canım benim yaa gerçekten sözün bittiği yer, vardır RABBİM in bildiği demek hayırlısı buymuş...ewet canım,, benim 7 düşük oldu şimdi de hiç düşünmüyoruz gözüm çok korktu çünkü(
canım şuan normal için bekliyoruz fakat açılmam yok ve bebek iri...doktor bekleyelim diyor belki açılma olur diye..bekliyoruz.sancımda yok.cuma başka bi doktora randevu aldım kısmetse ona da bi gitcem.inşallah sağlıkla bebeğime kavuşurum.
Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
nasılsın tatlım iyi ol yarın inşallah güzel haberlerle geleceksin eminim şu anda çok heyecanlısındır ama inanki hepimiz her doktora gittiğimizde aynı heyecanı yaşıyoruz rabbim yeterki ol desin unutma
kızlarrr, değerim cumadan salıya 104 ten 820 ye yükselmiş... dr.um çok iyi dedi. 4 gün rapor verdi dinlen senin bebğin kıymetli bizim için dedi:)
moralim çok yükseldi pazartesi keseyi görmeyi umuyorum dedii:) dularınızı bekliyorum...
kızlar !!!! dün gittim gördüm evladımı büyümüş kafası gövdesi herşeyi belirgindi...8 haftayı geçmişiz...Allahım bugünümüzü aratmasın çok daha güzel günlerimizi göstersin bize..kalbi kut kut atıyordu...o an ağlamaya başladım..eşim bi tarafta ben bi tarafta...sonra şükrettik rabbime..inşallah benim ve diğer hamile arkadaşlarımında sorunsuz geçer gebelikleri..bir çırpıda geçer zaman da hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza...bebek isteyen arkadaşlarımın da inşallah tez zamanda hamile kalıp bu duyguyu yaşamalarını istiyorum..tüm kalbimle hepimiz için dualarım.....
kızlar !!!! dün gittim gördüm evladımı büyümüş kafası gövdesi herşeyi belirgindi...8 haftayı geçmişiz...Allahım bugünümüzü aratmasın çok daha güzel günlerimizi göstersin bize..kalbi kut kut atıyordu...o an ağlamaya başladım..eşim bi tarafta ben bi tarafta...sonra şükrettik rabbime..inşallah benim ve diğer hamile arkadaşlarımında sorunsuz geçer gebelikleri..bir çırpıda geçer zaman da hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza...bebek isteyen arkadaşlarımın da inşallah tez zamanda hamile kalıp bu duyguyu yaşamalarını istiyorum..tüm kalbimle hepimiz için dualarım.....
Gününüz güzel ve aydınlık geçsin inş.nasılsınız.forum bu günlerde çok hareketli valla oku oku bitmiyor.inşallah hep güzel şeyler okuruz ve yazarız.
Rabbim inşallah güzel günler göstersin hepimize.şifalar versin bize.allaha emanet olun.
Ben bugün okuldayım ama full boş:)nöbetim var sadece. Son saat de izin alıp dr randevumuza gidicem inşallah.
Duanızı eksik etmeyin:)
kızlar mutlu ve sağlıklı günler diliyorum hepimizee
inşallah canım,güzel haberler aldığımız bir gün olur
amin canım..ayy sevisev inanmıyorum 8 gün kaldı diyor göstergende anaaamm kız netin başında sancın falan tutmasın hee:)))
maşallah,güzel haberlerle dönmene çok sevindim,Rabbim tamamına erdirir,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
çok sewindim canımmaaşallah RABBİM mutluluğunu daim etsin:)))
Allah ım ne güzel bi an değil mi :) sağlıkla da kucagına aldıgın gunelrı gorrusun ınsallah canım
amın ınslalah bıze de nasıb olur en kısa zamanda
inşallah hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.doğum şeklim belli değil henüz,son anda karar verilcek.iğneyi kullanmaya son ana kadar devam edicem.iğne kullanıp normal doğum yapan arkaşaşlarımız var topikte...
merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşmeyelei herkes iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?