amin..bende seni özledim kuzum
genelde bu mutasyonda olanlarda kullanıyor canım yani iğne ve corasprin birlikte..
gebelikte artiyor, Genc yasimizda normal yasantimizda bir sorun olma ihtimali az ama yas ilerledikce risk artiyor. Senin mutasyonlarin neydi? Benim babam da anneannem de kalp krizi gecirmisti, dedem ve anneannem birden fazla defa felc gecirdi. Bende mthfr var, sanirim omur boyu folik asit ve coraspirin kullanmam gerekecek riskleri azaltmak icin.
o hiç belli olmuyor canım benimde 5 yaşında bir oğlum var üstüne 3 düşük olayı yaşadımve nihayet testler yapıldı 677 ve 1298 heterozigot çıktım.
şimdi gebelik öncesi aspirin ve folik asit içiyorum hakkımızda hayırlısı
canım benim onlar benim temiz çıktıda kanda pat seviyesi yani kanda mutasyona bakıldı o yüksek çıktı galiba pazartesi gidicem bebem iyi bir soorarım bebem sizlere yazarım buruyagebelikte artiyor, genc yasimizda normal yasantimizda bir sorun olma ihtimali az ama yas ilerledikce risk artiyor. Senin mutasyonlarin neydi? Benim babam da anneannem de kalp krizi gecirmisti, dedem ve anneannem birden fazla defa felc gecirdi. Bende mthfr var, sanirim omur boyu folik asit ve coraspirin kullanmam gerekecek riskleri azaltmak icin.
amin..bende seni özledim kuzum
Genelde bu mutasyonda olanlarda kullanıyor canım yani iğne ve corasprin birlikte..
canım bende eskiden 7 gün regl olurdum ama şimdi 2 yada 3 günde bitiyor ve kanamam çok az oluyor..benimki her kürtajdan sonra biraz daha azaldı ben kürtajlara bağlıyorum..bende kurtaj sonrası asırı oldu kanamam reglım ama bu ay az oldum aşirı degıldı 3 gunde bıttı adetım anlamadım bende neden acaba 4-5-6 gunlerde de ıp gıbı kahverengı ve kahverengı parca 2cm boyunda duştu anlamadım neden acaba bılgısı olan varmı acaba doktorada gıtmedım
bende kullancam mı ıgne _??
canım benim onlar benim temiz çıktıda kanda pat seviyesi yani kanda mutasyona bakıldı o yüksek çıktı galiba pazartesi gidicem bebem iyi bir soorarım bebem sizlere yazarım buruya
kız ben özlenmicek hatunmuyum yaw
canım bende eskiden 7 gün regl olurdum ama şimdi 2 yada 3 günde bitiyor ve kanamam çok az oluyor..benimki her kürtajdan sonra biraz daha azaldı ben kürtajlara bağlıyorum..
buna doktorun karar verir ama genelde kullanılıyor bebeğin sağlıklı olsunda kullan kuzum yapacak bişey yok..
canım bende eskiden 7 gün regl olurdum ama şimdi 2 yada 3 günde bitiyor ve kanamam çok az oluyor..benimki her kürtajdan sonra biraz daha azaldı ben kürtajlara bağlıyorum..
buna doktorun karar verir ama genelde kullanılıyor bebeğin sağlıklı olsunda kullan kuzum yapacak bişey yok..
doktotun öyle dediyse ona uyarsın ozaman problem yok canım:))ne bılım hamılelık suresınce bunu kullancan ıgneye gerek yok dedıydı,,gercı zamanın ne gostercegı de bellı olmaz ya ,,,
benım ılk kez boyle oldu ya anlamadım
Insallah canim ya umarim yasamayiz, ailelerimiz de yasamaz insallah. Cok zor bu isler, yani sadece bebekle de bitmiyor bizim isimiz.yaa burcu ALLAH korusun hepimizi ve rahatsızlık yaşayan herkesi..benimde teyzem hem kalp krizi, hem beyin kanaması ve felç geçirdi,şimdide bildiğiniz gibi annem felçli ve 3üncü geçirişi bizler böyle şeyler yaşamayız inşaallah...
Insallah canim ya umarim yasamayiz, ailelerimiz de yasamaz insallah. Cok zor bu isler, yani sadece bebekle de bitmiyor bizim isimiz.
kızlar aspirin dediğiniz.
"Aspirin
Çocuklar için"
yazoyor o mu??
bazen oda kullanılıyor ama genelde corasprin veriyolar..
hmm demek ki o daha etkili. benim öyle bişey var mı bilmiyorum ama 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor. belki ondandır diye..
bi de adet kanı böyle su gibi değil daha koyu ve bazen parçalı oluyor(belki saçma bi belirti olcak ondan bilinseydi millet 2 düşükten sonra teste gitmezdi ama) ne biliyim belki o bi belirtidir diye düşündüm kendimce:26:
hamile kalamamanın pıhtılaşmayla bir ilgisi yok canım yani bu belirti olamaz..
Amin canim. Evet lekelenme olunca kesti, muayeneden sonra da baslama boyle devam edelim dedi. Sen hangi sehirdeydin? Ankarada degilsin dimi? Benim doktor da tup bebekci aslinda ama bu konuyla da ilgileniyor.burcu nasılsın aspirini lekelenmen olduğu içinmi kesti dr.??ben adam akıllı bir kadın doğumcu bulamadım bu konuyla bilgisi olan??şimdilik tüp bebek dr.um iyide sonra hamile kalabilirsem :)başka dr.a gidicem ..bi tane riskli gebelik dr.u buldum onunda muayene ücreti güzelmiş!! öyle kaldım..senin dr. maaşallah bilgili gibi..inş. bebeişini kucağına almana vesile olur dr.un..önce Allahım nasip etsin tabi:)
hmm demek ki o daha etkili. benim öyle bişey var mı bilmiyorum ama 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor. belki ondandır diye..
bi de adet kanı böyle su gibi değil daha koyu ve bazen parçalı oluyor(belki saçma bi belirti olcak ondan bilinseydi millet 2 düşükten sonra teste gitmezdi ama) ne biliyim belki o bi belirtidir diye düşündüm kendimce:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?