Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar gecen hafta doktor kontrolum vardı doktor pıhtılaşma ile ilgili testler yaptı sonucuna göre pıhtılaşma süren uzamış dedi bi açıklmada yapmadı 1 hafta sonra tekrar test yapmak için cağırdı şimdi bu duurmda iğne dozunu felan mı değiştirecek dersiniz kızlar

hoşgeldin. nasıl gidiyor hamileliğin.

hoşbulduk canım iyi gidiyor 25. haftaya girdik çok şükür sen nasılsın sen de düşünüydun gebelik varmı bebiş bayadır takip edemedim

nigarcım kayseridemisin. hangi dr a gidiyorsun. pıhtılaşma sorunu olup kayseride doktor tavsiye edecek olan varmı acaba aranızda
yok canım kayseride değilim ama doktora kayseriye geliyorum doktorum zeki yılmaz tavsiye ederim

merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşmeyelei herkes iyidir inşallah

leylacım nerelerdesin epeydir uğramadın doktor kime devam ediyorsun geçenlerde bende fragmin konusunda sıkıntı yaşadım kayseride bir eczanede bulduk gidip aldık bulamazsak muadili clexan 0.6 olacaktı haberin olsun sen kaçlık kullanıyordun

slm kızlar gene ben benim yumoş 17.5mm olmuş dr kongrede olduğu için telefonla görüşücem saat 4 de arıcam bakalım ne dicek ya 1 gün daha kullan dicek iğneyi yada bugün çatlatma iğnesini vurul dicek bakalım hayırlısı olsun hiçç ümidim kalmadıya hayırlısı olsun inş.herşey rabbimden

:))keşke tutsa da kavuşsam bebeğime hayırlısıyla.son zaman kötü bişey olacak diye çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden..
ya lütfen böyle olumsuz düşünme strese sokma kendinide bebişide inşaallah hayırlısıyla alırsın kucağına annesi:))

merhaba kızlar uzun zaman oldu görüşmeyelei herkes iyidir inşallah
hg. leylacım iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sende iyisindir umarım:))

hadi bakalım kuzum hakkında hayırlısı olsun ama bir bakarsın beklentilerinin tam tersi olur:))

canım çok sevindim inşallah hep böyle güzel gider ve sağlıkla kucağına alırsın

amiiiiiinn canım inşallah inşallah...:))) sizlerin dualarınıza da çok inanıyorum bende çok dua ediyorum..yapabildiğim tek şey bu..... inşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.Allah yardımcımız olsun..bize mutluluk versin..içimize huzur versin..tüm olumsuzluklardan ve kötülükten korusun bizleri (amiiiiinnnn )

dr haber geldi bir doz daha vurulup yarın tekrar gel dedi oyyyy allahımmmm sen sabır ver ve yardım ett

ceylim38 bende kayserideyim bende bulamadım bi kafama göre doktor varsa bilen özelliklede bayan bi doktor bana desin hayrına
nigarcım kayseridemisin. hangi dr a gidiyorsun. pıhtılaşma sorunu olup kayseride doktor tavsiye edecek olan varmı acaba aranızda
kızlar bende kayserıye gıdıyorum doktor ıcın tekden hastanesi gülcan hanım.cok memnunum tavsıye ederım cevremde de dogum yaaptırdııgı 2-3kısı var hepsi cok memnun oldugunu belırttı.eşide fakultede kadın dogumcu enterasan vakalarda ona yonlendırebılıyormus
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun duaet Rabbim istesin yeter ki kimse onune gecemez rahat huzurlu ol cok streslısın okudugum kadarıyla bızlerde dua edıyoruz bırbırımıze.guzel haberler al inşallah
inşallah canım,güzel haberler aldığımız bir gün olur

canım yaa ben senın hamılelık takvımıne baktıkca heyecanlanıyorum maasallah.bıde sıksık topıkte yorum yazıosun eger bır ıkı gun gırmezssen sevisev doğum yaptı sanırım dıyeceem

hayırlı saglıklı haberlerle gel hannemcim
oyyyy maaşallah bebişe junıor cemocanbu bebiş gibi karnında amuda kalktıgı gunleri kucagına aldıgın gunlerıde gostersın Rabbim

dr haber geldi bir doz daha vurulup yarın tekrar gel dedi oyyyy allahımmmm sen sabır ver ve yardım ett

vardır bir hayır kuzum yaa bakalım neler olacak,ama senin için en güzeli olur inşaallah:)) o kadar sabrettin biraz daha sabret bakalım..

merhaba arkadaşlar

allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin.o güzel duyguyu tattırsın.

