ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BADEZUZUM..La havle vela kuvvete diyorum..çok rahatım bugün sakinim huzurluyum bana o an geliyo...aynen dediğin gibi hamile kalamazsın bi dert, kalınca uğraşırsın bi dert, sürekli ya ölürse ya düşerse diye düşünürsün...iyi haberler alacağım inşallah rabbim yardımcımız olsun..inşallah benimledir bebeğim
amin canım hepimizden..ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden doğru.. sende dua et .çünkü sadece bebeklerimizin değil hepimizin sahibi Allah verende o alanda..inş. kucağına almayı nasip etmiştir yavrunu..
günaydın kızlar bugün dr. kontrolüm var. dün kendimi biraz yordum galiba akşam lavaboda akıntımın kahverengiye döndüğünü farkettim çok korktum elim ayağım titredi zor yattım birazdan dr a gidicem keseye bakacak ne olur dua edin. öpüyorum...
günaydın kızlar bugün dr. kontrolüm var. dün kendimi biraz yordum galiba akşam lavaboda akıntımın kahverengiye döndüğünü farkettim çok korktum elim ayağım titredi zor yattım birazdan dr a gidicem keseye bakacak ne olur dua edin. öpüyorum...
AMİN CANIM benim yine bugünlerde bunalıma girdim 3düşük ameliyatlar acılar çektiğim ama yinede allahım ne olur çektiklerimin mükafatını ver diyorum asla isyan etmiyorum çok zor günler geçirdim.herkes tabi kendi çektiğini bilir.yine acı çekicem 4üncü rahim filimi çekilecek.benim rahimde septum perde vardı 3kere ameliyat oldum ama hala alınmadığını düşünüyolar.kaderimmi yoksa nedir bilmiyorumm.hayırlısı herşeyin RABBİM kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..
kızlar !!!!! ben çok kötüyüm yaaaaaakızlar ben dün gece panik atak nöbeti geçirdim birşeylere çok sinirlendim ve nöbet geçirdim nabzım çok yüksek attı..tansiyonum normaldi ama nefes darlığı çektim ve kalp çarpıntısı....bugün bulantım neredeyse hiç olmadı ve karnım hep ağrıdı sonra yattım dinlendim..şimdi kendimi biraz iyi hissediyorum ve size bunları anlatıyorum..kızlaaaaarrrrr acaba bebeğime bişey olmuş mudur?? dilim varmıyo ama ölmüş müdür?? kalbi durmuş mudur?? ne bileyim başka başka kötü şeyler?? kızlar kafayı yemek üzereyim eğer bugün pazar olmasaydı kendimi doktora atacaktım..yarın için devlet hastanesinden randevu aldım ama lütfen bana birşey söyleyin arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim sürekli ağlıyorum...bebeğime bişey olmuş mudur??? herhangi bir kanamam yada akıntım yok ama korkuyorum yaa arkadaşlar ne olur içimi ferahlatan şeyler söyleyin yada bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin inanın bugünüm mahvoldu....yardım ediiiin ne oluuurrr
BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayibeten inneke semi ud-Dua'
BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr'
1.Duanın manası: Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
2.Duanın manası: Ey Rabbim işimi kolaylaştır , zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.
LÜTFEN BOL BOL OKUYUN ARKADAŞLAR.. ALLAH KABUL ETSİN
Iyiyiz kizlar. Kanama devam etmedi, ben yine de dayanamayip doktora gittim bugun neyseki hersey yolundaymis icim rahatladi. Kasiklarimda hafif bir agri var ama belki de psikolojiktir veya gaz agrisidir bilmiyorum.Sali gunu kendi doktorumla randevum var, simdilik aspirin icmiyorum ve evde yatiyorum. Ufff ne sıkıntılı ne heyecanli bir surec bu...
Iyiyiz kizlar. Kanama devam etmedi, ben yine de dayanamayip doktora gittim bugun neyseki hersey yolundaymis icim rahatladi. Kasiklarimda hafif bir agri var ama belki de psikolojiktir veya gaz agrisidir bilmiyorum.Sali gunu kendi doktorumla randevum var, simdilik aspirin icmiyorum ve evde yatiyorum. Ufff ne sıkıntılı ne heyecanli bir surec bu...
