dikkat ettim hep sağ tarafta buluyodu bebeği kasığın hemen üzerine bende cihazı hep oraya koymaya çalışarak duyuyodum kalp atışını. ilk 11. haftada dinlemeye başlamıştım. ilk başlarda biraz zor bulmama rağmen bir kaç dinleme sonrası alıştık ve hemen bulduk. kargonun içinde jel de vardı. şimdi ben 35. haftayı bitirdim. artık bebek büyüdüğü için hareketleri daha az eskisine göre . tereddüte düştüğüm zaman yine kullanıyorum aleti. içim rahatlıyor.

inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın canım

5 gun oldu rabbim kimseye yasatmasin ilk haftalarda dusuncede uzuluyorsun ama boyle diguma yakin daha zor beydagli sen ne yaptin en son konustugumuzda 7, dusuk olmust

canım benim yaa gerçekten sözün bittiği yer, vardır RABBİM in bildiği demek hayırlısı buymuş...ewet canım,, benim 7 düşük oldu şimdi de hiç düşünmüyoruz gözüm çok korktu çünkü(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…