hoşgeldin. nasıl gidiyor hamileliğin.
yok canım kayseride değilim ama doktora kayseriye geliyorum doktorum zeki yılmaz tavsiye ederimnigarcım kayseridemisin. hangi dr a gidiyorsun. pıhtılaşma sorunu olup kayseride doktor tavsiye edecek olan varmı acaba aranızda
merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşmeyelei herkes iyidir inşallah
ya lütfen böyle olumsuz düşünme strese sokma kendinide bebişide inşaallah hayırlısıyla alırsın kucağına annesi:)):))keşke tutsa da kavuşsam bebeğime hayırlısıyla.son zaman kötü bişey olacak diye çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden..
hg. leylacım iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sende iyisindir umarım:))merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşmeyelei herkes iyidir inşallah
slm kızlar gene ben benim yumoş 17.5mm olmuş dr kongrede olduğu için telefonla görüşücem saat 4 de arıcam bakalım ne dicek ya 1 gün daha kullan dicek iğneyi yada bugün çatlatma iğnesini vurul dicek bakalım hayırlısı olsun hiçç ümidim kalmadıya hayırlısı olsun inş.herşey rabbimden
canım çok sevindim inşallah hep böyle güzel gider ve sağlıkla kucağına alırsın
ya lütfen böyle olumsuz düşünme strese sokma kendinide bebişide inşaallah hayırlısıyla alırsın kucağına annesi:))
hg. leylacım iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sende iyisindir umarım:))
hadi bakalım kuzum hakkında hayırlısı olsun ama bir bakarsın beklentilerinin tam tersi olur:))
ceylim38 bende kayserideyim bende bulamadım bi kafama göre doktor varsa bilen özelliklede bayan bi doktor bana desin hayrına
kızlar bende kayserıye gıdıyorum doktor ıcın tekden hastanesi gülcan hanım.cok memnunum tavsıye ederım cevremde de dogum yaaptırdııgı 2-3kısı var hepsi cok memnun oldugunu belırttı.eşide fakultede kadın dogumcu enterasan vakalarda ona yonlendırebılıyormusnigarcım kayseridemisin. hangi dr a gidiyorsun. pıhtılaşma sorunu olup kayseride doktor tavsiye edecek olan varmı acaba aranızda
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun duaet Rabbim istesin yeter ki kimse onune gecemez rahat huzurlu ol cok streslısın okudugum kadarıyla bızlerde dua edıyoruz bırbırımıze.guzel haberler al inşallahslm kızlar gene ben benim yumoş 17.5mm olmuş dr kongrede olduğu için telefonla görüşücem saat 4 de arıcam bakalım ne dicek ya 1 gün daha kullan dicek iğneyi yada bugün çatlatma iğnesini vurul dicek bakalım hayırlısı olsun hiçç ümidim kalmadıya hayırlısı olsun inş.herşey rabbimden
inşallah canım,güzel haberler aldığımız bir gün olur
hayırlı saglıklı haberlerle gel hannemcimGününüz güzel ve aydınlık geçsin inş.nasılsınız.forum bu günlerde çok hareketli valla oku oku bitmiyor.inşallah hep güzel şeyler okuruz ve yazarız.
Rabbim inşallah güzel günler göstersin hepimize.şifalar versin bize.allaha emanet olun.
Ben bugün okuldayım ama full boş:)nöbetim var sadece. Son saat de izin alıp dr randevumuza gidicem inşallah.
Duanızı eksik etmeyin:)
kızlar !!!! dün gittim gördüm evladımı büyümüş kafası gövdesi herşeyi belirgindi...8 haftayı geçmişiz...Allahım bugünümüzü aratmasın çok daha güzel günlerimizi göstersin bize..kalbi kut kut atıyordu...o an ağlamaya başladım..eşim bi tarafta ben bi tarafta...sonra şükrettik rabbime..inşallah benim ve diğer hamile arkadaşlarımında sorunsuz geçer gebelikleri..bir çırpıda geçer zaman da hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza...bebek isteyen arkadaşlarımın da inşallah tez zamanda hamile kalıp bu duyguyu yaşamalarını istiyorum..tüm kalbimle hepimiz için dualarım.....
dr haber geldi bir doz daha vurulup yarın tekrar gel dedi oyyyy allahımmmm sen sabır ver ve yardım ett
merhaba arkadaşlar
allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin.o güzel duyguyu tattırsın.
benimde 4.hamileliğim nerdeyse 10-12 gündür lekelenmelerim var.az az geliyor arada kesiliyor.haftayaydı randevum dayanamadım evime yakın özel hastaneye gittim.doktora test sonuçlarını gösterdim.kanda pıhtılaşma çıktığını .bişe kullanıyımusun dedi evet iğne başladı doktor dedim.benim branşım değil ben anlamam dedi.ilerde doğumda yada bebektede bundan dolayı problem olabilr dedi.senin çapa tıp veya cerrahpaşa gibi büyük hastanelere gitmemi önerdi.ben takip ederim ama sorun çıkarsa oraya gönderirsek kabul etmezler dedi.oralarda hemotolog polikinliği var onlar daha iyi takip eder dedi.biz yılda 1 kere yada hiç karşılaşmıyoruz dedi.