çok geçmiş olsun canım.İnşallah Allah ın izniyle herşey yoluna girer.Bebişinde sağ salim anneciğine kavuşuur.Allah ım yardımcın olsun canım.
canım benim yaa inşaallah düzelir çok sıkma canını stresten de daha çok etkilenir tansiyonun....limon ve nar tansiyonu düşürüyor aklında bulunsun limon ayrıca kanıda sulandırıyor,bol,bol tüket canım...
sağolun kızlar allah razı olsun sizden şimdi daha iyiyim tansiyon normale döndü çok şükür tahlillerimdede önemli bir sorun yokmuş bugün kendi doktoruma gittim çok rahatlattı şimdilik sorun yokhannem
gözun aydın canım cok sukur kı hesey yolundaymıs sonuna kadar inşallah saglıklı hayırlı haberler alırsn
ay she
canım tebrık ederım kollarına aldıgın gunlerı de gorursun ınsallah saglıcakla kalın
nigar50
canım cok gecmıs olsun umarım bırdaha yasamazsın.doktorun ne dedı.dedıgın gıbı erken bayagı belkıde preeklemsıyle ılgılı degıldır.Rabbim şifa versin dualarımızdasın ınsallah
sevisev
canım ne yaptın sabahtan beri hıc gırmemıssın doktor kontrolun varmı bugun yoksa hastaneye gitmişken bi doğuruyum mu dedingüzel haberlerini bekliyoruuzzz
cemocan canım moralini bozma lütfen aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle birşey olmaz üzülme sakın güzel haberlerini bekliyorumkızlar !!!!! ben çok kötüyüm yaaaaaakızlar ben dün gece panik atak nöbeti geçirdim birşeylere çok sinirlendim ve nöbet geçirdim nabzım çok yüksek attı..tansiyonum normaldi ama nefes darlığı çektim ve kalp çarpıntısı....bugün bulantım neredeyse hiç olmadı ve karnım hep ağrıdı sonra yattım dinlendim..şimdi kendimi biraz iyi hissediyorum ve size bunları anlatıyorum..kızlaaaaarrrrr acaba bebeğime bişey olmuş mudur?? dilim varmıyo ama ölmüş müdür?? kalbi durmuş mudur?? ne bileyim başka başka kötü şeyler?? kızlar kafayı yemek üzereyim eğer bugün pazar olmasaydı kendimi doktora atacaktım..yarın için devlet hastanesinden randevu aldım ama lütfen bana birşey söyleyin arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim sürekli ağlıyorum...bebeğime bişey olmuş mudur??? herhangi bir kanamam yada akıntım yok ama korkuyorum yaa arkadaşlar ne olur içimi ferahlatan şeyler söyleyin yada bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin inanın bugünüm mahvoldu....yardım ediiiin ne oluuurrr
canım çok sevindim inşallah aşılaman başarılı olur ve sende katılırsın aramızaarkadaşlar dün pazar günü dr gittik usg baktı çok şükür yumoş 18 mm olmuş ve bugün çatlatma iğneni vur salı sabahda gel aşılamanı yapalım dedi çok sevindim hayırlısıyla inş. herşey yolunda gider dualarınızı eksit etmeyin nolur
sağolun kızlar allah razı olsun sizden şimdi daha iyiyim tansiyon normale döndü çok şükür tahlillerimdede önemli bir sorun yokmuş bugün kendi doktoruma gittim çok rahatlattı şimdilik sorun yok
cemocan canım moralini bozma lütfen aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle birşey olmaz üzülme sakın güzel haberlerini bekliyorum
canım çok sevindim inşallah aşılaman başarılı olur ve sende katılırsın aramıza
merhaba kızlar ben de 2 ay önce 4 aylık bebeğimin kalbi durması sonucu düşük yaşadım
doktorum baz tahliller yaptırmamı istedi. sonuçlar çıtı ama henüz doktora gidemedim ve merak ediyorum :
MTHFR (A1298C) (Hem.Lab)Homozigot Normal
PAİ-1 (4G/5G) (Hem.Lab)Heterezigot(4G/5G)
FAKTÖR II ‎(‎G‎20210‎A‎‎Homozigot Normal
MTHFR (C677T)Homozigot Normal
FAKTÖR XIII V34L homozigot normal
FAKTÖR V LEİDENHomozigot Normal
sizce bende pıhtılaşma var mı??
