Kızlaryarın sabah kürtaj oluyorum.. ( kesenin içerisinde bebek oluşmuş... ama kalp atışları yok... malesef (( doktor almamız gerekiyor dedi.. ultrasonlada baktılar kalp atışlarını göremedik dedi.... (
Artık tüp bebek yaptırıncaya kadar korunacağız korunmayı düşünüyoruz.. böyle bir şey yaşammak için için yılbaşından beri bu 3. gebelik... hakkımızda hayırlsı inşallah....
Ya Rabbim... Senden gelecek her şey kabulumdur.. Bizi imtihanını kazanan Kullarından eyle. AMİN......(((
kızlar merhaba geçmişi okudum elimden geldiğince :) benim yine psikopatlığım tuttu. doktora gitmeme 1 hafta var 2 hafta önce gitmiştim. ama bugün okulda ateşim varmış gibi geldi. okulun oradaki tıp merkezinde buldum kendimi. ateşte bahanem oldu zaten bebeğimi merak ediyordum. çok şükür iyiymiş maşallahkasık ağrım vardı ara ara doktor bol bol dinlen. çok yürüme çok ayakta kalma hoplama zıplama dedi. bid eprogesteron yazdı ama kullanmıcam . ben mi çok pimpirikli oldum hepiniz öylemisniz. normalde ayda bir çağırıyorlar ben 3 haftada bir gidiyorum ama onu bile bekleyemiyourm.
bide gittiğiniz doktordaki ultrason ne kadar önemliymiş onu anladım. benim doktorumda 2 hafta önce bile her ayrıntıyı görebiliyordum burada sadece bir kararı halinde görebildi miniğimi neyse ii olsunda ben önümüzdeki haftayı beklerim artık . yeni doktor seçenler ultrasona da dikkat etsinler gerçekten
merhaba arkadaşlar benim 3 kayıbım oldu ilki 20 ikincisi 18 ve 3 sü 18 haftalıklarla düştü işin kötüsü rahim agzı yetmezligi vardı bende şimdi hastaneye gidince bebeklerim canlı kalp atışları vardı doktorum sana kan pıhtılaşmasıyla ilgili igne vericem dedi oda tamam benim bildigim kan pıhtılaşmasından bebegin kalbi durmuyomu benimkiler canlıydı kafam karışı bu kan pıttılaşmasındanda erken dogum olurmu ne olur biri sesimi duyuyosa cevap versin inanın çok ihtiyacım var cevep almaya çok kötüyüm
sewinçç canım sonuçların çıkmış galiba
çok şükür canım bak sende strese girme dikkat et kendine bebişinede sevgiyle kal öpüyorumHANNEM, NİGAR50, BURCU_GEN, BADEZUZUM :))))) çok şükürler olsun rabbime bir sorun yokmuş..çok şükürler olsun...9 hafta 2 günlük dedi elleri kolları vücudu herşeyi tamam dedi kalbi atıyor dedi........... yanlıııııızzz doktor bana sigara içip içmediğimi sordu bende kullanmıyorum evet geçmiş zamanda kullandım ama asla tiryaki değildim günde 1 tane belkiiiii..zaten kullanmayı uzun zaman önce bıraktım..dopler yaptı kordon kan akım hızına baktı o yüzden sordu...bende salaklığıma denk geldi neden böyle bişey sordunuz diye sormadım doktora..sadece panik atağı sordum doktorum dedi ki panik atak sadece seni etkiler bebeğe bişey olmaz ama stresten uzak durursan bu senin açından iyi olur dedi...bebeğe bişey olur diye düşünme olmaz dedi
tatlım gözün aydınnnnnnnnn1 gün kalmış çok heyecanlı :) ii haberlerle dön güzelim allahın izniyle. dualarım seninle ...
çok sevindim canım. nazlı bebişin allahın izniyle tutunur inşallah bu ay annesine. o zaman yarın mpb ve senin için dualarım :)
canım ben 2 kadın dğumcu 1 hematoloğa gittim. kadın doğumcular iğne kullanıcaz dedi. hematolog hiç gerek yok dedi. yani boşuna gitme canım. ii bir kadın doğumcu bul sadece...
gözün aydın canım. darısı pıtpıtlara inşallah.
canım öteki mesajına alıntı yapmıştım ii haberlerini okudum şükür ki :) bende 2 hafta önce çok ağladım öyle böyle değil kriz şeklinde çok şükür bebeğime bişey olmadı. sigara konusundada takılma beni kuzenim günde 1 paketten fazla içiyordu hamilleliğinde bileçok şükür topaç gibi bir oğlu var :) yeterki şimdi içmesen ki zaten içmiyorsundur :)
canım rabbim sabır versin evet bunlar hep bir imtihan rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.Kızlaryarın sabah kürtaj oluyorum.. ( kesenin içerisinde bebek oluşmuş... ama kalp atışları yok... malesef (( doktor almamız gerekiyor dedi.. ultrasonlada baktılar kalp atışlarını göremedik dedi.... (
Artık tüp bebek yaptırıncaya kadar korunacağız korunmayı düşünüyoruz.. böyle bir şey yaşammak için için yılbaşından beri bu 3. gebelik... hakkımızda hayırlsı inşallah....
