Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gününüz güzel ve aydınlık geçsin inş.nasılsınız.forum bu günlerde çok hareketli valla oku oku bitmiyor.inşallah hep güzel şeyler okuruz ve yazarız.

Rabbim inşallah güzel günler göstersin hepimize.şifalar versin bize.allaha emanet olun.

Ben bugün okuldayım ama full boş:)nöbetim var sadece. Son saat de izin alıp dr randevumuza gidicem inşallah.

Duanızı eksik etmeyin:)

(((((((((((((((((((((((((((

MAŞALLAH MAŞALLAH 41 KERE MAŞALLAH.
Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum

RABBİM sabır yağdırsın üzerine.dediğin gibi ilerleyen haftalarda kaybetmek eminim daha zordur.RABBİM hiçbirimize yaşatmasın.inş çok büyük büyük güzellikler yaşarsın.

nasılsın tatlım iyi ol yarın inşallah güzel haberlerle geleceksin eminim şu anda çok heyecanlısındır ama inanki hepimiz her doktora gittiğimizde aynı heyecanı yaşıyoruz rabbim yeterki ol desin unutma

inşallah iyiyim canım sağol.bir garip ruh halim var:/RABBİM e emnate ONA teslimiz.ne diyelim evet bugün daha bi heyecan var.bide bugün okuldayım ama hiççç dersim yok rahat rahattttt düşünüyorum:)))sağol tatlım.sizler iyi geliyosunuz:))

maşşalah maşşallah.RABBİM güzel günler göstersin evladınla fasülyenle birlikte:)

kızlar !!!! dün gittim gördüm evladımı büyümüş kafası gövdesi herşeyi belirgindi...8 haftayı geçmişiz... Allahım bugünümüzü aratmasın çok daha güzel günlerimizi göstersin bize..kalbi kut kut atıyordu...o an ağlamaya başladım..eşim bi tarafta ben bi tarafta...sonra şükrettik rabbime..inşallah benim ve diğer hamile arkadaşlarımında sorunsuz geçer gebelikleri..bir çırpıda geçer zaman da hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza...bebek isteyen arkadaşlarımın da inşallah tez zamanda hamile kalıp bu duyguyu yaşamalarını istiyorum..tüm kalbimle hepimiz için dualarım.....

maşallah,güzel haberlerle dönmene çok sevindim,Rabbim tamamına erdirir,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

çok sewindim canımmaaşallah RABBİM mutluluğunu daim etsin:)))

Allah ım ne güzel bi an değil mi :) sağlıkla da kucagına aldıgın gunelrı gorrusun ınsallah canım

amın ınslalah bıze de nasıb olur en kısa zamanda

dualarım seninle inşaallah güzel haberlerle dönersin canım:)))

amin canım..ayy sevisev inanmıyorum 8 gün kaldı diyor göstergende anaaamm kız netin başında sancın falan tutmasın hee:)))

:))keşke tutsa da kavuşsam bebeğime hayırlısıyla.son zaman kötü bişey olacak diye çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden..

maşallah,güzel haberlerle dönmene çok sevindim,Rabbim tamamına erdirir,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

amiiiinnnn canım benim seninde çok az kaldı..inşallah bir nefeste kurtulursun ve sağlıkla hayırlı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına dualarım seninle canım...

çok sewindim canımmaaşallah RABBİM mutluluğunu daim etsin:)))

amiiin canım... darısı sana inşallah en yakın zamanda :)

Allah ım ne güzel bi an değil mi :) sağlıkla da kucagına aldıgın gunelrı gorrusun ınsallah canım

amın ınslalah bıze de nasıb olur en kısa zamanda

amiiin canııııımm amiiiiinnnnnn...darısı senin başına inşallah :)

canım çok sevindim inşallah hep böyle güzel gider ve sağlıkla kucağına alırsın

canım hayırlısıyla kurtarsın.sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

nigarcım kayseridemisin. hangi dr a gidiyorsun. pıhtılaşma sorunu olup kayseride doktor tavsiye edecek olan varmı acaba aranızda

ceylim38 bende kayserideyim bende bulamadım bi kafama göre doktor varsa bilen özelliklede bayan bi doktor bana desin hayrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…