benimde 4.hamileliğim nerdeyse 10-12 gündür lekelenmelerim var.az az geliyor arada kesiliyor.haftayaydı randevum dayanamadım evime yakın özel hastaneye gittim.doktora test sonuçlarını gösterdim.kanda pıhtılaşma çıktığını .bişe kullanıyımusun dedi evet iğne başladı doktor dedim.benim branşım değil ben anlamam dedi.ilerde doğumda yada bebektede bundan dolayı problem olabilr dedi.senin çapa tıp veya cerrahpaşa gibi büyük hastanelere gitmemi önerdi.ben takip ederim ama sorun çıkarsa oraya gönderirsek kabul etmezler dedi.oralarda hemotolog polikinliği var onlar daha iyi takip eder dedi.biz yılda 1 kere yada hiç karşılaşmıyoruz dedi.

ultrasonla baktı keseyi gördük küçük dedi ama kalbini gördüm .kalp ateşlerini duyabilirmiyiz bakalım dedi.duyduk kalbi gümbür gümbür atıyordu sorun yok dedi.sen yine dinlen dedi.

kan pıhtılaşması olup doğumda sorun yaşayan varmı yada bebekte problem olan oldumu

mutasyonların neydi canım burda okuduğum kadarıyla allaha şükür sağlıkla kucağına alanlar var ne biçim doktormuş o seni bu kadar endişelendirdi

nigacım hamilemisin ay çok sevındım hayırlı olsun canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin

zerrin hanıma gidiyorum hala canım ama bide dünya hastanesinde aynur diye bi dr tavsiye ettiler önümüzdeki ay bide ona gitcem bakalım bende claxane 0.6 lık la devam ediyorum bi fragmını heryerde aradık bulamadık clexsane geçtik günde 2 taneydi fragmin bu 1 tane baya rahtaladım

sağol canım rabbim hepimizin bebeklerini korusun ve sağlıkla kucağımaza almayı nasip etsin ben zeki beye devam ediyorum nasıl geçiyor hamilelik

dualarım seninle inşaallah güzel haberlerle dönersin canım:)))

canım hadi hayırlı haberlerle gel

evde int gitti o yüzden giremedim.ALLAHIMA BİNLERCEEEEEEEEEEEEEE şükür olsun. geçen hafta 3.8 dedikleri ense kalınlığı dün 1.5 çıktı. utrasonda bakarken dr lar bu hafta iyi dediler.eşim kayınvalidem ben hüngür hüngür ağladık.ne kadar şükretsek azdır.radyoloji uzmanı daha bakar bakmaz dr hanım çok normal dedi.çok iyi dedi.dr hanım biraz bozuldu:)dr sanırım kaslarıda ölçmüş:)dr kalktı radoloji uzm oturdu iyce baktılar.

HAMD OLS RABBİM hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.annemi aradım hemen hüngür hüngür ağladı ,babamı aramış işten eve ağlaya ağlaya gelmiş.RABBİM bu sevinç gözyaşlarını inş kucağımıza sağlıcakla aldığımızda da nasip etsin inş.babam ilk duyduğunda yemin ederim saçlarımın beyazladığını hissettim demiş

sonuç HAMD ols RABBİME içim rahattı ama insana yinede bi hüzün çöküyor.dualarınız ve desteğiniz içn hepinize teşekkürler.dr umun ısrarı ile de 3lü tarama yaptırmaya karar verdik.RABBİM göstermesin olumsuz hamilelikleri ama bundan sonrakilerde fikir olması açısından.

ALLAHIM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,ALLAHA emanet kalın:)

hannem bende çok merak etmiştim allahıma şükürler olsun bir sıkıntı yok rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah hep böyle güzel gider ve sağlıkla kucağına alırsın yanlış ölçümmü yapılmış anlayamadım şimdi

ALLAH razı ols canım.amin hepimiz sağlıcakla hayırla kucağımıza alalım inş.geçen c.tesi dr ölçtü 3.8 dedi.buda down sendromlu olma riskini arttırıyordu

zamanı gelmemesine rağmen içimiz rahat etsin die 4boyutlu utrasonda bakmak istedik.radyoloji uzmanı ile birlikte baktı dr.umuz çok şükür bu sefer 1.5 çıktı ya dr utrasonunda sorun var yada dr un ölçümünde.özel hastahane olduğu halde ben utrasonuna güvenmiyorum.devlet hastahanesinde yumuşacık bir bakışla göbekten görülen bebeği özel hastahane 8.haftaya kadar alttan bakarak gördü(((

neyse RABBİME hamdddddddddddd senalar olsun şimdilik attlattık inş bu korkularımızı inş bundan sonrada yaşamayız.sağlıcakla kucağımıza alırız bir sonraki kontrol 16 haziranda inş.çok uzun değil mi:)))ama bende sürekli gitmek istemiyorum.her gittiğimde pimpirikli davranmaktansa ara ara gitmek sorun olmadığı sürece benimde işime gelecek inş:)

sizin adınıza çok sevindim.Allah ım sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

gözleriniz aydın canım..çok şükür ..Allah başka sıkıntı keder vermesin..yavrusuyla kimseyi ,imtihan etmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…