ah canım benim saol rabbim olderse olacak evet ama işte nasip kısmetkızlar bende kayserıye gıdıyorum doktor ıcın tekden hastanesi gülcan hanım.cok memnunum tavsıye ederım cevremde de dogum yaaptırdııgı 2-3kısı var hepsi cok memnun oldugunu belırttı.eşide fakultede kadın dogumcu enterasan vakalarda ona yonlendırebılıyormus
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun duaet Rabbim istesin yeter ki kimse onune gecemez rahat huzurlu ol cok streslısın okudugum kadarıyla bızlerde dua edıyoruz bırbırımıze.guzel haberler al inşallah
canım yaa ben senın hamılelık takvımıne baktıkca heyecanlanıyorum maasallah.bıde sıksık topıkte yorum yazıosun eger bır ıkı gun gırmezssen sevisev doğum yaptı sanırım dıyeceem
hayırlı saglıklı haberlerle gel hannemcim
oyyyy maaşallah bebişe junıor cemocan bu bebiş gibi karnında amuda kalktıgı gunleri kucagına aldıgın gunlerıde gostersın Rabbim
kuzum sabrediyorum bugün dr gittim ama haberler kötü bakalım hayırlısı olsunvardır bir hayır kuzum yaa bakalım neler olacak,ama senin için en güzeli olur inşaallah:)) o kadar sabrettin biraz daha sabret bakalım..
saol ablam canımmsınnnnnsen rahat ol rabbim ol dediyse olur....
ah canım benim saol rabbim olderse olacak evet ama işte nasip kısmetkızlar bende kayserıye gıdıyorum doktor ıcın tekden hastanesi gülcan hanım.cok memnunum tavsıye ederım cevremde de dogum yaaptırdııgı 2-3kısı var hepsi cok memnun oldugunu belırttı.eşide fakultede kadın dogumcu enterasan vakalarda ona yonlendırebılıyormus
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun duaet Rabbim istesin yeter ki kimse onune gecemez rahat huzurlu ol cok streslısın okudugum kadarıyla bızlerde dua edıyoruz bırbırımıze.guzel haberler al inşallah
canım yaa ben senın hamılelık takvımıne baktıkca heyecanlanıyorum maasallah.bıde sıksık topıkte yorum yazıosun eger bır ıkı gun gırmezssen sevisev doğum yaptı sanırım dıyeceem
hayırlı saglıklı haberlerle gel hannemcim
oyyyy maaşallah bebişe junıor cemocan bu bebiş gibi karnında amuda kalktıgı gunleri kucagına aldıgın gunlerıde gostersın Rabbim
kuzum sabrediyorum bugün dr gittim ama haberler kötü bakalım hayırlısı olsunvardır bir hayır kuzum yaa bakalım neler olacak,ama senin için en güzeli olur inşaallah:)) o kadar sabrettin biraz daha sabret bakalım..
saol ablam canımmsınnnnnsen rahat ol rabbim ol dediyse olur....
ah canım benim saol rabbim olderse olacak evet ama işte nasip kısmet
kuzum sabrediyorum bugün dr gittim ama haberler kötü bakalım hayırlısı olsun
saol ablam canımmsınnnnn
evde int gitti o yüzden giremedim.ALLAHIMA BİNLERCEEEEEEEEEEEEEE şükür olsun. geçen hafta 3.8 dedikleri ense kalınlığı dün 1.5 çıktı. utrasonda bakarken dr lar bu hafta iyi dediler.eşim kayınvalidem ben hüngür hüngür ağladık.ne kadar şükretsek azdır.radyoloji uzmanı daha bakar bakmaz dr hanım çok normal dedi.çok iyi dedi.dr hanım biraz bozuldu:)dr sanırım kaslarıda ölçmüş:)dr kalktı radoloji uzm oturdu iyce baktılar.
HAMD OLS RABBİM hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.annemi aradım hemen hüngür hüngür ağladı ,babamı aramış işten eve ağlaya ağlaya gelmiş.RABBİM bu sevinç gözyaşlarını inş kucağımıza sağlıcakla aldığımızda da nasip etsin inş.babam ilk duyduğunda yemin ederim saçlarımın beyazladığını hissettim demiş
sonuç HAMD ols RABBİME içim rahattı ama insana yinede bi hüzün çöküyor.dualarınız ve desteğiniz içn hepinize teşekkürler.dr umun ısrarı ile de 3lü tarama yaptırmaya karar verdik.RABBİM göstermesin olumsuz hamilelikleri ama bundan sonrakilerde fikir olması açısından.
ALLAHIM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,ALLAHA emanet kalın:)
sizin adınıza çok sevindim.Allah ım sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
gözleriniz aydın canım..çok şükür ..Allah başka sıkıntı keder vermesin..yavrusuyla kimseyi ,imtihan etmesin....
