sağol burcucum inşallah bu sefer vaktinde doğum yaparım kızım yaşıyor çok şükür ama çok zor günler geçirdik 75 gün küvözde kaldı bir sürü sağlık sorunumuz oldu ama şu an yaşıtlarını yakaladı rabbim kimseye yaşatmasın bu sefer daha bilinçliyim ve gereken önlemlerimizi aldık 40ı göremem herhalde ama 35e de razıyımİğne kullanınca inşallah aynı şeyi yine yaşamazsın diye düşündüm de o yüzden sordum, inşallah sonuna kadar gider, sağlıklı ve normal zamanında bir doğum olur bu sefer.
Kanama neden oldu bilmiyorum, işten eve erken geldim, yattım uyudum, tuvalete gittim kan gördüm. Yorulmadım, zorlanmadım, stres yaşamadım ama olunca oluyor işte...neyseki devam etmedi. Yarın da kendi doktoruma gideceğim, inşallah bunu da atlatırım, ondan sonra ölçüm 2li test vs. heyecanı geliyor zaten, bakalım bunlar için hangi tarihi verecek. Diğer gittiğim doktorun ölçümüne göre yarın tam 11 hafta bitmiş olacak. Galiba ölçümleri 13 haftanın sonunda yapacak ama sizinkiler daha erken oldu dimi? yarın soracağım.
kızlar bir sorum olacak şimdi testleri yaptırdınız sorun bulundu yani bu 677 ler 1298 ler felan sonra ne yaptınız illaki hematologa gitmek gerekiyormu ben genetik doktoruna sordum gerek yok iyi bir kadın doğumcu bul dedi siz neler yaptınız şimdi korunma sürecindeyim
yinede korkuyorum valla
Benim takibimi kadın doğum doktoru yaptı, hematologa gitmedim.
sağol burcucum inşallah bu sefer vaktinde doğum yaparım kızım yaşıyor çok şükür ama çok zor günler geçirdik 75 gün küvözde kaldı bir sürü sağlık sorunumuz oldu ama şu an yaşıtlarını yakaladı rabbim kimseye yaşatmasın bu sefer daha bilinçliyim ve gereken önlemlerimizi aldık 40ı göremem herhalde ama 35e de razıyım
olacak olunca oluyor işte dikkat et yorulma doktordan güzel haberlerini bekliyorum
ben hematoloğa gitmedim canım kadın doğumcum ayarladı iğnemi
RABBİM yardımcın ols.iyi haberlerle dön inşallah.yaaaa kuzum bide yormayın kendinizi yaaaa.ne stresle yaşıyoruz.yani yapmayın.bırakın biraz işlleri
canlarım çok şükür keseyi gördük yolk sac da göründü dr. Her şey normal dedi. 10 gün sonra kalbinin pıtpıtlarını da duyarım inşallah::)
canlarım çok şükür keseyi gördük yolk sac da göründü dr. her şey normal dedi. 10 gün sonra kalbinin pıtpıtlarını da duyarım inşallah::)
cnm iyiyim sen nasılsın yeni gördüm yazını. mide bulantım var bugün belirtiler başladı anlıyacağın salı günü kese için gidicem inş. görürüz heyecanla bekliyorum.
kızlar !!!!! ben çok kötüyüm yaaaaaakızlar ben dün gece panik atak nöbeti geçirdim birşeylere çok sinirlendim ve nöbet geçirdim nabzım çok yüksek attı..tansiyonum normaldi ama nefes darlığı çektim ve kalp çarpıntısı....bugün bulantım neredeyse hiç olmadı ve karnım hep ağrıdı sonra yattım dinlendim..şimdi kendimi biraz iyi hissediyorum ve size bunları anlatıyorum..kızlaaaaarrrrr acaba bebeğime bişey olmuş mudur?? dilim varmıyo ama ölmüş müdür?? kalbi durmuş mudur?? ne bileyim başka başka kötü şeyler?? kızlar kafayı yemek üzereyim eğer bugün pazar olmasaydı kendimi doktora atacaktım..yarın için devlet hastanesinden randevu aldım ama lütfen bana birşey söyleyin arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim sürekli ağlıyorum...bebeğime bişey olmuş mudur??? herhangi bir kanamam yada akıntım yok ama korkuyorum yaa arkadaşlar ne olur içimi ferahlatan şeyler söyleyin yada bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin inanın bugünüm mahvoldu....yardım ediiiin ne oluuurrr
arkadaşlar dün pazar günü dr gittik usg baktı çok şükür yumoş 18 mm olmuş ve bugün çatlatma iğneni vur salı sabahda gel aşılamanı yapalım dedi çok sevindim hayırlısıyla inş. herşey yolunda gider dualarınızı eksit etmeyin nolur
