Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saglıkmocagında bu makıneyle bakılıyor ben ım hıc kısmet olmadı baktırmakda

kızlar iyi akşamlar.nasılsınız?umarım herkes çoook iyidir.hamile arkadaşları,doğum yapan anneleri kutluyorumm
11 nisan da kürtaj olmuştum.bu çarşamba tam 4 hafta bitmiş olacak.hala adet olmadım.adet belirtisi de yok. göğüslerde acı falan yok,kasık ağrısı da yok.sadece suratım sivilce doldu.
doktor 4-6 hafta arasında olursun demişti ama yine de meraklandım.
ne güzel sigarayı da bırakmıştım,kürtajdan sonra başladım yine ufff!!!

bende doktoruma sormadım bugün firmayı aradım aslında alma niyetiyle kapıda ödeme yapmak istedim onlarda havale yaparsanız daha çabuk gelir falan deyince erteledim bi de buraya danışayım dedim bende yerini bulamazsam korkmaktan çekindiğim için tereddütte kalıyorum ama almayıda çok istiyorum bilmiyorum ne yapsam

sağol canım valla kararsız kaldım bakalım zaman ne gösterecek biraz daha yorumlara bakınayım:18:

gecmış olsun ıgne kullanıyormuydun ve bu pırtılşama sorunu lan kullanıyormu sıgara

ne güzel haberler geliyor üst üste..:) :)
allah analı babalı büyütsün, saglıkla insallah.. sarılıgı da gecer umarım en kısa surede.. rabbim melis naz'ınızı sana ve esine bagıslasın.. adıyla yasasın bebişin.. benim yerime de kokla mis kokulu minigini.. darısı benim gibi umud edenlere insallah, sen de bizim icin dua et..

oncelikle cok gecmis olsun nariko yasadigin son aci olsun en kisa zamanda saglikla kucakla bebegini..kurtaj sonrasi icin normal bir sure 6hafta en kisa zamanda yoluna girecektir yine regli donemlerin...

canım ben yanlış anlamışım ben iğneyi her gün kullanıyorum . mutasyonların neler gün aşırı kullanan duymadım gebelikte ama dokktorununda vardır bir bildiği. elevit vitamindi 12.haftada bırakıp demir hapına başladık. metioninden sınırlı diyet diye geçiyor. yapan arkadaşlar yazarlar. biçok şey yasak ama benim bildiğim doktoruna danışmadan yapma o yüzden . allah hepimizin yüzünü güldürsün canım

kızlarrr...bebişimin teyzoşlarııııı.......ben yarın doktora gidicem..bebeğimin son durumlarını görmeye..bizim için dua edin olur mu??? buna çok ihtiyacımız var...korkuyorum ama bir yandan da içimde çok güzel duygular var.. 8+ 2 deyiz inşallah günümüzle paralel gidiyoruzdur... inşallah bir sorun yoktur..Rabbim yüzümüze gülsün bizleri sevindirsin, dualarımızı kabul etsin adına kurban olduğum...

işte dağılmıyo cnm bir tarafa yapıyosun diğer güne dağılıyo .iyi yapıyosun değşikli yaparak ama bu iğnenin özelliği dediğim gibi hemşireye azar azar zerk etmesini söyle ve hemen bol kolonyalı pamuk bas..malesef sadece hafifletebilir ağrısını .off bende hamile kalırsam kullanıcam onu şimdiden stersi var üzerimde o ağrıları hatırladıkça (

Selam kızlarr hamile arkadaşları tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin doğum yapanlarada sevgiyle kucaklıyorum bebeklerinizi gülegüle büyütün öpün koklayın.benim içinn.ben bir türlü iyi bir doktor bulamadım ist avrupa yakasında oturan varsa bana yardımcı olabilirmi bir hematolog birde kadın doğumcu 3düşük yaşadım.mthfr 1298 heterezigot çıktı sonucu gösterecek doktor yokk.ben kendi isteğimle yaptırdığım için kimse bulamadım gösterecekkk.

canım adamdan randevu almak çok zor yeni hasta kabul etmiyo.aralara tanıdıklar falan girince eşine ulaştım onun tarafından gidebildim yoksa almıyo yani.inşallah alabilirsin randevu kolay gelsin

kızlar bu bebek kalp atışı dinleme cihazı hakkında ne düşünüyosunuz ben almak istiyorumda aradım firmayla görüştüm zararı yok dediler ama tereddütte kaldım varmı kullanan aramızda

cnm ben kullanıyorum. özellikle bebeğin hareketlerini hissedene kadar çok işime yaradı. her moralim bozulduğunda miniğimin kalp atışlarını duymak bana güç verdi.

cnm benim ya çok mutlu oldum. şükürler olsun bu güzel haberi duymak nasip oldu. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Değer katlanacaktır. pozitif düşün ve güzel haberler vermeye devam cnm arkadaşım.

Deryammm canim arkadasim cook tesekkur ederim..insallah guzel haberler vermeye devam edicem.. İyi ki seni tanimisim.. Allahim sizi korusun fistigimm..

Deryammm canim arkadasim cook tesekkur ederim..insallah guzel haberler vermeye devam edicem.. İyi ki seni tanimisim.. Allahim sizi korusun fistigimm..

cnm benim senin böyle bir haber verceğin içime doğmuştu. inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik yaşar ve miniğini kucağına alırsın.

Kizlar degerim artmis cumadan pazartesiye 61 den 457 ye yukselmis.. Allahim insallah tum isteyenlere nasip etsin.. İki hafta sonra keseyi gorcez nasipse.yalniz progesteron 33,5 cikti bu deger 40 uzeri olmaliymis. Progestan kullancam gunde 3 kez. Dualariniza ihtiyacim var..

canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.burada birbirimizi tanımıyor ama aynı derdi paylaşıyoruz...birbirimize dua etmekten başka birşey elimizden gelmez...inşallah hamişler bebeklerini kucağına sağlıkla alır bebek bekleyenlerde en kısa sürede çift çizgiyi görür.

canım hayırlı olsun Allah sizlere bağışlasın bizlerede tez zamanda nasip etsin.

kuppecim değerin çok güzel yükselmiş. progesteronu da kafana takma o da ilaç takviyesiyle normal sınırlara ulaşır inşallah. keseyi görmek , kalp atışlarını duymak da nasip olur Rabbimin izniyle. dualarımdasın arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…