çok şükür.dr um benden ben dr dan daha pimpirikliyim sanırsammmmmmmm.günaydın hepinize
HANNEEMMM canım çok ama çok sewindim,bu doktorlar korkutmayı çok sewiyolar gördünmü boşuna üzdüler bir sürü insanı,neyse çok şükür herşey normamiş:)))
canım gözün aydın çok şükür çok sevindim inşallah sağlıkla gelecek bebeğin annesi sen de moralini hep yüksek tutmaya çalış
HANNEM
nasıl sevindim anlatamam sana hadi rabbim yolunuzu açık etsin
tgbers
canım nasılsın son durum ne aşılama yapılcakmı
slm kızlar nasılsınız
evde int gitti o yüzden giremedim.ALLAHIMA BİNLERCEEEEEEEEEEEEEE şükür olsun. geçen hafta 3.8 dedikleri ense kalınlığı dün 1.5 çıktı. utrasonda bakarken dr lar bu hafta iyi dediler.eşim kayınvalidem ben hüngür hüngür ağladık.ne kadar şükretsek azdır.radyoloji uzmanı daha bakar bakmaz dr hanım çok normal dedi.çok iyi dedi.dr hanım biraz bozuldu:)dr sanırım kaslarıda ölçmüş:)dr kalktı radoloji uzm oturdu iyce baktılar.
HAMD OLS RABBİM hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.annemi aradım hemen hüngür hüngür ağladı ,babamı aramış işten eve ağlaya ağlaya gelmiş.RABBİM bu sevinç gözyaşlarını inş kucağımıza sağlıcakla aldığımızda da nasip etsin inş.babam ilk duyduğunda yemin ederim saçlarımın beyazladığını hissettim demiş
sonuç HAMD ols RABBİME içim rahattı ama insana yinede bi hüzün çöküyor.dualarınız ve desteğiniz içn hepinize teşekkürler.dr umun ısrarı ile de 3lü tarama yaptırmaya karar verdik.RABBİM göstermesin olumsuz hamilelikleri ama bundan sonrakilerde fikir olması açısından.
ALLAHIM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,ALLAHA emanet kalın:)
günaydın hepinize
HANNEEMMM canım çok ama çok sewindim,bu doktorlar korkutmayı çok sewiyolar gördünmü boşuna üzdüler bir sürü insanı,neyse çok şükür herşey normamiş:)))
ah canım benim saol rabbim olderse olacak evet ama işte nasip kısmet
kuzum sabrediyorum bugün dr gittim ama haberler kötü bakalım hayırlısı olsun
saol ablam canımmsınnnnn
HANNEM
tgbers
slm kızlar nasılsınız
HANNEM
tgbers
slm kızlar nasılsınız
Çok sevindim ve çok rahatladım. Senden haber çıkmayınca kötü diye düşünmüştüm, çok şükür sadece internetin gazabına uğramışız. İnşallah sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de göreceğiz.
nasıl kötü yanii(
HANNEM
tgbers
slm kızlar nasılsınız
şükürler olsun kuzucum rabbim kucağına almayıda nasip etsinkendi adıma söyleyim çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın tayin işi sonuçlandı mı?
oo iyi ol tabi canım benim siz iyi oldukça bende mutlu oluyorumyiyim canım, sen nasılsın? Var mı tayinle ilgili bir gelişme?
sen iyi olda biz teşekkür falan istemiyoruzsağol canım bende sana özelden msj atacaktım.aminnnn inşallah çok sağol desteğin için:)
.
bak gelirsem oraya saçını başını yolarım hııkızlar 17.5 mm olan yumoş hala 17.5 mm bi ilerleme olmamış yaaa diğerleride 10 mm 11 mm 12 mm 8.5 mm var bide oda yeni türemiş yoktuuu yanii dedim yeni arkadan gelen yumoşmu var dedim evet dedi nasıl oluyosa anlamadım neyse büyüme olmayınca e2 bakalım dedi kan verdim şimdi sonuç bekliyorum kuzular benim hiç ümidim kalmadı valla yakında menapozada girerim benn ohhh ne alaaaa
caco merhaba, geçmişi okurken testlerimizin seninle uyuştuğunu gördüm. sen bende daha öndesin senden ricam şuanki senin durumunla ilgili ne gelişmeler var yazar mısın??
apc-r değerim düşük çıktı. diğer butun proteın s c gıbı pıhtılasma faktorlerım normal.gecen gun faktor V, II mthr mutasyonlarına bakılsın dıye kan verdım ama sonucları almama 10 gun var hemen hemen....
pıhtılasma sorunu kesın bende de var gözüküyor dimi??
sana ne dendi böyle bir durumda...
aklımda senınde sadece apc-r değerin düşük diye kalmışta...
cevaplarsan cok sevınırım.
kızlarrr, değerim cumadan salıya 104 ten 820 ye yükselmiş... dr.um çok iyi dedi. 4 gün rapor verdi dinlen senin bebğin kıymetli bizim için dedi:)
moralim çok yükseldi pazartesi keseyi görmeyi umuyorum dedii:) dularınızı bekliyorum...
Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
kızlar !!!! dün gittim gördüm evladımı büyümüş kafası gövdesi herşeyi belirgindi...8 haftayı geçmişiz...Allahım bugünümüzü aratmasın çok daha güzel günlerimizi göstersin bize..kalbi kut kut atıyordu...o an ağlamaya başladım..eşim bi tarafta ben bi tarafta...sonra şükrettik rabbime..inşallah benim ve diğer hamile arkadaşlarımında sorunsuz geçer gebelikleri..bir çırpıda geçer zaman da hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza...bebek isteyen arkadaşlarımın da inşallah tez zamanda hamile kalıp bu duyguyu yaşamalarını istiyorum..tüm kalbimle hepimiz için dualarım.....
:))keşke tutsa da kavuşsam bebeğime hayırlısıyla.son zaman kötü bişey olacak diye çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?