Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar canım sıkkın. pazar gecesi eşim operasyona çıktı haber alamadım 2 gündür arayamadı dün ana haberde çatışma var operasyonda falan dedi çıldırdım zaten ağla ağla. sabahtan beri kahve lekeler geliyor peçeteye çamaşırıma geçiyo. bel ağrım da var. progestan da aldım. arabayı çalıştırıp dr.un yanına gidecek gücüm yok. yarın gidicem inşallah yarına kalmaz da. dün keseyi vajinal yoldan öğrenmiştik her şey yolunda demişti dr. ama dünküüzüntüden sonra inşallah bebişime bir şey olmamıştır. ne olur hem eşime hem bebişime dua edin. sizden başka kimse yok derdimi anlayan

Canım allahım korusun inşallah sende biraz sakin davranmaya çalış biliyorum çok zor ama bebeğin için biraz daha sakin ol
hepiniz için dua ediyorum en kısa zamanda eşinle ilgili de hayırlı haberler alırsın inşallah

allah einide yavrunuda sana bagislasin

acisini göstermesin

benim kardesimde astsubay anliyom seni allahim kimseye sevdiklerinin acisin göstermesin

Sakin olmaya çalış, inşallah en kısa zamanda arar da rahatlarsın, kötü bir haber olsaydı çoktan gelmişti demek ki bir sorun yok merak etme. Umarım hemen biter de döner sorunlu bölgelerden. Hem kendine hem bebişine dikkat et.

canım benım yaaa

Allah ım ıkısını de bağışalsın sana inşallah en kısa zamnad aguzel ahberler alırısn da için serinler

saltas işallah allahım ikisini sana bağışlar.eşine bişe olmamıştır işallah allahım yar ve yardımcısı olsun.bebeğinede allahım tutunma gücü versin.işallah kısa zamanda güzel haberleri alırısn

Canımm Allahım yardımcın olsun sana bütün kalbimle dua ediyorum ben evliyim ama hala öğrenciyim bu hafta sınavlarım geçsin sana dualar okuyacağım Allahım isteyen herkese bebek nasip etsin.Bende kaybettim 3 kere benimkiler küçüktü daha.Dünyalar başıma yıkıldı ama isyan etmedim.Rabbim dua isteyen avuçları hiç bir zaman boş çevirmez dua edelim bol bol.İmtihan oluyoruz hep.Bizimde olacak bebişlerimiz ama zamanı değilmiş böyle olması gerekiyomuş böyle olmuş canım.Allaha emanet ol düşünmemeye çalış, kafana ne kadar çok takarsan senin için o kadar zorlaşır hayat hepimiz için bu böyle.Hikayeni okurken sanki o anı ben yaşıyormuş gibi hissettim ve beni çok ağlattın Rabbim bizimde kucaklarımıza nurtopu gibi evlatlar verecek inşallah canım .[/QUOTE]
özür dilerim aglattıgım için kardeşim ne biliyimö ben böyleyim içim dışım bir yaşıyorum malesefrabbim işşallah birdaha göstermesin evlatlarımızın acını amin
canım bende diyorum eşim geçen dediki paşa çok aglıyosun dedim ana yüregim dayanmıyo allah affetsin dedim ama şuda gerçek dedim beni cennet köşelerinde bekliyolar 2 yakışıklı oglum bir güzeller güzeli kızım vAR İŞŞALLAH ŞEAATİNEDE NAİL OLURUM İNAN DİNİ BÜTÜN BİRİYİM NAMAZINDA NİYAZINDA TESPİHİNDE ALLAHA İNANCIMDA ELHAMDURİLLAH TAM AMA NE BİLİYİM DOKTORA GİTTİGİMDE BANA DEDİKİ SENDE AÇIKLANAMAYAN KAN PIHTILAŞMASI VAR DEDİ SONRA TESTLERİ YAPTIRDIK VE ADAM ARADI DÜN BAN DEDİKİ HİSLERİMDE YANILMAMIŞIM PIRTILAŞMA VAR HEMDE ÇOK YÜKSEK DEDİ HAMİLEYKEN İGNE VE KORASPİRİN VS İLAÇLAR VERİCEM DEDİ RAHİMİDE ERKEN DİKİCEZ İŞŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE DURUCAK BU SEFERKİ BEBEKLERİN DEDİ BİSMİLLAH DEDİK BAŞLADIK BAKALIM NELER OLUCak bu arada her aklıma geldigimde derim ah yavrularım cennet köşelerinde ne yapıyosunuz acaba aglayınca gelip yüzümü silermisiniz diyorum ben güçlüyüm işşallah rabbimden gelene boynum kıldan ince o ney eylerse güzel eyler diyorum yoksa yaradanım neden beni üzsünki aglatsınki degilmi tek istedigim zamanı gelince yavrularımı göreyim kucagımıza vericeklermiş öldügümüz zaman mahşey yerinde okadar kocaman yüregim varki 3 yavrumuda kucagıma sıgdırırm burda olmasada öteki tarafta bagrıma basarım diyolarki bir tane olsa unutursun acın hafifler dedim yokkkk nerde hafiflicek evlatlarım bir yana dogacaklar işşallah bir yana hepsiniz bende ayrı yeri var çünkü dilerim rabbimden bir daha acı keder üzüntü göstermesin rabbim kimseye

