Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin canım hepimizden..ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden doğru.. sende dua et .çünkü sadece bebeklerimizin değil hepimizin sahibi Allah verende o alanda..inş. kucağına almayı nasip etmiştir yavrunu..

amin canım hepimizden..ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden doğru.. sende dua et .çünkü sadece bebeklerimizin değil hepimizin sahibi Allah verende o alanda..inş. kucağına almayı nasip etmiştir yavrunu..

ammmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn diyorum bu güzel dileklerine, dualarına....rabbim her birimize nasip etsin inşallah...yarın iyi haberlerle dönmek istiyorum arkadaşım benim için dua edin ne oluuurrr

günaydın kızlar bugün dr. kontrolüm var. dün kendimi biraz yordum galiba akşam lavaboda akıntımın kahverengiye döndüğünü farkettim çok korktum elim ayağım titredi zor yattım birazdan dr a gidicem keseye bakacak ne olur dua edin. öpüyorum...

canım inşallah bişey olmamıştır...güzerl habelerle dönersin inşallah

RABBİM yardımcın ols.iyi haberlerle dön inşallah.yaaaa kuzum bide yormayın kendinizi yaaaa.ne stresle yaşıyoruz.yani yapmayın.bırakın biraz işlleri

RABBİM yardımcın ols.iyi haberlerle dön inşallah.yaaaa kuzum bide yormayın kendinizi yaaaa.ne stresle yaşıyoruz.yani yapmayın.bırakın biraz işlleri

RABBİM işlerini kolaylaştırsın.sabır versin hatta yağdırsın üzerine.ve mükafatını hem bu dünyada sağlıklı ve hayırlı bir evlatla hemde ahirette versin inşallah.

bebeğim sen yine uçmuşsun:)))seni anlıyorum anlıyoruz ama sürekli bu düşüncelerle boğuşmak seni hem üzer hem yıpratır.yapma gözünü seveyim.hem kötü düşünme kaderimiz olabilir RABBİM muhafaza.hadi hasbinallah çek bol bol kuran falan oku.

ALLAH razı ols bu güzel paylaşım için okuyacağım arkadaşım:)

RABBİM şifa versin.olur arada sanırım.sen istirahat et yorma kendini fazla.

çok şükür iyisiniz canım dinlenmene bak strese girme yorulmada öpüyorum bitanem

arkadaşlar dün pazar günü dr gittik usg baktı çok şükür yumoş 18 mm olmuş ve bugün çatlatma iğneni vur salı sabahda gel aşılamanı yapalım dedi çok sevindim hayırlısıyla inş. herşey yolunda gider dualarınızı eksit etmeyin nolur

çok geçmiş olsun canım.İnşallah Allah ın izniyle herşey yoluna girer.Bebişinde sağ salim anneciğine kavuşuur.Allah ım yardımcın olsun canım.

sağolun kızlar allah razı olsun sizden şimdi daha iyiyim tansiyon normale döndü çok şükür tahlillerimdede önemli bir sorun yokmuş bugün kendi doktoruma gittim çok rahatlattı şimdilik sorun yok

cemocan canım moralini bozma lütfen aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle birşey olmaz üzülme sakın güzel haberlerini bekliyorum

canım çok sevindim inşallah aşılaman başarılı olur ve sende katılırsın aramıza

inş. güzelim inş.. rabbim bu sefer ol der inş. hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inş..

PAİ-1 heterozigot çıkmış, bu da kan pıhtılaşmasına yatkınlığın var demek ama ne yazık ki bu mutasyonun etkisi hakkında bilgi sahibi değilim.

İnşallah birşey olmamıştır. Ben benzer birşey yaşadım, çok şükür bir sorun olmadı. Umarım bugün güzel haberlerle gelirsin, dikkat et kendine.

Toplam 4 geninde heterozigot mutasyon var, burada senin durumunda olanlar genelde hamileliğin ilk başından itibaren iğne kullanmaya başlıyor. 4. aya kadar iyi gelmişsin, şanslıymışşın. Bende sadece MTHFR 1298 homozigot mutasyon var, şu anda 0,4 * 2 clexane iğne kullanıyorum: Doktorun aşırı sulanacağını düşünseydi vermezdi herhalde.

İnşallah bir sorun olmamıştır, iyi haberlerle gel.

Hadi bakalım, sonunda büyüdü bizim yumoş. İnşallah aşılamadan iyi sonuçlarla çıkarsın.

Nigar tansiyonun düştüğüne çok sevindim, yediklerine içtiklerine dinlenmene dikkat et, aman diyim. Sen erken doğum yaptığında yine de clexane veya benzeri kullanıyor muydun, yoksa sonradan mı çıktı pıhtılaşma.

sağol burcucum ben biliyorum neden yükseldiğini işyerinde biraz sorunlu bir oda arkadaşım var ondan dolayı yükseldi yediklerime çok dikkat ediyorum ben ilk gebeliğimde hiç iğne ilaç hiçbirşey kullanmadan 26 haftalık doğum yaptım kızım 780 gr doğdu çok şükür yaşıyor sonra genetik araştırmalarım yapıldı ondan sonra iğne kullandığım halde 8. haftada kalbi durmuştu bu sefer nasıl bir son bekliyor beni bazen çok korkuyorum allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
senin nasıl geçiyor kanaman olmuş aman dikkat et

nigarcım geçmiş olsun tansiyonun yükselmiş sanırım kendine çok dikkat et

nigarcım geçmiş olsun tansiyonun yükselmiş sanırım kendine çok dikkat et

sağol canım geçen hafta biraz stres yaşadım ondan oldu diye düşünüyorum bundan sonra hiç moral bozmamak gerekiyor onu anladımhiç birşeyi kafaya takmamak gerek sen ne yapıyorsun canım gidecekmisin zeki beye?

İğne kullanınca inşallah aynı şeyi yine yaşamazsın diye düşündüm de o yüzden sordum, inşallah sonuna kadar gider, sağlıklı ve normal zamanında bir doğum olur bu sefer.
Kanama neden oldu bilmiyorum, işten eve erken geldim, yattım uyudum, tuvalete gittim kan gördüm. Yorulmadım, zorlanmadım, stres yaşamadım ama olunca oluyor işte...neyseki devam etmedi. Yarın da kendi doktoruma gideceğim, inşallah bunu da atlatırım, ondan sonra ölçüm 2li test vs. heyecanı geliyor zaten, bakalım bunlar için hangi tarihi verecek. Diğer gittiğim doktorun ölçümüne göre yarın tam 11 hafta bitmiş olacak. Galiba ölçümleri 13 haftanın sonunda yapacak ama sizinkiler daha erken oldu dimi? yarın soracağım.

kızlar bir sorum olacak şimdi testleri yaptırdınız sorun bulundu yani bu 677 ler 1298 ler felan sonra ne yaptınız illaki hematologa gitmek gerekiyormu ben genetik doktoruna sordum gerek yok iyi bir kadın doğumcu bul dedi siz neler yaptınız şimdi korunma sürecindeyim
yinede korkuyorum valla

Benim takibimi kadın doğum doktoru yaptı, hematologa gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…