Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım yaaa ağlattın valla beni haaa rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın
sağlıkla sıhhatle sorunsuz alırsın inşallah yavrunu kucağına dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla

çok teşekkür ederim sevinçcim..benim kuzenim laborant bi kısmını o yapıcak diğerlerinide arkadaşlarına yönlendiricek.Ben daha önce damar tıkanıklığı geçirdiğim için pıhtılaşmaya bi yatkınlık riskim oluşmuş zaten.doktor tahlilleri yaparlar dedi.İnşallah Allah gönlümüze göre olanı sağlıkla ve hayırla nasip eder.sevgilerimle :))

teşekkür ederim canım ilgine.bende regl olmayı bekliyorum.inşallah en kısa zamanda tahlillerimi yaptırabilirim.Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah..sevgilerimle :))

anladım canım Allah şifanı versin inşallah bendede varmış haberim yok 1 tane oğlum var evlendiğim ay hamile kaldım ona ben nerden bileyim
kullandığım doğum kontrol hapları tetiklemiş benimkisinide

teşekkür ederim canım.adeti olayım lütfü kırdara randevu almaya çalışıcam.

anladım canım Allah şifanı versin inşallah bendede varmış haberim yok 1 tane oğlum var evlendiğim ay hamile kaldım ona ben nerden bileyim
kullandığım doğum kontrol hapları tetiklemiş benimkisinide

sağolasın canım.Allah ım tüm şifa arayanlara yardım etsin.sevinççim d.kontrol hapları ve klomen tarzı yumurta geliştirici ilaçlar bizim için risk faktörü.ben damar tıkanıklığı geçirdiğim zaman prof.gitmiştim.ama adam bana genetik yatkınlığın olabilir falan demedi ve hiç bi pıhtılaşma testi yapmadı (

Son düzenleme:
RABBİM bol bol sabır versin kardeşim.her şerde bir hayır vardır.inşallah senin için bölesi daha hayırlısır.inşallah hepimiz kazananlardan olmuşusdur.

tüp bebekle belki ikizin olur:)

RABBİM HAYIRLI sağlıklı evlat nasip etsin inş canım nasipte varsa olur inş

Allah öyle doktorları kahretsin bende 2. düşüğü yaptığımda araştırma hastanesine gittim normal 3 düşükten öncesini araştırmıyoruz dedi tabi benim salak kafa bir daha gidip 3 tane düşük yaptım demeyi akıl edemedi sonunda 3. düşüğü yaptımda zahmet edip araştırdılar hem 677 hemde 1298 heterezigotum ve sağlıklı sorunsuz bir oğlum var bizim imtihanımızda sonradan geldi ne yapalım Rabbim büyük.

canım cok cok gecmıs olsun an be an yasadım snakı senı öyle ıyı anlıyorum kı ben de 28 haftalık kızımı kaybettım haziran 1 de

2 sene olucak neler yasadım ne kadar agladım anlatamam doğunca gördüm onu bu kadar buyukmuydun dedım koca bebekti görsen

toplam 3 bebegımı kaybettım 4. kez hamıleyım su an zamanla toparlanıyo ınsan üzülüyoda tabıı ama hiç cıkarmı ınsanın aklından yavrusu

üzül ağla ama umudunu hıc kaybetme canım olucak ınsallahh Allah ım naıb edecek sana da bize de çokçok gecmıs olsun

san katılıyorum canım.bide dünyanın parasını alıyolar...Allah ım başka acılarla bizleri sınamasın inşallah.ben doktora sordum aspirin içeyimmi diye yok içme dedi.bende limon içiyorum bol bol.bide meydonoz yiyorum.en azından vücudum alışmaya çalışsın kanın sulanmasına.doğru yapıyormuyum acaba

Kılzar doktordan geldim herşey yolunda çok şükür. Coraspirini bıraktık, 2 defa clexane ile devam.
burcu herşeyin yolunda olmasına çok sevindim umarım hep böyle gider bende günde 2 defa kullanıyorum coraspin de haftada 2 gün

evet canım kartal erciyes hastanesinde çok yoğun oluyor sekreteriyle görüşüyorsun canım aradığında o yönlendiriyor

canım ben coraspin içiyorum 100 lük günde bir tane birde folbiol neden içme dediki sağlam insanlar bile içiyor :26::26:

canımm Allah ım sizlere inşallah.İnan nasıl üzüldüm yazılarınızı okuyunca..Allah ımdan tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.her dakikam her saniyem dua etmekle geçiyo.Çünkü yaradan sığınmaktan başka çaremiz yok.Allah ım kimseyi evlat acısıla sınamasın.offff offfff (((

Son düzenleme:
s.a allahim sizlere evlatlariniz bagislasin anneligi taddirsin benim bizim gibi isteyenlere

daha öncede yazdim sanirim gözden kacmis yain yazayim sizin tahlil sonuclarinizda plt yani trombosit yaziyomuydu eger varsa kacti nolur yazin bi zahmet

benimde 10 düsügüm var bide kizim var cok sükür

simdide plt düsüklügüyle ugrasiyom lütfen cevap verin

canım ben coraspin içiyorum 100 lük günde bir tane birde folbiol neden içme dediki sağlam insanlar bile içiyor :26::26:

bilmiyorum ki canım özellikle sordum coraspin içeyimmi diye yok dedi.sadece folbiol verdi onu içiyorum.bide b12 vitamin eksikliği var bende onun için vitamin içiyorum o kadar.

canım bu konuda benim hiç bir bilgim yok o yüzden cevap veremiyorum:26:

tesekkür edrim sevinc canimilgin icin kan pihtilasma sonuclarinda yanitestlerinde bu plt degeride yazar belki diye sorupögrenmek istemistim

belki bi cevap veren olur ins

ALEYKUMSELAM CANIM 10 TANE DÜŞÜĞÜN MU VAR ÇOK GECMIS OLSUN ALLAH IM TEKRAR YASATMASIN

CANIM aLLAH RAZI OLSUN SAĞOL ...EVET SIGINACAK BAŞKA KAPIMIZ YOK BİZEDE SAĞLIKLA NASİB OLUR INSALLAH
AYALR HEMENCIK GECER BEBEKELRIMIZI KUCAKALRIZ INSALLAH :)

geçmiş olsun canım.plt ne kadar düşük.140 a kadar normalmiş diye yazıyo internetten baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…