allah razı olsun seninde başın sag olsun sebebi kan pıhtılaşmasındanmı kaybetmiştin kardeşim :44::44:merak ettim işşallah bundan sonrakiler bizlerle saglıklı hayırlı gelirde elegüne karşı boynumuz dik durur kızımı dogum ettim eve geldim koraspirin kullandıgım için 2 gün kaldım hastanede ama ne kalma sonra eve geldim hiç unutmuyoırum bir arkadaşım vardı oda rahmini diktirdi onunki durdu açtı telefonu sen bir daha dogurma bak gene gitti sen kötü oluyosun vazgeç bu sevdadan dedi düşünün dogum edeli 2 gün olmuş siz olsanız ne duygularda olurdunuz merak ediyorum inanın o an yanımda olsa canı elimde verirdidiyorumki grurulanma padişahim senden büyük allah var ilk bebegin durdu durmasına 2 bebegin garantisi varmı acabaallah böylelerini ıslaj,h etsin işşallah helede abuk sabuk konuşanlar yokmu

kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdi vurulmayı unutunca. kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.

canım kıyamam üzülme canım ya inan benim öyle çok tanıdıgım var birinin 6 taneydi hemde şimdi nurtopu gibi bir oglu var inan korkuların yersiz amanın çogul derken ne ka güzel rabbim gönlindekileri versin kardeşim canını sıkma bakıyım hem hamilelikte birşey olmuyo bebem hemde rahimin temizlenir normal dogum yaparsan birde merak ediyorum pıhtılaşma olanlarda bebek 8 aylıkken alınıyomuş ve küvezde kalıyomuş:44::44:birde kalp krizi ve felce daha yakınmışlar bilgisi olan allah aşkına el atsın:18::18::18:

Benim asilamamda da kist olmustu, doktor muhim degil ilk 3 ay icinde kendi kendine kaybolur demisti, hakikaten de sonraki ultrasonlarda yoktu.

saol cnm ya insan stres yapıyor işte. cnm bizim listeyi gördün mü doğum yapanlar genelde son haftasında sezeryan oldu küveze kondu denenide hatırlamıyorum normal doğum yapanda var aramızda. pıhtılaşma olduğu için kalp veya beyin damarlarına pıhtı atma ihtimali var tabi.

Kan pihtilasmasi olanlarin evet kalp damar hastaliklarina yakalanmasi, pihti atmasi nedeniyle felc olmasi diger insanlara gore daha fazla. ama hastaligimizi bildigimiz icin buna gore ilaclarimizi almaya devam edecegiz. 8 aylik degil ama genelde doktorlar 37-38 haftalik aliyorlar, bebek gelisimini tamamlamissa aliniyor tabi, oyle olunca da baska bir aksilik yoksa kuvozde kalmasina gerek olmuyor.

Benim asilamamda da kist olmustu, doktor muhim degil ilk 3 ay icinde kendi kendine kaybolur demisti, hakikaten de sonraki ultrasonlarda yoktu.

cnm kaç cmdi hattırlıyor musun 6,5 cm en büyüğü benim küçükleride var 10 cm geçince hamileyken ameliyat olunuyormuş diye okudum nettede ondan korktum.

canım bebeğin iyiya çok şükür gerisi önemli değil bir yerde okumuştum kadın düşük yapacakken bebek kistin üzerine tutunmuş ve o kist sayesinde düşük olmamış üzülme canım rabbim bebeğini sana bağışlasın...doğumla beraber kistlerdende kurtulursun inşallah...

Kan pihtilasmasi olanlarin evet kalp damar hastaliklarina yakalanmasi, pihti atmasi nedeniyle felc olmasi diger insanlara gore daha fazla. ama hastaligimizi bildigimiz icin buna gore ilaclarimizi almaya devam edecegiz. 8 aylik degil ama genelde doktorlar 37-38 haftalik aliyorlar, bebek gelisimini tamamlamissa aliniyor tabi, oyle olunca da baska bir aksilik yoksa kuvozde kalmasina gerek olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…