canım bildiğim kadarıyla bir zararı yok.bende almayı düşünmüştüm ama vazgeçirdiler beni.bebeğin yerini bulamazsan stres yaparsın falan dediler.bende bazen hergün ,bazen gün aşırı sağlık ocağına gittim.onlar bile her zaman bi defada bulamıyorlar.insan o an bile tedirgin oluyor.yinede karar senin...
inşallah çarşamba günü güzel sonuşlar alıcaksın canım:))
çok şükür canım iyi omaya çalışıyorum sen nasılsın ?? bende seni özledim kuzunu öp kokla benim için:))
allaha şükür problem olmadıça iyiyim canım inşallah iyi haberler aldıkça hep birlikte daha iyi oluruz
canım hayırlı olsun kan tahlili yaptıracağını yaznışsın sonuç nedir inşallah hayırlı sonuçlar çıkmıştır
canım ben ocağın sonunda adanaya gelmiştim ne yağmur vardı o zaman dondum resmen ist bile hava ordan daha iyiydi normalde hava daha güzel olurmuş sanırım bizim gitmemizi bekledi yağmur:)
canım testini tekrarladın mı inşallah değerin yükselmiştir
canım doktorun ultrasonu iyi değilse böyle mm sonuçlar doğru çıkmayabilir benim kendi doktorum beni radyoloğa yönlendirmişti inşallah bişey çıkmayacak hayırlı haberlerle geleceksin gönlünü ferah tut
ewet canım normalde güzel olur hava ama bu sene kış bayağı sert geçti sende ona denk gelmişsin bucucum neresine geldin adananın:))
canım benim ümidini kaybetme bir bakarsın kan sonuçların güzel çıkar ve aşılama olur,olmazsada 3 ay daha sabredersin geç olsun güç olmasın..lütfen kendini çok üzme olur mu:))
havaalanına 20 dk mersine 1 saatti gelmişken orayada geçtik tantuni yemeye :)ama tam olarak neresi bende bilmiyorum merkezdi sanırım düğüne gelmiştik çarşıda falan gezdik ama çok karışık geldi eşimle bana :)
merhaba kızlar. herkes iyidir umarım. ben iyiyim umarım bebeğimde iyidir... daha 1 hafta oldu kontrole gideli ama bıraksalar yarın yine giderim ...
canım ne yazıkki böyle densizler var. biz bilmiyoruz sanki başımıza neler gelebilir. ayrıca erken öğrenmek zorunda olduğumuzu bu insanlara anlatmak zor. boşver sen takma kimseyi. allahımın izniyle kalp atışını da göreceksin büyüdüğünüde :)
canım benim hemen üzme kendini bak 3 yumurtan var belki geç büyüyolardır. çünkü benimde çatlayan değil. küçük olan yumurtam sonradan büyüdü ve döllendi diye düşünüyorum. yani allahım yazdıysa bu ay canım olacaktır zaten. yumurtalarıan iyi bak sana moral lazım bugünlerde sıkıntı değil. dualarım seninle canım ...
olmaz mı doğum yapan o kadar çok kişi var ki. allahın izniyle bizde başarıcaz. bak 11 hafta olmuş bile.. 40 haftaları görmek nasip olsun ...
BUCU canım kalbimiz bir sanırsam. bende almayı düşünüyorum ama doktoruma sormadım, sormadanda almayayım dedim. bide bazı yorumlarda bebeğin yerini bulamazsan kalp atışını duyamayıp daha çok panik yapmaya neden oluyor gibi yorumlar okudum. o yüzden kararsızım . benimlede paylaşırsan fikirlerini çok sevinirim
canım bildiğim kadarıyla bir zararı yok.bende almayı düşünmüştüm ama vazgeçirdiler beni.bebeğin yerini bulamazsan stres yaparsın falan dediler.bende bazen hergün ,bazen gün aşırı sağlık ocağına gittim.onlar bile her zaman bi defada bulamıyorlar.insan o an bile tedirgin oluyor.yinede karar senin...
kızlar iyi akşamlar.nasılsınız?umarım herkes çoook iyidir.hamile arkadaşları,doğum yapan anneleri kutluyorumm
11 nisan da kürtaj olmuştum.bu çarşamba tam 4 hafta bitmiş olacak.hala adet olmadım.adet belirtisi de yok. Göğüslerde acı falan yok,kasık ağrısı da yok.sadece suratım sivilce doldu.
Doktor 4-6 hafta arasında olursun demişti ama yine de meraklandım.
