geçmiş olsun canım.plt ne kadar düşük.140 a kadar normalmiş diye yazıyo internetten baktım.
yaklasik bir ay önce tahlil yapildi 68-69 du 4 gün sonra 73 olmus imdide bekliyom asiri adet oluyodum bu ay okadar agir olmadi ins yükselir
SIZLERIN PIHTILASMA ICIN YAPTIRDIGINIZ TAHLILLERDE BÖYLE BISEY YAZMIYOMU
kızlar canım sıkkın. pazar gecesi eşim operasyona çıktı haber alamadım 2 gündür arayamadı dün ana haberde çatışma var operasyonda falan dedi çıldırdım zaten ağla ağla. sabahtan beri kahve lekeler geliyor peçeteye çamaşırıma geçiyo. bel ağrım da var. progestan da aldım. arabayı çalıştırıp dr.un yanına gidecek gücüm yok. yarın gidicem inşallah yarına kalmaz da. dün keseyi vajinal yoldan öğrenmiştik her şey yolunda demişti dr. ama dünküüzüntüden sonra inşallah bebişime bir şey olmamıştır. ne olur hem eşime hem bebişime dua edin. sizden başka kimse yok derdimi anlayan
benimkinde yok canım trombofili paneli benimkisi
kızlar canım sıkkın. pazar gecesi eşim operasyona çıktı haber alamadım 2 gündür arayamadı dün ana haberde çatışma var operasyonda falan dedi çıldırdım zaten ağla ağla. sabahtan beri kahve lekeler geliyor peçeteye çamaşırıma geçiyo. bel ağrım da var. progestan da aldım. arabayı çalıştırıp dr.un yanına gidecek gücüm yok. yarın gidicem inşallah yarına kalmaz da. dün keseyi vajinal yoldan öğrenmiştik her şey yolunda demişti dr. ama dünküüzüntüden sonra inşallah bebişime bir şey olmamıştır. ne olur hem eşime hem bebişime dua edin. sizden başka kimse yok derdimi anlayan
Canım allahım korusun inşallah sende biraz sakin davranmaya çalış biliyorum çok zor ama bebeğin için biraz daha sakin ol
hepiniz için dua ediyorum en kısa zamanda eşinle ilgili de hayırlı haberler alırsın inşallah
pasam 3405
canım benim rahmetli kızım ömürümde 18 haftalıkken gitti ragimime dikiş atıldı 25 gün dayandı dikişim gene dogum sancısıyla geldi yeminle dedimki dikiş var nasıl olsa durur hayaller kurdum ama kaçınılmaz son gene buldu beni pazar günü 29 mayısta eşime dedim doguruyorum sancım var dediki dikiş var nerde dikiş hastaneye gittim rahim 2 cm açılmış bebegimin bacagı gelmiş ve suyum patladı yavrum karnımda canlıydı elimden birşey gelmedi dogurdum minnacık bedeni yatıyodu o yemyeşil örtünün üstünde içim acıdı okadar yalvarmama vermediler kucagıma simsiyah saçları vardı yavrummm dedim senmiydim karnımdaki beni tekmeleyen senmiydimçok yalvardım ama vermediler bebegimi dedim ne olur 2 oglumu görmedim bunu gösterim verin kucagıma bagrıma basıyım öpüyüm kokluyum azda olsa annelik özlemmim geçsin olmaz deyip bagırdılar iyiligin için bakma buraya üzülürsün dediler kedinin cigere baktıgı gibi baktım sırt üstü yatırmışları elleri hafif çekik bacakları hafif açık çok güzel bir kız bebekti içim