kızlar bir sorum olacak şimdi testleri yaptırdınız sorun bulundu yani bu 677 ler 1298 ler felan sonra ne yaptınız illaki hematologa gitmek gerekiyormu ben genetik doktoruna sordum gerek yok iyi bir kadın doğumcu bul dedi siz neler yaptınız şimdi korunma sürecindeyim
yinede korkuyorum valla
canlarım çok şükür keseyi gördük yolk sac da göründü dr. her şey normal dedi. 10 gün sonra kalbinin pıtpıtlarını da duyarım inşallah::)
HANNEM, NİGAR50, BURCU_GEN, BADEZUZUM :))))) çok şükürler olsun rabbime bir sorun yokmuş..çok şükürler olsun...9 hafta 2 günlük dedi elleri kolları vücudu herşeyi tamam dedi kalbi atıyor dedi........... yanlıııııızzz doktor bana sigara içip içmediğimi sordu bende kullanmıyorum evet geçmiş zamanda kullandım ama asla tiryaki değildim günde 1 tane belkiiiii..zaten kullanmayı uzun zaman önce bıraktım..dopler yaptı kordon kan akım hızına baktı o yüzden sordu...bende salaklığıma denk geldi neden böyle bişey sordunuz diye sormadım doktora..sadece panik atağı sordum doktorum dedi ki panik atak sadece seni etkiler bebeğe bişey olmaz ama stresten uzak durursan bu senin açından iyi olur dedi...bebeğe bişey olur diye düşünme olmaz dedi
cnm bebeğinin iyi olmasına sevindim. dikkat et kendine bu sefer alıcaz hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza.HANNEM, NİGAR50, BURCU_GEN, BADEZUZUM :))))) çok şükürler olsun rabbime bir sorun yokmuş..çok şükürler olsun...9 hafta 2 günlük dedi elleri kolları vücudu herşeyi tamam dedi kalbi atıyor dedi........... yanlıııııızzz doktor bana sigara içip içmediğimi sordu bende kullanmıyorum evet geçmiş zamanda kullandım ama asla tiryaki değildim günde 1 tane belkiiiii..zaten kullanmayı uzun zaman önce bıraktım..dopler yaptı kordon kan akım hızına baktı o yüzden sordu...bende salaklığıma denk geldi neden böyle bişey sordunuz diye sormadım doktora..sadece panik atağı sordum doktorum dedi ki panik atak sadece seni etkiler bebeğe bişey olmaz ama stresten uzak durursan bu senin açından iyi olur dedi...bebeğe bişey olur diye düşünme olmaz dedi
evet canım ya çok heyecanlı keseyi görürüz inş. çok stres yaptım kendime saol duaların için. senin kontroller ne zaman.1 gün kalmış çok heyecanlı :) ii haberlerle dön güzelim allahın izniyle. dualarım seninle ...
çok sevindim canım. nazlı bebişin allahın izniyle tutunur inşallah bu ay annesine. o zaman yarın mpb ve senin için dualarım :)
HANNEM, NİGAR50, BURCU_GEN, BADEZUZUM :))))) çok şükürler olsun rabbime bir sorun yokmuş..çok şükürler olsun...9 hafta 2 günlük dedi elleri kolları vücudu herşeyi tamam dedi kalbi atıyor dedi........... yanlıııııızzz doktor bana sigara içip içmediğimi sordu bende kullanmıyorum evet geçmiş zamanda kullandım ama asla tiryaki değildim günde 1 tane belkiiiii..zaten kullanmayı uzun zaman önce bıraktım..dopler yaptı kordon kan akım hızına baktı o yüzden sordu...bende salaklığıma denk geldi neden böyle bişey sordunuz diye sormadım doktora..sadece panik atağı sordum doktorum dedi ki panik atak sadece seni etkiler bebeğe bişey olmaz ama stresten uzak durursan bu senin açından iyi olur dedi...bebeğe bişey olur diye düşünme olmaz dedi
cnm bebeğinin iyi olmasına sevindim. dikkat et kendine bu sefer alıcaz hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza.
evet canım ya çok heyecanlı keseyi görürüz inş. çok stres yaptım kendime saol duaların için. senin kontroller ne zaman.
Kızlaryarın sabah kürtaj oluyorum.. ( kesenin içerisinde bebek oluşmuş... ama kalp atışları yok... malesef (( doktor almamız gerekiyor dedi.. ultrasonlada baktılar kalp atışlarını göremedik dedi.... (
Artık tüp bebek yaptırıncaya kadar korunacağız korunmayı düşünüyoruz.. böyle bir şey yaşammak için için yılbaşından beri bu 3. gebelik... hakkımızda hayırlsı inşallah....
Ya Rabbim... Senden gelecek her şey kabulumdur.. Bizi imtihanını kazanan Kullarından eyle. AMİN......(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?