Kılzar doktordan geldim herşey yolunda çok şükür. Coraspirini bıraktık, 2 defa clexane ile devam.
canım ben adet i beklemeden gitmiştim ama hematologa değil üniversite hastanesine genetik tanı merkezi olan bir yere git
genetik bölümüne böyşe böle beni kadın doğum doktorum gönderdi diyorsun onlar gerekeni yapıyor ben öyle yaptım:26::26:
reglın bıtınce gıt canım doktor bana oyle demıstı ben de oyle yapmıştım dırek homotolojıye gıt alabılırsen kadın dogumcundan yazı al dusuk yaptıgına daır ıncelensın hasta dıye ben almıstım ve kadın doguma z kamıle gıttım bırkac tahlıl aptı capaya gıt dedı cpaya gıttım orasıda bır ıkı tahlıl yaptı ylladı benı lutfu kırdala kendılıgımden tahlıllerımı aldım gıttım ve doktor eksıklerı yaptırdı bırkacı eksık onuda dısarda yaptıracam ve bugun saglık ocagına gıttım doktora gosterdı ooo bayagı derın yapılmış burda tahlıller dedı
çok teşekkür ederim sevinçcim..benim kuzenim laborant bi kısmını o yapıcak diğerlerinide arkadaşlarına yönlendiricek.Ben daha önce damar tıkanıklığı geçirdiğim için pıhtılaşmaya bi yatkınlık riskim oluşmuş zaten.doktor tahlilleri yaparlar dedi.İnşallah Allah gönlümüze göre olanı sağlıkla ve hayırla nasip eder.sevgilerimle :))
kartal da bu hemotoojı vardı doktor hamıleydı bu ay sonu ızıne cıkacaktı belkı ondan olmayabılır sız devamlı bakın bence başka doktor koyarlar goztepeyede gıttım hıc gıtmenızı tavsıye etmem kartala gıdın yada capa zeynep kamıl tam teşekkurlu yapmadı benım tahllerımı lutfu kırdar derınden gırdı ozel acıbadem has t ıle bır calısıyrmuş 4 tane tahlılımı dısarıda yaptıracam yapılmıyormuş orda tavsıyem l kırdala gıdın herkes ıcın soyluyorum ama doktorda onemlı tabıkı
anladım canım Allah şifanı versin inşallah bendede varmış haberim yok 1 tane oğlum var evlendiğim ay hamile kaldım ona ben nerden bileyim
kullandığım doğum kontrol hapları tetiklemiş benimkisinide
RABBİM bol bol sabır versin kardeşim.her şerde bir hayır vardır.inşallah senin için bölesi daha hayırlısır.inşallah hepimiz kazananlardan olmuşusdur.
tüp bebekle belki ikizin olur:)
sağolasın canım.Allah ım tüm şifa arayanlara yardım etsin.sevinççim d.kontrol hapları ve klomen tarzı yumurta geliştirici ilaçlar bizim için risk faktörü.ben damar tıkanıklığı geçirdiğim zaman prof.gitmiştim.ama adam bana genetik yatkınlığın olabilir falan demedi ve hiç bi pıhtılaşma testi yapmadı(
canım bulabilirsen ne olur bulda okuyalımiçimiz rahatlasın
merhaba bende seni hatırlıyorum canımyanlızım diye çok korktum canım benim iyiki sizler gibi insanlar var destek oluyoruz birbirimize işşallah saglıklı gebelik geçirirz birliktede alırız bebeklerimizi kucagımıza
canım benim sag ol çok zor evlat inanın babamda vesaf etti allah affetsin evlatlarımda peş peşe gidince babamı solladı acıları çok zor kızım dursaydı 8 ayın içinde olucekti şimdi bagrıma basıcaktım
canım benim rahmetli kızım ömürümde 18 haftalıkken gitti ragimime dikiş atıldı 25 gün dayandı dikişim gene dogum sancısıyla geldi yeminle dedimki dikiş var nasıl olsa durur hayaller kurdum ama kaçınılmaz son gene buldu beni pazar günü 29 mayısta eşime dedim doguruyorum sancım var dediki dikiş var nerde dikiş hastaneye gittim rahim 2 cm açılmış bebegimin bacagı gelmiş ve suyum patladı yavrum karnımda canlıydı elimden birşey gelmedi dogurdum minnacık bedeni yatıyodu o yemyeşil örtünün üstünde içim acıdı okadar yalvarmama vermediler kucagıma simsiyah saçları vardı yavrummm dedim senmiydim karnımdaki beni tekmeleyen senmiydimçok yalvardım ama vermediler bebegimi dedim ne olur 2 oglumu görmedim bunu gösterim verin kucagıma bagrıma basıyım öpüyüm kokluyum azda olsa annelik özlemmim geçsin olmaz deyip bagırdılar iyiligin için bakma buraya üzülürsün dediler kedinin cigere baktıgı gibi baktım sırt üstü yatırmışları elleri hafif çekik bacakları hafif açık çok güzel bir kız bebekti içim yanıyo içim senesi geliyo diyorum paşa aglama allahın gücüne gider ama ne yapayım anne yüregim agır basıyo hastanedeye giderken dedimki kıızmda dikiş atıldı rahime ey koca hastane bu sefer ben kazanıcam sen degil bebegimle saglıklıcana çıkıcam burdan dedim ama boşuna demişim hiç unutmuyorum kaynanam eşim çıktık dışarı eşimin dayısının oglu arabayla almaya geldi bizi onlar önce ben