kızlarrr...bebişimin teyzoşlarııııı.......ben yarın doktora gidicem..bebeğimin son durumlarını görmeye..bizim için dua edin olur mu??? buna çok ihtiyacımız var...korkuyorum ama bir yandan da içimde çok güzel duygular var.. 8+ 2 deyiz inşallah günümüzle paralel gidiyoruzdur... inşallah bir sorun yoktur..Rabbim yüzümüze gülsün bizleri sevindirsin, dualarımızı kabul etsin adına kurban olduğum...
Kizlar degerim artmis cumadan pazartesiye 61 den 457 ye yukselmis..Allahim insallah tum isteyenlere nasip etsin.. İki hafta sonra keseyi gorcez nasipse.yalniz progesteron 33,5 cikti bu deger 40 uzeri olmaliymis. Progestan kullancam gunde 3 kez. Dualariniza ihtiyacim var..
canım çok hastası var 15 20 güne randevuyu zor alıyorsun iyi olduğunu düşünüyorum istersen git bir görüş derim içine sinerse devam edersin ben proflarda bulamadığım cevapları burda buldum inşallah sonuda iyi gelircanım benim durumumdakilere yaklaşımı nasıl acaba yani pıhtılaşmadan hariç romatizma var ya bende kortizon filan kullanan arkadaşlar varya o ne uyguluyo acaba
of ya ne salak insanlar ya böylemi söylenirmiş bizim yaşadığımızı kimse anlamıyor keşke söylemeseydin ben hala kimseye söylemedim moralimi bozmamak için hiç moralini bozma güzelce kanını ver değerin yükselmiştir inşallahGebeliğimi geçen hafta 3 haftalıkken öğrendim. Bugün okulda moralimi bozdu arkadaşın biri. O kadar öğrenilir miymiş? keşke kese görününce söyleseymişim((
2 kimyasal gebelikten sonra içimi bir korku kapladı. Sevincimi kursağımda bıraktılar. Yarın rapor almayı düşünüyorum. Kan vermekten çekiniyorum yadeğer düşerse diyedualarınızı bekliyorum
cemocan canım dualarım hepimizle inşallah kontrolden iyi haberlerle gelirsinkızlarrr...bebişimin teyzoşlarııııı.......ben yarın doktora gidicem..bebeğimin son durumlarını görmeye..bizim için dua edin olur mu??? buna çok ihtiyacımız var...korkuyorum ama bir yandan da içimde çok güzel duygular var.. 8+ 2 deyiz inşallah günümüzle paralel gidiyoruzdur... inşallah bir sorun yoktur..Rabbim yüzümüze gülsün bizleri sevindirsin, dualarımızı kabul etsin adına kurban olduğum...
günaydın kızlar. dün akşam inanılmaz başım ağrıdı korktum tansiyonum mu yükseldi diye bugün ilk işim tansiyon aleti almak olacak sanırım ...
canım korkunu o kadar iyi anlıyoruz ki biz ... bebişinin teyzoşları sizin için dua edecek :) . allahın izniyle güzel haberler vereceksin.
kuppe çok sevindim canım ne güzel yükselmiş değerin maşallahprogesteronu takma aklına ilacını vermiş bile doktorun bişeycik olmaz. keseyide haftaya bile gitsen görebilirsin canım. doktorun mu iki hafta dedi . allahım kucağın aldığını haber vermeyi nasip etsin canım
kızlarrr...bebişimin teyzoşlarııııı.......ben yarın doktora gidicem..bebeğimin son durumlarını görmeye..bizim için dua edin olur mu??? buna çok ihtiyacımız var...korkuyorum ama bir yandan da içimde çok güzel duygular var.. 8+ 2 deyiz inşallah günümüzle paralel gidiyoruzdur... inşallah bir sorun yoktur..Rabbim yüzümüze gülsün bizleri sevindirsin, dualarımızı kabul etsin adına kurban olduğum...
Kizlar degerim artmis cumadan pazartesiye 61 den 457 ye yukselmis..Allahim insallah tum isteyenlere nasip etsin.. İki hafta sonra keseyi gorcez nasipse.yalniz progesteron 33,5 cikti bu deger 40 uzeri olmaliymis. Progestan kullancam gunde 3 kez. Dualariniza ihtiyacim var..
inşallah çarşamba günü güzel sonuşlar alıcaksın canım:))
çok şükür canım iyi omaya çalışıyorum sen nasılsın ?? bende seni özledim kuzunu öp kokla benim için:))
havaalanına 20 dk mersine 1 saatti gelmişken orayada geçtik tantuni yemeye :)ama tam olarak neresi bende bilmiyorum merkezdi sanırım düğüne gelmiştik çarşıda falan gezdik ama çok karışık geldi eşimle bana :)
orası çarşı değilki gerçektende tam karışık yerlere gitmişsin :))
kızlarrr, değerim cumadan salıya 104 ten 820 ye yükselmiş... dr.um çok iyi dedi. 4 gün rapor verdi dinlen senin bebğin kıymetli bizim için dedi:)
moralim çok yükseldi pazartesi keseyi görmeyi umuyorum dedii:) dularınızı bekliyorum...
