canım bebeğin iyiya çok şükür gerisi önemli değil bir yerde okumuştum kadın düşük yapacakken bebek kistin üzerine tutunmuş ve o kist sayesinde düşük olmamış üzülme canım rabbim bebeğini sana bağışlasın...doğumla beraber kistlerdende kurtulursun inşallah...
Valla boyutuna bakmamisti ama seninkinden kucuktu sanirim. Olur da kuculmezse ve eger bebek icin bir tehdit olusturuyorsa ameliyat ediyorlar eger bebege dokunmazsa dogumda temizliyorlar.cnm kaç cmdi hattırlıyor musun 6,5 cm en büyüğü benim küçükleride var 10 cm geçince hamileyken ameliyat olunuyormuş diye okudum nettede ondan korktum.
canım yarın inşaallah hayırlı haberle dönersin doktordan..eşinde iyiymiş gözünaydın:))
sağolasın canım benim... hiç kahverengi lekelenme yaşayanınız oldu mu merak ettim?
canım normaldedemi yoksa gebelik yüzündenmi oluyo pıhtılaşma ay korku girdi içime yeminle:18::18::18:benim bir arkadasımın doktoru demiş bebegi 8 aylıkken alıcez sezeryanla normal dogurtamam demişsaol cnm ya insan stres yapıyor işte. Cnm bizim listeyi gördün mü doğum yapanlar genelde son haftasında sezeryan oldu küveze kondu denenide hatırlamıyorum normal doğum yapanda var aramızda. Pıhtılaşma olduğu için kalp veya beyin damarlarına pıhtı atma ihtimali var tabi.
canım normalded hayatımız risk altındami yoksa gebeliktemi çok oluyo böyle şeyler ya:18::18::18::18:hergün koraspirin alsak olmazmı normal hayatımda saglıklıyım diye seviniyodum şimdi hastanmıyım ben cahilligimi mazur görün ne olur başıma böyle birşey yeni geliyoda benim babam kalp krizinden gitti 56 yaşında hem şeker hastasıydı hemde 8 sene felçliydi allahım babam gibim iolucam benkan pihtilasmasi olanlarin evet kalp damar hastaliklarina yakalanmasi, pihti atmasi nedeniyle felc olmasi diger insanlara gore daha fazla. Ama hastaligimizi bildigimiz icin buna gore ilaclarimizi almaya devam edecegiz. 8 aylik degil ama genelde doktorlar 37-38 haftalik aliyorlar, bebek gelisimini tamamlamissa aliniyor tabi, oyle olunca da baska bir aksilik yoksa kuvozde kalmasina gerek olmuyor.
hepinize selamlar herkes iyidir umarım geçmişi okumadan direk yazdım,nasılsınız??
canım normaldedemi yoksa gebelik yüzündenmi oluyo pıhtılaşma ay korku girdi içime yeminle:18::18::18:benim bir arkadasımın doktoru demiş bebegi 8 aylıkken alıcez sezeryanla normal dogurtamam demişnormal doguruncada riskleri çokmuki bebem :44::44:kafam karıştı yeminle yaw
canım normalded hayatımız risk altındami yoksa gebeliktemi çok oluyo böyle şeyler ya:18::18::18::18:hergün koraspirin alsak olmazmı normal hayatımda saglıklıyım diye seviniyodum şimdi hastanmıyım ben cahilligimi mazur görün ne olur başıma böyle birşey yeni geliyoda benim babam kalp krizinden gitti 56 yaşında hem şeker hastasıydı hemde 8 sene felçliydi allahım babam gibim iolucam ben
aşkummmmmmmmmmmmmmnasuılsın görüşmeyeli görüşemiyorz bebem
RABBİM bol bol sabır versin kardeşim.her şerde bir hayır vardır.inşallah senin için bölesi daha hayırlısır.inşallah hepimiz kazananlardan olmuşusdur.
tüp bebekle belki ikizin olur:)
canım normaldedemi yoksa gebelik yüzündenmi oluyo pıhtılaşma ay korku girdi içime yeminle:18::18::18:benim bir arkadasımın doktoru demiş bebegi 8 aylıkken alıcez sezeryanla normal dogurtamam demişnormal doguruncada riskleri çokmuki bebem :44::44:kafam karıştı yeminle yaw
canım normalded hayatımız risk altındami yoksa gebeliktemi çok oluyo böyle şeyler ya:18::18::18::18:hergün koraspirin alsak olmazmı normal hayatımda saglıklıyım diye seviniyodum şimdi hastanmıyım ben cahilligimi mazur görün ne olur başıma böyle birşey yeni geliyoda benim babam kalp krizinden gitti 56 yaşında hem şeker hastasıydı hemde 8 sene felçliydi allahım babam gibim iolucam ben
uff ya ben de coraspın kullanıyorum kı ,,,pıhtılasma var kanımda ,,,
rabbim annecigine şifa versin bebem özledim kız seni gelde öpüşek hasretim dinsinçok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum annemi fiziğe götürüp getiriyorum hergün o yüzden pek giremiyorum..paşacım ben normal zamanda yani hamile olmadığım dönemde testlerimde pıhtılaşma çıkmamıştı ama hamileyken yükseliyor(
canım demeuff ya ben de coraspın kullanıyorum kı ,,,pıhtılasma var kanımda ,,,
yok cnm ya hemen naptın sen benim genetik doktorumun söylediğini ileteyim herkeste pıhtılaşmaya yatkın gen vardır. Ama bazısında etki yapıyor bazısında yapmıyor. Pıhtılaşma genlerden kaynaklı sonuçta. Pıhtılaşması olup hiç haberi olmadan doğum yapanda var bizim gibi kaybedip öğrenende. Başın sağolsun bu arada.
canım gebelikten önce pıhtılaşma sorunu yaşayan herkes,yani hepimiz kullandık maalesf mecburuz...
amin..bende seni özledim kuzumrabbim annecigine şifa versin bebem özledim kız seni gelde öpüşek hasretim dinsinbeni ara çaldır telini kaydetmeyi unutmuşum bebem
canım demeallah yardımcımız olsun işşallah
canım bebeklerim pıhtılaşmadan düşmüş olabilir dedi neyse arkadaşta dediki böyle böylecanımı sıktı açıkçası sagol allah razı olsun kardeşim dostlar sag olun siz sagolun takdiri ilahi elimizde,n birşey gelmiyo malesef
ya ben sadece coraspın kullanıom,,ıgne kullanırmıyım kı doktor hamılelık boyunca bunu ıcceksın dedı,bı tanesı mthfr 1298 mutant cıktı yanı heterezıgot ,baska da sorun yok cok sukur,ıgne kullancam mı merak edıorum
yaklasik bir ay önce tahlil yapildi 68-69 du 4 gün sonra 73 olmus imdide bekliyom asiri adet oluyodum bu ay okadar agir olmadi ins yükselir
SIZLERIN PIHTILASMA ICIN YAPTIRDIGINIZ TAHLILLERDE BÖYLE BISEY YAZMIYOMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?