Ne güzel sigarayı da bırakmıştım,kürtajdan sonra başladım yine ufff!!!
ne güzel haberler geliyor üst üste..:) :)kızlar hepinize çook teşekkür ederim.anca daha yeni yazabiliorum sizlere..Allahım hepinize böle tatlı telaşı nasip etsin inşallah.kızımla uğraşıorum 1 haftadır.kendimi dikişlerimi çektiğim o doğum sancısını herşeyi unuttum onu görünce.AdınıMELİS NAZ koydum güzelimin.pes etmedim hiçbir zaman umutsuz yaşamadım rabbim verdi.çok şükür.bol bol dua edin eminimki bizim gibi bu rahatsızlığı yaşayanların duaları geri çevrilmior inşallah.
bu arada kızım sarılık oldu hastanede yattı 2 gün küvezde 1 gece ayrı kaldık görmedim hiç ..ağladım bütün gece gördükten sonra ayrılması çok zooorrrr...çok şükür çıktı hastaneden şimdi yanımda.kavuştuk kelebeğimle...
çook çook öptüm sizleri..inşallah hepinizin hayırlı haberlerini okurum burda...
kızlar iyi akşamlar.nasılsınız?umarım herkes çoook iyidir.hamile arkadaşları,doğum yapan anneleri kutluyorumm
11 nisan da kürtaj olmuştum.bu çarşamba tam 4 hafta bitmiş olacak.hala adet olmadım.adet belirtisi de yok. göğüslerde acı falan yok,kasık ağrısı da yok.sadece suratım sivilce doldu.
doktor 4-6 hafta arasında olursun demişti ama yine de meraklandım.
ne güzel sigarayı da bırakmıştım,kürtajdan sonra başladım yine ufff!!!
amin canım. sende mi clexine 4000 iğneyi gün aşırı kullanıyosun? ben neden hergün kullanmıyorum diye dert ettim içime.az gelir diye korkuyorum ama doktorum günaşırı diyor. decevit vitamin, geceleri progersteron fitil. sabahlarıda crinone jel kullanıyorum.ama o kadar korkuyorum ki.diyet nasıl bişey? allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşım :)
canım ben dönüşümlü vurduruyorum..yani bi sağ kalçam bi sol kalçam..bugün sağlık ocağındaki ebe hemşireme gittim..o taş gibi olan yer böyle çıplak gözle bakılınca kızarıklık var dedi..apse gibi yapmış alkollü pamuk koy dedi..ama kızlar ya wallahi dün gece ağrıdan uyuyamadım sanki kronik diş ağrısı gibiydi..iğneyi de hep annem vurur ama çok yavaş vururdu..2 gündür ebe hemşireye yaptırıyorum iğneyi sokmasıyla çıkarması bir oluyor..anlamadım ama çok ağrıyor kızlar yaa..inşallah yakın zamanda geçer
kızlar bu bebek kalp atışı dinleme cihazı hakkında ne düşünüyosunuz ben almak istiyorumda aradım firmayla görüştüm zararı yok dediler ama tereddütte kaldım varmı kullanan aramızda
cnm benim ya çok mutlu oldum. şükürler olsun bu güzel haberi duymak nasip oldu. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Değer katlanacaktır. pozitif düşün ve güzel haberler vermeye devam cnm arkadaşım.
Deryammm canim arkadasim cook tesekkur ederim..insallah guzel haberler vermeye devam edicem.. İyi ki seni tanimisim.. Allahim sizi korusun fistigimm..
Kizlar degerim artmis cumadan pazartesiye 61 den 457 ye yukselmis..Allahim insallah tum isteyenlere nasip etsin.. İki hafta sonra keseyi gorcez nasipse.yalniz progesteron 33,5 cikti bu deger 40 uzeri olmaliymis. Progestan kullancam gunde 3 kez. Dualariniza ihtiyacim var..
kızlar hepinize çook teşekkür ederim.anca daha yeni yazabiliorum sizlere..Allahım hepinize böle tatlı telaşı nasip etsin inşallah.kızımla uğraşıorum 1 haftadır.kendimi dikişlerimi çektiğim o doğum sancısını herşeyi unuttum onu görünce.AdınıMELİS NAZ koydum güzelimin.pes etmedim hiçbir zaman umutsuz yaşamadım rabbim verdi.çok şükür.bol bol dua edin eminimki bizim gibi bu rahatsızlığı yaşayanların duaları geri çevrilmior inşallah.
bu arada kızım sarılık oldu hastanede yattı 2 gün küvezde 1 gece ayrı kaldık görmedim hiç ..ağladım bütün gece gördükten sonra ayrılması çok zooorrrr...çok şükür çıktı hastaneden şimdi yanımda.kavuştuk kelebeğimle...
çook çook öptüm sizleri..inşallah hepinizin hayırlı haberlerini okurum burda...
Kizlar degerim artmis cumadan pazartesiye 61 den 457 ye yukselmis..Allahim insallah tum isteyenlere nasip etsin.. İki hafta sonra keseyi gorcez nasipse.yalniz progesteron 33,5 cikti bu deger 40 uzeri olmaliymis. Progestan kullancam gunde 3 kez. Dualariniza ihtiyacim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?