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
canım çok haklısın, birbirimizi tanımıyoruz ama gönüllerimiz hep bir..aynı dertten müzdaribiz..Dualarımız birleşecek ve inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri kucaklarında olacak..Allahım korusun bizleri..canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.burada birbirimizi tanımıyor ama aynı derdi paylaşıyoruz...birbirimize dua etmekten başka birşey elimizden gelmez...inşallah hamişler bebeklerini kucağına sağlıkla alır bebek bekleyenlerde en kısa sürede çift çizgiyi görür.
deryam cokk teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi nasip olur..nasıl özlem doluyum canım arkadaşımm..Allahıma sığındım, inşallah tedavi işe yarayacak..kuppecim değerin çok güzel yükselmiş. progesteronu da kafana takma o da ilaç takviyesiyle normal sınırlara ulaşır inşallah. keseyi görmek , kalp atışlarını duymak da nasip olur Rabbimin izniyle. dualarımdasın arkadaşım.
canım iki hafta geçince gel dedi ama adet tarihi iki hafta geçince mi demek istedi acabakuppe çok sevindim canım ne güzel yükselmiş değerin maşallahprogesteronu takma aklına ilacını vermiş bile doktorun bişeycik olmaz. keseyide haftaya bile gitsen görebilirsin canım. doktorun mu iki hafta dedi . allahım kucağın aldığını haber vermeyi nasip etsin canım
amin canım cümlemiziinkini inşallah..çok teşekkürler..canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.
hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
canımmm inşallahhh aşılaman da başarılı geçecek..dua ediyorum şuan, kavuştursun Allahım bebişlerimizle bizleri..canım arkadaşım iyi haberlerini bekliyorum..canım tebrik ederim darısı bize inş. bende yarın dr gidiyorum yumoşlar olduysa hayırlısıyla aşılama yapılcak kuppecim canım arkdaşım inş. evladını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur canım benim
demiştim ama ben size değeriniz yükselir diyee:)) hadi gözünüz aydın kızlar....
canım çok hastası var 15 20 güne randevuyu zor alıyorsun iyi olduğunu düşünüyorum istersen git bir görüş derim içine sinerse devam edersin ben proflarda bulamadığım cevapları burda buldum inşallah sonuda iyi gelir
of ya ne salak insanlar ya böylemi söylenirmiş bizim yaşadığımızı kimse anlamıyor keşke söylemeseydin ben hala kimseye söylemedim moralimi bozmamak için hiç moralini bozma güzelce kanını ver değerin yükselmiştir inşallah
cemocan canım dualarım hepimizle inşallah kontrolden iyi haberlerle gelirsin
günaydın meltemcim tansiyonunu ihmal etme inşallah önemli birşey yoktur
canım çok hastası var 15 20 güne randevuyu zor alıyorsun iyi olduğunu düşünüyorum istersen git bir görüş derim içine sinerse devam edersin ben proflarda bulamadığım cevapları burda buldum inşallah sonuda iyi gelir
of ya ne salak insanlar ya böylemi söylenirmiş bizim yaşadığımızı kimse anlamıyor keşke söylemeseydin ben hala kimseye söylemedim moralimi bozmamak için hiç moralini bozma güzelce kanını ver değerin yükselmiştir inşallah
cemocan canım dualarım hepimizle inşallah kontrolden iyi haberlerle gelirsin
günaydın meltemcim tansiyonunu ihmal etme inşallah önemli birşey yoktur
canım ne güzel art arda sevindirici haberler alıyoruz.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
demiştim ama ben size değeriniz yükselir diyee:)) hadi gözünüz aydın kızlar....
sevisev canım doğumuna az kalmış allah hayırlısyla kucağına almayı nasip ede rinşallah. bişey soracağım. normal doğummu yapacaksın sezeryanmı. iğneyi ne zaman keseceksin.çok merak ediyorum normal doğumda iğne ne zaman kesiliyor. ben ilk doğumum 3 hafta erken oldu mesela. normal doğumda bu iğne sıkıntı olurmu çok düşünüyorum. bilgi verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?