canım kayıpların için üzüldüm testleri fakültede veya eğitim hastanelerinde yaptırabilirsin ama genelde 3 düşükten sonra yapılıyor sende yalan söyle 3 düşük yaptım diye
meraba canım bende 2 düşük yaşadım ama kan pıhtılasmasımı nerden öğrenicem sebeblerini cok merak ediyorum bende
evet canım özel hastanede çalışıyorcanım özel hastanedemi zeki bey
cnm ben kullanıyorum. özellikle bebeğin hareketlerini hissedene kadar çok işime yaradı. her moralim bozulduğunda miniğimin kalp atışlarını duymak bana güç verdi.
canım inşaallah yarın çok güzel haberler alırsın bebişinle ilgili:))
orası çarşı değilki gerçektende tam karışık yerlere gitmişsin :))
sorma canım ya sanki dönüp dönüp aynı yere çıktı canım çıkmıştı yorgunluktan ama yinede gezmeyi ihmal etmemişştim gezmeyi çok seven biri olarakhalka tatlısına bayılmıştım ist da ki gibi değil küçücük
canım kayıpların için üzüldüm testleri fakültede veya eğitim hastanelerinde yaptırabilirsin ama genelde 3 düşükten sonra yapılıyor sende yalan söyle 3 düşük yaptım diye
öyle yapıcam canım ya bende 5 gün önce düşük yaptım kürtaj olmadım ya moralman sıfırım ne bılıyım hamile birini görmek istemiyorum...
inşallah hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.doğum şeklim belli değil henüz,son anda karar verilcek.iğneyi kullanmaya son ana kadar devam edicem.iğne kullanıp normal doğum yapan arkaşaşlarımız var topikte...
günaydın kızlar. dün akşam inanılmaz başım ağrıdı korktum tansiyonum mu yükseldi diye bugün ilk işim tansiyon aleti almak olacak sanırım ...
canım korkunu o kadar iyi anlıyoruz ki biz ... bebişinin teyzoşları sizin için dua edecek :) . allahın izniyle güzel haberler vereceksin.
kuppe çok sevindim canım ne güzel yükselmiş değerin maşallahprogesteronu takma aklına ilacını vermiş bile doktorun bişeycik olmaz. keseyide haftaya bile gitsen görebilirsin canım. doktorun mu iki hafta dedi . allahım kucağın aldığını haber vermeyi nasip etsin canım
tatlım sen normal doğumu yapıcaksın yani doktorun onumu önerdi çatı muanen falan normalmi
amin canım..seninde hamileliğin sağlıkla sürsün inşaallah:))sağolasın canımmm... allah herkesin gönlüne göre versin...
ewet yaa güzeldir halka tatlısı:))canım inşaallah yarın çok güzel haberler alırsın bebişinle ilgili:))
sorma canım ya sanki dönüp dönüp aynı yere çıktı canım çıkmıştı yorgunluktan ama yinede gezmeyi ihmal etmemişştim gezmeyi çok seven biri olarakhalka tatlısına bayılmıştım ist da ki gibi değil küçücük
aman canın çekmesin şimdi,yakın olsa hemen gönderirdim walla..sen hangi şehirdeydin kuzum..
canım çok haklısın, birbirimizi tanımıyoruz ama gönüllerimiz hep bir..aynı dertten müzdaribiz..Dualarımız birleşecek ve inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri kucaklarında olacak..Allahım korusun bizleri..
deryam cokk teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi nasip olur..nasıl özlem doluyum canım arkadaşımm..Allahıma sığındım, inşallah tedavi işe yarayacak..
canım iki hafta geçince gel dedi ama adet tarihi iki hafta geçince mi demek istedi acaba
amin canım cümlemiziinkini inşallah..çok teşekkürler..
canımmm inşallahhh aşılaman da başarılı geçecek..dua ediyorum şuan, kavuştursun Allahım bebişlerimizle bizleri..canım arkadaşım iyi haberlerini bekliyorum..
kuzuuuuuuuuuuuu demiştin evettt..Allah razı olsunn senden içimi rahatlatmıştınn..Şükürler olsun ki güzel haberlerle geldikkk
walla çok sewindim canım inşaallah dewamıda hep böyle güzel gelsin:))
Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
csnım vslls denin kullandığını duyunca hemen verdim siparişi internette yorumları okudum ama gerçekmi değilmş diye tereddütte kaldım biraz anlatırmısın kaçıncı haftada aldın jeli kargo almıyomuş ne kullanıyosun bide kalp atışını bulmakta zorluk çektin mi yardımcı olursan sevinirim
canım şuan normal için bekliyoruz fakat açılmam yok ve bebek iri...doktor bekleyelim diyor belki açılma olur diye..bekliyoruz.sancımda yok.cuma başka bi doktora randevu aldım kısmetse ona da bi gitcem.inşallah sağlıkla bebeğime kavuşurum.
amin canım..seninde hamileliğin sağlıkla sürsün inşaallah:))
ewet yaa güzeldir halka tatlısı:))
aman canın çekmesin şimdi,yakın olsa hemen gönderirdim walla..sen hangi şehirdeydin kuzum..
walla çok sewindim canım inşaallah dewamıda hep böyle güzel gelsin:))
istanbuldayım canım
canım ne denir böyle durumda inanki bilmiyorum çok geçmiş olsun rabbim sabır versin çok üzüldüm inanki yazacak bişey bulamıyorum
5 gun oldu rabbim kimseye yasatmasin ilk haftalarda dusuncede uzuluyorsun ama boyle diguma yakin daha zor beydagli sen ne yaptin en son konustugumuzda 7, dusuk olmust
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?