arkada çıktık hastaneden bindiler arabaya eşim valizi koydu bagaja ben arkamı döndüm dedimki of gene yaptım degilmi hani bebegimle ömürümle çıkıcektim burdan dedim basladım aglamaya nasıl aglıyorum yere çöktim oturdum öle köşede eşim aglıyor bir yandan yapma paşa diyor dedimki bak gene gitti elimden birşey gelmedi isyan etme paşam gene olur dedi eve getirdi zorla soktu arabaya eve gelirken aglıyorum öle içli içli millet arabada aglıyo eve geldik eşim duş aldırdı sonra malum olay sütlerim akmaya başladı şişti gögüzlerim ah ömürüm dedim gene sütlerim boşa gidiyo nerdesimn be güzel kızım dedim aldıklarım battaniyeler oyuncaklar önüme hep çıktı agladıgım haddi hesabı yok eşim herşeyi kaldırmış kaldırmasınada bir şeyi unutmuş kızımın kumbarasını ona sarılıp ne agladım şimdi yavrularımdan bana kalan tek şey ultroson kagıtları öpüyorum kokluyorum hayallere dalıyorum çok kötüyüm çok halimi ne siz sorun ne ben söylüyüm anlıcagınız rahimdeki dikişte tutmadı bebegim gitti şimdide korkuyorum ya gene giderlerse diye şimdi korunuyoruz eylüle kadar bebek yasak aslında 15 kilo fazlam var onuda versem gebe kalabilicem 103 kiloydum şimdi 85 geliyorum diyet yaparaktan yeterki evlatlarıma saglıklı hayırlı kavuşuyum diye tek istedigim benide aranıza alın bu yola hep birlikte devam edelim
Allah öyle doktorları kahretsin bende 2. düşüğü yaptığımda araştırma hastanesine gittim normal 3 düşükten öncesini araştırmıyoruz dedi tabi benim salak kafa bir daha gidip 3 tane düşük yaptım demeyi akıl edemedi sonunda 3. düşüğü yaptımda zahmet edip araştırdılarhem 677 hemde 1298 heterezigotum ve sağlıklı sorunsuz bir oğlum var bizim imtihanımızda sonradan geldi ne yapalım Rabbim büyük.
burcu herşeyin yolunda olmasına çok sevindim umarım hep böyle gider bende günde 2 defa kullanıyorum coraspin de haftada 2 günKılzar doktordan geldim herşey yolunda çok şükür. Coraspirini bıraktık, 2 defa clexane ile devam.
evet canım kartal erciyes hastanesinde çok yoğun oluyor sekreteriyle görüşüyorsun canım aradığında o yönlendiriyorselam nigarcım benim romatoloğum bi sene kadar yasakladı hamileliği kullandığım ilaçlardan dolayı ama tanımak maksatlı gitmeyi düşünüyorum özel erciyestemi zeki bey ücreti ne kadar bide her aradığında ulaşabiliyormusun lütfü beyden bu yönüyle gıcık kapmıştımda adama bebek karnımda ölmüş diye arıyorum tenezzül edip telefona bile gelmiyor
san katılıyorum canım.bide dünyanın parasını alıyolar...Allah ım başka acılarla bizleri sınamasın inşallah.ben doktora sordum aspirin içeyimmi diye yok içme dedi.bende limon içiyorum bol bol.bide meydonoz yiyorum.en azından vücudum alışmaya çalışsın kanın sulanmasına.doğru yapıyormuyum acaba
canım cok cok gecmıs olsun an be an yasadım snakı senı öyle ıyı anlıyorum kı ben de 28 haftalık kızımı kaybettım haziran 1 de
2 sene olucak neler yasadım ne kadar agladım anlatamam doğunca gördüm onu bu kadar buyukmuydun dedım koca bebekti görsen
toplam 3 bebegımı kaybettım 4. kez hamıleyımsu an zamanla toparlanıyo ınsan üzülüyoda tabıı ama hiç cıkarmı ınsanın aklından yavrusu
üzül ağla ama umudunu hıc kaybetme canım olucak ınsallahh Allah ım naıb edecek sana da bize deçokçok gecmıs olsun
canım ben coraspin içiyorum 100 lük günde bir tane birde folbiol neden içme dediki sağlam insanlar bile içiyor :26::26:
s.a allahim sizlere evlatlariniz bagislasin anneligi taddirsin benim bizim gibi isteyenlere
daha öncede yazdim sanirim gözden kacmis yain yazayim sizin tahlil sonuclarinizda plt yani trombosit yaziyomuydu eger varsa kacti nolur yazin bi zahmet
benimde 10 düsügüm var bide kizim var cok sükür
simdide plt düsüklügüyle ugrasiyom lütfen cevap verin
s.a allahim sizlere evlatlariniz bagislasin anneligi taddirsin benim bizim gibi isteyenlere
daha öncede yazdim sanirim gözden kacmis yain yazayim sizin tahlil sonuclarinizda plt yani trombosit yaziyomuydu eger varsa kacti nolur yazin bi zahmet
canımm Allah ım sizlere inşallah.İnan nasıl üzüldüm yazılarınızı okuyunca..Allah ımdan tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.her dakikam her saniyem dua etmekle geçiyo.Çünkü yaradan sığınmaktan başka çaremiz yok.Allah ım kimseyi evlat acısıla sınamasın.offff offfff(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?