yanıyo içim senesi geliyo diyorum paşa aglama allahın gücüne gider ama ne yapayım anne yüregim agır basıyo hastanedeye giderken dedimki kıızmda dikiş atıldı rahime ey koca hastane bu sefer ben kazanıcam sen degil bebegimle saglıklıcana çıkıcam burdan dedim ama boşuna demişim hiç unutmuyorum kaynanam eşim çıktık dışarı eşimin dayısının oglu arabayla almaya geldi bizi onlar önce ben arkada çıktık hastaneden bindiler arabaya eşim valizi koydu bagaja ben arkamı döndüm dedimki of gene yaptım degilmi hani bebegimle ömürümle çıkıcektim burdan dedim basladım aglamaya nasıl aglıyorum yere çöktim oturdum öle köşede eşim aglıyor bir yandan yapma paşa diyor dedimki bak gene gitti elimden birşey gelmedi isyan etme paşam gene olur dedi eve getirdi zorla soktu arabaya eve gelirken aglıyorum öle içli içli millet arabada aglıyo eve geldik eşim duş aldırdı sonra malum olay sütlerim akmaya başladı şişti gögüzlerim ah ömürüm dedim gene sütlerim boşa gidiyo nerdesimn be güzel kızım dedim aldıklarım battaniyeler oyuncaklar önüme hep çıktı agladıgım haddi hesabı yok eşim herşeyi kaldırmış kaldırmasınada bir şeyi unutmuş kızımın kumbarasını ona sarılıp ne agladım şimdi yavrularımdan bana kalan tek şey ultroson kagıtları öpüyorum kokluyorum hayallere dalıyorum çok kötüyüm çok halimi ne siz sorun ne ben söylüyüm anlıcagınız rahimdeki dikişte tutmadı bebegim gitti şimdide korkuyorum ya gene giderlerse diye şimdi korunuyoruz eylüle kadar bebek yasak aslında 15 kilo fazlam var onuda versem gebe kalabilicem 103 kiloydum şimdi 85 geliyorum diyet yaparaktan yeterki evlatlarıma saglıklı hayırlı kavuşuyum diye tek istedigim benide aranıza alın bu yola hep birlikte devam edelim
canım bende diyorum eşim geçen dediki paşa çok aglıyosun dedim ana yüregim dayanmıyo allah affetsin dedim ama şuda gerçek dedim beni cennet köşelerinde bekliyolar 2 yakışıklı oglum bir güzeller güzeli kızım vAR İŞŞALLAH ŞEAATİNEDE NAİL OLURUM İNAN DİNİ BÜTÜN BİRİYİM NAMAZINDA NİYAZINDA TESPİHİNDE ALLAHA İNANCIMDA ELHAMDURİLLAH TAM AMA NE BİLİYİM DOKTORA GİTTİGİMDE BANA DEDİKİ SENDE AÇIKLANAMAYAN KAN PIHTILAŞMASI VAR DEDİ SONRA TESTLERİ YAPTIRDIK VE ADAM ARADI DÜN BAN DEDİKİ HİSLERİMDE YANILMAMIŞIM PIRTILAŞMA VAR HEMDE ÇOK YÜKSEK DEDİ HAMİLEYKEN İGNE VE KORASPİRİN VS İLAÇLAR VERİCEM DEDİ RAHİMİDE ERKEN DİKİCEZ İŞŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE DURUCAK BU SEFERKİ BEBEKLERİN DEDİ BİSMİLLAH DEDİK BAŞLADIK BAKALIM NELER OLUCakcnm geçmiş olsun çok kötü şeyler yaşamışsın allahım aynı acıları yaşatmasın kimseye yaşatmasın. onlar senin cennetteki meleklerin. o kadar duygulu yazmışsın ki ne yazacağımı bilemedim.ne yazsam acını hafifletmiycek ama inançlı olmaya çalış elbet birgün sağlıkla doğum yapıp büyüteceksin.
