Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum

Allah'ım sana sabırlar versin.dr un farketmedi mi kan akışının yavaşlamasını falan.ne desek boş....içim yandı resmen okuyunca.

bende jel istedim ama kargonun jel almadığını söylediler suylada olur dedi bayan bide hazır sen kullanıyoken sorayım hani hergün dinlemenin bi sakıncası olurmu

nigarcım o kadar kararsızımki bi diyorum eşime tayin isteyelim ankaraya filan çıkacağıda meçhulde çünkü son düşüğümde yol sakıncalı diye lütfü hoca bir ay sonraya randevu vermişti ama biz bir ay sonrayı göremedik ama kayseri çok uzak değil sana yolla alakalı bi şey dedimi doktor

canım basın sagolsun.. cok zor bir durum gercekten, ben de bebegimi 34 haftalıkken kalbi durması sonucu kaybettigim icin cok iyi anlıyorum seni.. rabbim sabrınıversin sana bir daha bu acıları yasamadan hem bedenen hem de ruhen hazır oldugunda bebegini kucagına almayı nasip etsin insallah..

sevgı cokk sevındım bebegını hayırlısıyla kucagına almana yenı gordum bı kac gundur bakamıordum foruma
nazz bebek gule guleee,saglıkla buyusunnnnn...
Kendıne ve bebegıne dıkkat et bızım ıcınde dua et...

canlarımm bakamıorum bı kac gundur foruma ozledım hepınızı
bazılarınızın degerlerı yukselmıs onlarada cok sevındımmm
sevgı doum yapmıs onada cokk sevındımmmmm
hepınızeeee muuutluuu gecelerrr yarın gorusursssss

Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum

ay cok uzuldum cok gecmış olsun ılacımı kesmıstın canım ya ne olduda tam dogacagı zamannn offfff

kızlar 3 unc yazmam bu kımseden yorum layan yokkkkkk bılgı verın

Rabbim kimseyi boyle imtihan etmesin herkese saglikli sihhatli evlatlar versin yani sirada bana acima oryak olan herkese tesekkur ederim boyle durumlarda yapilan dualar dabir temennileri rahatlatiyor insani

bende jel istedim ama kargonun jel almadığını söylediler suylada olur dedi bayan bide hazır sen kullanıyoken sorayım hani hergün dinlemenin bi sakıncası olurmu

cnm benim her gün dinlemedim. bazen iki günde bir bazen haftada bir, psikolojim bozulup üzüldüğümde günde bazen iki kere de dinlediğim olmuştur. sadece uzun dinlememeye dikkat ettim. kalp sesini duyunca 30 sn. falan dinleyip cihazı kapattım genellikle.

cnm benim böyle bir durumda ne söylenir inan bilmiyorum. çok çok üzüldüm. RAbbim sabır versin sana. son acın olsun inşallah.

canım valla ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm allahım yardımcın olsun kan akımına falan bakılmıyormuydu?

istersen bir gel görüş içine sinerse devam edersiniz biliyorsun ben hem lütfi beye hemde mustafa başbuğa gittim ikisindende memnun kalmadım ama zeki bey öyle değil çok pozitif birisi şimdilik allaha şükürler olsun bir şikayetim yok yol konusunda birşey demedi ben burdada bir doktora gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…