Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hepinize selamlar herkes iyidir umarım geçmişi okumadan direk yazdım,nasılsınız??

saol cnm dediğin gibi olur inş. bebek iyi herhalde keseyi gördük ya geriside gelir inş. 6,5 cm kistim 6,9 mm kesem var. ultrason resmi çok kötü o yüzzden

cnm kaç cmdi hattırlıyor musun 6,5 cm en büyüğü benim küçükleride var 10 cm geçince hamileyken ameliyat olunuyormuş diye okudum nettede ondan korktum.
Valla boyutuna bakmamisti ama seninkinden kucuktu sanirim. Olur da kuculmezse ve eger bebek icin bir tehdit olusturuyorsa ameliyat ediyorlar eger bebege dokunmazsa dogumda temizliyorlar.

canım keseyi görmüşsün çok sewindim gözünaydın:)) kistlerin de kaybolur inşaallah sıkma canını..

canım yarın inşaallah hayırlı haberle dönersin doktordan..eşinde iyiymiş gözünaydın:))

kuzum hoşgeldin topiğimize inşaallah sana uğurlu gelir burası herşey senin için güzel olur ve hamile kaldığında hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına:))

canım normaldedemi yoksa gebelik yüzündenmi oluyo pıhtılaşma ay korku girdi içime yeminle:18::18::18:benim bir arkadasımın doktoru demiş bebegi 8 aylıkken alıcez sezeryanla normal dogurtamam demiş normal doguruncada riskleri çokmuki bebem :44::44:kafam karıştı yeminle yaw
canım normalded hayatımız risk altındami yoksa gebeliktemi çok oluyo böyle şeyler ya:18::18::18::18:hergün koraspirin alsak olmazmı normal hayatımda saglıklıyım diye seviniyodum şimdi hastanmıyım ben cahilligimi mazur görün ne olur başıma böyle birşey yeni geliyoda benim babam kalp krizinden gitti 56 yaşında hem şeker hastasıydı hemde 8 sene felçliydi allahım babam gibim iolucam ben
hepinize selamlar herkes iyidir umarım geçmişi okumadan direk yazdım,nasılsınız??

aşkummmmmmmmmmmmmmnasuılsın görüşmeyeli görüşemiyorz bebem

çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum annemi fiziğe götürüp getiriyorum hergün o yüzden pek giremiyorum..paşacım ben normal zamanda yani hamile olmadığım dönemde testlerimde pıhtılaşma çıkmamıştı ama hamileyken yükseliyor(

RABBİM bol bol sabır versin kardeşim.her şerde bir hayır vardır.inşallah senin için bölesi daha hayırlısır.inşallah hepimiz kazananlardan olmuşusdur.

tüp bebekle belki ikizin olur:)

gecmış olsun canım ıgne kullanmıyormuydun ınsallah allah yuzunu guldurur

yok cnm ya hemen naptın sen benim genetik doktorumun söylediğini ileteyim herkeste pıhtılaşmaya yatkın gen vardır. ama bazısında etki yapıyor bazısında yapmıyor. pıhtılaşma genlerden kaynaklı sonuçta. pıhtılaşması olup hiç haberi olmadan doğum yapanda var bizim gibi kaybedip öğrenende. başın sağolsun bu arada.

rabbim annecigine şifa versin bebem özledim kız seni gelde öpüşek hasretim dinsin beni ara çaldır telini kaydetmeyi unutmuşum bebem
uff ya ben de coraspın kullanıyorum kı ,,,pıhtılasma var kanımda ,,,
canım deme allah yardımcımız olsun işşallah

canım bebeklerim pıhtılaşmadan düşmüş olabilir dedi neyse arkadaşta dediki böyle böyle canımı sıktı açıkçası sagol allah razı olsun kardeşim dostlar sag olun siz sagolun takdiri ilahi elimizde,n birşey gelmiyo malesef

gebelikte artiyor, Genc yasimizda normal yasantimizda bir sorun olma ihtimali az ama yas ilerledikce risk artiyor. Senin mutasyonlarin neydi? Benim babam da anneannem de kalp krizi gecirmisti, dedem ve anneannem birden fazla defa felc gecirdi. Bende mthfr var, sanirim omur boyu folik asit ve coraspirin kullanmam gerekecek riskleri azaltmak icin.

canım gebelikten önce pıhtılaşma sorunu yaşayan herkes,yani hepimiz kullandık maalesf mecburuz...

ya ben sadece coraspın kullanıom,,ıgne kullanırmıyım kı doktor hamılelık boyunca bunu ıcceksın dedı,bı tanesı mthfr 1298 mutant cıktı yanı heterezıgot ,baska da sorun yok cok sukur,ıgne kullancam mı merak edıorum

amin..bende seni özledim kuzum

genelde bu mutasyonda olanlarda kullanıyor canım yani iğne ve corasprin birlikte..

yaklasik bir ay önce tahlil yapildi 68-69 du 4 gün sonra 73 olmus imdide bekliyom asiri adet oluyodum bu ay okadar agir olmadi ins yükselir

SIZLERIN PIHTILASMA ICIN YAPTIRDIGINIZ TAHLILLERDE BÖYLE BISEY YAZMIYOMU

bende kurtaj sonrası asırı oldu kanamam reglım ama bu ay az oldum aşirı degıldı 3 gunde bıttı adetım anlamadım bende neden acaba 4-5-6 gunlerde de ıp gıbı kahverengı ve kahverengı parca 2cm boyunda duştu anlamadım neden acaba bılgısı olan varmı acaba doktorada gıtmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…