canım cok cok gecmıs olsun an be an yasadım snakı senı öyle ıyı anlıyorum kı ben de 28 haftalık kızımı kaybettım haziran 1 de
2 sene olucak neler yasadım ne kadar agladım anlatamam doğunca gördüm onu bu kadar buyukmuydun dedım koca bebekti görsen
toplam 3 bebegımı kaybettım 4. kez hamıleyımsu an zamanla toparlanıyo ınsan üzülüyoda tabıı ama hiç cıkarmı ınsanın aklından yavrusu
üzül ağla ama umudunu hıc kaybetme canım olucak ınsallahh Allah ım naıb edecek sana da bize deçokçok gecmıs olsun
kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdi vurulmayı unutunca. kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördükşükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
Benim asilamamda da kist olmustu, doktor muhim degil ilk 3 ay icinde kendi kendine kaybolur demisti, hakikaten de sonraki ultrasonlarda yoktu.kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdi vurulmayı unutunca. kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördükşükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
canım kıyamam üzülme canım yainan benim öyle çok tanıdıgım var birinin 6 taneydi hemde şimdi nurtopu gibi bir oglu var inan korkuların yersiz amanın çogul derken ne ka güzel rabbim gönlindekileri versin kardeşim canını sıkma bakıyım hem hamilelikte birşey olmuyo bebem hemde rahimin temizlenir normal dogum yaparsan birde merak ediyorum pıhtılaşma olanlarda bebek 8 aylıkken alınıyomuş ve küvezde kalıyomuş:44::44:birde kalp krizi ve felce daha yakınmışlar bilgisi olan allah aşkına el atsın:18::18::18:
Kan pihtilasmasi olanlarin evet kalp damar hastaliklarina yakalanmasi, pihti atmasi nedeniyle felc olmasi diger insanlara gore daha fazla. ama hastaligimizi bildigimiz icin buna gore ilaclarimizi almaya devam edecegiz. 8 aylik degil ama genelde doktorlar 37-38 haftalik aliyorlar, bebek gelisimini tamamlamissa aliniyor tabi, oyle olunca da baska bir aksilik yoksa kuvozde kalmasina gerek olmuyor.canım kıyamam üzülme canım yainan benim öyle çok tanıdıgım var birinin 6 taneydi hemde şimdi nurtopu gibi bir oglu var inan korkuların yersiz amanın çogul derken ne ka güzel rabbim gönlindekileri versin kardeşim canını sıkma bakıyım hem hamilelikte birşey olmuyo bebem hemde rahimin temizlenir normal dogum yaparsan birde merak ediyorum pıhtılaşma olanlarda bebek 8 aylıkken alınıyomuş ve küvezde kalıyomuş:44::44:birde kalp krizi ve felce daha yakınmışlar bilgisi olan allah aşkına el atsın:18::18::18:
Benim asilamamda da kist olmustu, doktor muhim degil ilk 3 ay icinde kendi kendine kaybolur demisti, hakikaten de sonraki ultrasonlarda yoktu.
kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdi vurulmayı unutunca. kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördükşükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
Kan pihtilasmasi olanlarin evet kalp damar hastaliklarina yakalanmasi, pihti atmasi nedeniyle felc olmasi diger insanlara gore daha fazla. ama hastaligimizi bildigimiz icin buna gore ilaclarimizi almaya devam edecegiz. 8 aylik degil ama genelde doktorlar 37-38 haftalik aliyorlar, bebek gelisimini tamamlamissa aliniyor tabi, oyle olunca da baska bir aksilik yoksa kuvozde kalmasina gerek olmuyor.canım kıyamam üzülme canım yainan benim öyle çok tanıdıgım var birinin 6 taneydi hemde şimdi nurtopu gibi bir oglu var inan korkuların yersiz amanın çogul derken ne ka güzel rabbim gönlindekileri versin kardeşim canını sıkma bakıyım hem hamilelikte birşey olmuyo bebem hemde rahimin temizlenir normal dogum yaparsan birde merak ediyorum pıhtılaşma olanlarda bebek 8 aylıkken alınıyomuş ve küvezde kalıyomuş:44::44:birde kalp krizi ve felce daha yakınmışlar bilgisi olan allah aşkına el atsın:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?