Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar. dün akşam inanılmaz başım ağrıdı korktum tansiyonum mu yükseldi diye bugün ilk işim tansiyon aleti almak olacak sanırım ...

canım korkunu o kadar iyi anlıyoruz ki biz ... bebişinin teyzoşları sizin için dua edecek :) . allahın izniyle güzel haberler vereceksin.

kuppe çok sevindim canım ne güzel yükselmiş değerin maşallah progesteronu takma aklına ilacını vermiş bile doktorun bişeycik olmaz. keseyide haftaya bile gitsen görebilirsin canım. doktorun mu iki hafta dedi . allahım kucağın aldığını haber vermeyi nasip etsin canım

canım benim durumumdakilere yaklaşımı nasıl acaba yani pıhtılaşmadan hariç romatizma var ya bende kortizon filan kullanan arkadaşlar varya o ne uyguluyo acaba
canım çok hastası var 15 20 güne randevuyu zor alıyorsun iyi olduğunu düşünüyorum istersen git bir görüş derim içine sinerse devam edersin ben proflarda bulamadığım cevapları burda buldum inşallah sonuda iyi gelir

of ya ne salak insanlar ya böylemi söylenirmiş bizim yaşadığımızı kimse anlamıyor keşke söylemeseydin ben hala kimseye söylemedim moralimi bozmamak için hiç moralini bozma güzelce kanını ver değerin yükselmiştir inşallah

cemocan canım dualarım hepimizle inşallah kontrolden iyi haberlerle gelirsin

günaydın meltemcim tansiyonunu ihmal etme inşallah önemli birşey yoktur

günaydın.clexan 0,4 kullananların bulantıları oluyormu.hamilelikte bulantı olur.benim13 hafta oldu hala geçmedi.acaba iğne ile alakası olabilirmi diye düşünüyorum.

canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.

hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah

kızlarrr, değerim cumadan salıya 104 ten 820 ye yükselmiş... dr.um çok iyi dedi. 4 gün rapor verdi dinlen senin bebğin kıymetli bizim için dedi:)
moralim çok yükseldi pazartesi keseyi görmeyi umuyorum dedii:) dularınızı bekliyorum...

canım tebrik ederim darısı bize inş. bende yarın dr gidiyorum yumoşlar olduysa hayırlısıyla aşılama yapılcak kuppecim canım arkdaşım inş. evladını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur canım benim

demiştim ama ben size değeriniz yükselir diyee:)) hadi gözünüz aydın kızlar....

canım inşaallah yarın çok güzel haberler alırsın bebişinle ilgili:))

canım ne güzel art arda sevindirici haberler alıyoruz.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

meraba canım bende 2 düşük yaşadım ama kan pıhtılasmasımı nerden öğrenicem sebeblerini cok merak ediyorum bende

arkadaşlar bendede homozigot taşıyıcılığı var çok karmaşık bır konu öğrendiğimden beri araştırıyorum.
gerçi bu pıhtılaşmada protein c seviysi onemlıymiş bende normal
bilemiyorum doğum kontrol ilaçları kandakı pıhtılaşmayı arttırıyo dıyorlar bende uzun yıllar kullandım bilinçsizce
ıkı düşük oldu şimdı 3 yıldır gebe kalamıyorum
onumuzdekı ay kısmetse tüp bebege başlıyoruz da başlamsına
çok endişeliyim bu tüp bebekte kullanılan yumurta geliştirici ılaçlarında pıhtılaşmayı arttırma durumu varmı,ne gıbı sorunlar oluşturur.kan pıhtılaşması olupta tüp bebek yaptıranlar nolur yardım edin çok karışığım bu psikolojiyle nasıl başlıycam bilemiyırum

kan pıhtılamasının sonucunu ne kadar sürede cıkıyor? ve tedavi cokmu uzun

canım çok haklısın, birbirimizi tanımıyoruz ama gönüllerimiz hep bir..aynı dertten müzdaribiz..Dualarımız birleşecek ve inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri kucaklarında olacak..Allahım korusun bizleri..
deryam cokk teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi nasip olur..nasıl özlem doluyum canım arkadaşımm..Allahıma sığındım, inşallah tedavi işe yarayacak..
canım iki hafta geçince gel dedi ama adet tarihi iki hafta geçince mi demek istedi acaba
canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.

hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
amin canım cümlemiziinkini inşallah..çok teşekkürler..
canımmm inşallahhh aşılaman da başarılı geçecek..dua ediyorum şuan, kavuştursun Allahım bebişlerimizle bizleri..canım arkadaşım iyi haberlerini bekliyorum..

kuzuuuuuuuuuuuu demiştin evettt..Allah razı olsunn senden içimi rahatlatmıştınn..Şükürler olsun ki güzel haberlerle geldikkk

sevisev canım doğumuna az kalmış allah hayırlısyla kucağına almayı nasip ede rinşallah. bişey soracağım. normal doğummu yapacaksın sezeryanmı. iğneyi ne zaman keseceksin.çok merak ediyorum normal doğumda iğne ne zaman kesiliyor. ben ilk doğumum 3 hafta erken oldu mesela. normal doğumda bu iğne sıkıntı olurmu çok düşünüyorum. bilgi verirsen sevinirim

canım özel hastanedemi zeki bey

canım özel hastanedemi zeki bey

inşallah hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.doğum şeklim belli değil henüz,son anda karar verilcek.iğneyi kullanmaya son ana kadar devam edicem.iğne kullanıp normal doğum yapan arkaşaşlarımız var topikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…