kızlar !!!!! ben çok kötüyüm yaaaaaakızlar ben dün gece panik atak nöbeti geçirdim birşeylere çok sinirlendim ve nöbet geçirdim nabzım çok yüksek attı..tansiyonum normaldi ama nefes darlığı çektim ve kalp çarpıntısı....bugün bulantım neredeyse hiç olmadı ve karnım hep ağrıdı sonra yattım dinlendim..şimdi kendimi biraz iyi hissediyorum ve size bunları anlatıyorum..kızlaaaaarrrrr acaba bebeğime bişey olmuş mudur?? dilim varmıyo ama ölmüş müdür?? kalbi durmuş mudur?? ne bileyim başka başka kötü şeyler?? kızlar kafayı yemek üzereyim eğer bugün pazar olmasaydı kendimi doktora atacaktım..yarın için devlet hastanesinden randevu aldım ama lütfen bana birşey söyleyin arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim sürekli ağlıyorum...bebeğime bişey olmuş mudur??? herhangi bir kanamam yada akıntım yok ama korkuyorum yaa arkadaşlar ne olur içimi ferahlatan şeyler söyleyin yada bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin inanın bugünüm mahvoldu....yardım ediiiin ne oluuurrr
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben 16 haftalık hamileyim 3 tane düşük var malesef şimdi yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum rabbim hiçkimseye yaşatmasın. benim değerlerim çok yüksek değil ama 4 aydan sonra doktor bana clexan 0.4 başladı ayrıca aspirin folbiol elevit ferrasanol kullanıyorum değerlerim şöyle faktörv leiden heteroz.mthrf677 heteroz.mthrf1298 heteroz.paı 4g 5g şimdi kanım çok cıvır diye düşünüyorum.anlayan arkadaşlardan destek bekliyorum Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
Hadi bakalım, sonunda büyüdü bizim yumoş. İnşallah aşılamadan iyi sonuçlarla çıkarsın.arkadaşlar dün pazar günü dr gittik usg baktı çok şükür yumoş 18 mm olmuş ve bugün çatlatma iğneni vur salı sabahda gel aşılamanı yapalım dedi çok sevindim hayırlısıyla inş. herşey yolunda gider dualarınızı eksit etmeyin nolur
sağolun kızlar allah razı olsun sizden şimdi daha iyiyim tansiyon normale döndü çok şükür tahlillerimdede önemli bir sorun yokmuş bugün kendi doktoruma gittim çok rahatlattı şimdilik sorun yok
canım çok sevindim inşallah aşılaman başarılı olur ve sende katılırsın aramıza
PAİ-1 heterozigot çıkmış, bu da kan pıhtılaşmasına yatkınlığın var demek ama ne yazık ki bu mutasyonun etkisi hakkında bilgi sahibi değilim.
İnşallah birşey olmamıştır. Ben benzer birşey yaşadım, çok şükür bir sorun olmadı. Umarım bugün güzel haberlerle gelirsin, dikkat et kendine.
Toplam 4 geninde heterozigot mutasyon var, burada senin durumunda olanlar genelde hamileliğin ilk başından itibaren iğne kullanmaya başlıyor. 4. aya kadar iyi gelmişsin, şanslıymışşın. Bende sadece MTHFR 1298 homozigot mutasyon var, şu anda 0,4 * 2 clexane iğne kullanıyorum: Doktorun aşırı sulanacağını düşünseydi vermezdi herhalde.
İnşallah bir sorun olmamıştır, iyi haberlerle gel.
Hadi bakalım, sonunda büyüdü bizim yumoş. İnşallah aşılamadan iyi sonuçlarla çıkarsın.
Nigar tansiyonun düştüğüne çok sevindim, yediklerine içtiklerine dinlenmene dikkat et, aman diyim. Sen erken doğum yaptığında yine de clexane veya benzeri kullanıyor muydun, yoksa sonradan mı çıktı pıhtılaşma.
nigarcım geçmiş olsun tansiyonun yükselmiş sanırım kendine çok dikkat etsağol burcucum ben biliyorum neden yükseldiğini işyerinde biraz sorunlu bir oda arkadaşım var ondan dolayı yükseldi yediklerime çok dikkat ediyorum ben ilk gebeliğimde hiç iğne ilaç hiçbirşey kullanmadan 26 haftalık doğum yaptım kızım 780 gr doğdu çok şükür yaşıyor sonra genetik araştırmalarım yapıldı ondan sonra iğne kullandığım halde 8. haftada kalbi durmuştu bu sefer nasıl bir son bekliyor beni bazen çok korkuyorum allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
senin nasıl geçiyor kanaman olmuş aman dikkat et
nigarcım geçmiş olsun tansiyonun yükselmiş sanırım kendine çok dikkat et
sağol burcucum ben biliyorum neden yükseldiğini işyerinde biraz sorunlu bir oda arkadaşım var ondan dolayı yükseldi yediklerime çok dikkat ediyorum ben ilk gebeliğimde hiç iğne ilaç hiçbirşey kullanmadan 26 haftalık doğum yaptım kızım 780 gr doğdu çok şükür yaşıyor sonra genetik araştırmalarım yapıldı ondan sonra iğne kullandığım halde 8. haftada kalbi durmuştu bu sefer nasıl bir son bekliyor beni bazen çok korkuyorum allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
senin nasıl geçiyor kanaman olmuş aman dikkat et
kızlar bir sorum olacak şimdi testleri yaptırdınız sorun bulundu yani bu 677 ler 1298 ler felan sonra ne yaptınız illaki hematologa gitmek gerekiyormu ben genetik doktoruna sordum gerek yok iyi bir kadın doğumcu bul dedi siz neler yaptınız şimdi korunma sürecindeyim
yinede korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?