Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yaa burcu ALLAH korusun hepimizi ve rahatsızlık yaşayan herkesi..benimde teyzem hem kalp krizi, hem beyin kanaması ve felç geçirdi,şimdide bildiğiniz gibi annem felçli ve 3üncü geçirişi bizler böyle şeyler yaşamayız inşaallah...

iyice psikolojim bozuldu zaten ne duysam kendime yoruyorum..inşallah bu da çıkmaz diyorum ama yaşanan hikeyelerin çoğuda benimkiyle aynı..Bir de bizim ailede de annem babam tansiyon hastası annem 2 kez felç geçirdi..sürekli coraspin kullanıyor...irsi demekki bu hastalık

canım benim onlar benim temiz çıktıda kanda pat seviyesi yani kanda mutasyona bakıldı o yüksek çıktı galiba pazartesi gidicem bebem iyi bir soorarım bebem sizlere yazarım buruya
amin..bende seni özledim kuzum

Genelde bu mutasyonda olanlarda kullanıyor canım yani iğne ve corasprin birlikte..

kız ben özlenmicek hatunmuyum yaw

canım bende eskiden 7 gün regl olurdum ama şimdi 2 yada 3 günde bitiyor ve kanamam çok az oluyor..benimki her kürtajdan sonra biraz daha azaldı ben kürtajlara bağlıyorum..

bende kullancam mı ıgne _??

buna doktorun karar verir ama genelde kullanılıyor bebeğin sağlıklı olsunda kullan kuzum yapacak bişey yok..

çok haklısın datlum öylesinn

ne bılım hamılelık suresınce bunu kullancan ıgneye gerek yok dedıydı,,gercı zamanın ne gostercegı de bellı olmaz ya ,,,

benım ılk kez boyle oldu ya anlamadım

Insallah canim ya umarim yasamayiz, ailelerimiz de yasamaz insallah. Cok zor bu isler, yani sadece bebekle de bitmiyor bizim isimiz.

bazen oda kullanılıyor ama genelde corasprin veriyolar..

hmm demek ki o daha etkili. benim öyle bişey var mı bilmiyorum ama 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor. belki ondandır diye..
bi de adet kanı böyle su gibi değil daha koyu ve bazen parçalı oluyor(belki saçma bi belirti olcak ondan bilinseydi millet 2 düşükten sonra teste gitmezdi ama) ne biliyim belki o bi belirtidir diye düşündüm kendimce:26:

hamile kalamamanın pıhtılaşmayla bir ilgisi yok canım yani bu belirti olamaz..

burcu nasılsın aspirini lekelenmen olduğu içinmi kesti dr.??ben adam akıllı bir kadın doğumcu bulamadım bu konuyla bilgisi olan??şimdilik tüp bebek dr.um iyide sonra hamile kalabilirsem :)başka dr.a gidicem ..bi tane riskli gebelik dr.u buldum onunda muayene ücreti güzelmiş!! öyle kaldım..senin dr. maaşallah bilgili gibi..inş. bebeişini kucağına almana vesile olur dr.un..önce Allahım nasip etsin tabi:)

Amin canim. Evet lekelenme olunca kesti, muayeneden sonra da baslama boyle devam edelim dedi. Sen hangi sehirdeydin? Ankarada degilsin dimi? Benim doktor da tup bebekci aslinda ama bu konuyla da ilgileniyor.

Bazi doktorlar alakasi yok diyor ama benim simdi gittigim doktor hamile kalmana etki ediyor olabilir demisti 1 senedir hamile kalamiyorum diyince. Yani hamile kaliyormusuz da rahim yeterince kanlanmadigi icin yerlesemiyormus ve daha adet gecikmeden dusebiliyormus bebek biz birsey anlamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…