Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın canım
amin canım..seninde hamileliğin sağlıkla sürsün inşaallah:))
istanbuldayım canım
canım ne denir böyle durumda inanki bilmiyorum çok geçmiş olsun rabbim sabır versin çok üzüldüm inanki yazacak bişey bulamıyorum
benimde tüm çocukluğum geçti istanbulda çok sewerim orayı..yıllardır burdayım ama yinede istanbul gibi sewemedim burayı..
cnm dr. kontrolüne gittiğim zamandr.un ultrason kontrolüne dikkat ettim hep sağ tarafta buluyodu bebeği kasığın hemen üzerine bende cihazı hep oraya koymaya çalışarak duyuyodum kalp atışını. ilk 11. haftada dinlemeye başlamıştım. ilk başlarda biraz zor bulmama rağmen bir kaç dinleme sonrası alıştık ve hemen bulduk. kargonun içinde jel de vardı. şimdi ben 35. haftayı bitirdim. artık bebek büyüdüğü için hareketleri daha az eskisine göre . tereddüte düştüğüm zaman yine kullanıyorum aleti. içim rahatlıyor.
inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın canım
benimde tüm çocukluğum geçti istanbulda çok sewerim orayı..yıllardır burdayım ama yinede istanbul gibi sewemedim burayı..
gelin mi gittin oraya
gelin mi gittin oraya
yok kuzum ben adana doğumluyum küçükken istanbula gittik babamın işi sebebiyle sonra 13 yaşındayken yine aynı sebepten buraya döndük tabii burdada ewlendim:))
yok kuzum ben adana doğumluyum küçükken istanbula gittik babamın işi sebebiyle sonra 13 yaşındayken yine aynı sebepten buraya döndük tabii burdada ewlendim:))
neyseki memleketinmiş ailende orda yoksa zor olurdu annen nasıl oldu bu arada
neyseki memleketinmiş ailende orda yoksa zor olurdu annen nasıl oldu bu arada
annemin fizik tedawisi dewam ediyo canım götürüp getiriyorum her gün, çok bir değişiklik yok ama bunada şükürler olsun...
allah şifa versin canım
amin ..sağol canım..
annemin fizik tedawisi dewam ediyo canım götürüp getiriyorum her gün, çok bir değişiklik yok ama bunada şükürler olsun...
allah şifa versin canım
canım kayıpların için üzüldüm testleri fakültede veya eğitim hastanelerinde yaptırabilirsin ama genelde 3 düşükten sonra yapılıyor sende yalan söyle 3 düşük yaptım diye
evet canım özel hastanede çalışıyor
kızlar hepinize çook teşekkür ederim.anca daha yeni yazabiliorum sizlere..Allahım hepinize böle tatlı telaşı nasip etsin inşallah.kızımla uğraşıorum 1 haftadır.kendimi dikişlerimi çektiğim o doğum sancısını herşeyi unuttum onu görünce.AdınıMELİS NAZ koydum güzelimin.pes etmedim hiçbir zaman umutsuz yaşamadım rabbim verdi.çok şükür.bol bol dua edin eminimki bizim gibi bu rahatsızlığı yaşayanların duaları geri çevrilmior inşallah.
bu arada kızım sarılık oldu hastanede yattı 2 gün küvezde 1 gece ayrı kaldık görmedim hiç ..ağladım bütün gece gördükten sonra ayrılması çok zooorrrr...çok şükür çıktı hastaneden şimdi yanımda.kavuştuk kelebeğimle...
çook çook öptüm sizleri..inşallah hepinizin hayırlı haberlerini okurum burda...
Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
Hemogram tahlılımmmm
ly%33.5
ly# 2.10
rbc 4.33
mpv10.6
sedımasyonnn
sedimantasyon 1 saat sonuç 1
kaagulasyon
aptt sn 24-3.5
hemotoloji
lupus antikogulanı
faktor 8 ıse 49 cıkan tahlılıerde bunlarda anormallık var bu nlar nedır faktor 8 de demı benım sorun var acaba bende faktor 5 ve mtfr 677 vardı bu tahlıllerı baska bır hastanede yaptırdım eksıkler yapılsın dıye gtmıştım bunlar ne acıl yardımmmmm
canım basın sagolsun.. cok zor bir durum gercekten, ben de bebegimi 34 haftalıkken kalbi durması sonucu kaybettigim icin cok iyi anlıyorum seni.. rabbim sabrınıversin sana bir daha bu acıları yasamadan hem bedenen hem de ruhen hazır oldugunda bebegini kucagına almayı nasip etsin insallah..
bende jel istedim ama kargonun jel almadığını söylediler suylada olur dedi bayan bide hazır sen kullanıyoken sorayım hani hergün dinlemenin bi sakıncası olurmu
canım valla ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm allahım yardımcın olsun kan akımına falan bakılmıyormuydu?Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
nigarcım o kadar kararsızımki bi diyorum eşime tayin isteyelim ankaraya filan çıkacağıda meçhulde çünkü son düşüğümde yol sakıncalı diye lütfü hoca bir ay sonraya randevu vermişti ama biz bir ay sonrayı göremedik ama kayseri çok uzak değil sana yolla alakalı bi şey dedimi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?