ultrasonla baktı keseyi gördük küçük dedi ama kalbini gördüm .kalp ateşlerini duyabilirmiyiz bakalım dedi.duyduk kalbi gümbür gümbür atıyordu sorun yok dedi.sen yine dinlen dedi.
kan pıhtılaşması olup doğumda sorun yaşayan varmı yada bebekte problem olan oldumu
dr haber geldi bir doz daha vurulup yarın tekrar gel dedi oyyyy allahımmmm sen sabır ver ve yardım ett
Allah'ım sana sabırlar versin.dr un farketmedi mi kan akışının yavaşlamasını falan.ne desek boş....içim yandı resmen okuyunca.
yok canım kayseride değilim ama doktora kayseriye geliyorum doktorum zeki yılmaz tavsiye ederim
leylacım nerelerdesin epeydir uğramadın doktor kime devam ediyorsun geçenlerde bende fragmin konusunda sıkıntı yaşadım kayseride bir eczanede bulduk gidip aldık bulamazsak muadili clexan 0.6 olacaktı haberin olsun sen kaçlık kullanıyordun
nigacım hamilemisin ay çok sevındım hayırlı olsun canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin
zerrin hanıma gidiyorum hala canım ama bide dünya hastanesinde aynur diye bi dr tavsiye ettiler önümüzdeki ay bide ona gitcem bakalım bende claxane 0.6 lık la devam ediyorum bi fragmını heryerde aradık bulamadık clexsane geçtik günde 2 taneydi fragmin bu 1 tane baya rahtaladım
dualarım seninle inşaallah güzel haberlerle dönersin canım:)))
canım hadi hayırlı haberlerle gel
evde int gitti o yüzden giremedim.ALLAHIMA BİNLERCEEEEEEEEEEEEEE şükür olsun. geçen hafta 3.8 dedikleri ense kalınlığı dün 1.5 çıktı. utrasonda bakarken dr lar bu hafta iyi dediler.eşim kayınvalidem ben hüngür hüngür ağladık.ne kadar şükretsek azdır.radyoloji uzmanı daha bakar bakmaz dr hanım çok normal dedi.çok iyi dedi.dr hanım biraz bozuldu:)dr sanırım kaslarıda ölçmüş:)dr kalktı radoloji uzm oturdu iyce baktılar.
HAMD OLS RABBİM hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.annemi aradım hemen hüngür hüngür ağladı ,babamı aramış işten eve ağlaya ağlaya gelmiş.RABBİM bu sevinç gözyaşlarını inş kucağımıza sağlıcakla aldığımızda da nasip etsin inş.babam ilk duyduğunda yemin ederim saçlarımın beyazladığını hissettim demiş
sonuç HAMD ols RABBİME içim rahattı ama insana yinede bi hüzün çöküyor.dualarınız ve desteğiniz içn hepinize teşekkürler.dr umun ısrarı ile de 3lü tarama yaptırmaya karar verdik.RABBİM göstermesin olumsuz hamilelikleri ama bundan sonrakilerde fikir olması açısından.
ALLAHIM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,ALLAHA emanet kalın:)
hannem bende çok merak etmiştim allahıma şükürler olsun bir sıkıntı yok rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah hep böyle güzel gider ve sağlıkla kucağına alırsın yanlış ölçümmü yapılmış anlayamadım şimdi
evde int gitti o yüzden giremedim.ALLAHIMA BİNLERCEEEEEEEEEEEEEE şükür olsun. geçen hafta 3.8 dedikleri ense kalınlığı dün 1.5 çıktı. utrasonda bakarken dr lar bu hafta iyi dediler.eşim kayınvalidem ben hüngür hüngür ağladık.ne kadar şükretsek azdır.radyoloji uzmanı daha bakar bakmaz dr hanım çok normal dedi.çok iyi dedi.dr hanım biraz bozuldu:)dr sanırım kaslarıda ölçmüş:)dr kalktı radoloji uzm oturdu iyce baktılar.
HAMD OLS RABBİM hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.annemi aradım hemen hüngür hüngür ağladı ,babamı aramış işten eve ağlaya ağlaya gelmiş.RABBİM bu sevinç gözyaşlarını inş kucağımıza sağlıcakla aldığımızda da nasip etsin inş.babam ilk duyduğunda yemin ederim saçlarımın beyazladığını hissettim demiş
sonuç HAMD ols RABBİME içim rahattı ama insana yinede bi hüzün çöküyor.dualarınız ve desteğiniz içn hepinize teşekkürler.dr umun ısrarı ile de 3lü tarama yaptırmaya karar verdik.RABBİM göstermesin olumsuz hamilelikleri ama bundan sonrakilerde fikir olması açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?