Ya Rabbim... Senden gelecek her şey kabulumdur.. Bizi imtihanını kazanan Kullarından eyle. AMİN......(((
Buralardayımm hıı neyse benim gibi genetik bir sorun çıkmasındansaevet mervecim kız sen nerelerdesin merak ettim mesaj kutunda doluymuş
677 ve 1298 heterezigot çıktı canım
Buralardayımm hıı neyse benim gibi genetik bir sorun çıkmasındansa
Bu bi parça daha şey sayılır bari iğnesi var canım yaa
Doktor nasıl bir yol izlemeni söyledi
Yok kız boşalttımm mesaj kutumu
Canım ya ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman
Çünkü kaybetmek çok zor insan yıkılıyor ruhen
Amin canım amin
Bakalım Mevlam neyler Neylerse güzel eyler
canım evet çok şükür genetik kromozom felan temiz çıktı coraspin ve folic asite başladım
zaten korunma aşamasındayım bir yanım hemen tekrar istiyor bir yanım :18::18::18:
acayip tırsıyor napacamı bilmez haldeyim
Allahım hakkımızda hayırlısını versin
kızlar merhaba geçmişi okudum elimden geldiğince :) benim yine psikopatlığım tuttu. doktora gitmeme 1 hafta var 2 hafta önce gitmiştim. ama bugün okulda ateşim varmış gibi geldi. okulun oradaki tıp merkezinde buldum kendimi. ateşte bahanem oldu zaten bebeğimi merak ediyordum. çok şükür iyiymiş maşallahkasık ağrım vardı ara ara doktor bol bol dinlen. çok yürüme çok ayakta kalma hoplama zıplama dedi. bid eprogesteron yazdı ama kullanmıcam . ben mi çok pimpirikli oldum hepiniz öylemisniz. normalde ayda bir çağırıyorlar ben 3 haftada bir gidiyorum ama onu bile bekleyemiyourm.
bide gittiğiniz doktordaki ultrason ne kadar önemliymiş onu anladım. benim doktorumda 2 hafta önce bile her ayrıntıyı görebiliyordum burada sadece bir kararı halinde görebildi miniğimi neyse ii olsunda ben önümüzdeki haftayı beklerim artık . yeni doktor seçenler ultrasona da dikkat etsinler gerçekten
canım hiç sesin çıkmıyor yarın doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah merakla bekliyoruz
kızlar !!!!! ben çok kötüyüm yaaaaaakızlar ben dün gece panik atak nöbeti geçirdim birşeylere çok sinirlendim ve nöbet geçirdim nabzım çok yüksek attı..tansiyonum normaldi ama nefes darlığı çektim ve kalp çarpıntısı....bugün bulantım neredeyse hiç olmadı ve karnım hep ağrıdı sonra yattım dinlendim..şimdi kendimi biraz iyi hissediyorum ve size bunları anlatıyorum..kızlaaaaarrrrr acaba bebeğime bişey olmuş mudur?? dilim varmıyo ama ölmüş müdür?? kalbi durmuş mudur?? ne bileyim başka başka kötü şeyler?? kızlar kafayı yemek üzereyim eğer bugün pazar olmasaydı kendimi doktora atacaktım..yarın için devlet hastanesinden randevu aldım ama lütfen bana birşey söyleyin arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim sürekli ağlıyorum...bebeğime bişey olmuş mudur??? herhangi bir kanamam yada akıntım yok ama korkuyorum yaa arkadaşlar ne olur içimi ferahlatan şeyler söyleyin yada bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin inanın bugünüm mahvoldu....yardım ediiiin ne oluuurrr
kızlar bir sorum olacak şimdi testleri yaptırdınız sorun bulundu yani bu 677 ler 1298 ler felan sonra ne yaptınız illaki hematologa gitmek gerekiyormu ben genetik doktoruna sordum gerek yok iyi bir kadın doğumcu bul dedi siz neler yaptınız şimdi korunma sürecindeyim
yinede korkuyorum valla
cnm napıyım kendimi yiyorum keseyi görebilecekmiyiz diye ondan sesim çıkmıyor. inş. güzel haberlerle dönerim yarın öğleden sonra. sana düşükten sonra ne kadar dinlenme süresi vermişti doktorun ne zaman başilıyacaksın denemelere
canım ben hematoloğa gittim ve gittiğime pişman oldum çünkü benim gittiğim prof mthfr1298in düşüğe sebep olmadığını söyledi gideceksende işin uzmanına git bence yada pıhtılaşma konusunda uzman bir dra RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH
merhaba arkadaşlar benim 3 kayıbım oldu ilki 20 ikincisi 18 ve 3 sü 18 haftalıklarla düştü işin kötüsü rahim agzı yetmezligi vardı bende şimdi hastaneye gidince bebeklerim canlı kalp atışları vardı doktorum sana kan pıhtılaşmasıyla ilgili igne vericem dedi oda tamam benim bildigim kan pıhtılaşmasından bebegin kalbi durmuyomu benimkiler canlıydı kafam karışı bu kan pıttılaşmasındanda erken dogum olurmu ne olur biri sesimi duyuyosa cevap versin inanın çok ihtiyacım var cevep almaya çok kötüyüm
canım Allah bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın ben hamile değilim inşallah bu ay tekrar denemeye başlayacağız inan benim pinpirikliliğim senden fazla: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?